Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Terroristivaltio ja hautajaiset – Vainovalkea
Home / Historia / Terroristivaltio ja hautajaiset

Terroristivaltio ja hautajaiset

Terroristivaltion ja maailman pirullisimman juonitteluiden keskuksen entinen presidentti Shimon Peres haudataan tänään 30. syyskuuta 2016. Läntinen valtavirtamedia on voivotellut Peresin poismenoa surullisin sanakääntein kohottaen vainajan arvoon arvaamattomaan.

Terroristivaltion ja maailman pirullisimman juonitteluiden keskuksen entinen presidentti Shimon Peres on kuollut ja hänet haudataan tänään 30. syyskuuta 2016. Läntinen valtavirtamedia on voivotellut Peresin poismenoa surullisin sanakääntein kohottaen vainajan arvoon arvaamattomaan. Kasaarijuutalainenaa Peres ei ollut pahimpia Israelin johtajia, joiden joukosta löytyy pahamaineisia terroristeja ja murhaajia, kuten esimerkiksi Nobelin rauhanpalkittu Menachem Wolfovitch Begin, edesmennyt puolustusministeri Ariel Sharon,2 Ehud Barak 3 ja niin edelleen. Mainitut kolme henkilöä ovat massamurhaajia.

____________

a) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

On hyvin järkyttävää ja moraalitonta, että pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ilmoitti osallistuvansa Peresin hautajaisiin Suomen edustajana.  Toisaalta se sopi hyvin maan poliittisen eliitin, Suomen sisäisen vihollisen, kuvaan.

 

Israelin luonne; Oslon rauhanprosessi

Israelin valtio, jolla ei ole mitään olemassaolon oikeutta, on maanpäällinen helvetti ja kaikkien pirullisten suunnitelmien ja juonitteluiden keskus. Myös Suomen poliittisen johdon tulisi huomioida, että julmilla talmudistikasaareilla on hallussaan hampaisiin asti aseistettu ydinasevaltio Israel, jonka USA:n tuella varustettu asearsenaali, ydinaseineen muodostaa nykyisin hirvittävän uhan maailman rauhalle ja ihmiskunnalle. Talmudin mukaan kristittyjen tuho on ”välttämätön uhritoimitus”. Aikamme kristityt ovat niin sokeita, etteivät näe, että Israel ja kansainväliset juutalaiset uhkaavat heidän olemassaoloaan?

Sipilän kannattaisi miettiä mihin rituaalin osallistuu? Shimon Peres on Israelin edustajana vaikuttanut palestiinalaisia kohtaan harjoitetun ryöstöpolitiikan ja kansanmurhan laajenemiseen.

Vuonna 1994 Peres sai Nobelin rauhanpalkinnon yhdessä Jitzhak Rabinin ja Jasser Arafatin kanssa ”rauhanpyrkimyksistä”, jotka huipentuivat Oslon rauhanprosessiin.4 Tämä ”rauhanprosessi” ei olisi oikeuttanut Nobelin rauhanpalkintoon.

1993 Israel tunnusti PLO:n, ja niin sanottu Oslon rauhanprosessi alkoi Washingtonissa allekirjoitetulla puitesopimuksella. Israel vetäytyi 1990-luvulla Länsirannan suurista kaupungeista sekä enimmästä osata Gazaa, ja Palestiinan itsehallinto asettui näille alueille. Itsehallinnon presidentiksi valittiin Jasser Arafat. Neuvotteluja käytiin vuosikymmenen edetessä.

Eräitä asioita on syytä muistaa Oslon sopimuksesta: Sopimus ei olisi antanut todellista itsenäistä Palestiinalais- valtiota, vaan kuului sarjaan poliittista farssia, jota juutalaisvaltio on harjoittanut koko olemisensa ajan palestiinalaisten kanssa. Oslon sopimus tarkoitti, että Länsiranta ja Gaza voitaisiin pitää Israelin ylimmässä kontrollissa ja näin jatkaa ”juutalaisten” asuttamista ja siirtokuntien rakentamista. Tiheään asutetut palestiinalaiskaupungit ja -kylät annettaisiin ulkomailta kotiin palaavien PLO:n johdon valvottaviksi, ”autonomiaksi”, jota kutsuttaisiin siten Palestiinan valtioksi. Tällaista ajatusta oli esittänyt jo 1967 Israelin työväenpuolueen johtava politiikko, Yigal Allon.

Allonin suunnitelma ja Oslon ”rauhanprosessin” yhdistävä ajatus oli lyhyesti seuraava: Israelin on saatava hallintaansa mahdollisimman paljon vallattuja palestiinalaisalueita ja mahdollisimman vähän palestiinalaisia.

