Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti? – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti?

Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti?

Tämä Seppo Utrian kirjoitus perustuu McCluskeyn artikkelin Military Madness: Has our Spicies become Insane? tiivistelmään, jossa Utrian omat ajatukset ovat kommentaareina. Ovatko maailman kansat mielipuolien kontrollissa?

Tämä Seppo Utrian kirjoitus perustuu McCluskeyn artikkelin Military Madness: Has our Spicies become Insane?1 tiivistelmään, jossa Utrian omat ajatukset ovat kommentaareina. Ovatko maailman kansat mielipuolien kontrollissa?

Helen Caldicott on Nobelin rauhanpalkinnon voittaja ja kautta maailman tunnettu ydinaseiden vastustaja. Hänen mukaansa lajimme on ”henkisesti sairas … koko ihmisyhteisö on henkisesti sairas”.

Tässä Caldicott ei tarkoita sitä, että ihmisyhteisö olisi kokonaisuudessaan sairas, vaan ainoastaan sitä johtava eliitti. Ihmiskunnan enemmistö on terve, sillä se ei kannata niitä hankkeita, joita eliitti toteuttaa.

Olemme kuolemanvietin kahleissa. Yksi 25:stä on sosio- tai psykopaatti vailla moraalista omaatuntoa ja korruptoitunut edustuksellinen demokratia mahdollistaa sen, että nämä nousevat johtajiksi ja ohjaavat kulttuuriamme kansan tahdon sivuuttaen.

Caldicottin mukaan siihen, että meistä todella on tullut mielipuolinen lauma, on vahva perusta: käyttäytyminen, joka johtaa omaan tuhoomme. Se on mielipuolista. Tajuaisimme sen jos olisimme mieleltämme terveempiä.

Helen Caldicott on lastenlääkäri. Hän johtaa Doctors for Social Responsibility järjestöä (lääkärit sosiaalisen vastuun puolesta), jonka kannattajajäsen itsekin eläkeläislääkärinä olen. Hänen kirjansa Loving This Planet tiivistää kaiken oleellisen, josta jokaisen pitäisi olla tietoinen.

 

Monet syyt tukevat sitä, että käyttäydymme kuin mielipuolet

Muutamia esimerkkejä mielipuolisesta käyttäytymisestä:

a) Ydinaseet ovat hälytystilassa. 2000 ydinasetta on valmiustilassa laukaistavaksi napin painalluksella. Se voi tapahtua vahingossa, väärinymmärryksen tai pahan tahdon seurauksena.

b) Ydinasearsenaali on 17 tuhatta ydinasetta. Ne riittävät tuhoamaan kaiken moninkertaisesti. Onko tämä tervettä? Vuonna 2014 Obaman budjettiin sisältyi 537 miljoonaa dollaria näiden aseiden tehon parantamiseen.2 Jokainen pommi voi tuhota Lontoon tai New Yorkin kokoisen kaupungin. Terve vaihtoehto olisi edistää sopimuksia, joilla aseet kielletään.

Ydinaseiden varastointi häpäisee koko ihmisyytemme. Kirjallisuuden Nobelin saanut Kenzaburo Oe sanoo: Hirvittävin kummitus Hiroshiman pimeydessä on, ettei ihminen ole enää humaani.

Kommentaari: Hiroshiman ja Nagasakin atomipommit pudotti presidentti Trumanin johdolla täysin mielisairas joukko ainoana motiivinaan hegemonian laajentaminen ja halu nähdä kuinka koko kaupunki tuhotaan yhdellä pommilla.

c) Ydinvoima ja säteily: Pieni virhe Chernobylissä saastutti koko Euroopan ja kamppailu tappavaa säteilyä vastaan on yhä vielä 27 vuoden jälkeen käynnissä. Fukushimassa kolmen reaktorin ytimen sulamista on seurannut radioaktiivisen materiaalin laaja leviäminen kahden vuoden ajan. Tilanne ei ole kontrollissa ja jatkuu ja voi koska tahansa huonontua.3

Ihmiskunta kieltäytyy silti hylkäämästä teknologiaa, joka voi hetkessä tuhota koko planeetan. Onko tämä terveyden merkki?

d) Asekauppa: Asekauppa on sodan polttoainetta. Se on inhimillisen kärsimyksen pääsyy. 85 prosenttia asekaupasta tapahtuu YK:n turvallisuusneuvoston 6 pysyvän maan toimesta (USA, Venäjä, Ranska, Britannia ja Kiina) yhdessä Saksan ja Italian kanssa. Myyvien maiden johtajat ovat paatuneita. He puolustelevat sanomalla, että ellemme me myy niin muut myyvät tai että aseteollisuus luo työtä. 4

e) Sodat: Globaali sotilaallinen kulutus on yli 1.7 triljoonaa dollaria, josta 2/5 osaa lankeaa USA:n osalle.5 Länsimaat silti väittävät olevansa rauhaa rakastavia. Se on suurta valhetta. Ainoat maat, jotka nykyisin rutiinimaisesti valloittavat muita maita ja tappavat niiden kansalaisia vastoin YK:n lakeja, ovat Britannia ja USA.

Kommentaari: Artikkelissa kuvattiin tilanne 2013. Nythän hyökkääjien rinki on laajempi, Euroopan Unionin liittyessä Saksan johdolla maailmaa hajottavaan sotaliittoumaan. Ikävä kyllä, myös Suomi on hylännyt presidentti Kekkosen viitoittaman rauhanrakentajan tien ja lähtenyt Caldicottin kuvaamalle mielipuolisen sotaintoisen ihmisen polulle.

Länsimaat sanovat tekopyhästi olevansa lainkuuliaisia mutta rikkovat YK:n laatimia kansainvälisiä lakeja käymällä muiden maiden kimppuun terrorismin verukkeella ja tappavat syyttömiä siviilejä ja kokonaisia perheitä.

Huolimatta vuosituhansien päinvastaisista kokemuksista historiassa johtajamme toimivat ikään kuin paras tapa ongelmien ratkaisussa on tappaa oppositio. Silkkaa hulluutta, ellei jo vajaamielisyyttä.

f) Globaali ilmaston lämpeneminen ja saastuminen: 90 prosenttia tiedemiehistä on sitä mieltä, että Maapallon lämpeneminen on ihmisten aiheuttama. Viime vuosikymmen oli lämpimin mitä on koskaan mitattu pohjoisella ja eteläisellä puoliskolla. Tämä pätee sekä maan että veden lämpöön.

Näillä asioilla on tieteellinen näyttö. Silti niitä ei kohdata kun ei ole poliittista tahtoa ja kieltämistä ruokkivat talouden intressit. Lämpötilan nousu johtaa nälänhätään, tulviin, veden puutteeseen, massaliikehdintään sekä sotiin maasta ja raaka-aineista. Varmaan tervejärkinen maailma pyrkisi tekemään kaikkensa, ettei näin pääse tapahtumaan.6

Johtaako maailmaa psykopaattinen eliitti?
Johtaako maailmaa psykopaattinen eliitti?

Kommentaari: Yksimielisyyttä ei tosin ole ilmaston lämpenemisen suhteen kun on monia tutkijoita joiden mielestä maapallon lämpeneminen ei olisi ihmisen aiheuttamaa vaan luonnollinen asia. Monet sanovat että sitä käytetään verukkeena tai pelotteena eliitin NWO -hankkeissa.

g) Sosio- ja psykopaattiset johtajat ovat tuhonneet järjettömissä USA:n ja Britannian sodissa tuhansittain syyttömiä ihmisiä. Molemmat maat käyttävät köyhdytettyä uraania, josta seuraa hirvittäviä jälkiä geeniperimään ja sairauksien kuten syöpien määrän rajua nousua.6

Nämä teot hyväksytään ilman omantunnontuskia mikä kertoo, että asialla ovat psykopaatit, joille on tyypillistä empatiakyvyn, syyllisyyden tunteen ja katumiskyvyn puute. Mikään ei ole koskaan heidän vikansa. Hullun maailmamme valtaeliitti vilisee näitä psykopaatteja politiikan, pankkimaailman ja armeijan alueilla.6

Joskus oli aika jolloin psykopatiaa pidettiin moraalisena hulluutena, nimitys, joka olisi otettava uudestaan käyttöön.

Kuten öljy vedessä sosio- tai psykopaatit turmelevat yhteiskunnan valtarakenteet ja heidän armoton vimmansa ja sairas, moraaliton ja valheet salliva vallanhimonsa mahdollistaa valtaannousun ja sitä kautta tuhoisat teot.

Arvostettu amerikkalainen kirjailija ja journalisti Willian Blum kirjoittaa artikkelissaan liittyen Washingtonin tekemiin loputtomiin pommituksiin ja sotiin sekä Kerryn ilmiantajien tai paljastajien (esim. Manning, Snowden) taka-ajoon, että olemme todistamassa psykopaattien käsissä olevaa rajatonta valtaa ja lisäten, että kuinka oman maani tilanne pelottaa minua vakavasti.8 

Korporaatiot, joilla usein on enemmän valtaa kuin hallituksilla, kärsivät samaa tautia. Ollakseen tuhannen menestyvimmän yhtiön johtaja on oltava sosiopaatti, arvioi Thom Hartmann. Yhtiöiden johdon psykopaattisuus heiluu 10 prosentin paikkeilla. Robert Haren kirja Käärmeitä liituraitapuvussa (Snakes in Suits) kertoo psykopaateista liikemaailmassa.

Poliittisten ja yhtiöiden johtajien psykopatia on selvästi havaittavissa. Entä mikä on meidän kansalaisten tila? Meitä on paljon enemmän kuin heitä. Miksi suvaitsemme rikokset?

Eikö passiivisuutemme paljasta oman henkisen tilamme?

 

Loppukommentti

Taitaa olla turha toivoa, että Caldicottin kirja pian suomennettaisiin koska se korostaa rauhaa ja erilaista tulevaisuutta. Ja varmaan myös Posivan Eurajoen Onkalon kaivajat tekevät kaikkensa ettei niin tapahtuisi.

Aurinkoenergiaa olisi saatavilla rajattomiin mutta sen käyttöönotto etenee toivottoman hitaasti. Miksi?

Vastaus lienee, että ydinvoimaa tarvitaan pääosin eliitin oman vallanhimon takia, sen tuhoavuuden välineenä turvaamaan ydinaseiden valmistusta, joilla maailmaa valloitetaan ja hallitaan. Käytännössä kaikki ydinpolttoaineen tuottamiseen kykenevät maat voivat teknisesti valmistaa ydinaseita. Myös tavalliset ydinvoimalat on mahdollista suunnitella niin, että niiden tuottama ydinjäte on jalostettavissa ydinaseiden raaka-aineeksi. Aurinkoenergia ei tätä mahdollista ja se lienee pääsyy miksi ydinvoimaa suositaan vaikka kasvava ydinjätemäärä on planeetan pysyvä ongelma.

Seppo K.J. Utria

Utria on eläkkeellä oleva psykiatrian erik. lääkäri

 

Lähteet

1. Jim McCluskeyn (18.8.2013). Military Madness: Has our Species become Insane? Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/military-madness-has-our-species-become-insane/5346201

2. Idiatimes (27.5.2013). Saatavilla: http://articles.economictimes.indiatimes.com/2013-05-27/news/39557419_1_senate-republicans-nato-allies-president-barack-obama

  1. http://www.youtube.com/watch?v=bVOvasvXMVM (Preview); http://www.dailykos.com/story/2012/05/20/1092637/-Fukushima-Reactor-4-In-Danger-Of-Making-Northern-Hemisphere-Uninhabitable#
  2. http://www.globalissues.org/issue/73/arms-trade-a-major-cause-of-suffering
  3. http://www.theguardian.com/environment/blog/2012/nov/26/kyoto-protocol-carbon-emissions
  4. http://theforvm.org/diary/mmghosh/deformed-people-iraq; http://www.dailypaul.com/154525/fallujah-city-of-no-children;
  5. http://www.chinastrategies.com/defenseagainstpsychopath.pdf; http://aftermath-surviving-psychopathy.org/index.php/2011/02/24/this-charming-psychopath-how-to-spot-social-predators-before-they-attack/
  6. http://williamblum.org/aer/read/119

 

Tiedostoja:

http://www.ydinvoima.fi/ongelmat/ydinaseet/

http://yyyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/87476-ydinvoiman-ja-ydinaseiden-yhteyksista

http://www.globalresearch.ca/what-to-do-with-all-the-nuclear-waste/25038

https://www.youtube.com/watch?v=GZ0X6zOiuUA

https://www.youtube.com/watch?v=4ITrXVJMKeQ

About Seppo K.J. Utria

Olen eläkkeellä oleva psykiatrian erik. lääkäri. Filosofi ja psykologi Lauri Rauhalan holistisen ihmiskäsityksen sisäistäneenä suhtaudun kriittisesti virallisen psykiatrian ja lääketieteen biologisesti korostuneeseen toimintamalliin. Itselleni tärkeänä tiedon lähteenä ja esikuvana haluan mainita myös filosofi Georg Henrik von Wright’in, Taistelevan Humanistin, yhden nykyisen kulttuurimme ja sen ihmistä robotisoivan ’teknosysteemin’ valovoimaisimmista kriitikoista.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.