Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Israelin tarkoitus; onko sillä oikeutta olla olemassa? – Vainovalkea
Home / Ulkomaat / Israelin tarkoitus; onko sillä oikeutta olla olemassa?

Israelin tarkoitus; onko sillä oikeutta olla olemassa?

Juutalaisvaltion perustamisessa Palestiinaan huomioitiin sen poliittisesti keskeinen suhde Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen. Israelin valtio sisältyy kasaarieliitin suunnitelmien sarjaan toteuttaa tämän mafian pyrkimykset Talmudin ennustuksien mukaisesti.

Juutalaisvaltion perustamisessa Palestiinaan huomioitiin sen poliittisesti keskeinen suhde Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen. Israelin valtio sisältyy kasaarieliitin suunnitelmien sarjaan toteuttaa tämän mafian pyrkimykset Talmudin ennustuksien mukaisesti. (Kasaarit(a).

Allekirjoittaneelle toimii Emanuel Swedenborgin kautta ilmestynyt Taivaallinen Oppi Raamatun sisäisen merkityksen valaisijana. Vastaavasti mainittu Oppi on saanut vihollisekseen kasaarieliitin mafian Rothschildien kansainvälisen pankkitoiminnan muodossa. Mafian vaikutus on myös kärjistynyt hegemoniaan kansainvälisessä politiikassa, tiedonvälitystoiminnassa ja viihdemaailmassa. Luonnollisesti ydinaseilla varustettu Israelin valtio on jatkumo kasaarieliitin tuhotoiminnalle.

 

___________

a) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Kasasaarieliitistä käytämme tässä kirjoituksessa synonyymeinä juutalais-, sionistieliittiä tai mafiaa, jota ei tule yhdistää esimerkiksi italialaiseen mafiaan. Tässä kirjoituksessa kasaari-, juutalais-, sionistieliitillä tai mafialla ei tarkoiteta yleensä juutalaisia kansana, kollektiivisena kokonaisuutena tai yksilöinä, vaan poliittisena eturyhmänä.

Sionistinen eliitti toimii helvettien intrumenttina maan päällä. Tähän viittasi Jeesus aivan selvästi sanoessaan aikansa juutalaisesta aatelistosta: Te olette isästä perkeleestä. Kuitenkaan nykyisin kristityiksi itseään kutsumat ihmiset eivät uskalla tätä totuutta kertoa. Monet kristilliset yhteisöt ja kirkot palvelevat tietämättään perkelettä eli sionisteja, sillä he eivät tiedosta sionismin henkistä luonnetta. Tietenkään Jeesuksen aikana ei tunnettu sellaista käsitettä kuin sionistinen eliitti tai sionismi, jonka perusti yleisen historian mukaan Theodor Herzl vuonna 1896. Kuitenkin Jeesuksen ajan papisto edusti samaa hengenheimolaisuutta kuin nykyinen kasaari- eli sionistinen eliitti nykyisin edustaa. Juutalainen eliitti on toiminut tehokkaasti eri muodoissaan jo satoja vuosia, mutta sen nimitys on vaihdellut aikakausien mukaan.

Sionistien ja tiettyjen juutalaisten noudattama Talmud ei ole mikään uskonto, vaan maailmanvalloitukseen tähtäävä ohjelma, joka on samalla Israelin pääasiallisin ideologia. Sanoohan heidän Talmudinsa, että juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt, sillä he itse kuvittelevat olevan kansana ”Messias”: Esittääkseen Messiaksen – ilman metafooraa, juutalainen kansa (kethubth IIIa, viite 4).

Tästä voidaan päätellä, että sionistit ovat parhaillaan tuhoamassa kristittyjä ja yleensä ei-juutalaisia esimerkiksi hyvin turmiollisen viihdemaailman, joukkotiedonvälityksen, uutisten, koulumaailman, kansainvälisen pankkitoiminnan, pakolaisvyörytyksen (vastakkainasettelu: kristittyjen vihaa muslimeja kohtaan ja päinvastoin) ja sotatoimien välityksellä.1 Pääasiallisin murhaamisen menetelmä on henkinen tappaminen. Tästä kaikesta on niin paljon todisteita, että niitä löytyy pilvin pimein, jos kuka viitsii pitää silmänsä auki.

Mediadiktatuurillaan kasaarimafia vainoaa vastustajiaan, ylistävät puolustajiaan ja peittävät omat rikoksensa. He salaavat kasaarialkuperänsä, esiintyen heprealaisten jälkeläisinä ja liioittelevat toisen maailmansodan aikana juutalaisen valtaväestön kokemia vainoja.

