New Jerusalem
Risti on vanhan kristillisen kirkon symboli, joka kuvaa kiusauksia
 ja kärsimystä, mutta Uuden Jerusalemin symboli on kruunu, 
joka kuvaa voittoa kiusauksista (lat. corona; Jes. 62:3).
   ETUSIVU      VAINOVALKEA      SÄPO TAHTOO LISÄTÄ INTERNETIN VALVONTAA: ”ISOVELI VALVOO”
Emanuel Swedenborg (1688-1772)."Vaimo, vaatetettu auringolla, ja 
kuu hänen jalkojensa alla,..".
 (Ilm. 12: 1).
                __________


Yhteydenotot:
kalevim9@gmail.com


http://www.dn.se/nyheter/sverige/sapo-vill-oka-spaningen-pa-internet

 

Alla oleva kirjoitus paljastaa sen kuinka Uuden maailmanjärjestyksen mukaiset voimat vaikuttavat siten, että kansalaisia aletaan kontrolloida lähes täydellisesti. Tehostettuun valvontaan käytetään tekosyinä "terrorismin vastaista toimintaa", unohtaen sen tosiasian, että USA:n imperiaalinen suurstrategia, jota myötäilee muut Nato maat, toteuttaa toiminnallaan hävytöntä valtioterrorismia, johon syyllistyy myös Israel.

Ruotsin eduskunnassa keskustellaan ja etsitään ratkaisua Säpon vaatimaan internetin lisävakoilu ja valvonta oikeuksiin. Säpo haluaa lisävaltuuksia, jotka käsittävät esimerkiksi oikeuden muodostaa facebookkiin vakoiluryhmiä, jotka ovat naamioituina tietyn aatesuuntauksen ryhmiksi ja oikeuden tunkeutua yksityisten ihmisten tietokoneisiin (Dagens Nyheter 20 oktober 2011).

 

Tällaiset lisäoikeudet ovat positiivisia silloin, kun pitää saada kiinni erittäin vaarallisia ja moraalittomia henkilöitä, kuten esimerkiksi lapsipornon levittäjät ja käyttäjät, pedofiilirenkaan jäsenet sekä sarjamurhaajat.

Säpo perustelee lisäoikeuksien saamista sillä, että poliisilla olisi tehokkaammat mahdollisuudet ehkäistä ja jäljittää terrorismia.

 

Lisäoikeudet Internetin ja henkilökohtaisten tietokoneiden vakoilemiseksi, ovat kuitenkin mielestäni moraalittomia ja poliisin ammatti etiikan vastaisia. Edellä mainittua voidaan perustella sillä, että yksityisten ihmisten tietokoneiden urkinta loukkaa yksityisyyden suojaa ja esim. sosiaaliseen mediaan sijoitetut vakoiluryhmät ja muu Internet-liikenteen lisäurkinta voi rajoittaa ja loukata sananvapautta.

Säpo sanoo tarvitsevansa lisäoikeuksia terrorismia vastaan. Nyt kuitenkin täytyy yksilöidä ja perustella mikä on terrorismia? Taloustieteilijä professori Michel Chossudovsky paljastaa teoksessaan War and globalisation, että muun muassa tiedustelupalvelu CIA on tukenut kansainvälistä terrorismia jo kahden vuosikymmenen ajan.

 

Päämääränä on ollut USA:n taloudellisen, poliittisen ja sotilaallisen valta-aseman vahvistaminen ja kansainvälisen hyväksynnän saavuttaminen doktriinilleen, joka on oikeus ”ennakoivaan sotaan”. Tietysti USA:n ystävävaltiot ovat liittyneet tukemaan USA:n pyrkimyksiä. Säpon esittämät lisäoikeudet estäisivät siis esimerkiksi USA:n ja sen kannattajien imperialististen tavoitteiden arvostelemisen ja humaaneihin menetelmiin perustuvan vastustamisen, jotka toiminnot kuuluvat kansalaisoikeuksiin ja oikeastaan velvollisuuksiin. On siis suhtauduttava kriittisesti massamedian sanomaan, sillä kulissit kätkevät taakseen usein salaisuuksia.

Lähde:

Säpo vill öka spaningen på internet - DN.SE

www.dn.se