Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Havaintoja: Yhdysvaltojen liittouma iski Syyriaan – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Havaintoja: Yhdysvaltojen liittouma iski Syyriaan
Hullu Trump

Havaintoja: Yhdysvaltojen liittouma iski Syyriaan

Läntinen koalitio (Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska) hyökkäsi varhain lauantai-aamuna ohjuksin kansainvälistä lakia rikkoen suvereenin valtion Syyrian kimppuun tekaistujen (kloorikaasuiskut) syytteiden varjolla. Kyseessä on Israelin valta-aseman kohottaminen Lähi-idässä sekä yritys tuhota taloudellisti omavarainen Syyrian hallitus. Tällaista mielivaltaista brutaaliutta ei saada loppumaan kansainvälisen oikeusjärjestelmän välityksellä, sillä nykyinen Yhdistyneet Kansakunnat on sionistien miehittämä.

Läntinen liittouma ampui Syyriaan ainakin 103 ohjusta, joista Syyrian ilmatorjunta on torbetoinut ainakin 71.

 

Suomen poliittinen mafia ylistää liittouman valtioterrorismia

Kansainvälisten pankkiirien ja kasvottoman ylikansallisen pääoman iljettävinä lakeijoina toimivat Suomalaiset johtavat poliitikot ennättivät tuoreeltaan ylistämään Yhdysvaltojen liittouman uusinta sota- ja kansainvälistä lakia rikkovaa rikosta.

Timo Soini.

Esimerkiksi sionisti-Soini ei ollut yllättynyt Yhdysvaltojen, Britannian ja Ranskan tekemästä iskusta, joka Soinin mukaan oli vastaisku Syyrian hallinnon väitetylle kemiallisten aseiden käytölle.

– Kemiallisen aseen käyttö on sotarikos ja länsivallat olivat tilanteessa, että tekemättäkään ei voinut jättää, nuolee Soini.

Tosiaankin Syyrian hallinnon on väitetty syyllistyneen kaasuiskuun, joka väite on vailla totuuspohjaa, sillä Syyrian ulkoministeriö on jo aikaisemmin painottanut, että maa on kansainvälisiä sopimuksia noudattaen luopunut kemiallisista aseistaan. Toisaalta mitä järkeä Syyrian hallinnon olisi ollut syyllistyä tuollaiseen turhaan primitiivisyyteen ja vielä silloin, kun se on voitolla sodasta. Syyrian syyttäminen on täydellistä vääristelevää propagandaa.

Sauli Niinistö.

Isänmaan pettureiden keulakuva, Sauli Niinistö oli myös Soinin linjoilla luonnehtien länsivaltojen vastaiskua rangaistuksenomaiseksi moukaroinniksi, jonka tarkoituksena oli välittää al-Assadin hallinnolle viesti, että kemiallisten aseiden käyttöä ei hyväksytä.

– Isku oli myös ennakkovaroitus. Joudumme kysymään sitä, että viime vuonna annettiin myöskin samankaltaisesta iskusta ennakkovaroitus ja jos ajattelemme Syyrian kokonaisuutta, tämä isku ei ratkaise mitään, mutta toivottavasti se laittaisi lisää jarruja kemiallisten aseiden käyttöön, sepitteli Niinistö.

Länsimaiset mediat ovat ottaneet voimakkaasti kantaa hiljattain uutisoituun kaasuiskuun Syyriassa. Kansalaisjärjestöjen mukaan kymmeniä siviilejä on kuollut tässä kloorikaasuiskussa Syyriassa Duman kaupungissa. Länsimaat syyttävät iskusta Syyrian hallintoa, vaikka mitään todisteita tämän syyllisyydestä ei iskuun ole. Syyrian hallinto on kiistänyt syytökset.

Kuvassa tappavaa myrkkyä pestään pois paljain käsin. Kaasuisku näyttää olevan lavastettu operaatio.

Nyt Yhdysvallat on toteuttanut rikolliset uhkailunsa liittolaistensa avulla, vaikka on täysin epävarmaa onko ylipäänsä mitään kaasuiskua edes tapahtunutkaan. On vain joukko hyvin hataria uutiskuvia, jotka paremminkin puhuvat sen puolesta, että kysymyksessä on false flag –isku.

 

Koalition valtioterrorismi Syyriaan kärjistää tilannetta

Moskovassa suurlähettinä toiminut diplomaatti Heikki Talvitien mukaan Venäjä tulee tekemään vastaiskut, koalition iskujen seurauksena Syyriaan. Joskaan Venäjä ei aio antaa vastaiskunsa kärjistää konfliktia laajemmaksi, vaikka Putinin arvovalta pakottaisi Venäjän vastatoimiin.

Koska molempiin suurvaltoihin, niin Yhdysvaltoihin kuten Venäjälle vaikuttaa voimakkaasti samaa hengenheimolaisuutta edustava sionistinen eliitti, ei varsinaista sotaa tule supervaltioiden välille. Tämä kaikki on vain puhdasta kansainvälistä teatteria. Jos Putin olisi todella riippumaton ja Venäjä oikeasti itsenäinen, olisi Venäjä torjunut tehokkaasti Yhdysvaltojen liittouman hyökkäyksen Syyriaan.

Valta- eli valhemedia ei ole vielä ilmoittanut sitä kuinka paljon läntisen liittouman ohjusiskut ovat tappaneet Syyrian siviili väestöä? Saammeko sitä koskaan tietääkään?

 

Syyrian syyttäminen kaasuiskusta on järjetöntä

Valtavirtaisen median salailusta huolimatta on paljastunut Assadin saaneen jo ainakin kaksi vuotta sitten pitävän niskalenkin sisällissodassa, joten miksi hän olisi syyllistynyt kemiallisten aseiden käyttöön, joka olisi antanut syyn USA:n mahdollisille iskuille Syyrian hallintoa ja siviilejä vastaan. Väite Assadin syyllisyydestä on siis absurdi: Syyrian hallinolla ei ole ollut mitään perusteita käyttää kemiallisia aseita aikaisemmin, eikä sodan tässä vaiheessa.

Tosin Syyrian hallinnon voittoisaan asemaan on vaikuttanut Venäjän tuki, joka on osittain vaikuttanut siihen, että Syyrian hallinnon joukot onnistuivat katkaisemaan opposition joukkojen pohjoisen huoltoyhteyden Turkkiin. Vuoden 2016 lopulla Syyrian hallinnon joukot saivat vallattua koko Aleppon.

Viitaten viime vuoden Syyrian kaasuiskuun, tutkivan journalistin Seymour Hershin mukaan CIA ja Yhdysvaltojen hallitus olivat tietoisia jo aikaisemmin siitä, kuinka Turkki ja Saudi-Arabia olivat vieneet Syyrian terroristeille kemiallisia aseita. Hersh on Pulitzer-palkittu toimittaja.

BBC:n mukaan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov lausui perjantaina tiedotustilaisuudessa, että hänellä on tästä kiistattomia todisteita siitä, että ulkomaalaiset agentit ovat Syyrian kaasuiskun takana. Lavrovin lausunto on varsin uskottava; lähes 100 prosenttisen varmaa on, että tämän vääränlipun operaation ovat tehneet Israelin Mossad, CIA ja kenties jotkut muut läntisten liittolaisten tiedustelupalvelut.

 

Yhdysvaltain liittouma tarvitsi tekosyyn iskulleen Syyriaan

Mahdollistaakseen brutaalin väkivaltaisen käyttäytymisensä valtioterroristien piti löytää tekosyy hyökkäykselle suvereenin valtion Syyrian kimppuun. Tekosyy saatiin false flag -iskulla, joka naamioitiin Syyrian hallituksen tekemäksi ”kaasuiskuksi”. Joka vähänkin ajattelee järjellä, huomaa väitteet Syyrian syyllisyydestä iskuun täysin mahdottomaksi ja järjettömiksi, kuten yllä jo esitettiin.

Julma Britannian May ylistää kiihkomielisesti läntisen liittouman iskuja Syyriassa. Tällaisia Suomen poliittinen mafia palvoo.

Miksi sionistinen länsi haluaa suursotaa?

Israelilla ja sen tietyillä liittolaisilla voidaan ajatella olevan motivaatiota järjestää kemiallisia false flag –iskuja Syyriaan. Näiden iskujen varjolla synnytetyn konfliktin eskaloituminen tulisi palvelemaan sionistien unelmaa Syyrian jakamisesta osiin ja Lähi-idän uusjaosta. Siten saataisiin eliminoitua valtio, joka tukee Israel-vastaista vastarintaa ja ylläpitää itsenäistä sekä kansallistettua rahoitus- ja talousjärjestelmää, joka on täydellinen vastavoima kansainväliselle rahoitusjärjestelmien riistolle. Yllä esitetty läntisen koalition valtioterrorismi on modernisoitua kolonialismia, mikä siunataan rauhaan pakottamisen sekä ennaltaehkäisevän puolustuksen doktriinilla.

Yhdysvaltojen yllättävä hyökkäys Syyriaan palvelee sionistisen USA:n Syyria-politiikkaa, jotta se pystyisi uudelleen järjestämään Lähi-idän strategisen järjestyksen sotilaallisella interventiollaan Syyriassa. Siten taloudellisesti omavarainen Syyria haluttaisiin eliminoida Iranin rinnalta, ja saattaen Israelin poliittisesti ja sotilaallisesti ylivertaiseen asemaan poliittisessa Lähi-idässä.

Mikäli nykyinen konflikti laajenee suursodaksi, kytkeytyvät sionistisen lännen intressit taloudellisiin, luonnonrikkauksiin ja poliittishegemonisiin globaaleihin pyrkimyksiin, mutta näitä ei tässä yhteydessä kannata laajemmin esittää.

