New Jerusalem
   Koti      KIRJAMYYNTI: EU HUOMISPÄIVÄN SUPER-NEUVOSTOLIITTO
Emanuel Swedenborg  1688-1772
 

"Ja pyhän kaupungin --minä
näin laskeutuvan alas taivaasta..."
 
 
Auringolla vaatetettu vaimo (Ilm.12:1)
 
 
 
 
 
 
 

Yhdistyksemme tarvitsee
julkaisutoimintaansa varten
taloudellista tukea. Avustukseen
liittyvissä asioissa, ystävällisesti
pyydetään ottamaan  yhteytt
sähköpostiosoitteeseen:

 

EU huomispäivän super-Neuvostoliitto on Dr Karl Steinhauserin paljastava tutkielma vapaamuurarien vallankäytön salaisista menetelmistä.

                                                                                                                   
 

                                                                                                                         Kustantaja ja painovuosi:
                                                                                                                          Totuus ry, 12310 Ryttylä
                                                                                                                          ISBN 951-97105-0-7

                                                                                                                                   Karprint Ky

                                                                                                                                 1994 Huhmari

 

Valtiotieteen tohtori Karl Steinhauser on tutkinut vapaamuurariutta yli 20 vuotta ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa, joista tämä on uusin. Kirja on ainutlaatuinen siksi, että se paljastaa vapaamuurarien vallankäytön salaiset menetelmät. Näistä ei tähän päivään mennessä ole ollut kirjoitettua tietoa suuren yleisön saatavilla. Teoksessa ei kuvata vapaamuurarien symboleja, loosi-istuntoja tai rituaaleja, koska nämä ovat kirjoittajan mielestä epäolennaista. Olennaista kirjoittajan mielestä on se, että vapaamuurarit ovat poliittinen puolue, jopa maailman ensimmäinen, vanhin ja voimakkain puolue, joka ei ole hävinnyt yhtään taistelua ja jonka valta on huipussaan juuri tänä päivänä.

Kirjoittaja paljastaa vapaamuurarien vallan perustuvan pankkitoimintaan. Hän mm. osoittaa, että vapaamuurarien hallussa oleva maailman suurin pankki eli USA:n yksityinen keskuspankki Federal Reserve System perustuu kaikkien aikojen suurimpaan rahapetokseen, jossa amerikkalaisten verovaroja on ryöstetty tähtitieteellisiä summia. Hän osoittaa, että vapaamuurarien hallussa oleva oikeus painaa dollareita mahdollistaa jättiläismäisen lahjonnan, joka on vapaamuurarien vallankäytön kulmakivi.

Karl Steinhauser esittää myös Euroopan Unionin salaisen puolen, jota julkisuudessa ei ole uskallettu käsitellä. Hän väittää, että Euroopan Unionista kehittyy byrokraattinen, demokraattisen valvonnan ulottumattomissa oleva super-Neuvostoliitto, mitä vapaamuurarien salapuolue diktatorisesti hallitsee. Steinhauser vakuuttaa, että EU:sta on tarkoitus kehittää useiden eri ihmisrotujen sulatus-uuni, ja tämä saadaan aikaan massiivisilla pakolaisvirroilla. Näin toteutuisi vapaamuurarien unelma uudesta ihmisrodusta. Esim. Itävallan uskomattoman vapaa siirtolaispolitiikka selittyy vain tästä näkökulmasta.

Tohtori Steinhauser paljastaa vapaamuurarien osuuden myös moniin Euroopan historian tapahtumiin, mm. Ranskan ja Venäjän vallankumouksiin, ja tarjoaa aivan ällistyttävän uuden näkökulman. Kirjassa on Joakim Boorin kirjoittama laaja suomalainen johdanto. Kirjaa voi suositella kaikille politiikan taustavoimista kiinnostuneille.

 

Suomentaja ja esipuheen kirjoittaja: Jakim Boor. Teosta voi tilata osoitteesta: MAIL@NOVAHIEROSOLYMA.FI hintaan 19,90 euroa ynnä postitus- ja postiennakkokulut.

 

Tuotteen tiedot: pehmeäkantinen, 191 s. ja A5-koko