Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Helsingin huippukallis, huipputapaaminen Uuden Maailmanjärjestyksen peruskivinä – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Helsingin huippukallis, huipputapaaminen Uuden Maailmanjärjestyksen peruskivinä
Suomi ponnahti jälleen maailman keskipisteeksi Helsingin poliittisen kesäteatterin eli Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaamisen saattelemana. Maailma kohisee, ja valtamedian manipuloimat ihmiset seuraavat Helsingin huippukokouksen jokaista liikettä, kuvitellessaan päässeensä valistuksen lähteelle. Onko geopoliittinen globaali aluejako etupiireihin menossa? Mistä valta- eli valhemedia vaikenee.

Helsingin huippukallis, huipputapaaminen Uuden Maailmanjärjestyksen peruskivinä

Suomi ponnahti jälleen maailman keskipisteeksi Helsingin poliittisen kesäteatterin eli Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaamisen saattelemana. Maailma kohisee ja valtamedian manipuloimat ihmiset seuraavat Helsingin huippukokouksen jokaista liikettä, kuvitellessaan päässeensä valistuksen lähteelle. Onko geopoliittinen globaali aluejako etupiireihin menossa? Mistä asioista valta- eli valhemedia vaikenee huippukokouksen suhteen?

 

Huippukokouksen antia valtamedioiden mukaan

Valtavirtatiedonvälityksen mukaan Trumpin ja Putinin tapaamisen mieluisinta antia lienee se, että niin Yhdysvallat, Venäjä kuten myös Kiina ovat yksimielisiä uudesta asevarustelun riisuntasopimuksesta, jolla nämä kolme suurta haluavat suitsia itseään ja ennen muuta muita valtioita.

Kenties tapaamisella halutaan vaikuttaa siihen, että Yhdysvallat saavat haluamansa sopimuksen Putinin kanssa Syyriasta. Lisäksi Trump tahtoo iranilaistaistelijoiden poistuvan Syyriasta. Venäjä on vastustanut Yhdysvaltojen ajamaa Iranin ydinsopimuksen purkamista; nämä asiat lienevät myös olleet pinnalla.

Luonnollisesti Venäjän luulisi yrittävän päästä eroon sanktioistaan ja Yhdysvaltojen nostavan profiiliaan, sillä vanhat globaalit vallat, kuten Yhdysvallat ovat menettäneet hegemoniansa ylikansallisen talouden ja kansainvälisen järjestelmän hallinnasta. Globaalin järjestelmän valta ja taloudellinen johtavuus on siirtymässä itään ja Aasiaan.

Elääkö nyt maailmanpoliittinen tilanne merkittävää murrosvaihetta, jossa vanhan kylmänsodan jälkeisen valtajärjestelmän tilalle luodaan uutta? Aivan varmasti luodaan uutta valtajärjestelmää.

Huippukokouksen kustannukset nousevat miljooniin euroihin, jotka veronmaksat viimekädessä maksavat.

 

Huippukokous oli globaalin eliitin kotrollissa

Valtamedia välitti huippukokouksesta kuvan poliittisena teatterina, jossa näyttelijät hoitivat roolinsa salaisen globaalin valtaeliitin ohjaamana Uuden maailmanjärjestyksen kehittämiseksi. Niinpä esimerkiksi yllä mainitut kansainväliset pyrkimykset, kuten Syyrian sekä Ukrainan tilanne, ja kylmän sodan asetelman purkaminen toimivat kulissina globaalin eliitin intresseille.

Todellisuudessa Helsingissä muurailtiin Uuden Maailmanjärjestyksen perustustiiliä paikoilleen.

Trumpin ja Putinin taustalla ovat globaalit elitistiset voimat

Huippukokouksen taustalla olevan globaalin valtaeliitin vaikutus näkyy selvästi Trumpin käyttäytymisessä. Tämä paljastuu ennen muuta lehdistötilaisuudessa, jossa Trump esiintyi varauksettomasti Putinin suhteen syyttäen samalla oman maansa instituutioita: demokraattista puoluetta, keskustiedustelupalvelu FBI:tä ja USA:n oikeusjärjestelmää. Sen koommin Trump ei kritisoinut Venäjää eikä Putinia. Hän oli jopa julkaissut tviitin, jossa syytti Yhdysvaltain edellisiä hallintoja USA:n ja Venäjän huonoista väleistä.