Sodat palvelevat ylikansallista hegemoniaa

Tulee huomata, että globalistit tarvitsevat sotia harhauttamaan ja hajauttamaan ihmisiä eri poliittisiin leireihin, joskin sodat myös yhdistävät kansalaisia yhteiseen tavoitteeseen. Juuri suursotien kautta ovat syntyneet ylikansalliset instituutiot kuten esimerkiksi Kansainliitto, YK, Kansainvälinen järjestelypankki (BIS) ja Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF). Näitä kaikkia kansainvälisiä järjestöjä hallitsee ja kontrolloi sionistinen eliitti.1

Yhdysvaltoja on käytetty armotta globalistien instrumenttina, jonka muodostama liittouma on turvannut golobalisteille suurvaltapolitiikan mahtiaseman maailmassa. Tämän hegemonian saavuttaminen on puettu milloin terrorismin vastaisen taistelun, ja milloin humanitäärisen kriisin torjumisen kaapuun.1

Brandon Smithin mukaan Yhdysvallat ja dollari toimisivat globalisteille etupäässä välietappina, jonka yhteydessä valtaapitävät valmistelisivat dollarin syrjäyttämistä uuden globaalin valuutan tieltä. Ilmeisesti myös tähän pyritään yhtenä suurena tavoitteena mahdollisessa suursodassa. Trump on tietysti vain höyrypäinen narsistinen sionistien pelinappula.1

Tässä mainitut globalistit yhtä kuin sionistinen2 eliitti, vaikka Smith ja hänen kirjoituksiaan esittävä Vastavalkea ei sitä täsmennä.

 

Yhdysvallat ja Israel ovat syyllisiä Syyrian sotaan

Viime kädessä Yhdysvallat ja Israel ovat syyllisiä Syyrian sotaan kuten myös Irakin kaaokseen. Jo liittoutuneiden hyökkäys Irakiin syöksi koko Lähi-idän kaaokseen. Saddam Hussein alkoi vaatia öljysuoritusten maksuvälineeksi euroa vuoden 2000 lopulla myydäkseen öljyä euromaihin. Niinpä Saddam vaihtoi YK:ssa olevan 10 miljardin dollarin reservinsä euroiksi. Tästä innostuivat muutkin maat, kuten esimerkiksi Iran, joka ryhtyi vaatimaan öljystään korvausta euroina.3

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/live-kello-14-ohjukset-moukaroivat-syyriaa-ennakkovaroituksena-mtv-n-ylimaarainen-uutislahetys-kertoo-mita-lansimaiden-iskusta-seuraa/6865430#gs.O1y8WVs

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/venaja-tulee-vastaamaan-lansimaiden-iskuun-ex-suurlahettilaan-mukaan-kyse-on-nyt-putinin-arvovallasta/6865600#gs.0HRCjqI

https://yle.fi/uutiset/3-8659940; https://yle.fi/uutiset/3-9370225

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/timo-soini-huolissaan-syyrian-tilanteen-karjistymisesta-lansivallat-olivat-tilanteessa-jossa-iskua-ei-voitu-jattaa-tekematta/6865346?_ga=2.3685616.1590857329.1523703679-1687407300.1513286522#gs.GY1glQY

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/presidentti-sauli-niinisto-pohtii-putinin-vaitonaisuutta-ylelle-olemme-sen-varassa-mita-han-ulostulossaan-kertoo/6865266#gs.H0emwZ4

https://www.democracynow.org/2016/4/25/is_the_obama_admin_ignoring_the

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-43747922

  1. Smith, Brandon | Alt-Market (6.12.2017): Why The Globalists Need A War, And Soon http://alt-market.com/articles/3329-why-the-globalists-need-a-war-and-soon
  2. http://www.presstv.com/ ; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky; Taloussanomat.fi/rahoitus; Goldman-secret-greece-loan. Fi; Kreikan talouskriisi on omaa luokkaansa.

 

  1. Bashar al-Assadin haastattelu (1.7.2016). President Assad’s interview with SBS NEWS AUSTRALIA;

Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse;

Freeman, Makia (5.4.2016).GR. ISIS is a US-Israeli Creation. Top Ten “Indications”. Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/isis-is-a-us-israeli-creation-top-ten-indications/5518627;

Barsocchini, Robert (24.5.2015). DIA Docs: West Wants a “Salafist Principality in Eastern Syria”. Saatavana: http://www.infowars.com/dia-docs-west-wants-a-salafist-principality-in-eastern-syria/ ; Nimmo, Kurt (8.8.2015). Former DIA Director: US Made “Willful Decision” to Support ISIS in Syria.  Saatavilla: http://www.infowars.com/former-dia-director-us-made-willful-decision-to-support-isis-in-syria/

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Enimmäkseen nuoristamiehistä koostuva uusi "pakolaisvirta" Eurooppaan on alkanut.

Siirtolaisliikehdintä Turkista Kreikkaan jatkuu; uusi maahanmuuttajien aalto tiedossa

Entistä massiivisempi siirtolaisvirta Turkista Kreikan kautta uhkaa jälleen eurooppalaismaita. Tämän taustalla on Turkin uhkaus häätää sen suurimmassa kaupungissa laittomasti majailevia ”pakolaisia” takaisin heille suunniteltuihin leireihin. Myös verorahoin ylläpidetyt valtamediat vaikenevat ”turvapaikanhakijoiden” liikkeistä kuin muuri. Kuinka varustaudumme tulevaa uhkaa vastaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *