Home / Ulkomaat / Trumpin vilpittömyys? Hyvät ratkaisut sekoittivat sionistisen lännen!

Trumpin vilpittömyys? Hyvät ratkaisut sekoittivat sionistisen lännen!

Yhdysvaltojen tuore presidentti käänsi maailman katseet puoleensa positiivisilla poliittisilla ratkaisuillaan, jotka suuntautuvat enimmäkseen kansan parhaaksi. Parhaimmasta päästä näistä tavoitteista ovat Trumpin taistelun aloitus Fed-keskuspankkia vastaan ja Israelin laittomien siirtokuntalaajennuksien vastustaminen. Onko tämä kaikki totta, vai onko jossakin ”koira haudattuna”?

Yhdysvaltojen tuore presidentti käänsi maailman katseet puoleensa positiivisilla poliittisilla ratkaisuillaan, jotka suuntautuvat enimmäkseen kansan parhaaksi. Parhaimmasta päästä näistä tavoitteista ovat Trumpin taistelun aloitus Fed-keskuspankkia vastaan ja Israelin laittomien siirtokuntalaajennuksien vastustaminen. Onko tämä kaikki totta, vai onko jossakin ”koira haudattuna”?

 

Trump ja hänen edistykselliset ratkaisunsa

Globaali talous- ja pankkiirieliitti sekä sitä tukeva valtavirtamedia haukkoo hysteerisenä henkeään tiettyjen Trumpin tervejärkisten ratkaisujen ja poliittisten suunnitelmien tähden.

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin välistä puhelinkeskustelua luonnehditaan ”ulospääsynä” umpikujasta Venäjän kanssa. Eihän Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä mitään todellista ristiriitaa tai umpikujaa ole ollutkaan. Molemmat suurvallat tunnustavat toistensa etupiirit ja molempia hallitsee sionistinen eliitti. Tosin voidaan olla iloisesti yllättyneitä USA:n uuden presidentin voimakkaasta uhmakkuudesta juutalaisen mafian hegemoniaa vastaan sekä Yhdysvalloissa että Israelissa.

Venäläisen Valdai-kehitysrahaston tieteellisen johtajan, ulkopolitiikan asiantuntijan Fedor Lukjanovin tulkitsee Trumpin ja Putinin välisen keskustelun todella tarkoittavan sitä, että Trump haluaa päästä ulos umpikujasta.1

Mutta miksi puhutaan umpikujasta selviytymisestä, jos sitä ei todellisuudessa ole? Tätä ilmaisua käytetään siksi, että enää ei ole syytä Yhdysvaltojen ja Venäjän näytellä vastakkainasettelua, koska sillä on jo saavutettu riittävästi sisä- ja ulkopoliittista hyötyä.

Lisäksi ”suhteiden liennyttäminen” Venäjän kanssa merkitsee Trumpille tietyn kaltaista sisäpoliittista voittoa, ottaen huomioon nykyisen Valkoisen talon epäkiitollisen ilmaston. Trump paljastaa kyntensä aikaansaavana ja kykenevänä valtiomiehenä, jota Obama ei onnistunut näyttämään maailmalle koko virkakautenaan.

Hiukan koomiselta ehkä kuulostaa keskustelun keskipisteeksi nouseminen Venäjän ja Yhdysvaltojen yhteisestä kamppailusta terrorismia ja erikoisesti Isisiä vastaan. Niin Putin, kuin myös Trump tietävät hyvin, että esimerkiksi Isis, al-Qaida ja al-Nusra ovat olleet Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tukemia terroristiryhmiä. Ennen muuta nämä terroristijärjestöt ovat luodut sionistien, kuten Israelin voimakkaan vaikutuksen saattelemana. Muiden muassa Isisin ja ehkä myös al-Qaidan yksi tärkeimmistä tehtävistä on käsittänyt Syyrian eristämistä ja terrorisointia al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.2

Yhdysvallat voivat taistella tehokkaasti kansainvälistä terrorismiä vastaan lopettamalla terrorijärjestöjen tukemisen ja täsmäiskuilla Isisin kaltaisia tuholaisia vastaan esimerkiksi Syyriassa yhteistyössä Assadin hallituksen sekä venäläisten kanssa.

Hyökkäys Fediä ja juutalaisten siirtokuntalaajentumista vastaan yms.

Vaikka vielä ennen äänestyspäivää Trumpin vaalitiimi viestitti siirtokunta-aktivisteille myötämielisyyttään julkituoden, että uudet siirtokunnat eivät suinkaan uhkaa Lähi-idän rauhaa, julkaisi Valkoinen talo kuitenkin hiljattain virallisen lausunnon, jonka mukaan Israelin rikollinen siirtokuntaprojekti uusine siirtokuntineen on uhka Lähi-idän rauhalle, ja kehotti Israelia lopettamaan siirtokuntien rakentamisen.