 

Israelin syntyhistoria

Lienee varmaa, että Yhdistyneiden Kansakuntien päättämää Palestiinan jakamista ja juutalaisvaltiota ei olisi toteutunut ilman laajaa lahjoitus- ja painostuskampanjaa. On syytä korostaa, että vielä viikkoa ennen lopullista äänestystä Palestiinan jako ei saanut tarpeeksi puolustavia ääniä. Kuitenkin viikon sisällä riittävän moni valtio käänsi takkinsa.

Nämä maat olivat Belgia, Ranska, Hollanti, Luxemburg, Uusi Seelanti, Paraguay, Filippiinit ja Haiti. Näin saatiin jakoa kannattamaan vaadittu kaksi kolmasosaa YK:n edustajista.2

Thieme Meulenhoff-kustantamon Lähi-idän yhteiskuntia käsittelevä lukiokirja paljastaa koululaisille tietoa juutalaisvaltion perustamisesta ja Balfourin julistuksesta erittäin rehellisesti:

Brittihallitus tarvitsi kipeästi rahaa ensimmäisen maailmansodan aikana. […] Juutalaiset pankkiirit ottivat hallitukseen yhteyttä ja kertoivat voivansa myöntää huomattavan lainan, mikäli britit olisivat valmiit antamaan juutalaiselle kansalle vastapalveluksen3.

Hollannin juutalainen järjestö Likoed Nederland menetti täysin itsehillintänsä kyseisestä lukiolaisille suunnatusta koulukirjan paljastuksesta.

Aškenasijuutalainen Benjamin Freedman esittää, kuinka ”juutalaisen” eliitin jäsenet olivat syyllisiä sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi. ”Juutalaisten” aristokratia sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan sionistien eliitti sai palkkioksi Balfourin sopimuksen, joka tarkoitti lupaa perustaa juutalainen valtio Palestiinaan arabien kotitanhuville. Huomattakoon, että Freedman kuului aikaisemmin tuohon pahamaineiseen eliittiin tai mafiaan, joten hän kyllä tiesi, mistä puhui.4

Yllä olevasta voidaan tehdä se johtopäätös, että jo Balfourin julistukseen kytkeytyvät tapahtumat antavat vahvan viitteen juutalaisen eliitin painostus-, lahjoituskampanjasta ja terrorismista Israelin valtion toteutumiseksi.

Israelin ja palestiinalaisten välinen konflikti on jatkunut jo sukupolvien ajan ja tulee jatkumaan niin kauan nykyisenlainen Israel on olemassa. Ristiriitaisuuksien syyksi on ajateltu Palestiinan merkitys kahdelle eri uskontokunnalle, juutalaisuudella ja islamille. Suurelta osin ongelmat ovat peräisin Israelin harjoittamasta miehityspolitiikasta – suoranaisesta terrorista. Konfliktit kulminoituvat, kun palestiinalaiset joutuvat puolustamaan oikeuttaan elämiseen USA:n aseistamaa miehittäjää vastaan.

 

Miksi Israel perustettiin?

Miksi kasaarikansa, jonka alkuperäinen kotimaa oli todellisuudessa jossain Keski-Aasiassa, innostui valloittamaan ja ryöväämään toisten kotimaan Palestiinasta itselleen?

Sionistien tärkeimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Nämä pyrkimykset ovat toteutuneet ja tästä johtuen saamme päivittäin kuulla uutisia Israelin harjoittamasta verisestä julmuudesta palestiinalaisia kohtaan. Israelin valtio siis synnytettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa varten.

Sionistinen valtio perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen.5

Kiihkeä ja lakkaamaton mediarummutus kansallissosialistien tuhoamista ”kuudesta miljoonasta juutalaisesta” on jatkunut jo 70 vuotta. Holokaustin paikkansa pitävyydestä ei ole pystytty esittämään ainuttakaan todistusta, mutta sitä vastaan lukuisia. Tämä kaupallistettu holokausti-inferno on ollut yksi syy Israelin valtion perustamiselle.

Mikäli kasaarieliitillä oli oman valtion saattelemana pyrkimys suojautua vainoilta ja taata kansalaisilleen turvalliset ja yltäkylläiset olosuhteet, he olisivat sen saaneet tyytymällä juutalaisille ennen Israelia tarjottuun valtioon, jonka virallinen nimi on Juutalaisten autonominen alue, jota kutsutaan myös pääkaupungin mukaan Birobidžaniksi.

