Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Käykö pettäjän tie harhaan? Vallankumouksesta – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Käykö pettäjän tie harhaan? Vallankumouksesta

Käykö pettäjän tie harhaan? Vallankumouksesta

Perussuomalaisten puolue lyötiin hajalle Sipilän hallituksen ministeriryhmän ja Timo Soinin välityksellä. Kuinka laajalti Suomen poliittinen eliitti oli petoksessa mukana? EU:n, Naton ja kansainvälisen suurpääomien edut syvenevät entisestään nykyisellä hallituksen kokoonpanolla.

 

Perussuomalaisten puolue hajosi

Jussi Halla-ahon valinta uudeksi perussuomalaisten puheenjohtajaksi, toteutti siihen kytkeytyvän poliittisen salaliiton suunnitelmat. Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä ja samalla puolueesta erosi 20 kansanedustajaa, joka määrältään on niin mittava, että loikkausta ei voida pitää spontaanina reaktiona, vaan taustalle kätkeytyy suunnittelua sekä salaisia palavereita muiden hallituspuolueiden kanssa.

Loikkarit perustivat Uusi vaihtoehto nimisen –ryhmän, josta nimilista:

Simon Elo, Sampo Terho, Vesa-Matti Saarakkala, Kimmo Kivelä, Timo Soini, Jari Lindström, Martti Mölsä, Ari Jalonen, Anne Louhelainen, Kari Kulmala, Pirkko Mattila, Jussi Niinistö, Ritva Elomaa, Kaj Turunen, Tiina Elovaara, Lea Mäkipää, Hanna Mäntylä, Maria Lohela, Reijo Hongisto ja Pentti Oinonen.

Silmiinpistävänä piirteenä nimilistassa on selvästä sionisteiksi erottuvat henkilöt, näitä ovat ainakin: Simon Elo , Sampo Terho, Jussi Niinistö ja Timo Soini.

20.9.2011 Elo totesi Ylen A2-ohjelmassa, että Israel on hänen toinen ”kotimaansa”. Valitettavasti mainittu A2:sen ohjelma ei enää aukene.

Jussi Niinistö pimitti Yhdysvaltain armeijan hävittäjien, rynnäkköpanssarien ja maihinnousupanssarien saapumisen presidentiltä sekä ulko- ja turvallisuuspoliittiselta ministerivaliokunnalta (utvalta). Vain sionisti haluaa vieraan vallan sotavoimilla miehittää kotimaansa, jonka miehittäjien valtio (USA) on vielä sionistien kontrollissa.

 

Sipilä – Soini ja Niinistö akselin vallankaappaus

Suomen parlamentarismi ja perussuomalaiset joutuivat hiljattain täydellisen petoksen uhriksi poliittisessa teatterinäytöksessä, joka hakee turhaan vertaistaan Suomen poliittisessa historiassa.

Sipilä petoksen jälkeen.

Sipilä petoksen jälkeen.

Noin vuorokausi ennen mainittua poliittista farssia ilmoitti pääministeri Juha Sipilä hallituksen hajoamisesta. Tällöin olisi ollut mahdollista koota hallitus, jossa olisi vain yhden edustajan enemmistö. Siksi PS:n hajottamisessa on täytynyt olla laajasti Suomen poliittista eliittiä mukana, aivan presidenttiä myöten. Kuitenkin Soini, Sipilä ja Orpo näyttelivät perussuomalaisten puolueen hajottamisen farssin päärooleja.

Eikö Suomessa ole enää voimassa parlamentarismia, joka olisi vaatinut uusia vaaleja, jonka tulos olisi antanut perustan uuden hallituksen kokoamiselle. Suomea johtaa siis rikolliseen mafiaan verrattava poliittinen eliitti, joka on loukannut karkealla tavalla perussuomalaisten puoluekokouksen avoimuutta ja demokraattisuutta, sekä samalla maan parlamentaarisuuteen kuuluvia oikeuksia. Suomen yksikamarinen eduskunta eli parlamentti ei pystynyt kontrolloimaan hallitusta, jota se ei ole hallinnut pitkään aikaan.