Kun Trump alkoi lunastaa vaalilupauksiaan, hyökkäsi hän ensimmäisenä kansainvälisiä pankkivaltaa vastaan- mukaan lukien vapaakauppasopimukset (TTIP; TiSA), ja vapaamielistä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat ja sitä kopioiden muut valta- eli valhemediat valehtelivat otsikoissaan väittäen, että Trumpin maahantulokielto koskee 11 000 suomalaista, vaikka todellisuudessa kielto ei koske ainuttakaan suomalaista, vaan Suomessa oleskelevia somaleita, iranilaisia ja irakilaisia, mikä paljastui myös HS:n pienellä painetusta alaotsikosta nk. leipätekstistä. Nämä Trumpin uudistukset sai juutalaisen Goldman Sachsin raivostumaan ja se nousi maahantulolain vastaisen kampanjan johtoon,3 vaikka pankki yritti soluttautua Trumpin hallitukseen mahdollisimman intensiivisesti.

Lisäksi Valkoinen talo on ottanut juutalaisen Janet Yellen johtaman Yhdysvaltojen keskuspankin (Fed) tarkkailtavakseen. Trumpin hallinnon mukaan Fed ei aja USA:n kansantalouden, vaan ulkomaisten pankkien etua, minkä vuoksi laitoksen toiminta saatetaan nyt erityistarkkailuun.

Oikeudellinen perusta tälle salakavalimmalle metodille ryöstää järjestelmällisesti kansaa saatiin runnottua Federal Reseve -lakina, jonka siis USA:n edustajainhuone ja senaatti hyväksyivät vuonna 1913, 23. joulukuuta. Fedillä on siis hävytön oikeus painaa rajattomia määriä dollareita, joita tämä ”rahanväärentäjämafia” lainaa korkeita korkoja vastaan hallitukselle aiheuttaen hirvittäviä häviöitä Yhdysvaltojen kansalle ja kiertoteitse maailman muille valtioille ja kansoille.4 Jo mananmaille mennyt tohtori Karl Steinhauser ei yhdistänyt suoraan sionisteja tai juutalaista eliittiä kansainväliseen juonitteluun ja Fedin toimintaan vaan puhui vapaamuurareista.

Mainittu laki USA:n keskuspankista oli juutalaisen pankkiirin Paul Warburgin aikaansaannos. Itse asiassa USA:n keskuspankki on sionistiseen eliittiin kuuluvien pankkiirien kansainvälisten pankkien omistuksessa.

Federal Reserve System on hirvittävä rahaverenimijä ja siten kansantalouden köyhdyttäjä.

Donald Trumpin ”tulikaste” olisi Fedin romuttaminen ja rahanluonnin varaaminen riippumattomille valtiollisille virastoille, minkä ansiosta ”rahat” saataisiin käytettäväksi ilman korkoja, kansantalouden parhaaksi. Tällä operaatiolla hän paljastaisi sen vilpittömyyden, palvella USA:n ja sen kansalaisten yhteistä hyvää.

Steinhauserin mukaan vuodesta 1913, vuoteen 1964 oli yksityinen (Fed) kansakunnan rahavampyyri saanut, toisin sanoen ryöstänyt, Yhdysvaltain veronmaksajilta hallituksen välityksellä pelkästään korkojen kautta hirvittävät 310 517 000 000 dollaria, eli noin 310 miljardia dollaria.4 Seuraavan 50 vuoden aikana ravisuttava tulos on todennäköisesti moninkertaistunut!

Lisäksi Trumpin hanke muurin rakentamisesta Meksikon ja USA:n rajalle on saanut ”liberaaliset” poliittiset piirit ja valtavirtaisen median kimpaantumaan. Trumpin huoleen voidaan suhtautua vakavasti, sillä Meksikosta Yhdysvaltoihin pyrkii vuosittain satojatuhansia laittomia siirtolaisia.

Pohjois-Amerikka on kuitenkin sortanut Meksikoa historian saatossa: Historiasta muistetaan esimerkiksi Meksikon–Yhdysvaltain sota, joka käytiin Meksikon ja Yhdysvaltain välillä vuodesta 1846 vuoteen 1848.

Sota sai alkunsa Texasin liittämisellä Yhdysvaltoihin ja myöhemmät rajakiistat maiden välillä. Meksiko ei hyväksynyt Texasin irtautumista vuonna 1836 ja halusi liittää kapinoivan osavaltion takaisin osaksi Meksikoa.