Pääkaupunki Birobidžan sijaitsee Venäjän kaukoidässä, Amurjoen vasemmanpuolisen (pohjoisesta laskevan) sivuhaaran Biran varrella.

 

 

 

Israelin brutaali terrorismi ja ihmisoikeusrikkomukset

Israelin ja palestiinalaisten konfliktin vastakkainasettelun syiksi sopinevat kysymykset maanomistuksesta ja oikeudesta nauttia maansa hedelmällisyydestä, itsemääräämisoikeudesta, itsenäisyydestä, turvallisuudesta sekä etnisestä taustasta. Israelin ja palestiinalaisten selkkaus on perusolemukseltaan poliittinen, mutta tuskin uskonnollinen. Kysymys on toisten maan valloituksesta, joka on synnyttänyt ikuisen kiistakysymyksen palestiinalaisten ja Israelin välille.

Palestiinalaiset ovat joutuneet järjestelmällisen Israelin valtioterrorismin ja mielivallan uhreiksi. Tästä on syytä esittää muutamia esimerkkejä.

International Middle East Media Centerin (IMEMC) seuraa tiiviisti Palestiinan ihmisoikeustilannetta ja se on raportoinut muiden muassa seksuaalisesta väkivallasta ja jopa pedofiliasta, jotka ovat arkea juutalaisvaltion pidätysselleissä. 2014 Gazan kansanmurhan aikana ja sen jälkeisenä syksynä juutalaiset kidnappasivat IMEMC:n mukaan jopa 600 palestiinalaislasta. 40 prosenttia kaapatuista kärsi sukupuolisesta väkivallasta pidätysaikanaan.

Israel palestiinalaisia ja naapuri maitaan vastaan suunnattu magaaperi valtioterrorismi on aiheuttanut häkellyttävää kärsimystä Lähi-idässä. Äskettäin Israelin poliisi on ilmoittanut pidättäneensä 16 juutalaista siirtokunta-aktivistia, joita epäillään kristityn kirkon tuhopoltosta.

Eivätkö ”juutalainen eliitti” tyytynyt tähän heille tarjottuun valtioon siksi, että Birobidžan ei täyttänyt heidän sotilas-strategisia ja hegemonisia tavoitteitaan, jotka sitä vastoin olivat tarjolla Lähi-idän näyttämöllä? Nythän Lähi-idässä juuri Israelin toimesta ja USA:n kannattelemana tähdätään Lähi-idän uusjakoon.

Juuri ennen jouluaattoa valtion tukema sionistinen terroristijärjestö Lehava vaati, että Jeesuksen syntymän juhliminen tulisi kieltää Israelissa. Ukaasin esitti Lehavan puheenjohtaja Benzi Gopstein.

Yllä mainitut kristittyihin kohdistuneet väkivaltaisuudet ja viha, ei tässä tapauksessa ole Israelin valtion aikaansaamaa, mutta myös Israelin sotavoimat ovat kunnostautuneet viimeaikoina väkivaltaisuuksissa: Esimerkiksi Israel on edesauttanut kristittyjen kansanmurhaa tukemalla ääri-islamistijärjestöjen, kuten ISIS:n ja al-Qaidan, voimistumista ja leviämistä Syyriassa, Irakissa ja Libanonissa. Runsas viikko sitten Israel salamurhasi Syyrian islamisteja vastaan taistelleen Hizbollah-aktiivi Samir al-Quntarin.

Israelin harjoittama teurastuspolitiikka on yleisesti tiedossa, joten kaikkia niihin liittyviä yksityiskohtia on hyvin epämukavaa tarkastella. Kuitenkin on syytä muistaa kuinka häikäilemättömän julmasti Israelin armeija käyttäytyi esimerkiksi Gazan sodissa, jotka olivat Operaatio Valettu lyijy 2008-2009, Operaatio Puolustuksen tukipylväs 2012 ja Operaatio Suojaava reuna 2014. Paremminkin nämä olivat Israelin armeijan puolelta pelkkiä teurastuksia, eikä sotia. Yksistään Valetussa lyijyssä tapettiin 1380 palestiinalaista, joista oli 437 lapsia.6

Muistettakoon, että Israelin hyökkäys saarrettuun Gazaan ja palestiinalaisten vastarinta sille olivat äärimmäisen epäsuhtaisia.

palestiinan alueOikealla oleva kuva kertoo paljon Israelin miehityspolitiikasta. Arabien kotitanhuville väkivalloin ängetty juutalaisvaltio on puristanut palestiinalaisten elinolosuhteet olemattomiin. Vuonna 2010 heidän asuinalueensa oli muodostunut tilkkutäkiksi.

