Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Mitä Trump juniorin ja Venäjän yhteydet paljastavat? – Vainovalkea
Home / Ulkomaat / Mitä Trump juniorin ja Venäjän yhteydet paljastavat?

Mitä Trump juniorin ja Venäjän yhteydet paljastavat?

Kuluneella viikolla valtavirtamedioissa kohistiin Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin vaalikampanjan mahdollisista Venäjä-kytköksistä. Uutisten mukaan Trumpin poika Donald Trump Jr. sopi vaalikampanjan aikana ”Venäjän valtion lakimieheksi” nimitetyn asianajaja Natalia Veselnitskajan kanssa tapaamisia.

Kuluneella viikolla valtavirtamedioissa kohistiin Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin vaalikampanjan mahdollisista Venäjä-kytköksistä. Uutisten mukaan Trumpin poika Donald Trump Jr. sopi vaalikampanjan aikana ”Venäjän valtion lakimieheksi” nimitetyn asianajaja Natalia Veselnitskajan kanssa tapaamisia.

Näitä tapaamisia koskevissa sähköposteissa Trump Jr:lle esitettiin asianajajalla olevan demokraattien presidenttiehdokasta Hillary Clintonia vahingoittavia tietoja.

Presidentti Trumpin asianajaja Jay Sekulow sanoi useissa televisiohaastatteluissa, että Trump ei tiennyt tapaamisesta mitään. Hän sanoi myös, että presidentti näki tapaamista käsittelevät sähköpostit vasta, kun Trump Jr. julkaisi ne tiistaina.

Näillä uutisilla ei sinänsä ole suurtakaan merkitystä vaan ne ovat osana hajota ja hallitse ohjelmaa, jota valtamediat toinen toisensa jälkeen toistelevat. Kuitenkin valtamedian osalta Venäjä-kytkösuutiset yhdistyvät Suomen poliittisen eliitin Venäjän mustamaalaamisen kampanjaan. Kreml tuskin on tukenut Trumpia, sitä vastoin Venäjän sionistinen oligarkia on häntä tukenut. Yhtenä tarkoituksena tässä pönkittämisessä on sionisteilla ollut Venäjän hallinnon mustamaalaaminen omien intressiensä mukaisesti.

Kuitenkin yllä mainittuun uutiseen kytkeytyy tärkeitä huomioita, joita ei tule sivuuttaa.

 

Donald Trumpin lähipiiriin kuuluva juutalainen Jared Kushner on ollut mukana presidentin ensimmäisellä ulkomaanmatkalla. Kushner kättelee paavi Franciscusta. Taustalla Trump sekä tämän tytär, Kushnerin vaimo Ivanka Trump.

Tapaamiseen Veselnitskajan kanssa osallistuivat Trump Jr:n lisäksi Trumpin vävy ja pääasiallinen poliittinen neuvonantaja juutalainen Jared Kushner sekä Trumpin kampanjapäällikkönä tuolloin toiminut Paul Manafort.

 

Sionistit vetävät yhtäköyttä sekä lännessä että Venäjällä

Mikäli on uskomista Trump Jr:n Venäjä kytköksiin tarkoittaa se muiden muassa Yhdysvaltojen politiikkaan vaikuttavien sionistien, kuten toisaalta Venäjällä häärivien ”juutalaisoligarkian” sekä -eturyhmien saumattomasta yhteistyöstä näennäisestä suurvaltojen vastakkainasettelusta huolimatta.

Esitetyt kytkökset osoittaisivat, että Yhdysvaltojen että Venäjän sionistit halusivat hinnalla, millä hyvänsä Trumpin presidentiksi. Tämä paljastaisi ainakin kaksi pääasiaa:

  1. Trump on sekä USA:n että Venäjän sionisteille elintärkeä henkilö, tärkeämpi kuin Hillary Clinton.
  2. Sekä Venäjällä että Yhdysvalloissa vaikuttavat sionistien eturyhmät hyvin tehokkaasti; näiden kahden suurvallan sionistit tekevät yhteistyötä keskenään.

Myös venäläinen oligarki kiinteistöpohatta Aras Aglarov mainittiin yhdessä Trump Jr:n julkaisemassa sähköpostissa.

MTV kirjoittaa:

Agalarovin pop-laulajapoikaa Emin Agalarovia edustava brittiläinen musiikkituottaja Rob Goldstone kirjoittaa sähköpostissa Trump Jr:lle, että Venäjän valtakunnansyyttäjä olisi tavannut ”Eminin isän Arasin” ja luvannut tarjota tämän kautta Trumpin kampanjalle Hillary Clintonin kannalta vahingollisia virallisia dokumentteja.

Hän kirjoittaa myös, että ”Aras ja Emin” auttavat Venäjän hallintoa tukemaan Trumpin kampanjaa.

Rob Goldstone vietti lapsuutensa Englannin Manchesterissa ja kävi siellä juutalaista päiväkoulua. Hän on myös ollut nuorempana toimittajana eräässä juutalaisessa sanomalehdessä.

Tämä kaikki todistaa USA:n ja Venäjän sionistien tiiviistä yhteistyöstä Trumpin vaalikampanjan hyväksi, jonka kanssa Putinilla ei ole välttämättä mitään tekemistä.

 

Miksi Trump on tärkeä maailman eliitille?

Koska kansainvälisellä kasaarimafialla eli sionistisella eliitillä on valtava vaikutus lännessä ja Venäjällä, on tällä eliitillä myös omat suurvaltapyrkimyksensä, joissa Yhdysvallat ja Venäjä ovat avainasemassa. Luonnollisesti Yhdysvalloissa, kuten myös Venäjällä, vaikuttavat omat ”kansalliset” kasaarimafiansa, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja joissakin piireissä kuviteltiin Trump Washingtonin valtapoliittisten asetelmien suhteen ulkopuolinen ja itsenäinen toimija, jonka riippumattomuus muodostuisi eliitille arvaamattomaksi sekä vaaralliseksi. Tämä on tietysti täyttä pötyä, sillä Trump, jos kuka oli vaaleja edeltävänä aikana ja erikoisesti niiden jälkeen täydellisesti amerikkalaisen pankkiiri-, talous- ja poliittisen eliitin marionetti. USA:n uuskonservatiivit, Israel-lobby sekä Israelin johtavat sionistit ovat erittäin tyytyväisiä Trumpin valintaan Yhdysvaltojen johtajaksi.

Mafia luo Trumpille näyttäviä rooleja Lähi-idän sekä Itä- ja Etelä-Aasian geopoliittisella näyttämöllä: Pohjois-Korea odottaa raunioittajaansa, Yhdysvaltojen liittolaiset Saudi-Arabia ja Israel janoavat Iranin kukistumista ja Syyrian hallinnon poistamista, mikä mahdollistaisi Israel himoitseman Lähi-idän uusjaon toteutumisen.

Kansainvälisessä järjestelmässä Yhdysvaltoja on totuttu pitämään taloudellisen valtapyramidin huipulla olevaksi valtioksi, joka pyrkii säilyttämään vallitsevan tilanteen (status quo -tilanne) muodostamalla liittoja niiden valtioiden kanssa1, jotka eivät ole tyytyväisiä Aasian nousuun lännen rinnalle.

Tutkijoiden mukaan Aasian taloudellinen kasvu olisi ohittamassa USA vetoisen lännen talouden. Kiina onkin kohoamassa maailman suurimmaksi taloudeksi. BRICS-maat eli Brasillia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka ovat lähes vertailukelpoisia kansainvälisen rahoitushallinnan ja kehityspolitiikan perusrakenteiden rinnalla.2

Yllä mainitut kansainvälisen järjestelmät valtahierarkian muutokset sopivat erittäin hyvin maailman eliitin suunnitelmiin. Eliitti voi viedä USA:n suursotaan kansainvälisen taloudellisen ja hegemonisen johtoaseman saavuttamiseksi.

Miksi sitten Venäjä halusi ailahtelevan ja aggressiivisen Trumpin suurvallan johtoon?

Puhtaasti Venäjä ei valtiollisena järjestelmänä erikoisemmin olisi asettunut Trumpin suosijaksi, mutta Venäjän politiikkaan ja talouteen voimakkaasti vaikuttava kasaarimafia kylläkin näki mielellään Trumpin USA:n presidenttinä.

Tämä merkitsee hajota ja hallitse menetelmää lännen ja Venäjän näennäiselle vastakkainasettelulle, joka sekoittaa länsimaisten yhteiskuntien ja Venäjän valtarakenteita ja helpottaen suurvaltapoliittisia pyrkimyksiä niin Itä-Euroopassa, Lähi-idässä, kuin myös Aasiassa.

Markku Juutinen

 

Viitatut lähteet:

Aamulehti (12.7.2017). Trump puolustaa poikansa Venäjä-kytköksiä: ”Poikani on korkealaatuinen ihminen ja arvostan hänen läpinäkyvyyttään” Saatavilla: https://www.aamulehti.fi/maailma/trump-puolustaa-poikansa-venaja-kytkoksia-poikani-on-korkealaatuinen-ihminen-ja-arvostan-hanen-lapinakyvyyttaan-200259688/

MTV (12.7.2017). Niin Trump kuin Venäjäkin kiistävät tienneensä kohutapaamisesta. Saatavilla: https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/trumpin-asianajaja-cnn-lle-trump-ei-tiennyt-poikansa-venalaistapaamisesta/6502094#gs.Gy=ct3k

The World (28.11.2014). Putin’s Chosen People. Saatavilla: http://www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2014/11/vladimir_putin_chabad_what_s_behind_the_russian_president_s_close_relationship.html?wpsrc=sh_all_mob_tw_bot

The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/; The World’s Billionaires: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/

Gaaze, Konstantin (2014). ”Poker dlja odnogo”. Newtimes.ru (Novoje Vremja), 1.9.2014: http://www.newtimes.ru/articles/detail/86540

David Duke (12.1.2013). Meet the Jewish Supremacist in Charge of the U.S. Treasury. Saatavilla: http://davidduke.com/meet-the-jewish-supremacist-in-charge-of-the-u-s-treasury/

  1. Tammen, Ronald I. ym. (2000). Power Transitions: Strategies for the 21st Century
  2. Van der Pijl, Kees (2014). The Discipline of Western Supremacy. Volume III. London: Pluto Press.

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Suomea painostettiin EU:sta hyväksymään EU-elvytyspaketti ja pääministerin kanslia salasi uhkailun

Pääministerin kanslia on salannut EU:n elpymisvälineuhkauksen yksityiskohdat. Ylen mukaan Euroopan unionista on uhattu Suomea ”ennennäkemättömällä …