Sota huipentui syyskuussa 1847 Ciudad de Méxicon taisteluun, jossa Yhdysvallat valloitti Meksikon pääkaupungin. Taistelu käytännössä päätti sodan ja johti rauhanneuvotteluihin Yhdysvaltain ja Meksikon välillä.5

On syytä myös muistaa, että monet Latinalaisen Amerikan kansat, ehkä myös Meksiko, ovat sionistisen USA-johtoisen uusliberalistisen sosiaali- ja talouspolitiikan uhreja. Lähes kaikille Latinalaisen Amerikan maille on ominaista valtava köyhyysongelma, jättiläismäinen ulkomaanvelka amerikkalaisille ja usein sionistisille pankeille, alkuperäiskansojen heikko asema, mittavat luonnonvarat Etelä-Amerikassa ja poliittisen eliitin korruptoituneisuus sekä taloudellisen vallan keskittyminen. Yhdysvaltain nykyisen supervalta-aseman syntymisen yksinä edellytyksinä voidaan pitää alkuperäiskansojen maaomaisuuden valloitusta ja niiden luonnonvarojen ryöstöä sekä kansanmurhia.

Edellä mainittu rikollisuus ei kuitenkaan velvoita nykyistä Amerikkaa ottamaan vastaan massoittain laittomia siirtolaisia, vaikka esimerkiksi nykyisessä Meksikossa noin puolet väestöstä elää äärimmäisessä köyhyydessä. Ongelman ratkaisuna tässäkin on taloudellinen omavaraisuus, irrottautuminen globaalien korkoa korolle metodilla toimivien rahoituslaitosten kuristusotteesta sekä vapautuminen kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden kuolettavasta syleilystä. Tässä suhteessa Trumpin USA voisi ojentaa auttavan kätensä muiden muassa Meksikolle sen sijaan, että päästettäisiin laittomat siirtolaiset maahan. Muistettava on sekin, että Meksikon talous on riippuvainen Yhdysvaltojen taloudesta.

 

Onko Trumpilla salaperäinen strategia?

Trumpin kaikki tavoitteet eivät toki ole hyviä; tarkastelemme tässä yhteydessä mullistavan edistyksellisiä tavoitteita ja sivuamme joitakin huolestuttavia piirteitä, jotka liittyvät hänen toimintaansa. Trumpin edistyksellisiä ratkaisuja voidaan kernaasti suositella myös Suomen poliittiselle johdolle, kuten myös EU:n maiden muillekin hallituksille.

Tavoitteiden arviointia:

 1. Kuinka vakavasti voimme luottaa Trumpin poliittisten pyrkimyksien aitouteen? Onko tuoreella USA:n presidentillä Israelin lobbyn ja muiden juutalaispankkiirien kanssa salaisesti sovittu strategia?
  ”Uusi Lähi-itä”.
  ”Uusi Lähi-itä”.

Teoreettisella tasolla voitaisiin ajatella Trumpin kansainvälistä mielenkiintoa herättäneiden suunnitelmien ja uudistusten toimivan vaihtoehtoisesti hämääjänä, jonka avulla kansainvälinen huomio siirrettäisiin toisaalle: Siten globaaleille korporaatioille, pääoman imperiumille ja poliittiselle harvainvallalle avautuisi hämäräperäisempi mahdollisuus toteuttaa ylikansalliset suunnitelmansa, johon sisältyisi muiden muassa Syyrian hajottaminen Israelin haluamiin alueisiin, joka tarkoittaisi Lähi-idän uusjakoa. Tämä ei näyttäisi kaukaa haetulta, jos muistetaan Trumpin sanasota Iranin kanssa, vaikka Iran on kansainvälisesti ajatellen täysin vaaraton valtio. Tällä vihamielisellä käytöksellään Irania vastaan Trump pelaa täysin Israelin pussiin. Trumpin ja Iranin välinen kinastelu leimahti äskettäin, kun Yhdysvaltain hallinto antoi ballistisen ohjukseen laukaisseelle Iranille varoituksen. Trumpin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Michael Flynn varoitti Irania Yhdysvaltojen kostotoimista, jos se ei lopeta aggressiivista käyttäytymistä naapureitaan kohtaan.

Pakko on mainita, että Michael Flynn puhuu täyttä roskaa; Iran ei ole aggressiivinen naapureitaan kohtaa; maa ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun 200 vuoteen. Sen sijaan Yhdysvaltojen tuella hampaisiin saakka aseistettu terroristi- ja ydinasevaltio Israel, kuten myös valtioterroristi USA, ovat todellinen uhka ihmiskunnalle. Lieventyykö uhka Trumpin aikana?

Lähi-idän uusjako näyttää sangen todelliselta, kun huomioimme Venäjän mielenkiinnon Syyrian mahdolliseksi pilkkomiseksi paloihin heimoalueiden mukaan.

