Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Mafian ulkopoliittista loanheittoa ja Syyrian kärsimysten tuottajat – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Mafian ulkopoliittista loanheittoa ja Syyrian kärsimysten tuottajat

Mafian ulkopoliittista loanheittoa ja Syyrian kärsimysten tuottajat

Suomen poliittisen ”johdon” mielestä Venäjä ja Bashar al-Assadin hallinto ovat suurimmassa vastuussa Syyrian Aleppon konfliktin kärjistymisestä ja siviilien kärsimyksistä. Ilmeisesti poliittiselta mafialta on mennyt pää sekaisin läntisen liittoutuman läsnäolon vaikutuksesta.

Suomen poliittisen ”johdon” mielestä Venäjä ja Bashar al-Assadin hallinto ovat suurimmassa vastuussa Syyrian Aleppon konfliktin kärjistymisestä ja siviilien kärsimyksistä. Ilmeisesti poliittiselta mafialta on mennyt pää sekaisin läntisen liittoutuman läsnäolon vaikutuksesta.

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta (Tp-utva) keskustelivat tällä viikolla Syyrian tilanteesta.

Tp-utva on tullut entistä rohkeammaksi näissä linjauksissaan. Aikaisemmin tässä kuussa antamassaan linjauksessa virallinen Suomi tuomitsi ensimmäistä kertaa jyrkästi sotatoimien kohdistamisen siviileihin ja siviilikohteisiin.

Ensimmäisenä tulee lausua kommentaari MTV:n yleistävää linjaa vastaan. MTV kirjoitti, että Suomen mielestä Venäjä ja Bashar al-Assadin hallinto kantavat suurimman vastuun Syyrian Aleppon konfliktin …; Tuolloin Suomi tuomitsi…

Suomi ja suomalaiset eivät ole syyttäneet ja tuominneet yhtään mitään, eikä suomalaisten kanta kyseiseen tilanteeseen ole sama kuin Suomen poliittisen mafian mielipide. MTV yrittää tässäkin manipuloida lukijoiden mieliä kierolla ja ylimielisellä tavalla.

 

Suomen poliittiset lakeijat eivät saa turvaa lännestä

Suomen poliittisen koneiston konsensuksen mukaan turvaudutaan läntiseen liittoutumaan omaksuen samalla provokatiivisen asenteen Venäjää kohtaan. Poliittisen mafian täytyy olla tietoinen siitä, että he valehtelevat syyttäessään Venäjää ja Bashar al-Assadin hallintoa Aleppon selkkauksen voimistumisesta ja siviilien kärsimyksistä.

maanpetos

Nykyinen virallinen Suomi on tehnyt rähmällään olon ennätyksen kautta historian. Palvonta kohdistuu läntiseen liittoumaan, ennen muuta valtioterroristi USA:ta kohtaan. Luultavasti kenellekään lukijalle ei ole jäänyt epäselväksi se, että virallinen Suomi mustamaalaa Venäjää ja sen liittolaisia tarkoituksellisesti, kuvitellen toimivansa länsiliittoutuman viimeisenä etuvartiona Venäjää vastaan. Todellisuudessa Suomen poliittinen mafia on alistunut hyödyllisen idiootin rooliin. Suomessa poliitikot eivät käsitä, että Yhdysvalloilla ja Venäjällä ei ole todellisia eturistiriitoja, vaan vastakkain asettelu suurvaltojen välillä palvelee sionistisen eliitin kansainvälisiä pyrkimyksiä. Molemmissa suurvallassa sionistisen mafian vaikutus on voimakasta.

Tämä suurvaltojen vain näennäinen kinastelu ei sulje pois sitä mahdollisuutta, etteikö Suomi tuhoutuisi järjettömän ulkopolitiikkansa ansiosta.

Yhdysvallat ja muut Nato-maat eivät tulisi Suomen avuksi konfliktin syttyessä jossakin Balkanilla Venäjää vastaan. Kuitenkin Suomi uskollisena länsiliittouman alusmaana olisi Venäjän ensisijaisena invaasion kohteena. Tästä saisimme kiittää Suomen iljettävää, selkärangatonta ja omaa etuaan ajattelevaa poliittista mafiaa.

Kuinka lyhytnäköistä onkaan virallisen Suomen kohtuuttoman imelä diplomatia lännen suuntaan! Eikö ole tullut mieleen Venäjän ja Kiinan yhteinen pitkä rajalinja. Lännessä kuten Suomessa kannattaisi luoda avartava katseensa Itä-Aasiaan; Venäjällä nimittäin on öljyä, pinta-alaa ja mineraaleja, mitkä uupuvat Kiinalta, joka ei jättäisi Venäjää pulaan sen kaivatessa tukea. Ihmisten raadollisuuteen kuuluu taloudellisten asioiden ensisijaisuus.

Maanosamme kartta paljastaa Suomen merkityksen Länsi- ja Keski-Euroopan maille; Suomella on vain merkitystä tukikohtana. Muut eivät pitäisi Suomea puolustamisen arvoiseksi ja kaikista vähiten Yhdysvallat. Luonnollisesti kukin valtio määrittää ensisijaisuus tarpeensa juuri omista lähtökohdistaan riippuen.

Etymologisesti ajateltuna Neuvosto-Venäjän aikana esimerkiksi länsisaksalaisille konservatiivipoliitikoille, etenkin Baijerin pääministerille Franz Josef Straussille, maamme kuviteltua suomettumista (saks. Finnlandisierung) pidettiin malliesimerkkinä suurvallan määräilevästä suhteesta pienempään naapurivaltioonsa nähden. Tämä merkitsi, että pienemmän valtion itsenäisyys oli käytännössä muodollista.

Emmekö ole samaa mieltä siitä, että nykyisin todella olemme suomettuneita (engl. Finlandization) suhteessa läntisenmaiden liittoutumaan ja ennen muuta Yhdysvaltoihin. Eihän Suomessa ole nykyisin enää edes muodollista itsenäisyyttä.

Puolueettomuuspolitiikka pelastaa Suomen!

 

Kuka aloittikaan Syyrian sodan? Vastuulliset ovat läntinen liittouma ja Israel

Virallinen Suomi edustaa kaksinaismoraalin ja vääristelyn huippua syyttäessään Venäjää ja Syyrian hallintoa Syyrian Aleppon konfliktin eskaloitumisesta ja siviilien kurimuksesta.

Viime kädessä Yhdysvallat ja Israel ovat syyllisiä Syyrian sotaan. Liittoutuneiden hyökkäys Irakiin syöksi koko Lähi-idän kaaokseen. Saddam Hussein alkoi vaatia öljysuoritusten maksuvälineeksi euroa vuoden 2000 lopulla myydäkseen öljyä euromaihin. Niinpä Saddam vaihtoi YK:ssa olevan 10 miljardin dollarin reservinsä euroiksi. Tästä innostuivat muutkin maat, kuten esimerkiksi Iran, joka ryhtyi vaatimaan öljystään korvausta euroina.1

Nämä Saddamin itsenäiset talouspyrkimykset olivat syynä Yhdysvaltojen ja Britannian johtaman liittouman hyökkäykselle Irakiin 2003. Tekaistun Irakin sodan avulla raunioitettiin Israelin vihaama hallitus ja siten taattiin se, että Irak myy jatkossakin öljynsä yksinomaan dollareita vastaan.

ISIS-terroristit ovat Israelin ja Yhdysvaltojen luomus.2 ISIS ja muut jihadisti militantit luotiin Syyrian Bashar al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.

Yhdysvaltain puolustusministeriön oma asiakirja elokuulta 2012 todistaa aukottomasti USA:n ja sen liittolaisten liittoutumisen Al-Qaida ja ISIS -ryhmien kanssa.3 Myös Pentagonin tiedustelupäällikkö Michael Flynn myönsi al-Jazeera-kanavan haastattelussa Washingtonin tehneen tietoisen päätöksen al Qaidan ja al-Nusran tukemiseksi Syyriassa.4

Miksi länsiliittoutuma ja Israel haluaa tuhota Syyrian hallinnon?

Israel ja sen läntiset liittolaiset haluaa raunioittaa Syyrian ja Iranin lailliset hallitukset sekä libanonilaisen Hizbollah-järjestön. Nämä edellä mainitut kolme muodostavat Vastarinnan akselin (engl. Axis of Resistance), joka noudattaa lakia, nauttii laajaa kansansuosiota ja on uskonnollisesti monimuotoinen. Muiden muassa Hizbollah on voimakas yhteiskunnallinen vaikuttaja hyväntekeväisyydessä, jota auliisti tarjotaan uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta. Länsi ja ennen muuta Israel haluaa murskata Hizbollahin ja Syyrian yhteistyön. Sionistien hallinnassa oleva läntinen valtioterrorismi haluaa hajottaa laillisuuteen nojautuvan Vastarinnan akselin; se haluaa tuhota Syyrian. Luonnollisesti läntinen liittouma pyrkii kyseisen akselin, kuten myös Syyrian perikatoon siksi, että akseli muodostaa sotilaallisen haasteen kriminaalisuuteen pohjautuvalle Israelille.

Vielä sekin, että Syyria on Lähi-idän sydämessä, jos Syyrian tilanne olisi turvattu ja stabiili, olisi Lähi-idästä mahdollista saavuttaa harmoninen, oikeudenmukainen ja vakaa alue. Tämä ei tietenkään miellyttäisi sotaisaa Israelia, joka haluaa olla kukkona tunkiolla.

Isis-joukot ohjataan Mosulista Syyriaan

Isis miehitti Mosulin kaksi vuotta sitten. Taannoin Irakin armeija aloitti suuroperaation vapauttaakseen Mosulin Islamilaisen valtion jihadisteilta. Uutisten mukaan ranskalaisten, amerikkalaisten, kurdien ja turkkilaisten tykistön tuli pehmittää Isistä5.

Enteilikö John Kerryn farisealainen voivottelu Syyrian Itä-Aleppon ajautumisesta, Syyrian ja Venäjän asevoimien armoille sitä, että Mosulissa alkoi hyökkäys jihadistien kimppuun?5

Mosuliin hyökätään kolmesta ilmansuunnasta. Kurdien Peshmerga-joukot iskevät pohjoisesta Yhdysvaltain erikoisasiantuntijoiden johdolla. Irakin joukot hyökkäävät idästä ja etelästä. Länteen, siis Syyrian, suuntautuva rintama on avoin. Sionistisen Yhdysvaltojen tarkoituksena on tuhansia Isisin militanttien päästäminen pakenemaan Deir Ezzoriin ja Raqqaan Syyriassa. Heitä tarvitaan Syyrian valtion tuhoamisessa.5 Tätä ISIS-funktiota ei valtavirtamedia ole paljastanut. Syyrian hallinto halutaan tuhota ISIS-militanttien avulla.

Kysynpä vielä kerran Suomen poliittiselta mafialta: kuka on Syyrian konfliktin taustalla ja mitkä tahot ovat vastuussa Syyrian Aleppon sodan kärjistymisestä ja siviilien kärsimyksistä?

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse
  2. Freeman, Makia (5.4.2016).GR. ISIS is a US-Israeli Creation. Top Ten “Indications”. Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/isis-is-a-us-israeli-creation-top-ten-indications/5518627
  3. Barsocchini, Robert (24.5.2015). DIA Docs: West Wants a “Salafist Principality in Eastern Syria”. Saatavana: http://www.infowars.com/dia-docs-west-wants-a-salafist-principality-in-eastern-syria/
  4. Nimmo, Kurt (8.8.2015). Former DIA Director: US Made “Willful Decision” to Support ISIS in Syria.  Saatavilla: http://www.infowars.com/former-dia-director-us-made-willful-decision-to-support-isis-in-syria/
  5. Moon of Alabama (19.10.2016). Global research. The US-Turkey “Escape Corridor” out of Mosul: ISIS-Daesh Terrorists “Transferred” From Iraq into Syria To Fight Syrian, Russian and Iranian Forces.

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.