Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Sveriges misslyckade invandringspolitik och samhälles system är nära undergång – Vainovalkea
Home / På svenska: Samhälle / Sveriges misslyckade invandringspolitik och samhälles system är nära undergång

Sveriges misslyckade invandringspolitik och samhälles system är nära undergång

Sveriges misslyckade invandringspolitik har omvandlat landet till orwelliansk samhälle. Detta samhälle förföljer medborgare som bildar kritisk motkraft mot rådande mångkulturella samhället. Är Sverige och Europa vid branten till främlingsinvasion?

 

Kritisering av invandrarnas kriminalitet är kriminaliserat

Jurist och analytikern Judith Bergman beskriver i artikeln Sweden: A Failed State 1 Sverige som i ökande grad misslyckad stat som orwellianskt kämpar emot medborgare som kritiserar uppenbara problem orsakade av invandringen.

 

Monikulttuurisuuden rikkauden jäljet Ruotsin Rinkebyssä.
Mångulturells rikedom i Rinkeby.

Det pågor häxjakt mot oliktänkande personer i Sverige, här två exemplar:

Polisen Peter Springare kom ut i februari med indvandrarnas oproportionellt stora brottsmängd i förorterna i jämförelse med infödda medborgare . Detta ledde till anmälan hets mot folkgrupp2.

En 70-årig pensionär åtalas för hets mot folkgrupp efter ett facebookinlägg där hon skriver invandrare ”eldar upp bilar och kissar och bajsar på gatorna”.3

 Även om det finns tusentals jihadister över hela Sverige, vad skulle kunna vara viktigare än att åtala svensk pensionär efter facebookinlägg? Undrar Bergman med legitimt sarkasm i slutet av sin artikel.

 

Sverige är i kritisk säkerhetsläge

Sveriges säkerhetsläge har skridit till så allvarligt skede att rikspolischefen Dan Eliasson blivit tvungen att vädja samhället om hjälp. 4

Rikspolischefen Dan Eliasson blivit tvungen att vädja samhället om hjälp.
Rikspolischefen Dan Eliasson blivit tvungen att vädja samhället om hjälp.

Som undertecknad kan jag konstatera att polisstyrkorna är kraftlösa mot variarende brottflödet orsakat av massinvandringen och anpassningsvårigheter till svenska samhället.

Om du är en kvinna är det inte längre tryggt att ensamt röra sig kring förorts motionsspår och liknande områden. Som exempel färska gruppvåldtäkten i Stockholms Järfälla. Gärningsmännen var tre unga män med invadrar bakgrung i ålderspannet 15-20 år. Dessa grymheter tillhör numera vardagen i det svenska folkhemmet.

Polisen publicerade i juni en rapport ”Utsatta områden 2017”. Dessa områden betecknas vanligt som no-go-zoner eller laglösa områdåen, beksriver Bergman. Enligt rapporten fanns det förra året 55 no-go-zoner, ny är det uppe i 61 områden. Inom dessa 61 områden finns 200 kriminella nätverk med uppskattningsvis 5000 kriminella medlemmar. 23 av dessa områden är särskilt utsatta områden.6

Bergman betonar att redan 10 åriga barn är inblandade i allvarliga brott, bland dessa vapen- och narkotikabrott. Utsatta barn bokstavligen skolas upp till kriminalitet.

 

Ministrar vägrar förstå situationens allvar

I september 2016 statsminister Stefan Löfven och inrikesministern Anders Ygeman vägrade förstå varningarna. Under året 2015 blev endast 14% av alla brott uppklarade och året 2016, 80% av poliserna övervägde uppsägning. Dessa ministrar vägrade kalla missnöjet bland polisen för ett kris, kommenterar Bergman.7

Nya bil av Stefan LEnligt dåvarande inrikesministern Anders Ygeman är Sverige i ett mycket svårt läge, som beror på det största omorganisationen av polismynigheten sen 1960-talet.

Vi har ett extremt svår situation med största flyktingsmottagandet sen andra världskriget. Gränskontroller är uppförda första gången på 20 år och vi har ökad terrorhotläge, säger Anders Ygeman.

Ett år senare kallar rikspolischefen situationen akut, och ber hjälp från andra, säger Bergman.

Under juni i Trollhättans förort Kronogården attackerades polisen av cirka hundra maskerade unga med invandrarbakgrund. De flesta var somalier. Upploppet forsatte under två nätter. 8 Bergman påminner att våldsamma upplop är ändå bara en del av Sveriges säkerhetsproblem.

 

ISIS-terrorister och andra jihadister finns i Sverige

Enligt säkerhetspolisens rapport från 2010 fanns då i Sverige endast 200 radikala islamister. Ny ska det finnas tusentals radikala islamister enligt Säpochefen Anders Thornberg. Jihadisterna och jihadist supportrar ska enligt Säpo vara i huvudsak centrerade till Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. Enligt Thornberg har det aldrig förut skett en så kraftigt ökning av extremistgrupperingar och anser detta är en historiskt stor utmaning. I sitt artikel noterar Bergman att Sveriges ledare får skylla sig själva.

Förut användes mycket tid och planering inför terrorattentat, flera månader för informationshämting, utbildning och rätta kontakter. Detta gjorde det möjligt för säkerhetspolisen att hitta terroristerna och stoppa planerna innan deras realisering. Nyförtiden räcker det, att efter idekläckandet införskaffa några knivar eller hyra ett lastbil och störta i folkmassan, konstaterar Säpochefen Thornberg.

Svenska försvarshögskolans terrorforskare Magnus Ranstorp anser att ökningen av våldsbejakande islamism delvis beror på isoleringen av Svenska no-go zoner:9

Islamisterna har kunnat lätt värva av nya medlemmar utan att bli störda. Förebyggande åtgärder har varit rätt tama i förhållande till Danmark. Om Danmark är på högskola nivå, är Sverige på dagisnivå.

Året 2015 när flyktingskrisen var som värst, tog Sverige emot över 160 000 flyktingar. När 14 000 av dessa skulle avvisas, försvann dessa under jorden.10 I april 2017var 10 000 av dem fortvarande försvunna.11 Ändå har Sverige bara 200 gränspoliser med uppgift att leta efter dem.

Sveriges regering gett de återvända ISIS-krigare skyddade identiteter, så att lokala samhället inte kan ta reda på vem dom är
Sveriges regering gett de återvända ISIS-krigare skyddade identiteter, så att lokala samhället inte kan ta reda på vem dom är

Samtidigt fortsätter Sverig att ta emot återvändande ISIS-krigare. Hittills har Sverige mottagit 150 återvänvändande ISIS-krigare (alltså ISIS-terrorister). 112 krigare är fortvarande utomlands, dessa klassas de ”allra tuffaste” och landet förväntar sig att flera av dessa också åtenvänder. Förvånande nog har Sveriges regering gett de återvända ISIS-krigare skyddade identiteter, så att lokala samhället inte kan ta reda på vem dom är.12

Sverige har meddelat att mottagande svenska småstäder, är i okunskap om hemvändande ISIS-krigare. Stockholms stads samordnare mot våldsbejakande extremism Christina Kiernan säger att ”för tillfället finns ingen övervakning över hemvändande ISIS-krigare från mellanöstern”.13

Kiernan berättar om regler som förhindrar Säpo att lämna uppgifter om hemvändande jihadister till lokala kommuner. Detta leder till att myndigheterna och poliserna inte vet vilka, och hur många hemvända ISIS-krigare finns i deras områden. Detta gör det omöjligt att övervaka dem, men Säpo beräknar att antalet våldsbejakande extremister i Sverige ligger i tusentals.

 

 ISIS- sionist-terrorister, är skapad av Israel och USA

Isis-terroristerna och andra jihadister är skapade med stark stöd av USA, Israel och Saudi-Arabien.14 Eftersom dessa tre stater är den bakomliggande aktörerna bakom jihadisterna, kan det bedömmas att sista årens terrorattentat i Europa är planerade och utrustade av CIA och Mossad. Terroristernas kännetecken och till ex pass är enkelt att hitta på brottsplatsen.15 Säkert har även svenska Säpo sammanblandat sig med ”terroristernas” false flag operationer.

I praktiken är ISIS-terrorister, endast beklädda sionist-terrorister. Man ska ha i åtanken att terrorattacker kan änvändas som skäl för makteliten, att förstärka medborgarnas övervakning. Som en del i övervakningen ingår chip-implantat, som börjar ta fart i Sverige. Dessutom är syftet med terrorattackerna att elda på motsättningarna mellan invandrare och infödda medborgare samt ge acceptans till västalliansens och Israels krigsbrott inom mellanöstern. Som en del av detta vill man ge USA ”arbetsro” i störtande av självständiga Syriens regering.

Terrorattacker mot civilbefolkningen ska självklart aldrig accepteras, oavsett om det handlar om gärningar av ISIS, eller samarbete av ISIS, CIA och Mossad.

Utvandringen har explodetar till ex som följd av investeraren George Soros grundade Open Society Foundations agerande. Bland andra William Engdahl påstår att med NATO samarbetande tankesmedjor kontrollerar EU:s flyktingspolitik. Detta skulle betyda att Tyskland och EU skulle ledas från Atlantens andra sida.16

Dessa tankesmedjor är European Stability Initiative (ESI) och European Council on Foreign Relations (ECFR). Dessutom finns organisationen Open Society Fellow. 16

ECFR grundades i London året 2007 av sionistbankirerna Rockerfeller och JP Morgan för att ko-ordinera brittisk-amerikansk världsomfattande utrikespolitik. George Soros är finansiär till ECFR genom sitt Open Society Foundation. 16

 

Sionisternas agenda

I Sverige har sionistisk elit makten över politiken, näringslivet och media. Dominerande kulturen har ändrats radikalt under sista årtionden. Sveriges Israel-lobbyister kräver att politikerna godkänner skillnaderna mellan Israel och Europas befolkningspolitik.17

I Israel övervägs varje beslut noga, för judiska statens och judiska invårarnas bästa. Palestinska flyktingar har svårt att få återvända hem, medans Rysslands judar får automatiskt medborgarskap pga ras orsaker. I praktiken betyder det etnisk rensning. Sionism diskriminerar araber i ockuperade Palestina. Sionistisk lobby däremot diskriminerar politisk okorrekta åsiktsyttringar i europeisk diskussionsklimat. 17

Paideia, den i Sverige verksamma utbildningsstiftelsen för kunskap över judendom, stödjer judisk nationalism i Israel. Israels ockupationspolitik i Palestina har beskrivits som folkmord. När Israels befolkningspolitik är rasistiskt intolerant, kräver Paideia-stiftelsen mångkulturalitet i Sverige och EU. 17

 

Kommer invandringsströmmen förgöra Europa till 2050?

 

Professorn Gunnar Heinsohn påstår att demografisk realism visar att ett av västländernas största hot under 21 hundratalets första kvartal är befolkningstillväxten i mellanöstern och Afrika söder om Sahara. Där kommer över 20 procent av befolkningen tillhöra ålderskohorten på 15-24 åringar. Motsvarande största ålderskohorten i östasien och latinamerika är arbetande åldersgruppen och i Japan och europa pensionerade åldersgruppen. 18

Dessutom visar Heinsohn som bevis för teorin av islamisieringen av Europa att ny finns för varje 100 åldrande personer (55-59 åriga) i Tyskland och Österrike 70-80 tonåriga pacifister. Däremot kommer det i närliggande framtiden finnas för varje 100 pensionerade ursprungs europé finnas 300-700 radikala och oskolade afrikanska ungdomar utan tydliga framtidsutsikter och målsättningar. 18

Man borde ta en seriös inställning till detta Heinsohns dystra framtidsscenario. Vi kan behålla vår hemländers framtida självständighet och välstånd och en Europa fri från islamisering, om vi snarast agerar och besegrar våran inhemska regeringar och lägger en grund till ny statsmall av rättvisa, självständighet och visdom. Självständiga stater kan utan problem skicka inkräktarna tillbaks till sina hemländer.

Markku Juutinen

 

Källor

 1. Judith Bergam (21.7.2017). Sweden: A Failed State? Saatavilla: https://www.gatestoneinstitute.org/10605/sweden-failed-state
 2. Åsa Svennebäck (7.2.2017). Nyheter. Saatavilla: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/polisen-misstanks-for-hets-mot-folkgrupp
 3. Anna Gustafsson(12.5.2017). dt. Kvinna åtalas för hets mot folkgrupp efter inlägg på Facebook. Saatavilla: http://www.dt.se/blaljus/brott/kvinna-atalas-for-hets-mot-folkgrupp-efter-inlagg-pa-facebook
 4. Jonathan Berntsson (26.7.2017). Expressen. Saatavilla: http://www.expressen.se/gt/rikspolischefens-vadjan-hjalp-oss/
 1. Jamshid Jamshidi (21.7.2017). Aftonbladet. Kvinna fick skjuts på moped – gruppvåldtogs. Saatavilla: http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8yzx2/kvinna-fick-skjuts-pa-moped–gruppvaldtogs
 2. DN (21.6.2017). DN Debatt. ”5 000 kriminella och 200 nätverk i utsatta områden”. Saatavilla: http://www.dn.se/debatt/5-000-kriminella-och-200-natverk-i-utsatta-omraden/
 3. Anders Magnus (17.9.2017). Nrk. Krise i svensk politi: – Satses det ikke skikkelig nå, ender det i katastrofe. Saatavilla: https://www.nrk.no/urix/svenske-politifolk-frykter-at-de-taper-kampen-mot-kriminelle-1.13138829
 4. Aftonbladet (16.6.2017). Nytt våldsamt upplopp i Trollhättan. Saatavilla: http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article25068002.ab
 5. Emma Löfgren (16.6.2017). The Local. Thousand of violend extremists in Sweden: Security police. Saatavilla: https://www.thelocal.se/20170616/thousands-of-violent-extremists-in-sweden-security-police
 6. The Local (26.11.2015). 14,000 illegal immigrants disappear without trace. Saatavilla: https://www.thelocal.se/20151127/14000-illegal-immigrants-disappear-without-trace
 7. DN (12.4.2017). ”Vi behöver hundratals nya gränspoliser”. Saatavilla: http://www.dn.se/nyheter/sverige/vi-behover-hundratals-nya-granspoliser/
 8. Expressen (24.6.2017). Hundratals svenskar åkte till kriget för att slåss för IS – så lever återvändarna i dag. Saatavilla: http://www.expressen.se/nyheter/hundratals-svenskar-akte-till-kriget-for-att-slass-for-is–sa-lever-atervandarn/
 9. Sanna Klinghoffer (22.6.2017). Svt. Nyheter. Kommuner saknar information om Säpos utpekade extremister. Saatavilla: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kommuner-saknar-information-om-sapos-utpekade-extremister
 1. Catherine Herridge (18.6.2015). Fox News Politics. Military intel predicted rise of ISIS in 2012, detailed arms shipments from Benghazi to Syria. Saatavilla: http://www.foxnews.com/politics/2015/05/18/military-intel-predicted-rise-isis-in-2012-detailed-arms-shipments.html; Isis Inc: how oil fuels the jihadi terrorists (14.10.2015); The New Arab (26.11.2015); Financial Times (23.8.2015). Israel turns to Kurds for three-quarters of its oil supplies.
 1. Chossudovsky, Michel (22.3.2016) Globalresearch: Fake Video Used in News Coverage of Brussels Terror Attacks.
 2. Hansson, Peter (17.8.2016). DC. Saatavilla: http://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy-supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/
 1. Rami, Ahmed (1990). Judisk häxprocess i Sverige. Kultur Förlag. Stockholm;
  Paideia; Sionistien valtamedian ja talouden omistus Ruotsissa; Ruotsin monikulttuurisuudesta
 2. Söhne und Weltmacht. Terror im Aufstieg und Fall der Nationen. Orell Füssli,2003

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.