Yllä olevaan viitaten, huolestuneena voidaan havaita Trumpin hävytön suhtautuminen palestiinalaisiin, jotka ovat jo vuosikymmeniä kokeneet hirvittäviä kärsimyksiä juutalaisen miehityksen ikeen alla. Trump on nimittäin ilmoittanut uhkaavansa palestiinalaisia sekä antavan tukensa Suur-Israelille. Tämä näyttäisi olevan ristiriidassa Valkoisen talon ilmoittamalle Israelin laittomien siirtokuntalaajennuksien vastustamiselle.

Hän on muiden muassa varoittanut palestiinalaisia haastamasta Israelia Kansainväliseen rikostuomioistuimeen (ICC) ja Kansainväliseen oikeuteen (ICJ), tai muutoin keskeytetään esimerkiksi palestiinalaisten sponsorointi, suljetaan PLO:n toimistot Washingtonissa ja luokitellaan jälleen PLO terroristijärjestöksi. Kaikkihan tietävät, että juutalaisvaltion rauhanneuvottelut palestiinalaisten kanssa ovat pelkästään poliittista farssia: meneillään oleva palestiinalaisten etninen puhdistus jatkuu ja suurvallat siunaavat Israelin terrorismin.

Suotavaa olisi, että Trump, yksipuolisen Israelin edunvalvonnan ja Iranin syyttelyn sijaan loisi geopoliittisesti kestävämmän silmäyksen tulevaisuuteen kansainvälisessä politiikassaan. Ennen muuta poliittinen Lähi-itä ja Aasia olisivat tärkeitä perspektiivejä globaalissa skenaariossa. Tulisi muistaa, että Kiina tukee Syyrian hallitusta ja Irania sekä näiden liittolaisia. Vaikka Kiina on pysytellyt kaukana Syyrian sodasta, on se kulisseissa aktiivisesti myötäillyt Syyrian presidenttiä Bashar al-Assadia.

 1.    Mikäli Trumpin tekee uudistuksia näennäisesti ja salaisella sopimuksella, saattaa tarkoituksena olla sisällissodan lietsominen, jonka yhden osapuolen muodostaisivat siirtolaiset sekä suvaitsevaiset. Näihin liittyisivät vapaakauppasopimuksien ja Fedin kannattajat. Luonnollisesti näiden toiminta perustuisi sionistien johtamaan kampanjointiin. Toinen osapuoli koostuisi Trumpin tavoitteiden kannattajista, joita presidentti tässä tapauksessa näennäisesti kannattaisi.
 2. Lisäksi yhden maailmanhallituksen ja globaalin valuutan syntyprosessit voisivat hyvinkin olla kulissien takana käynnissä. Trumpin osoittama Israelin suosiminen ja epädiplomaattisuus Iranin suhteen voivat edustaa lännen ja Aasian vastakkainasettelu.

 

Lopuksi

Toivoa sopii, että Trumpin edistykselliset poliittiset ratkaisut, jotka näyttävät suuntautuvan enimmäkseen kansan parhaaksi, olisivat vilpittömin mielin tehtyjä, ilman kavalia tausta-ajatuksia.

Onhan mahdollista, että Trump pitää sisäpolitiikan mahdollisimman erillään kansainvälisestä politiikasta, joten ulko- ja sisäpolitiikan ristiriidat eivät koskettaisi silloin niin voimakkaasti toisiaan. Jo kokemuksesta tiedämme, että juutalaisen mafian pyrkimyksille jarruna olevat presidentit joutuvat sionistien vainon kohteeksi, jolloin kaapista kaivetaan luurankoja tai poliittisesti kiusallinen henkilö teloitetaan, jonka kohtalon koki esimerkiksi John F. Kennedy. Poliittiset murhat kuuluvat pitkänä perinteenä kasaari- eli ”juutalaiseliitin” toimintamuotoihin.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Tass (29.1.2017). White House sees Putin-Trump talk as ‘significant start’ to mending ties: http://tass.com/politics/927831; Tass (29.1.2017). White House sees Putin-Trump talk as ‘significant start’ to mending ties:
  http://tass.com/politics/927831

 

 1. ISIS Blanchard, C.M. & Belasco, A. | Congressional Research Service (9.1.2015). Train and Equip Authorities for Syria – In Brief. E-lähde

3.      Reuter (30.1.2017). Goldman CEO takes lead on Wall Street in slamming Trump travel ban: https://web.archive.org/web/20170131004129/http://www.reuters.com/article/uk-usa-trump-immigration-companies-goldm-idUSKBN15E1H2

4.      Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

5.      Tim Newark: 50 taistelua, jotka muuttivat maailmaa (2003), Gummerus, ISBN 951-20-6139-2

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

ehdokkaat

Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä …