Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Prof. Michel Chossudovsky: Mikä on salaliittoteoriaa, mikä totuutta? – Vainovalkea
Home / Ulkomaat / Prof. Michel Chossudovsky: Mikä on salaliittoteoriaa, mikä totuutta?

Prof. Michel Chossudovsky: Mikä on salaliittoteoriaa, mikä totuutta?

Obama kiehuu sotaa. Länsimaista sivilisaatiota ”uhkaa islamilainen valtio". ”Terrorisminvastaista globaalia sotaa" ylistetään humanitaarisena hankkeena. Meillä on ”velvollisuus suojella”. Humanitaarinen sota on ratkaisu. Pahat ihmiset piileskelevät. Heidät on kaivettava koloistaan, sanoi George W. Bush.

Obama kiehuu sotaa. Länsimaista sivilisaatiota ”uhkaa islamilainen valtio”. ”Terrorisminvastaista globaalia sotaa” ylistetään humanitaarisena hankkeena. Meillä on ”velvollisuus suojella”. Humanitaarinen sota on ratkaisu. Pahat ihmiset piileskelevät. Heidät on kaivettava koloistaan, sanoi George W. Bush.

Länsimedia lyö sotarumpuja. Obaman sota-agendaa tukee valtava propagandakoneisto. Yksi sen päätavoitteista on ”valmistaa vihollinen”.

Koska Obaman hallinnon poliittinen legitimiteetti horjuu, epäilyt ”ulkopuolisen vihollisen” olemassaolosta on häivytettävä tai niistä on päästävä eroon.

Tarkoituksena on hiljaisesti juurruttaa (toistuvan tiedotusvälinepropagandan avulla) ihmisten tietoisuuteen käsitys, että muslimit muodostavat uhkan läntisen maailman turvallisuudelle.

 

Muukalaisviha ja militaristinen agenda

Muslimeihin kohdistuvaa muukalaisvihan aaltoa luodaan pakko- tai haittamaahanmuuton avulla, jolla samalla edistetään Euroopan tuhoa ja NWO –agendaa. Kyseinen muukalaisvihan aalto on pyyhkäissyt yli Länsi-Euroopan kytkeytyen geopolitiikkaan. Se on osa sotilaallista asialistaa. Siihen kuuluu vihollisen demonisointi.

Muslimimaat omistavat yli 60 prosenttia öljyvaroista. Yhdysvallat omistaa tuskin edes 2 prosenttia. Irakilla on viisi kertaa enemmän öljyä kuin Yhdysvalloilla.

Suuri osa maailman öljystä löytyy siis muslimimaista ja USA:n johtaman sodan tavoite on varastaa ja ottaa haltuun nuo öljyvarat. Ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi nämä maat ovat sodan, peitellyn juonittelun, taloudellisen epävakauttamisen ja vallanvaihdosten kohteena.

 

Amerikkalainen inkvisitio

Konsensuksen rakentamisprosessi sotaa varten on sama kuin Espanjan inkvisitiolla aikoinaan. Se vaatii sosiaalisen alistamisen. Poliittista yksimielisyyttä ei voida asettaa kyseenalaiseksi. Nykyaikainen inkvisition versio vaatii hyväksymään ajatuksen, että sota on keino levittää länsimaisia arvoja ja demokratiaa.

Hyvän ja pahan kahtiajako vallitsee. Meidän täytyy ajaa takaa pahoja poikia.

Sota on rauhaa.

”Suuri valhe” on muuttunut totuudeksi … totuudesta on tullut ”salaliittoteoria”.

Ne jotka ovat sitoutuneet totuuteen luokitellaan ”Terroristeiksi”.

 Paul Craig Roberts’in mukaan (2011), salaliittoteorian käsite ”on kokenut uudelleenmäärittelyn Orwellin mukaan” … ”salaliittoteoria” ei enää tarkoita tapahtumaa, jonka taustalla on salaliitto vaan se tarkoittaa selitystä, tai jopa faktaa, joka ei ole sovussa hallituksen ja sen ’mediahuorien’ esittämien selitysten kanssa …. Toisin sanoen, kun totuus alkaa häiritä valtiota ja sen Propagandaministeriötä, se määritellään salaliittoteoriaksi, mikä tarkoittaa absurdia ja naurettavaa selitystä, jota meidän ei pitäisi uskoa vaan sivuuttaa hymähdellen.

Fiktiosta tulee faktaa. Tutkiva journalismi on romutettu. Sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten asioiden totuuspohjainen arviointi onkin salaliittoteoriaa koska se haastaa konsensuksen (virallisen näkemyksen), joka perustuu valheeseen.

 

Mikä on totuus

Todellinen uhka maailman turvallisuudelle on USA:n, NATO:n ja Israelin muodostama liittoutuma, mutta inkvisitio kääntää realiteetit ylösalaisin: sodanlietsojat ovatkin sitoutuneet rauhaan, ja sodan uhrit esitetään sodan päähenkilöinä.

usa-israel

”Kotimaa on uhattuna” -strategia.

Median, intellektuellien, tutkijoiden ja poliitikkojen kuoro hämärtää ääneen lausumattoman totuuden: USA: n ja Naton yhteinen sota tuhoaa ihmiskunnan.

Kun totuudesta tulee valhe, ei ole paluuta taaksepäin.

Kun sotaa käydään humanitaarisilla perusteilla, oikeus- ja kansainvälinen lakijärjestelmä käännetään ylösalaisin: pasifismi ja sodanvastainen liike on kriminalisoitu. Samaan aikaan, sotarikolliset korkeissa viroissaan ovat määränneet noitavainon niitä vastaan, jotka haastavat heidät.

Suuri huijaus on paljastettava, tuotava julki mitä se on ja mitä se saa aikaan.

Se sallii mielivaltaisen miehien, naisten ja lapsien tappamisen.

Se tuhoaa perheitä ja ihmisiä. Se tuhoaa ihmisten sitoutumista ja liittymistä lähimmäisiinsä.

Se estää ihmisiä ilmaisemasta solidaarisuutta niille, jotka kärsivät. Se vaalii sodan ja poliisivaltion tietä ainoana tienä.

Se tuhoaa sekä nationalismin että kansainvälisyyden.

Valheen murtaminen tarkoittaa sen globaalin rikollisen hankkeen tuhoamista, jossa voitontavoittelu on ylin liikuttava voima.

Tämä voiton ja hyötyajattelun sotilaallinen asialista tuhoaa ihmisen arvot ja muuttaa ihmisiä tiedostamattomiksi zombeiksi.

Kääntäkäämme vuorovesi. Haastakaamme korkeissa viroissa olevat sotarikolliset ja se voimakas yritysten edunvalvontaryhmä, joka tukee heitä.

Murtakaamme Inkvisitio. Kaivakaamme maa USA:n, Nato:n ja Israelin sotilaallisen ristiretken alta. Sulkekaamme asetehtaat ja sotilastukikohdat.

Asevoimien jäsenten tulisi kieltäytyä käskyistä ja olla osallistumatta rikolliseen sotaan.

Suomennos: Seppo K.J. Utria

Utria on eläkkeellä oleva psykiatrian erik. lääkäri

 

Kommentti

Prof. Michel Chossudovsky’lle soisi Rauhan Nobel palkinnon. Tämä ent. YK diplomaatin poika jos kuka on omistanut elämänsä rauhan asialle. Artikkeli on vahva viesti rauhan puolesta fasismia vastaan: ’Saatanalliset McCainit’, lopettakaa jo !!!!

Kun propagandamylly jauhaa totuuden salaliitoksi ja massat sallivat itsensä kritiikittömän huijauksen, niin maailma on pian yksi suuri ja sotaisa hullujenhuone, josta sivistyksen jälkiä saa etsiä suurennuslasilla.

 

Lähde:

http://www.globalresearch.ca/what-is-a-conspiracy-theory-what-is-the-truth/5429344

 

 

About Seppo K.J. Utria

Olen eläkkeellä oleva psykiatrian erik. lääkäri. Filosofi ja psykologi Lauri Rauhalan holistisen ihmiskäsityksen sisäistäneenä suhtaudun kriittisesti virallisen psykiatrian ja lääketieteen biologisesti korostuneeseen toimintamalliin. Itselleni tärkeänä tiedon lähteenä ja esikuvana haluan mainita myös filosofi Georg Henrik von Wright’in, Taistelevan Humanistin, yhden nykyisen kulttuurimme ja sen ihmistä robotisoivan ’teknosysteemin’ valovoimaisimmista kriitikoista.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.