Onneksi palestiinalaisten johto ei sitoutunut tähän sopimukseen, sillä Israelin pääministeri Ehud Barak oli vaatinut Arafatilta nimeä julistukseen, jossa Arafat olisi ilmoittanut konfliktin päättyneeksi. Mikäli palestiinalaisten johtajat olisivat sitoutuneet tähän julistukseen, olisi se merkinnyt sitä, että Palestiinan rajat olisivat olleet mahdollisimman epäselvät. Palestiinalaiset olisivat menettäneet myös suurimman diplomaattisen valttinsa, sillä he eivät olisi enää voineet vedota niihin YK:n päätöslauselmiin, minkä mukaan palestiinalaiset olivat kansa vailla itsemääräämisoikeutta. Tämä sopimus ei olisi tarjonnut palestiinalaisille edes 22 prosenttia maailmansotien välisen brittiläiskauden Palestiinasta.

Vielä muutamia huomioita

Vuoden 1993 ”Oslon sopimuksesta” alkaen Israel kiihdytti intensiivistä rakennus- ja uudisasutusprojektiaan. Tämä tarkoitti niin kutsutta ”pysyvää ratkaisua”. Vaikka useat kommentaarit ovat väittäneet virallisten ”kyyhkyjen”, Rabinin, Peresin ja Barakin olleen hyvinkin heikosti sitoutuneita rakennusprojekteihin, ovat he olleet yhtä sitoutuneita projekteihin kuin julkeasti kovan linjan Benjamin Netanjahu. Yhdysvaltojen välittämät ”rauhanprosessit” Israelin ja Palestiinan konfliktissa ovat olleet rauhaan estämistä.5

 

Israel harjoittaa valtioterrorismia

On syytä vielä painottaa, sitä millaista ”valtiota” Shimon Peres sotilaallisella ja poliittisella urallaan edusti.

Israelin valtio syntyi kasaarieliitin suorittamien petoksien, murhien ja arabeihin suunnatun terrorismin avulla.6 Muistettakoon, että etnisesti juutalaisiksi mielletyn Israelin väestö ei ole nykyisin seemiläistä, sillä koko maailman juutalaisiksi kutsutut ovat perimältään yli 90 prosenttia aškenasijuutalaisia, jotka polveutuvat suoraan turkkilaismongolisesta kasaarikansasta. Valtiollisen oikeuden eliminoi myös se, että juutalaisvaltio perustettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilasstrategisia päämääriä ajatellen. Ydinasevaltio Israel on uhka kansojen olemassaololle. Niin muodoin holokausti oli kasaarieliitin luoma valhe, jota käytettiin perusteena sille, että ”juutalaisväestö” tarvitsee turvapaikan – Israelin valtion, joka käytännössä tarkoitti kotimaan ryöstämistä Palestiinalaisilta. Israelin valtion perustaminen pohjautuu Talmudideologiaan. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin.

Talmud; kokoelma rabbiinien kirjoituksia Toorasta eli Raamatun Mooseksen Kirjoista; sen keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, ei-juutalaisten tuhoaminen ja juutalaisten pyrkimys maailmanherruuteen.

Historiantutkija Benjamin Freedmanin mukaan (huom! Hän itsekin oli syntyperältään kasaari) kasaarit olivat syyllisiä sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi. Kasaarieliitti sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan kasaarimafia sai siitä palkkioksi Balfourin sopimuksen, jolla luvattiin juutalaisvaltion perustaminen Palestiinaan.7

Israelin ja palestiinalaisten konfliktin vastakkainasettelun syiksi sopinevat kysymykset maanomistuksesta ja oikeudesta nauttia maansa hedelmällisyydestä, itsemääräämisoikeudesta, itsenäisyydestä, turvallisuudesta sekä etnisestä taustasta. Israelin ja palestiinalaisten selkkaus on perusolemukseltaan poliittinen, mutta tuskin uskonnollinen. Kysymys on toisten maan valloituksesta, joka on synnyttänyt ikuisen kiistakysymyksen palestiinalaisten ja Israelin välille.

Palestiinalaiset ovat joutuneet järjestelmällisen Israelin valtioterrorismin ja mielivallan uhreiksi ja palestiinalaisten elinolosuhteet alkavat muistuttaa enenemässä määrin keskitysleirien olosuhteita.

International Middle East Media Centerin (IMEMC) seuraa tiiviisti Palestiinan ihmisoikeustilannetta ja se on raportoinut muiden muassa seksuaalisesta väkivallasta ja jopa pedofiliasta, jotka ovat arkea juutalaisvaltion pidätysselleissä. 2014 Gazan kansanmurhan aikana ja sen jälkeisenä syksynä juutalaiset kidnappasivat IMEMC:n mukaan jopa 600 palestiinalaislasta. 40 prosenttia kaapatuista kärsi sukupuolisesta väkivallasta pidätysaikanaan.

Israelin palestiinalaisia ja naapuri maitaan vastaan suunnattu makaaperi valtioterrorismi on aiheuttanut häkellyttävää kärsimystä Lähi-idässä. Jo vuoteen 2010 mennessä palestiinalaisalueet hupenivat lähes olemattomiin muistuttaen tilkkutäkkiä.

Yhden ongelman muodostavat Israelin laittomat siirtokunnat. Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille.8 Erittäin häpeällistä Suomen kannalta on se, että Suomi on tuonut Israelista aseita vuoden 1999 jälkeen yli 150 miljoonalla eurolla. Suomalaisyritykset ovat solmineet 2000-luvulla israelilaisyritysten kanssa tärkeitä ohjustenhuoltosopimuksia.9

Lisäksi siirtokunnat ovat anastaneet suuren osan palestiinalaisten vedestä ja tärvelleet heidän vuosisataiset viljelysmaat johdattamalla samalla juutalaisten jätevesiä palestiinalaisten viljelyksille.10

Suomen ei pitäisi olla missään tekemisissä Israelin kaltaisen roisto- ja terroristivaltion kanssa.

Lopuksi tulee huomauttaa, että juutalaiset eivät saaneet aavikkoa kukkimaan. Aavikon saivat kukkimaan saksalainen siirtokunta. 1860-luvulla Saksassa perustettiin Temppeliyhdistys, jota johti pietistitaustainen teologi Christoph Hoffmann. Koska Hoffmann ei saanut politiikkaan vaikuttamalla pyrkimyksiään toteutettua Saksassa, päätti Temppeliyhdistyksen jäsenet perustaa Palestiinaan siirtokuntia, joka ratkaisu myös toteutettiin.

Palestiina kukoisti viljavana ja uljaana yhteiskuntana ennen sionistien miehitystä eli Israelin valtion perustamista 1948. Tämän jälkeen puuttui perkele peliin.

Nykyisin ääri-islamistiset ryhmät, kuten Syyrian-vastaiseen liittoumaan kuuluvat ISIS-terroristit ja muut jihadistien ryhmät ovat Israelin ja USA:n luomuksia.11 Näiden ääriryhmien välityksellä kasaarieliitti ja sen läntinen liittouma pyrkii synnyttämään vastakkainasettelua muslimien ja kristittyjen välille. Libanonilaisten šiiamuslimien järjestö ja puolue Hizbollah ja muut Israelin miehityspolitiikkaa vastustavat järjestöt, kuten esimerkiksi demokraattisesti valitun Palestiinan parlamentin suurin puolue  Hamas, ovat kunnioituksen arvoisia: ne turvaavat palestiinalaisten ja Palestiinan kristittyjen olemassa olon, varjelevat Israelin hyökkäyksiltä sekä vastustavat ISISin kaltaisia jihadisteja. Tämä tulisi huomioida myös Timo Soinin, Sipilän ja muiden suomalaisten sekä länsimaalaisten kristittyjen.

Israelin on aito loisvaltio, joka on kiristänyt rahoja Saksalta olemattoman holokaustin varjolla vuodesta 1945 alkaen, mutta pysyy hengissä Yhdysvaltojen rajattoman sotilaallisen ja taloudellisen tuen turvin: Yhdysvallat lahjoittaa  Israelille 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa joka päivä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. BBC News(21.4.1998): http://news.bbc.co.uk/2/hi/events/israel_at_50/profiles/81305.stm
 2. Sabran ja Shatilan verilöyly: joulukuuta 1982 YK:n yleiskokous tuomitsi verilöylyn ja julisti sen olleen kansanmurha.
 1. United Nations (23.4.2009):http://www.un.org/press/en/2009/090123_Gaza.doc.htm; Yle: http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/01/israel_vetaytyy_gazasta_-_hamas_julisti_voittoa_487976.html; Yle: http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/01/israel_vetaytyy_gazasta_-_hamas_julisti_voittoa_487976.html (kaksi viimeisintä lähdettä ei avaudu).
 2. Israel ja palestiinalaiset Ulkoasiainministeriö; Shimon Peres Encyclopedia Britannica: Guide to Nobel Prize.
 3. Chomsky, Noam (7.11.2000).”Rauhanprosessin” lupaus: http://www.ainfos.ca/00/nov/ainfos00091.html
 1. New York Times 26.–30.11.1947. Sit. Niemi (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat.
  Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.
 2. Baruch, Bernard (1960). Baruch: The Public Years. New York: Holt, Rinehart and Winston; Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa. Saatavilla http://100777.com/jewry/freedman_fi; Hautamäki, Erkki (2005). Suomi myrskyn silmässä. Argo Kirjastus, Eesti argokirjastus.ee; Hitler, Adolf (19.07.1940). Puhe, kehottaa Churchilia rauhaa. Saatavilla: http://www.youtube.com/watch?v=-LcEXOVmXwg
 3. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona.
 4. http://www.saferglobe.fi/
 5. London Review of Books; Farming without water. Palestianian Agriculture in the Jordan Walley.
 6. Blanchard, C.M. & Belasco, A. | Congressional Research Service (9.1.2015). Train and Equip Authorities for Syria – In Brief. http://www.fas.org/sgp/crs/natsec/R43727.pdf; Global Research (16.8.2014). The ISIS Islamic Terrorists are Supported by the US, Israel and Saudi Arabia.

 

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.