Hallitukseen on siis tulossa perussuomalaisista loikannut ryhmä. Siten Hallituksen johtokolmikossa Uusi vaihtoehto -ryhmää edustaisi eurooppa-, kulttuuri- ja liikuntaministeri Sampo Terho ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja on Simon Elo.

Miksi vallankaappaus tehtiin?

Onko Suomi siirtynyt vallankumoukselliseen vaiheeseen, jossa voimakkaat poliittisesti verkostoituneet voimat ratkaisevat tulevaisuuden? Tämän poliittisen petoksen myötä avautunevat myös umpisokeiden silmät havaitsemaan Suomalaisen parlamentarismin ja paljon puhutun demokratian todellinen luonne: maata hallitsevat vieraan vallat asettamat vasallit.

Suomi on siirtynyt petoksen kautta vallankumoukselliseen vaiheeseen, muiden muassa EU:n liittovaltio kehitys vaatii Sipilän hallituksen Suomea kurjistavan politiikan jatkamista.

Suomi on siirtynyt petoksen kautta vallankumoukselliseen vaiheeseen, muiden muassa EU:n liittovaltio kehitys vaatii Sipilän hallituksen Suomea kurjistavan politiikan jatkamista.

Hyvin todennäköisesti PS:n eduskuntaryhmästä loikanneelle Uusi vaihtoehto –ryhmän perustamisen yhtenä polttoaineen käytettiin Timo Soinin itsekeskeisyyttä ja muiden ministerien vallanhimoa. On esitetty, että Timo Soinin ego ei yksinkertaisesti kestänyt hänelle epämieluisan henkilön valintaa puoluejohtoon. Tämä on kyllä mahdollista. Kuitenkin Soinin itsekkäitä tavoitteita ovat käyttäneet hyödykseen muut poliittiset voimat, kuten esimerkiksi Sipilä, Orpo ja Elo.

EU Suomi ja sen monikansalliseen suurpääomaan sitoutunut talous näyttää todella olevan niin suurissa vaikeuksissa, että Sipilän hallituksen täytyi saada jatkaa, vaikka sitten petoksen kautta. Tähän on myös vaikuttanut Nato-uskottavuuden turvaaminen.

Koska Sipilän hallitus on sitoutunut palvelemaan Nato uskottavuuden turvaamista ja monikansallisten suurpääomien etuja; jatkoi hallitus edelleen agendaansa, josta selvitys (kohdat a, b ja c) jäljempänä:

Kansainvälisen talous-, sotilaallisen ja poliittisen eliitin kengänkorko painaa niin voimakkaasti Suomen poliittisen mafian varpaita, että se valtionpäämiehen johdolla on itsepintaisesti sitoutunut sovittamaan valtion turvallisuusuhkia läntisen Nato-liittoutumaan yhteensopivaksi.

a) Yhdysvaltojen energia- ja geopoliittisten sotien merkittävä arkkitehti1, edesmennet Zbiegnew Brzezinski on osuvasti todennut maailman muuttuneen unipolaarisesti eli yksinapaisesti kapitalistiseksi, jossa Yhdysvallat toimii Euraasialaisena erotuomarina ilman, että ainutkaan kyseistä manteretta koskettava oleellinen kysymys ei päädy ratkaisuun, mikäli Washington ei sitä ratkaise, joka selvitys on aina Yhdysvaltojen etujen mukainen. Tämä on juuri sitä Amerikan sionistiseen oikeistolaisuuteen sisältyvää politiikkaa, jota Israel-lobby ja muut lukuisat juutalaisjärjestöt (ADL; AIPAC; FED jne.) Washingtonin politiikassa edistävät.2 Zbiegnew Brzezinski täytti Amerikan uuskonservatiivisten sionistien toiveet, vaikka oli itse demokraatti. Maantieteellistä determinismiä on globaalisti käytetty poliittisissa päätöksissä Israelin & USA:n akselin hyödyksi: tähän on sitoutunut myös Suomen poliittinen mafia oman maansa ja suomalaisten turmioksi.

b) Sipilän hallituksen täytyi ehkä jatkaa siksi, että Euroopassa euromaat tulevat tienhaaraan, jossa päätettävänä on itsemääräämisoikeus, eikä muuta. Valtiotason kysymykset seuraisivat myös alemmille tasoille. Siten työmarkkinajärjestöt tulisi purkaa, tai ainakin uudistaa euromaiden yhteiseksi järjestöksi. Tähän kaikkeen tarvitaan Sipilän verenimijä hallitusta.

__________

Determinismi on lainalaisuus oppi filosofisena käsitteenä siitä, että maailman syy-seuraus -suhteet muodostavat ketjun, joka määrää kaikki tapahtumat.

c) Suomen poliittinen mafia on sitoutunut monikansallisten megakorporaatioiden edunvalvojiksi, kotimaassaan: sveitsiläistutkimuksen mukaan on olemassa sellainen globaali ”super-entiteetti”, joka koostui ainoastaan 147:stä hyvin kiinteästi toistensa kanssa yhteistyötä tekevästä megakorporaatiosta. Periaatteessa vain yksi prosentti kaikista yrityksistä pystyi hallitsemaan 40 prosenttia koko verkoston yrityksistä, kuvaili sveitsiläistutkimuksen Glattgelder. Useimmat olivat rahoituslaitoksia. Kahdenkymmenen huippuyrityksen joukkoon sisältyivät Barclays pankki, JP Morgan Chase & Co sekä Goldman Sachs Group.3 Nämä ovat siis juutalaisia pankkeja. Tällaisten pääoman imperiumien orjuuteen Sipilän hallitus on Suomen alistanut, aiheuttamalla suomalaisille veronmaksajille vain taantumaa. Tähän listaan voidaan vielä lisätä Suomen alijäämäinen asema kansainvälisten pankkiirien velkaorjuudessa.

 

Oikea vallankumous on väistämätön

Nyt, jos koskaan suomalaisten äänestäjien pitäisi muistaa mahdollisuus vallankumoukseen, jotta maata johtava rikollinen eliitti saataisiin pois vallasta ja vastuuseen teoistaan.

Esitämme muutamia huomioita vallankumouksellisesta politiikasta ja uudesta valtiomallista, jotka huomiot kuvastavat allekirjoittaneen arvomaailmaa.

Hallitukselle ja päättäjille yleensä esitettäisiin nämä vaatimuksena, että: Nykyinen eduskunta ja hallitus lakkautettaisiin. Siten myös tulisi muodostaa hätätilahallitus, joka koostuisi erialojen asiantuntijoista, jotka arvostaisivat yhteistä hyvää ja isänmaata. Uudesta hallituksesta muodostuisi Suomen ja sen kansan palvelija.
Hallituksen täytyisi muodostua henkilöistä, jotka ovat oikeudenmukaisia, viisaita, vastustavat neoliberalismia ja kannattavat humanitääristä sekä kristillistä arvomaailmaa.

Luonnollisesti vallankumouksen myötä, tapahtuipa se millä menetelmillä hyvänsä, pitäisi olla toimiva valtiomalli ja sitä tukeva puolue tai puoluejärjestelmä.

Yhteiskuntajärjestyksen tulisi perustua tietyn tyyppiseen sosialismiin, mutta ei marxilais-leniniläiseen sosialismiin ja kommunismiin, eikä vastaaviin ideologioihin. Uudessa valtiomallissa tulisi soveltaa kansallissosialistisia tavoitteita, niiden edullisimmissa muodoissaan.