Yhden ongelman muodostavat Israelin laittomat siirtokunnat.

Kansainvälinen laki kieltää miehitysvaltaa siirtämästä omaa väestöään ja perustamasta tuotantoa miehitetyille alueille. Israel rikkoo kaikkia näitä säädöksiä ja valmistaa siirtokunnissa tuotteita palestiinalaisille kuuluvista raaka-aineista. Kuitenkaan palestiinalaiset eivät saa korvausta raaka-aineista.

Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille.7

Olemme usein kuulleet takavuosina sanottavan, joko Israelin ystävien tai valtamedian kautta esimerkiksi, että Pohjois-Israelin asutuskeskuksissa jatkuvana vaarana ovat olleet viime vuosinakin raketti-iskut, joita on tehnyt Libanonissa toimiva Hizbollah-liike..

Tässä ei kuitenkaan mainita sitä, että Israel on hyökännyt Libanoniin useammin kuin mitä Libanonista on hyökätty Israeliin. Yllä mainitun 1982 Libanonin valloituksen lisäksi merkittävä tapahtuma oli vuoden 2006 sota, jossa Israel tappoi yli 1100 libanonilaista, joista suurin osa oli siviilejä; libanonilaiset aseelliset ryhmät, pääasiassa Hizbollah, tappoivat vajaa 200 israelilaista, joista valtaosa oli sotilaita.

Ja, että Raketteja Israeliin ampuu myös islamistinen ääriliike Hamas, joka hallitsee nyt Gazan kaistaa. Israelin ja Hamasin välillä käytiin lyhyet sodat sekä 2008 että 2012.

Tässäkään ei esitetä sitä, että Israel on hyökännyt Gazaan useammin ja tappanut ja haavoittanut paljon lukuisammin palestiinalaisia Gazassa kuin mitä palestiinalaiset aseelliset ryhmät ovat tappaneet ja haavoittaneet israelilaisia. Esimerkiksi kolmen ensimmäisen marraskuun 2012 hyökkäyksen jälkeisen kuukauden aikana Israel rikkoi tulitaukoa yli sata kertaa. Todistetusti Israelin tehokkain tapa vähentää rakettitulta Gazasta olisi ollut olla rikkomatta tulitaukoja.

Pitäisikö palestiinalaisten alistua juutalaisen miehittäjän valtaan kuin uhrilampaat? Millaiseksi tilanne muodostuisi, jos Hamas luopuisi aseista? Todennäköisesti se ei parantaisi palestiinalaisten asemaa, sillä sionistisen eliitin aatemaailmaan on sinetöitynä Palestiinan täydellinen valloittaminen ja etninen puhdistus palestiinalaisista. Täten rauhanomaisuus helpottaisi vain Israelia sen hallinnon pyrkimyksissä syrjiviin päämääriinsä.

Kuten sanottu, perimmäinen syy sionisteilla murhanhimoiseen julmuuteen perustuu Israelin valtion viralliseen Talmud-ideologiaan. Talmud on kokoelma rabbiinien tulkintoja Mooseksen kirjoista eli Toorasta. Kuten alussa mainittiin, Talmudin keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, juutalaisten maailmanvalloitus ja kristittyjen tuhoaminen. Ottaessamme huomioon edellä kuvatun kaltaisen Talmudin aatemaailman, olisi syytä todellakin huolestua.

Erittäin häpeällistä Suomen kannalta on se, että Suomi on tuonut Israelista aseita vuoden 1999 jälkeen yli 150 miljoonalla eurolla. Suomalaisyritykset ovat solmineet 2000-luvulla israelilaisyritysten kanssa tärkeitä ohjustenhuoltosopimuksia.8

Suomen ei pitäisi olla missään tekemisissä Israelin kaltaisen roisto- ja terroristivaltion kanssa.

 

Israelilla ei ole olemassaolon oikeutta valtiona

Jokaisen lähimmäistään rakastavan henkilön pitäisi vastustaa Israelin valtiota ja taistella sionistista eliittiä vastaan. Tämä olisi, mitä suurinta lähimmäisenrakkautta, sillä mitä valtavamman uhkan ja pahuuden ihminen nujertaa, sitä laajemmin hän on ollut henkisesti hyödyksi ihmiskunnalle.

Nykyisellä Israelilla ei ole olemassa olon oikeutta valtiona, sillä se on perustettu lahjonnalla, viekkaudella ja terrorilla toisten kotiseudulle, jonne kasaarikansalla (nykyisin aškenasijuutalaiset) ei ole mitään asiaa. Valtiollisen oikeuden eliminoi myös se, että juutalaisvaltio perustettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilas-strategisia päämääriä ajatellen. Ydinasevaltio Israel on uhka kansojen olemassa ololle.

Yllä esitetty ei ole rasismia eikä antisemitismiä, vaan se on puhtaimmillaan antisionismia eli mafia järjestön kaltaisen eturyhmän vastustamista, joka on lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan.

Suorastaan huvittavia ovat Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun lausunnot Iranin ydinohjelmasta syntyneestä puitesopimuksesta (Lausannen sopimus). Hän sanoi, että sillä suorastaan tasoitetaan Iranin tietä ydinaseen hankkimiseksi. Iranille ei saa jättää ensimmäistäkään ydinlaitosta sekä lopulliseen paperiin kirjataan selvästi ja yksiselitteisesti Israelin valtion olemassaolon oikeus, hän vaati. Iranin mukaan sen ydinohjelma on rauhanomainen. Iran ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun 200:n vuoteen, mutta ydinasevaltio Israelin verinen valtioterrorismi on jatkuvaa. Keneltä valtiolta pitäisi siis karsia pois ydinlaitokset, ydinaseet ja yms. tuhovälineet?

”Juutalaisvaltion” voisi todellakin perustaa jonnekin syrjään, että sieltä ei voitaisi päästä häiritsemään muita kansoja. Lisäksi tällä valtiolla ei tulisi olla puuritsoja tehokkaampia aseita käytössään.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Brother Nathanael. Saatavilla http://brovids.com/?p=864; Den judiska frågan – några viktiga fakta – Radio Islam. http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm; The Jewish hand behind Internet. Saatavilla. http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm; Talous-sanomat. Digitoday. Saatavilla http://www.digitoday.fi/tyo-ja-ura/2005/04/11/googlen-miljardoorikolmikko-laski-palkkansa-yhteen-dollariin/200510229/66; Veteranstoday. How the Zionist Media Steals from Gentiles. Saatavilla.
  http://www.veteranstoday.com/2011/12/26/how-the-jewish-media-steals-from-gentiles/; ALMA. Saatavilla http://www.almamedia.fi/sijoittajille/sijoituskohde/toimintaymparisto/; Encyclopedia Britannica. Saatavilla. http://www.britannica.com/EBchecked/topic/8971/Agence-France-Presse-AFP; Reuters: CNN irti AP:sta. Saatavilla.
  http://www.reuters.com/article/2010/06/21/cnn-idUSN2125869420100621; http://yle.fi/yleisradio/organisaatio/hallitus; Membership. Saatavilla Trilateral Commission Membership List; STT-IL: YLE Aamu TV pe 30.11.2012; Helsingin Sanomat 1.12.2012

Lisäksi: http://areena.yle.fi/1-3130634; Nordean Kangasharju: Maahanmuuton vuoksi kannattaa velkaantua; New Tarantino Film Features Black-on-White Gay Rape (NSFW); Valtionkonttori/Treasuryfinland; The New york Times: Business; YLE TV1. Saatavilla http://vimeo.com/47995862; Saatavilla: Taloussanomat.fi/rahoitus; Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan; Kreikan talouskriisi on omaa luokkaansa; Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan; https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/20/ezra-poundin-radiolahetykset/

 

 1. New York Times 26.–30.11.1947. Sit. Niemi (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat.
  Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.
 2. Jews object to Dutch textbook that says Britain endorsed Zionism in 1917 for favorable Jewish bankers’ loans.
 3. Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa. Saatavilla http://100777.com/jewry/freedman_fi
 4. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.
 5. http://www.un.org/News/briefings/docs/2009/090123_Gaza.doc.htm PRESS CONFERENCE ON GAZA HUMANITARIAN SITUATION 23.1.2009; http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Israelin+hyökkäyksessä+kuollut+yli+400+alle+16-vuotiasta+lasta/1135242941354?ref=rss
 6. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona.
 7. http://www.saferglobe.fi/

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.