Palaamme edellisten kohtien tulkintaan seuraavassa luvussa.

Mitä Putin oikein sanoikaan?

Valtamedia johti ihmisiä harhaan tekemällä suuren numeron Trumpin sanomisista hänen Venäjä-tulkinnoistaan. Selvää lienee, että tietyt Venäläiset yritykset ja etupiirit ovat olleet yhteydessä Trumpin vaalikampanjaan, sillä Venäjän ja Yhdysvaltojen juutalainen eliitti tekevät yhteistyötä. Tulee muistaa, että Trump on juutalaisen eliitin lakeija numero yksi.

Sen sijaan valta- eli valemedia vaikeni kuin muuri presidentti Putinin lausunnoista, joilla hän erotti valtion ja venäläisten yrityksien toiminnan toisistaan, liittyen edellä mainittuun Trumpin vaalikampanjaan. Tämä hiljaisuus johtui ilmeisesti siitä, että Putin otti tässä yhteydessä esiin varjovaikuttajana tunnetun miljardöörispekulantti George Sorosin, joka on sekaantunut lukuisten maiden sisäisiin asioihin pönkittämällä esimerkiksi liberaalidemokraattiisia värivallankumouksia. Ennen muuta Soros yhdistyksineen on Eurooppaan suuntautuvan pakolaisvärväyksen taustalla.

Lisäksi valtamedia näyttää vaikenevan siitä, mitä Putin sanoi muun muassa Ukrainaan ja Iranin ydinsopimukseen liittyen. Sionistien mediat pimittävät järjestelmällisesti informaatiota kansalaisilta.

Putin nimittäin kritisoi Yhdysvaltoja siitä, että se oli vetäytynyt pois Iranin ydinsopimuksesta. Putinin mukaan Iranin ydinohjelma on rauhanomainen ja ehkäisee samalla ydinaseiden leviämistä. Iranin ydinohjelma on toteutunut IAEA:n valvonnassa. Iranin ydinohjelma edisti maan teknologista kehitystä vaikuttavaan asemaan maailmassa. Putin sanoi myös, että Yhdysvaltojen tulisi painostaa Ukrainan hallitusta pysyttelemään Minskin sopimuksessa, joka pysäyttäisi taistelut Ukrainan Dombassin alueella.

Huippukokous oli uuden globaalin vallan symboli

Helsingin huippukokousta voidaan pitää eräänlaisena globaalin vallan laajentumisen symbolina, jossa Suomen rooli on alistua jenkkivetoisen Naton tukikohdaksi, ja samalla antautua Venäjän etupiiriin Itä- ja Pohjois-Suomen osalta. Suomi ei ole Nato-maa, mutta olemme solmineet Nato-sopimuksen, joka oikeuttaa Nato joukkojen siirron Suomen alueiden kautta, sekä muodostaa tukikohtia Suomen maakamaralle. Mikäli uusi asevarustelun riisuntasopimus syntyy, Nato ei voisi enää laajentua, eikä Suomikaan voisi enää liittyä Natoon.

Nato on laajentumisellaan muodostanut uhkatekijan Venäjän geopoliittiselle asemalle. Suomi on ajautunut vaaratilanteseen yksisilmäisten poliittisten päättäjien ansiosta. Jenkkiarmeija ”miehittää” Suomea ja maa on antautunut yllä mainittuun Nato-sopimuksen. Ei ole Venäjän vika, jos se joutuu miehittämään osan Suomea; tästä voitaisiin syyttä vain maamme poliittisia valtakoneistoa, joka toimii Yhdysvaltalaisen Nato-koneiston lakeijana Suomessa.

Suomen pelastus olisi puolueettomuuspolitiikka ja hedelmällinen yhteistyö Venäjän kanssa; toivottavasti tämä toteutuu, kun radikaalit muutokset toteutuvat Pohjoismaissa. Kenties nämä yhteiskunnalliset mullistukset kulkevat läpi Euroopan.