Ehdottomana vaatimuksena pidettäisiin virallisen Suomen parlamentaarisen työskentelyn aloittamista Suomen eroamiseksi Euroopan unionista, eurosta ja NATO:n isäntämaasopimuksesta. Suomen tulisi siirtyä itsenäiseen talouspolitiikkaan (talousdemokratia), omaan valuuttaan ja valtiolle pitäisi varata rahanluonti oikeus. Talous voitaisiin perustaa monivuotissuunnitelmien pohjalle.

Valtio tulee suojata säätelyillä ja suojatulleilla, jotka varjelevat kotimaisia yrityksiä kansainväliseltä eli ulkomaisten yritysten kuolettavalta kilpailulta. Nykyisin kuluttajat ovat joutuneet monikansallisten sijoittajien kilpailun ja voiton maksimoimisen uhreiksi esimerkiksi sairaanhoidon ja terveyspalveluiden osalta.

Vapaamuurarius tulisi ehdottomasti kieltää virkamiehiltä ja poliitikoilta tai ainakin heidän tulisi ilmoittaa ennen nimittämistä kuulumisensa vapaamuurareihin ja sen aste. Verorahoin ylläpidettävä valtamedia kansallistettaisiin.

Koska valtavirtamedia olisi nyt arvoiltaan terveiden toimijoiden käsissä, ihmisen henkistä jalostumista pystyttäisiin kohentamaan tavattomasti. Tällöin tulisivat kysymykseen klassisen filosofian opetukset, kuten esimerkiksi yhteiskunnallis-, tieteellis- ja uskonnollisfilosofiaa.

Kansallinen kulttuuri ja etninen perimä ovat tärkeitä, eikä niitä sovi laiminlyödä, mutta pelkästään biologian perustalle rakennettu kansankoti, ei riitä. Valtiossa täytyy olla oikea ja aito kristillinen uskonto, jonka syvin perusta on Jumalan Sana. Tällainen uskonto on elämistä varten, jossa rakastetaan Jumalallisia totuuksia sovellettuna elämään synnyttäen hyviä tekoja. Siten Kirkko tulisi valaisemaan vallitsevan valtiomuodon periaatteet, jolloin yhteiskuntien edistymisellä ei olisi rajoja.

Kansakunta konaisuudessaan ponnistaisi voimansa yhteisenhyvän eteen eikä ainoastaan itsekkäisiin pyrkimyksiin.

Yleensä opetusmaailmaa huomioiden, sen ei tule olla ”arvoneutraalia”, vaan opetuksen täytyy olla isänmaallisia, yhteisvastuullisia, perinteiseen perhemalliin liittyviä ja uskonnollisia arvoja sekä opetuksia ja edistävä instituutio. Nykyinen suomalaisvastainen ja materialistinen opetusmateriaali on siis poistettava oppilaitoksista.

Kuntapolitiikkaa ei myöskään saa laiminlyödä, sillä kunnallisella tasolla päätetään nimenomaan monista ihmisille tärkeistä arjen asioista, kuten esimerkiksi terveyden- ja sairaudenhoidosta, päiväkodeista, lasten peruskoulutuksesta, infrastruktuurista ja niin edelleen.

Niin muodoin lainsäädäntö täytyy palvella tasapuolisesti kaikkia yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta eikä niin, että laki olisi vain yhden ja harvan eliitin lyömäase yhteiskunnan muita kerroksia vastaan.

 

Ateenan demokratia oli suoraa kansanvaltaa, jossa kaikki äänioikeutetut saivat äänestää lakiehdotuksista. Siten vaikutusvalta oli suurempi kuin nykydemokratiassa.

Ateenan demokratia oli suoraa kansanvaltaa, jossa kaikki äänioikeutetut saivat äänestää lakiehdotuksista. Siten vaikutusvalta oli suurempi kuin nykydemokratiassa.

Aivan hyvin voitaisiin kokeilla suoran demokratian poliittista järjestelmää: siinähän pääasiallisia vallankäyttäjiä ovat kansalaiset. Suoran demokratian ideaalina on kaikkien kansalaisten yhtäläinen mahdollisuus vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Suorassa demokratiassa päätöksenteon mekanismeja ovat: kansalaisaloite sekä kansanäänestys, jossa äänestyksen kohteena on aina päätettävä asia, sekä vaihtovaali, jossa päätetään istuvan edustajan luottamuksesta kesken toimikauden. Myös kansankokous on eräs suoran demokratian keino.

Mielestäni kansallissosialistisen järjestelmän ja suoran demokratian poliittisen systeemin yhteensovittamisessa ei muodostuisi ristiriitaa.

Tässä kansalaissosialismissa tulisivat hyödynnettyä sääntelevä valtiovalta, talousdemokratia, sovellettuna työnarvon epäkapitalistisointiin, plutokratian rajoittaminen tai estäminen, suunnitelmatalous, korollisen ulkomaanvelan poistaminen kansallisessa talouselämässä, yhteisvastuullinen toiminta kansankodin yhteiseksi hyväksi, puolueettomuuspolitiikan edistäminen, oman kulttuurin ja oman etnisen perimän vaaliminen sekä ennen muuta sielullisten asteiden kehittyminen. Lisäksi pakolaispolitiikassa keskittyisimme kansainväliseen yhteistyöhön paikallisella tasolla; emme päästäisi muukalaisten invaasiota maahamme.

Tästä kuviosta puuttuisi vain diktaattori, jonka korvaisi määräajaksi kansankokouksella valittu presidentti ja edustustoon muita valittuja henkilöitä. Vaihtovaaleilla pystyttäisiin laittamaan virastaan pois sellaiset edustajat, jotka toimisivat perustuslakia vastaan. Näin toimisi kansalaissosialismia ja suoraa demokratiaa soveltava järjestelmä.

Pelkkä eliitin syrjäyttäminen ei riitä, vaan vanhat valtarakenteet täytyy murskata täydellisesti. Siksipä tulee suunnitella valmiiksi yhteiskuntamalli, joka istutetaan poistettujen perustuksien paikalle.

Tosin vanhoja yhteiskuntakoneiston rakenteita ei tarvitse hajottaa heti, vaan ne voidaan alistaa uuden vallankumouksellisen hallinnon alaisuuteen siirtymäkaudeksi.

Kuten sanottua, saavutettuamme oikeudenmukaisen ja yhteiseen hyvään tähtäävän valtiojärjestelmän, jonka kasvatus, koulutus sekä media viihdemaailmoineen tukevat terveitä periaatteita, jotka tähtäävät yksilön ja yhteisön psykofyysiseen kehitykseen, on kansan kokonaisuudessaan helpompi saavuttaa myös uskonnonfilosofisen kypsymisen asteita.

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Brzezinski, Zbiegnew (1970). Between Two Ages : America’s Role in the Technetronic Era. Viking Press.
  2. Bar-Yosef (1994), Maariv (11.1994), ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke, David (2003). Jewish Supremacism; DOPE, ING. The Book That Drove Kissinger Crazy (1992).
  3. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130; http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/; http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Suomen teloitus

Suomalaisen yhteiskunnan henkinen ja taloudellinen romahtaminen; ”kansanmurhan” toteutus

Käsittelemme jäljempänä ensinnäkin sitä, mitkä tekijät ovat rappeuttaneet Suomen yhteiskunnan henkisen ja taloudellisen selkärangan. Päädymme siihen tulokseen, jonka mukaan taloudellisen riippumattomuuden, itsenäisyyden riistämisen ja tahallisen moraalisen rappeuttamisen tuloksena suomalaisten syntyvyys on kuolettavan vaarallisen alhaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *