Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
CIA:n sisäpiiripaljastuksia – tiedustelupalvelut ja talous valtaeliitin palveluksessa, hallitukset ja kansa pimennossa – Vainovalkea
Home / Ulkomaat / CIA:n sisäpiiripaljastuksia – tiedustelupalvelut ja talous valtaeliitin palveluksessa, hallitukset ja kansa pimennossa
Monikansalliset yritykset ryöstävät luonnonvaroja levittäen köyhyyttä ja kriisejä eri maiden hallituksien siunauksella. Terrorismi ja sota Lähi-idässä näyttävät olevan Yhdysvaltojen johtavan koalition masinoimia. CIA:n operaatioista kertoo paljastuksia Robert Davit Steele, jota tässä referoidaan.

CIA:n sisäpiiripaljastuksia – tiedustelupalvelut ja talous valtaeliitin palveluksessa, hallitukset ja kansa pimennossa

Monikansalliset yritykset ryöstävät luonnonvaroja levittäen köyhyyttä ja kriisejä eri maiden hallituksien siunauksella. Terrorismi ja sota Lähi-idässä näyttävät olevan Yhdysvaltojen johtavan koalition masinoimia. CIA:n operaatioista kertoo paljastuksia Robert Davit Steele, jota tässä referoidaan.

Milloin maailman maat avaavat silmänsä huomaten sen, että rikkauksien ei ole varaa keskittyä vain pienelle valtaeliitille?

 

Oikea tieto synnyttäisi vallankumouksen

CIA:n entinen agentti Robert Davit Steele (RS) luennoi hiljattain Tenojoella. Hänen isänsä oli mukana öljybisneksessä, joten hän sanoo tuntevansa sen oikean maailman, josta länsimainen massamedia ja hallitukset vaikenevat kuin muuri.

RS vietti kymmenen vuotta Aasiassa ja toiset kymmenen Latinalaisessa Amerikassa, joten mies näki paljon köyhyyttä, tauteja, vallankumouksia ja sisällissotia. Hänen mukaansa kansaa ei informoida asianmukaisesti siitä, mitä maailmalla tapahtuu.

Palattuaan Yhdysvaltoihin RS opiskeli yliopistossa politiikan tutkimusta kirjoittaen gradun monikansallisista yrityksistä. Lisäksi hän on suorittanut kaksi muuta yliopistotutkintoa.

RS:n mukaan monikansalliset yritykset luovat köyhyyttä ryöstämällä luonnonvarat eri maissa, jotka hallitukset hyväksyvät. Osaltaan tämä kiihdyttää miljoonien ihmisten muuttamista pohjoiseen. Ne muuttovirrat, joista nykyisin kärsii esimerkiksi Ranska ja Saksa, realisoituvat Norjassa ja Suomessa viiden vuoden kuluessa erittäin suuressa laajuudessa.

Kommentaari:

Pakolaisvirtoja” ovat synnyttäneet myös Israelin ja Israel-lobbyn painostamat, ja Yhdysvaltojen toteuttamat ja johtamat sodat maailmalla, erityisesti poliittisen Lähi-idän alueella. Näitä kansanvaelluksia ei olisi syntynyt ilman eräiden multimiljonäärikeinottelijoiden värväystoimintaa. Suurimmalla osalla ”pakolaisista” ei ole välttämätöntä syytä poistua maastaan. Niin muodoin kansanvaelluksissa on kysymyksessä Euroopan kansojen etnisestä ja kulttuurillisesta sekoittamisesta ja hävittämisestä. Kansanvaellukset eivät poista kehitysmaiden humanitääristä ongelmaa, joka eliminoituu, kun lakataan riistämästä kolmansien maiden luonnonvaroja ja pysäytetään sionistien pohjattomaan korkoryöstelyyn perustuva kansainvälinen pankkitoiminta. Tämän pysäyttämiseksi tarvitaan täysin uudenlainen Yhdistyneet Kansakunnat –foorumi, ilman sionisteja.

RS:n yhden gradun aiheena oli vallankumouksen ennustaminen ja hän on vakuuttunut siitä, että Yhdysvalloissa olevan kaikki vallankumousta edeltävät olosuhteet. Niinpä USA olisi valmis väkivaltaiseen vallankumoukseen, jos esimerkiksi Donald Trump haastettaisiin oikeuteen, tai hänet pakotettaisiin eroamaan virastaan.

 

Länsiliittouma terrorismin takana

RS:n mukaan (myös) Euroopassa hallitukset ovat kelvottomia hoitamaan virkaansa. Tunnusomaisia merkkejä tästä ilmiöstä ovat muiden muassa Brexit, Trump ja Euroopan uusi populismi. Tähän on ajauduttu, koska hallitukset eivät edusta kansaa vaan pankkeja ja muita pääoman imperiumien intressejä.

RS:n aloitti CIA:ssa Yhdysvaltojen salaisissa yksiköissä, joissa hän osallistui kolmeen eri ”projektiin” ulkomailla. Hän oli yksi ensimmäisistä agenteista, jonka toimenkuvaan kuului 1980-luvulla jahdata terroristeja kokopäiväisesti. Tämän mukaa hänen pitäisi tietää hyvin laajasti terrorismista.

Hän väittää, että Yhdysvallat luo suurimman osan maailman terroristeista kartuttaen niitä kaikenaikaa lisää. Yhdysvallat ja Saudi-Arabia rahoittivat sekä perustivat ISIS-terroristijärjestön. Saudien rahoittaman ja CIA:n kouluttaman sekä varusteleman jihadistijärjestön tehtävänä on ollut saada ihmiset pelkäämään ulkoisia uhkakuvia luomalla, jotka asettuvat palvelemaan läntisen liittoutuman tiettyjä globaaleja intressejä.

 

Mihin tarvitaan terrorismia?

Edellisessä luvussa jo viitattiin otsikon kysymykseen. Ex-agentti painottaa sitä, että ISIS-terroristien välityksellä ihmisten mieliä manipuloidaan hallituksille suostuvaiseksi valloittamaan Lähi-itää, jossa yhden tärkeän asian muodostaa öljyn hintaan vaikuttaminen. Valtaosa väestöstä on tästä täysin tietämättömiä. Tähän liittyen esimerkiksi Goldman Sach löi vetoa siitä, että öljyn hinta kohoasi yli 200 dollariin tynnyriltä. Veto ei täyttynyt, joten Goldman Sach vaikutti sodan aloittamiseen Lähi-idässä voittaakseen lyömänsä vedon. Kaikki sodat näyttävät siis olevan pankkiirien sotia.

 

Hallitukset eivät tiedä, mitä päättävät?

RS:n kertoo kuinka hallitukset tietävät vain alle kaksi prosenttia niistä asioista, joista niiden pitäisi olla hyvin selvillä. Hän oli saanut tuon kahden prosentin luvun tutkimalla kolmen suurlähetystön tietokantoja, sillä hän itse työskenteli noissa suurlähetystöissä.

Kommentaari:

Luonnollisesti hallituksien pitäisi olla ajan tasalla ja oikealla tiedolla varustettuna ulkopolitiikkaan sisältyvistä geopoliittisista kysymyksistä. Tämä tiedon ja siihen kytkeytyvän käsityksen hämäryys lienee esteenä Suomen poliittisella mafialla tajuamaan asioiden oikeaa laitaa esimerkiksi tulenarkojen alueiden, kuten Lähi-idän, Ukrainan ja Pohjois-Korean todellisesta tilanteesta. Koska poliittinen mafiamme ujuttautuu vain USA johtoisen läntisen liittouman sota-propagandaan, harhautuu mafia pitämään liittoumaa maailman oikeimpana kansainvälisen moraalin ja oikeuden etuvartijana.

Steele luennoi kuinka suurlähetystöissä on edustajia kaikista niistä eri tiedustelupalveluista ja virastoista, jotka eivät luota diplomaattien tiedonhankintaan. Suurlähetystössä vilisee myös vakoojia erilaisten peitetarinoiden varjolla. Juuri näiltä vakoojilta löytyy hirvittävästi rahaa tiedon ostamiseksi maanpettureiksi omistautuneilta henkilöiltä. Suurlähetystöt hankkivat vain noin kaksikymmentä prosenttia informaatiosta, josta vielä valtaosa ”hukkuu” matkalla Washingtoniin.

Entinen agentti nimittää Yhdysvaltoja kahden puolueen tyranniaksi, jossa päätöksiä ei tehdä todisteiden perusteella vaan päätökset syntyvät rahan voimalla. Tämä systeemi tarkoittaisi korruptioon pohjautuvaa verorajojen käyttämistä eri eturyhmien hyödyksi.

 

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu ei palvele maansa turvallisuutta

Kun Steeleniä pyydettiin armeijasta luomaan merivoimille keskustiedustelupalvelun, jonka hän myös teki, huomasi hän keskuspalvelun tietokannoista löytyvän tietoa vain USA:n ideologisista ”vihollisista”, jotka eivät ensinkään olleet uhkana Yhdysvalloille.

USA keskittyi vain Venäjään, Iraniin, Pohjois-Koreaan ja Kuubaan. Hallituksella ei ollut pääsyä tarvitsemiinsa tietoihin. Tästä syystä keskeimmäksi tiedonhankinnan lähteeksi on kohonnut avoimien lähteiden tieto (Open Souce intelligence, (OSI)).

RS:n mukaan CIA ja NSA ovat täysin korruptoituneita ulkomaisia tiedustelupalveluita.

Kommentaari:

Tätä USA:n tilannetta voidaan yleistää myös Eurooppaan ja erikoisesti Suomeen, jossa ollaan poliittisen mafian ja sitä tukevan valtamedian USA:n johtoisen läntisenliittoutuman sotapropagandan armoilla. Tätähän Suomessa edustavat niinkin kuuluisat nimet kuin esimerkiksi Nato ja informaationsodan lyömättömät ”asiantuntijat” Jessika Aro ja ”sotatieteen tohtori” Saara Jantunen.

Steelenin esitykseen viitaten ei ole kummallista hallitusten antaumuksellinen nöyrtyminen oman kansansa hyvinvoinnin kustannuksella palvelemaan globaalin eliitin toisin sanoen sionistisen USA:n liittoutuman edustamaa pääoman imperiumia ja valtioterrorismia maailmassa. Kaikki päättäjät eivät välttämättä tiedä, mitä he tekevät, sillä he eivät ole perillä päätöksiensä merkityksestä.

Palataksemme RS:n luentoon, hän hallitsi OSI:a hyvin tehokkaasti, joten Yhdysvaltain hallitus yritti kaikin tavoin vaientaa hänen viestinsä ja maksoivat valtavia summia rahaa ihmisille siitä, että he noudattaisivat hallituksen suosituksia. RS:n mukaan USA on käyttänyt 25 vuoden aikana 1,25 biljoonaa dollaria OSI:n kaltaisen tiedon eliminoimiseen.

RS painottaa, että kansallisen turvallisuuden kannalta Yhdysvalloissa on absurdi ja epäeettinen tiedustelujärjestelmä, joka vakoilee kiristäen omia poliitikkojaan tekemättä yhtään mitään maansa etujen mukaisesti.

RS:n mukaan maailmassa on vain yksi maa, joka täyttää kansalliseen turvallisuuteen tähtäävät velvoitteensa: nimittäin Ecuador.

Rehelliset hallitukset olisivat luonnollisesti yksi parhaimmista tavoitteista jo siitäkin syystä, että valtiolliset säännöt ja säätelyt eivät sallisi megakorporaatioiden, kuten esimerkiksi Monsanto-yhtymän myrkyttää elintarvikkeitamme.

 

Kauppaa huumeilla, aseilla ja lapsilla

RS kertoo meille myös järjestelmän huipun henkilöistä, jotka hyödyntävät yrityksiä ja muita organisaatioita hegemoniansa välineenä. USA:n armeijan tukikohdat ovat osa tätä hegemoniaa. RS:n mukaan USA:n 1000 armeijan tukikohtaa eivät ole toiminnassa niinkään sotilaallisen voiman tähden vaan tarjotakseen CIA:lle ”välilaskupaikkoja” maailman eri puolille.

Siten näitä välilaskupaikkoja CIA käyttäisi kullan, käteisen, aseiden, huumeiden ja pienten lasten salakuljettamiseen eliitin tarpeisiin. Steele väittää vakavasti, että USA:n mainitut tukikohdat ovat vain yllä mainittua kriminaalia tarkoitusta varten.

USAn pedofiili ringi

Kommentaari:

Huumausaineet muodostavat nykyisin maailman suurimman ja lisääntyvän terveydellisen ongelman. Kansainvälistä huumekauppaa johtaa juu­talainen vapaa­muu­rarijärjestö B’nai B’rith ja sen tais­telu­järjestö ADL, kuten teos The Book That Drove Henry Kissinger crazy, osoittaa.1 Huumausaineiden kauppa on kauhistuttavan pirullista toimintaa, joka ei näköjään jää ainoaksi demonisuuden lajiksi eliitin keskuudessa. Mainittu kirja, The Book ..Crazy, tukee hyvin Steelen juuri yllä mainittua väitettä.

 

Monikansalliset yritykset vai valtiot?

Steele ei tuo selvästi esille sitä kysymystä siitä, kumpi on maailmalliselta valtasuhteiltaan voimakkaampi: valtiot vai monikansalliset yritykset? Luennon lähtökohta on enemmänkin valtiollinen, joten esitettyä kysymystä ei erikoisesti luennossa ole täsmennetty.

Joidenkin tutkijoiden mukaan aikamme kansainvälisessä talousjärjestelmässä olisivat monikansalliset yritykset keskeisimpiä vallankäyttäjiä. Tämä siitäkin huolimatta, että hegemoniset formaatit perustuvat valtioiden sopimuksissa asettamiin normeihin ja menettelysääntöihin. Esimerkiksi vuonna 2012 noin 80 prosenttia maailmankaupasta käytiin YK:n kauppa- ja kehitysjärjestö UNCTAD:in mukaan monikansallisten yhtiöiden sisäisissä globaaleissa tuotantoketjuissa.2

Monikansalliset yritykset ovat kuitenkin enemmän toistensa omistamia yrityksiä, kuin yksityisten henkilöiden omistamia. Sveitsiläinen tutkimus julkaisi vuonna 2011, että vain 737 yhtiötä hallitsee yhteensä 80 prosenttia kaikkien ylikansallisten yritysten arvosta. Tiivistetysti ilmaisten laskelmaan oli vielä sisällytetty 40 000 monikansallista yhtiötä, joiden omistukset keskittyivät parille prosentille.3

Johtopäätöksenä yllä mainitusta voidaan esittää, että valtiot näyttävät olevan nykyisin ainakin talousjärjestelmän puitteissa vallankäytöltään enemmän eritasoisten säännösten toteuttajia kuin niiden asettajia edes omassa maassaan. Eliitille uskollisen hallituksen välityksellä monikansallisten yrityksien tavoittelemat ehdot voivat vaikuttaa paikallisten päättäjien kautta myös muihin yhteiskunnan sektoreihin.

Toisaalta Steele esittää kuinka monikansalliset yritykset kaappaavat luonnonvaroja globalisoiden köyhyyttä eri maiden hallituksien siunauksella. Toisin sanoen myös Steele myöntää monikansallisten yrityksien mahtiaseman valtioihin verrattuna; aivan kuten tässä luvussa esitettiin.

Hallituksien poliittinen systeemi vain siunaa monikansallisten yrityksien pyrkimykset, joten todelliset valtahierarkiat jäävät visuun kätköön kansalaisilta.

Toki tässä valtioiden ja niiden hallituksien vallan luovuttamisessa monikansallisille monopoleille yms. pankeille, on juutalaisella eliitillä kätensä pelissä. Steele puhuu varjohallituksesta, joka muodostuu Rothschildien juutalaisesta suvusta, jolla on biljoonien omaisuus tai enemmänkin. Rothschiltien suku tarkoittaa sekä pankkeja, että megaluokan yrityksiä yms., jotka korruptoituneesti lahjovat tai kiristävät poliitikkoja. He kontrolloivat kulta- ja timanttikaivoksia ympäri maailmaa. Steele arvioi kuitenkin, että ei ole kaukana se päivä, jolloin eri maat tulevat järkiinsä ottaen takaisin haltuunsa omat maansa ja sen luonnonvarat resursseineen.

Osuvampi ilmaisu juutalaisen eliitin maailman laajuiselle toiminnalle on jättiläismafia, joka luonnollisesti on korruptoitunut käyttäen aseinaan kaikenlaisia menetelmiä, myös poliittisia murhia. Tästä on yhtenä esimerkkinä Israelin tiedustelupalvelu Mossad.4

Markku Juutinen

 

Lähteet

Robert Davit Steelen luento Tenojoella (18.3.2017). Saatavilla: https://www.youtube.com/watch?v=cbeuMG71nqU

  1. Dope, Inc. The Book That Drove Henry Kissinger and the Anti-Defamation League Crazy. USA 1992.
  2. OECD (2008), OECD Guidelines for multinational Enterprises. Saatavilla: http://www.oesd.org/corporate/mne/1922428.pdf; OECD (2015). Economic policy Reform 2015. Saatavilla: http://ifuturo.org/documentacion/EconomicPolicyReforms_OCDE.pdf; UBCTAD (2013), World Investment Report 2013: Global Value chains: Investment and Trade for Development, The United Nations Conference on Trade and Development.
  3. Vitali S, Glattfelder JB, Battiston S (2011), 31, 33. The Network of Global Corporate Control. Saatavilla: https://arxiv.org/pdf/1107.5728.pdf
  4. Ostrovsky, Victor; Hoy, Claire (1990). Petoksen kautta. (By Way of Deception (1990) – The making and unmaking of a Mossad Officer).

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.