 

Trumpin rooli näytellä aukotonta luottamusta Putinia kohtaan sekä kääntyä oman maansa instituutioita vastaan, viestivät selvästi siitä, että Venäjällä ja Yhdysvalloilla ei ole mitään eturistiriitoja. Suurvaltojen välille on vain synnytetty näennäinen vastakkainasettelu, joka tuhoaa sekä sekoittaa lännen sekä Venäjän keskiluokan synnyttäen Venäjän kansan ja läntisen väestön välille erimielisyyksiä. Kysymyksessä onkin ulkoisten uhkakuvien muodostamisesta, jotta pienen mielipuolisen valtaeliitin globaaleja pyrkimyksiä ei havaittaisi. Trumpilla ei ole todellista valtaa, Putinilla sitä on hiukan enemmän.

Yhdysvaltoja ja Venäjää ohjailee samaa hengenheimolaisuutta edustava sionistinen eli ”juutalainen” eliitti, joka muodostaa merkittävän osan yllä mainitusta globaalista valtaeliitistä. Tämä sionistien vaikutus on selvästi havaittavissa kaikissa kansainvälisissä, kuten esimerkiksi Yhdistyneiden Kansakuntien ja Euroopan unionin päätöksissä ja lausunnoissa, jotka koskevat Israelin rikoksia ihmisyyttä vastaan; Israelin harjoittama silmitön terroristinen teurastus saa jatkua Lähi-idässä häiriintymättä. Se on havaittavissa myös siinä, että jättivaltio USA on alistettu Israelin siirtomaaksi, joka kohdistaa voimansa Israelin pyrkimyksien mukaisesti.

Lisäksi sionistieliitin kansainvälisen vaikutuksen voidaan havaita tarkastelemalla kansainvälistä pankkimaailmaa. Tästä hämmästyen voidaan havaita, että kaiken yksityisten valtioiden taloudellisen elinvoiman imevä kansainvälinen rahoitusjärjestelmä keskittyy yksien sukujen ja niiden hengenheimolaisten käsiin; Rockefellerit ja ylikansalliset liikepankit ovat ujuttaneet myrkyttävän vaikutuksensa Yhdysvaltojen hallintoon. Niitä globaaleja pankkeja, joita kyseinen eturyhmä hallitsee ovat esimerkiksi: Goldman Sachs,1 J.P. Morgan, Morgan Stanley, Bank of America Merrill Lynch, unohtamatta Yhdysvaltojen keskuspankkia jne.

Kolminapainen tasapaino

Huippukokouksen yhtenä aiheena sanottiin olevan kolminapaisen tasapainon hakeminen. Tällä ei tarkoiteta esimerkiksi asevarustelun riisuntaa, kuten valtamedia asian ilmaisi, vaan globaalin taloudellisen, sotilaallisen ja poliittisen vallan jakamista näiden kolmen suuren eli Yhdysvaltojen, Venäjän ja Kiinan kesken. Tällainen on siis globaali valtaeliitti, joka vaikutta mainittuihin kolmeen suureen Uuden Maailmanjärjestyksen edistämiseksi ja toteuttamiseksi.

Siten blokkien valtataistelu hupenevista luonnonvaroista ja ylikansallisen talouden sekä kansainvälisen järjestelmän hallinnasta näyttäytyy enemmän seurauksena kuin alkusyynä. Täten Yhdysvaltojen johtaman läntisen ja toisaalta idän ja Itä-Aasia blokkin taustalla vaikuttaa merkittävästi kansainvälinen poliittinen, taloudellinen ja kansainväliseen rahoitukseen kytkeytyvä valtaeliitti, jonka toiminta on alkusyynä myös seurauksille.

Kolminapainen tasapaino voi siten tarkoittaa läntisen maailman, Venäjän, poliittisen Lähi-idän ja Itä-Aasian alueiden jakamista Yhdysvaltojen, Venäjän ja Kiinan etupiireihin. Israel, joka muodostaa sionistisen eliitin keskuksen, laajentuisi Suur-Israeliksi Lähi-idän uusjaon kautta. Tässä tilanteessa Syyrian konflikti tulisi näyttelemään merkittävää roolia.

 

Miksi kokoustettiin Helsingissä?

Ulkopoliittisen instituutin mukaan huippukokous pidettiin Helsingissä siksi, että Suomi on aikaisemminkin isännöinyt tällaisia kokouksia ja että jopa parin viime vuoden kuluessa Suomessa on ollut Yhdysvaltojen ja Venäjän eritasoisia tapaamisia. U-instituutin mukaan Presidentti Sauli Niinistöllä on ollut aktiivinen rooli vuoropuhelun ylläpitämisessä kumpaankin suuntaan.

Voisi kuvitella myös, että Suomen geopoliittisella asemalla lännen ja idän vedenjakajana olisi merkitystä.

 

Lopuksi

Miksi tämä Uusi Maailmanjärjestys eli moderni maailmanvalta halutaan toteuttaa?

Kysymys on kansainvälisestä poliittisesta ja taloudellisesta hegemoniasta. Tämä valtakeskiön saavuttaminen voi joskus palvella myös hyvin arkipäiväisiä asioita, jotka ovat kuitenkin elämisen kannalta välttämättömiä.

Maapallon väestön ennusteen arvioidaan ylittävän 9,3 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä. Joe Stone esittää The Washington post-lehden artikkelissaan maailman populaation tarvitsevan vuoteen 2050 mennessä 30:tä 70 prosenttiin enemmän elintarvikkeita kuin nykyisellä ihmismäärällä. Maapallon väestö on lisääntynyt kokoajan ja niin se tekee myös tulevaisuudessa. Tässä tilanteessa tarvittaisiin uutta teknologiaa agraaritalouteen, että jokainen viljeltävä hehtaari saataisiin mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettyä.2

TotuusoppiaOnko maailman pääoma imperiumien ja siihen liittyvän poliittisen eliitin tavoitteena synnyttää suursota, jonka osapuolet muodostuisivat tietyistä EU-maista ja niiden vastapuolena olevasta Venäjästä sekä sen tiettyjen poliittisen Lähi-idän maista sekä Itä-Aasian maiden liittolaisista.

Lisäksi juuri tapahtuva väestönsiirto Eurooppaan palvelee Uuden Maailmanjärjestyksen tavoitteita; etnisen sekoituksen kautta halutaan synnyttää ensin monikulttuurinen ja myöhemmin monokulttuurinen sivilisaatio, joka robottimaisesti alistuisi vallanpitäjiensä almamaisuuteen.

Maailmanpoliittinen tilanne elää todellakin merkittävää murrosvaihetta, mutta kenen eduksi?

Markku Juutinen

 

Lähteet

HS (17.7.2018). Trumpin ja Putinin kokous maksoi Suomelle miljoonia – Helsingin lasku 200 000 euroa. Saatavina: https://www.google.com/search?q=Helsingin+kallis+huippukokous&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

US. (17.7.2018). Järkytys Trumpin puheista leviää USA:ssa: ”Ehkä häpeällisin esiintyminen Yhdysvaltain presidentiltä”. Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/253944-jarkytys-donald-trumpin-puheista-leviaa-usassa-ehka-hapeallisin-esiintyminen

Slate. Joshua Keating. What Putin Was Really Saying in Helsinki. Saatavina: http://www.slate.com/news-and-politics/2018/07/vladimir-putin-says-you-can-trust-no-one-at-press-conference-with-donald-trump.html

Slate (24.11.2018). Putin’s Chosen People. Saatavina: http://www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2014/11/vladimir_putin_chabad_what_s_behind_the_russian_president_s_close_relationship.html?wpsrc=sh_all_mob_tw_bot&via=gdpr-consent

https://www.federalreserve.gov/photogallery.htm

HS.(26.6.2018).  Miksi Trump ja Putin tapaavat juuri Helsingissä? HS kysyi ulkopolitiikan asiantuntijoilta, mitä huippukokous merkitsee Suomelle. Saatavina: https://www.google.com/search?q=Miksi+huippukokous+oli+Helsingiss%C3%A4&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

——————————

  1. Goldman-secret-greece-loan. https://www.bloomberg.com/news/articles/2012-03-06/goldman-secret-greece-loan-shows-two-sinners-as-client-unravels; https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001664774.html
  2. Stone, Joe (2.4.2015). The world needs 70 percent more food by 2050. Here’s how we can do it.

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.