Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Vaarallinen ydinasevaltio Israel ei salli vahvoja valtioita ympärilleen – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Vaarallinen ydinasevaltio Israel ei salli vahvoja valtioita ympärilleen
Maailman rauhalle ja kansojen olemassaololle vaarallinen ydinasevaltio Israel yrittää jälleen keksiä valheita Iranin ”salaisesta ydinohjelmasta”. Juutalaisvaltio on Yhdysvaltain tuella hampaisiin saakka aseistettu, ja sen ydinasetuotanto on täysin kansainvälisten tarkastusten ulottumattomissa.

Vaarallinen ydinasevaltio Israel ei salli vahvoja valtioita ympärilleen

Maailman rauhalle ja kansojen olemassaololle vaarallinen ydinasevaltio Israel yrittää jälleen keksiä valheita Iranin ”salaisesta ydinohjelmasta”. Juutalaisvaltio on Yhdysvaltain tuella hampaisiin saakka aseistettu, ja sen ydinasetuotanto on täysin kansainvälisten tarkastusten ulottumattomissa. Sotaisaa Israelia hallitsevat itsekkäät Talmud-pirut, jotka eivät sallisi minkään kaltaista puolustusta naapurivaltioilleen. Farisealaisesti kaiken kansainvälisen valvonnan ulkopuolella oleva ydinasevaltio Israel kiinnittää huomiota vain toisten olemattomiin ”ydinaseisiin”. Täten Israel haluaa pitää naapurinsa heikkona omien intressiensä realisoimiseksi esimerkiksi poliittisessa Lähi-idässä.

 

Israel ei ole ratifioinut ydinsulkusopimusta.Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) antoi 2009 päätöslauselman Israelin ydinaseiden tarkastamisesta. Israel kieltäytyi yhteistyöstä IAEA:n kanssa; Israelin edustaja antoi lausunnon, ettei ”Israel tule miltään osin toimimaan päätöksen mukaan, jonka ainoa tarkoitus on vahvistaa poliittisia vihamielisyyksiä ja jakoa Lähi-idässä”.2

 

Israel valehtelee Irania vastaan

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu sanoi taannoin, että hänellä on todisteita siitä, että Iranilla on salainen ydinaseohjelma. Netanjahu on toistuvasti mankunut vuonna 2015 solmitun Iranin ydinsopimuksen muuttamista tai mitätöimistä.

Kuvassa Benjamin Netanjahu. Israel vääristelee väittäessään, että Iran valehteli ydinaseohjelmastaan.

Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif kiistää uusimmat väitteet siitä, että Iranilla olisi salainen ydinaseohjelma.

Ulkoministeri kirjoittaa Twitterissä, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aiheuttaa hämmennystä vanhoilla väitteillä sabotoidakseen Iranin ydinohjelman, vaikka väitteet on jo käsitelty Kansainvälisessä atomienergiajärjestössä (IAEA).

Iranin johdon mukaan maan ydinohjelmalla pyritään vain energiantuotantoon ja ydinvoiman lääketieteelliseen käyttöön.3

 

Miksi Israel käyttäytyy pirullisesti?

Israelin aggressiivinen, rasistinen ja julma käytös on sille hyvin luonteenomaista, sillä onhan Talmud nykyisen Israelin valtion virallinen ideologia.

Talmud4 (hepreaksi: oppi, opetus) on juutalainen Tooraa eli Mooseksen kirjoja ja Vanhan testamentin profeettojen lukuja tulkitseva (tai väärentävä) selitysteos. Talmudia kutsutaan myös juutalaisten yhteiskunnallisten ja lainopillisten kirjoitusten kokoelmaksi. Talmud jakaantuu kahteen versioon: Talmud Jerušalmi (Jerusalemin T.) ja Talmud Bavli (Babylonian T.). Näistä jälkimmäisen sanotaan olevan sisällöltään kattavampi ja Talmudista puhuttaessa useimmiten viitataan Babylonian kokoelmaan. Talmudin osat ovat Mišna ja Gemara. Mišnan sisältö päätettiin lopullisesti noin 190 jKr, jolloin se sai kirjallisen muotonsa. Mišna on kirjoitettu hepreaksi. Gemara pohjautuu Palestiinan rabbien keskusteluihin mišnasta; sisältö sai lopullisen muodon ja kirjallisen asun noin vuonna 500 jKr.

Talmudia ja sen noudattajaa kuvaavat hyvin Herran Sanat:

Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8: 44).

Tällä Jeesus tarkoitti juutalaisten rabbien oppia, ”isien perimätietoa”, jonka he olivat luoneet mielikuvituksestaan. Vapahtajan mukaan tuo ”isien perimätieto” oli ja on edelleen perkeleestä ja teki tyhjäksi Jumalan Sanan.

Vaikka Talmud sai suullisen muotonsa vasta Jeesuksen jälkeen, oli kyseinen oppi suullisena lakikokoelmana eli isien perimätietona rabbien keskuudessa ennen Jeesuksen syntymää.

Yllä oleva luku esitti sitä mistä syvyydestä johtavat sionistit ammentavat henkisyytensä saadakseen inspiraation julmalle ja pirulliselle käytökselleen. Tätä käytöstä ei tarvinne erikseen yksilöidä?

Jäljempänä olevassa luvussa puolestaan tarkastelemme instrumentaalisia tekijöitä, joiden kautta sionistit toteuttavat henkisyyttään.

 

Talmudistiset pyrkimykset Israelissa

Ensinnäkin muutamia huomioita siitä kuinka Israel syrjii palestiinalaisia. YK, joka on ollut miltei jatkuvasti hampaaton Israelin rikoksia ja ihmisoikeusrikoksia kohtaan erikoisesti Yhdysvaltojen veto-oikeuden tähden, sai vihdoin raportoitua juutalaisvaltion rikoksista jotakin vuonna 2017.

Tuolloin Yhdistyneiden Kansakuntien julkaisema raportti osoitti sen, että YK syytti ensikertaa Israelia palestiinalaisten rotusyrjinnästä. Uutistoimisto Reuterin mukaan Israelin ulkoministeriön tiedottaja vertasi raporttia ”natsipropagandan” julkaisuksi, joka olisi muka ollut vahvasti juutalaisvastainen.

Raportti toteaa selkeästi ja rehellisesti, että Israel on rasistinen valtio, joka on perustanut apartheid-järjestelmän, joka vainoaa palestiinalaisia.

Hiukan Lähi-idän taustaa5

Toisen maailmansodan jälkeen Lähi-idässä elettiin voimakasta kolonialismin ja imperialismin vastaisen liikehdinnän aikaa. Arabimaissa kehittyi tässä suhteessa kaksi toisistaan poikkeavaa linjaa.

Tällöin arabimaiden ja laajemmin sanoen poliittisen Lähi-idän alueen vapauduttua kolonialismin ja imperialismin kahleista, kehittyi alueella ainakin kaksi, jos ei kolmekin toisistaan poikkeavaa talouspoliittista suuntausta. Nämä olivat kansallismielinen arabinationalismi, arabimonarkia sekä viimeisenä uusliberalismi. Vahvimmin viimeksi mainittua edustanee Saudi-Arabian kuningaskunta, joka on valinnut yhteistyön imperialismin ja läntisen liittouman eli Yhdysvaltojen kanssa.

Kansallismielisessä arabinationalistisessa suuntauksessa kehitettiin valtiota siten, että luonnonvarat ja kansallinen varallisuus otettiin omaan kontrolliin sekä korostettiin irti pääsyä kolonialistisesta ja imperialistisesta järjestelmästä. Tämä kehitys johti monissa maissa myös arabisosialismin kehitykseen. On kuitenkin huomattava, että vaikka Iran ei ole arabivaltio, vaan Persialainen, on se ottanut käyttöönsä vahvan kansallismielisen linjauksen, jossa luonnonvarat ja kansallinen varallisuus ovat omassa hallinnassa ja valtio on pysytellyt köyhdyttävän globaalin uusliberalistisen talous- ja pankkijärjestelmän ulkopuolella.

Terrorismin, ryöstelyn ja muun laittomuuden pohjalle perustuva Israelin miehittäjä valtio on omaksunut erikoisesti imperialistisen uusliberalistisen linjauksen hyödyntämisen, juuri läntisen liittouman kautta. Yhdysvaltojen ja Israelin suhdetta voidaan luonnehtia valtioiden liitoksi, jossa Israelilla näyttää pienuudestaan huolimatta olevan hyvin vahva asema.

Sionistisen läntisen liittouman suoraviivainen menetelmä on ollut toisen maailmansodan jälkeen se, että mikäli poliittisen Lähi-idän maat eivät ole suostuneet Israelin ja Yhdysvaltojen rintaman imperialistisiin vaatimuksiin ja ”uudistuksiin”, niin alistettiin kyseiset maat demonisoimalla maiden johtajat ja hallintojen vaihdon (Regime Change) välityksellä. Näinhän prosessoitiin vuonna 1953 Iranissa, jossa silloin kaadettiin kansallismielinen ja demokraattisesti valittu hallitus ja nostettiin valtaan yksinvaltainen shaahi, joka oli siis läntisen liittouman valitsema nukkehallitsija.

Arabikevät oli pelkästään sionistien ja USA:n operaatio Israelin ja yhdysvaltojen vastaisten valtioiden nujertamiseksi.

Yllä mainittu hallintojen vaihtokaava on toistunut Lähi-idässä nykyisyyteen saakka. Näistä tuoreina esimerkkeinä ovat ”arabikevät”, jonka huipentumaa vieläkin näemme Syyriassa. Lisäksi Irakin sodat repivät Lähi-idän harmonian riekaleiksi.

Miksi Israel haluaa tuhota Iranin?

Israel haluaa tuhota valtansa tiellä olevan kansallismielisyyden ja taloudellisen riippumattomuuden Lähi-idässä. Tästä syystä juutalaisvaltio pyrkii nyt tuhoamaan Iranin ja Syyrian hallinnot. Siten Iranin ja Syyrian tuhouduttua Israelin unelma Lähi-idän uusjaosta olisi mahdollista.

Hyökkäävä ja julma juutalaisvaltio haluaa hallita vahvimpana koko poliittista Lähi-itää ja Yhdysvaltojen kautta muuta maailmaa. Iran ja Syyria ovat vielä kantona Israelin kaskessa.

Huomion arvoista on vielä sekin, että juutalaisvaltio perustettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilasstrategisia päämääriä ajatellen. Vihamielisyys esimerkiksi Irania ja Syyriaa kohtaan palvelee näitä sionistien sotilasstrategisia päämääriä.6

USA:n ja Israelin muodostama etuvartio ei hyväksy itsenäisiä ja globalisaatiosta riippumattomia talouksia, joten ne pyritään kaikki alistamaan ylikansallisen pankkijärjestelmän kontrolliin. Uhreja täytyy kuitenkin ensin kansainvälisesti mustamaalata, jotta niiden tuhoaminen olisi hyväksyttyä. Näin parhaillaan menetellään Iranin suhteen.

Lähi-itään erikoistunut kansainvälisten suhteiden historian dosentti Pertti Multanen toteaa osuvasti, että Yhdysvaltojen geopoliittisessa katsannossa Syyria on portti Iraniin ja vielä syvemmälle keskisen Aasian ytimeen.

Luonnollisesti sionistien kontrolloima USA haluaa haastaa Kiinan nujertamalla Iranin hallinnon, joka hallitsee alueensa öljy- ja kaasurikkauksia. Mikäli läntinen liittouma ajautuu aseelliseen konfliktiin Iranin kanssa, on silloin sodan eskaloitumisen riski valtava. Suursodasta hyötyvät sotateollisuus ja sitä rahoittava sionistien Wall Street, joka kurjistaa USA:n taloutta maan hallituksen luotonantajana. Joskaan aseellinen kriisi Yhdysvaltojen ja Irani välillä ei ole nykyisin kovin uskottavaa.

 

Iran ei ole uhka

Historia paljastaa sen, että Iran ei ole hyökännyt mihinkään maahan 200 vuoteen. Kuitenkin lukuisia hyökkäyssotia käyneet valtioterroristit, aseviennin johdossa olevat ja palestiinalaisten sortoa ylläpitävät Yhdysvallat ja Israel ovat nimenneet sen roistovaltioksi ja keksivät valheita Iranin ydinohjelmasta, joka palvelee rauhanomaisia tarkoituksia.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/iranin-ulkoministeri-tyrmaa-vaitteet-salaisesta-ydinohjelmasta-yhdysvallat-israelin-vaitteiden-tukena/6887368#gs.941B7q4

https://www.reuters.com/article/us-israel-palestinians-report-idUSKBN16M2IN?utm_campaign=trueAnthem:%2BTrending%2BContent&utm_content=58c9d6ae04d3012c38b8948b&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

https://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

http://maanantaiklubi.blogspot.se/2015/06/imperialismi-jyllaa-ukrainassa-ja-lahi.html

  1. orghttp://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3340639.stmBackground Information, 2005 Review Conference of the Parties to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons
  2. https://www.aljazeera.com/news/middleeast/2009/09/2009918173136830771.html
  3. Iran’s Nuclear Program New York Times (2013); Haidar, J.I., 2015.”Sanctions and Exports Deflection: Evidence from Iran,” Paris School of Economics, University of Paris 1 Pantheon Sorbonne, Mimeo
  4. Dilling, Elizabeth (1983); http://www.sacred-texts.com/jud/talmud.htm
  5. https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/syv-sukellus-arabimaailmaan-l-hi-it-n-ja-syyriaan
  6. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.