Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Turvapaikanhakijoiden aalto nousussa – Mykkänen haluaa lisää kiintiöpakolaisia – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Turvapaikanhakijoiden aalto nousussa – Mykkänen haluaa lisää kiintiöpakolaisia
Eurooppaan halutaan etnisen rakenteen totaalinen muutos. Tietyn globaalin eliitin ”ajatushautomoiden” suunnittelun tuloksena pakolaisinvaasio halutaan monin kertaistaa. Euroopasta halutaan laboraatiokokeilu, jossa eri etniset ryhmät ja kulttuurit halutaan sulauttaa yhteen. Maahanmuuttovirasto kehottaa varautumaan uuteen ”turvapaikanhakijoiden” aaltoon, ja sisäministeri Kai Mykkänen (kok) haluaa lisää kiintiöpakolaisia.

Turvapaikanhakijoiden aalto nousussa – Mykkänen haluaa lisää kiintiöpakolaisia

Eurooppaan halutaan etnisen rakenteen totaalinen muutos. Tietyn globaalin eliitin ”ajatushautomoiden” suunnittelun tuloksena pakolaisinvaasio halutaan monin kertaistaa. Euroopasta halutaan laboraatiokokeilu, jossa eri etniset ryhmät ja kulttuurit halutaan sulauttaa yhteen. Maahanmuuttovirasto kehottaa varautumaan uuteen ”turvapaikanhakijoiden” aaltoon, ja sisäministeri Kai Mykkänen (kok) haluaa lisää kiintiöpakolaisia.

Mykkänen jopa pohtii, että tarvitaanko me turvapaikkajärjestelmää ollenkaan. Voisko meillä olla niin, että Eurooppaan voi muuttaa vapaasti.

Tosin tämä ei ainakaan vielä ole mahdollista, sen Mykkänenkin ymmärtää.

Mykkänen viittasi Helsingin Sanomille antamaansa haastatteluun siitä, mihin suuntaan turvapaikkajärjestelmää tulisi jalostaa. Myös hänen mukaan nykyjärjestelmän probleemaksi on osoittautunut esimerkiksi, että se pakottaa hakijat turvautumaan salakuljettajien apuun.

Mykkäsen ratkaisu ongelmaan oli se vanha tuttu keino: kiintiöpakolaisia pitäisi ottaa leireiltä enemmän Eurooppaan.

 

Maahanmuuttoinvaasion alkuräjähdys; onko tälle ilmiölle kattoa ollenkaan!

Tässä artikkelissa emme keskity pohtimaan poliitikkojen ja valtamedian ilmoittamia keinoja ”turvapaikkajärjestelmän” kehittämiseksi, vaan argumentoimme sitä, mitä tarkoittaa ilmoitus varautumisesta ”turvapaikanhakijoiden” määrän kasvuun?

Vuosina 2015 ja 2016 alkoi niin kutsuttu ”pakolaiskriisi”, joka on laajin ”kriisi” sitten toisen maailmansodan. Tämän pakolaisinvaasion aikana suuri lukumäärä ”turvapaikanhakijoita” saapui yhdellä kertaa Lähi-idästä, Afrikasta sekä Etelä-Aasiasta Euroopan unionin alueelle. Vuonna 2014 saapui lähes kuusisataatuhatta henkilöä ja vuonna 2015 noin miljoona kolmesataa tuhatta. Pääreitiksi jäsentyivät, kuten aikaisemminkin, Välimeren reitti, joka johti Italiaan, Kreikkaan ja Maltalle. Näistä maista lukuisat ”turvapaikanhakijat” halusivat jatkaa matkaansa muihin, houkuttelevampiin EU-maihin kuten Saksaan, Sveitsiin, Ranskaan ja Ruotsiin.

Kreikkaan saapuneet olivat pääosin Lähi-idästä, Italiaan tulokkaat ovat olleet, ja ovat edelleen pääasiassa Afrikasta kuten Nigeriasta, Guineasta, Norsunluurannikolta, Malista, Sudanista, Tunisiasta jne.

Yllä mainittuun kappaleeseen käytetty lähde ei puhu pakolaiskriisistä kriittiseen sävyyn, joka vivahde on allekirjoittajan.

Vuonna 2015 Euroopan unioni päätti 160 000 pakolaisen ja turvapaikanhakijan siirtämisestä Italiasta ja Kreikasta muihin EU-maihin. Vuonna 2017 Suomi oli ottanut heistä vastaan 14 prosenttia tavoitteistaan. Toisin sanoen Italiasta siirrettiin Suomeen 707 ja Kreikasta 1078 Suomen 2078 ”turvapaikanhakijan” tavoitteista.

Juuri yllämainittuun liittyen sisäministeri Paula Risikko (kok) ja ulkoministeri Timo Soini (uv) olivat 2015 samaa mieltä siitä, että kaikkien EU-maiden tulee jatkossa hoitaa omat velvollisuutensa ”pakolaistaakan” jaossa, mihin Suomi vedettiin myös mukaan.

Huomion arvoista on vielä sekin, että Italiaan ja Kreikkaan saapuneista ”pakolaisista” on suuri osa peräisin Afrikasta, kuten esimerkiksi Pohjois-Afrikasta, eikä tulijoiden määrä vielä vuonna 2017 ollut sieltä tyrehtymässä, päinvastoin. Joidenkin arvioiden mukaan salakuljettajien kyytiä odotti Afrikassa vuosi sitten jopa miljoona ihmistä.

Viime vuonna Ranskaan tuotiin uuden eurooppalaisen pakolaishankkeen puitteissa ensimmäistä kertaa ”turvapaikanhakijoita” suoraan Afrikasta, kertoi Die Welt. Näitä tulijoita oli 3000.

Suomeen tuli vuonna 2015 ennätysmäärä ”turvapaikanhakijoita”, yhteensä 32 476 henkilöä.

Tällä hetkellä Suomeen tulee vuositasolla noin 5 100 ”turvapaikanhakijaa”, joka määrä on ilmeisesti lisääntymään päin.

Pakolaiseksi nimetyn statuksen eli hyväksytyn turvapaikan sai tänä vuonna Suomessa 2040 ”turvapaikan” hakijaa eli 40 prosenttia 5100 hakijasta.

Kustannukset

Aivan ohimennen sanottakoon muutama sananen ”pakolaispolitiikan” kustannuksista.

Norjassa on arvioitu, että jokainen turvapaikan saanut irakilainen tulee elinaikanaan maksamaan noin seitsemän miljoonaa kruunua eli noin 800 tuhatta euroa. Mikäli olettaisimme jokaisen tulijan kustannukseksi Suomessa saman, maksaisi koko vuoden 2015 tulleet suomalaiselle veronmaksajalle yhteensä noin kahdeksan miljardia euroa.

Suomen hallituksen julkaisema vuoden budjetti oli tehty 5,3 miljardia euroa alijäämäiseksi. Näin Suomea ja suomalaisia on poljettu maanrakoon jo vuosikymmeniä; ”pakolaiskriisi” on vain yksi ilmenemismuoto tästä kurjistamisesta. Negatiivisen globalisaation asiamiehenä toimivat vallanpitäjät ovat tehneet suomalaisista torppareita ja kerjäläisiä omassa maassaan.

 

Todellista tarvetta ”pakolaisuuteen” ei ole

Suurin osa ”turvapaikanhakijoista” tulee Irakista ja Afrikasta kuten esimerkiksi Somaliasta, Nigeriasta, Guineasta, Norsunluurannikolta jne.

Maahanmuuttovirasto toteaa vuoden 2016 päivityksessään, että Afganistan, Irak ja Somalia ovat turvallisia maita.

Suomeen on tullut eniten turvapaikanhakijoita Irakista ja Somaliasta.

Tanskalaisarvion mukaan jopa 87 prosenttia Somaliasta saapuvista ”turvapaikanhakijoista” jättää kotimaansa elintasoon liittyvistä syistä. Tulijat ovat esimerkiksi opinnoissaan hyvin pärjänneet opiskelijat tai työttömyydestä kärsivät nuoret aikuiset. Koska ”turvapaikanhakijoista” lähestulkoon kaikki ovat nuoria miehiä, voidaan päätellä, että onnenonkijoiden, elintasopakolaisten ja seikkailijoiden osuus tulijoista on noin 80–90 prosenttista, riippumatta mistä lähtömaasta he ovat peräisin.

Esimerkiksi Somaliaan paluumuuttanut Said arvostelee kovin sanoin suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa; hänen mukaansa Suomessa avataan ovet elintasopakolaisille elintasopakolaisille.

 

Pakolaisinvaasio on värväyksen tulosta

Kuten muissakin kirjoituksissani olen todennut, Euroopan pakolaiskriisin eli elintasopakolaisuuden taustalla on yhtenä esimerkiksi monimiljonäärin ja sijoittajan George Soroksen luoman Open Society Foundation värväystoiminta.2

William Engdahl väittää selvityksessään Nato-sotilasliiton yhteydessä olevien ajatushautomoiden kontrolloivan Euroopan unionin pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja EU:ta koordinoitaisiin Atlantin takaa.3

Näitä aivoriihiä tai ajatushautomoita ovat: European Stability Initiative (ESI) ja ECFR (European Council on Foreign Relations). Lisäksi on sellainen yhdistys kuin Open Society Fellow –järjestö. 3

Lontoossa vuonna 2007 perustettu ECFR on juutalaispankkiirien Rockefellerin ja JP Morganin luomia järjestöjä, jotka koordinoivat englantilais-amerikkalaista maailmanlaajuista ulkopolitiikkaa. Sionisti George Soros on ECFR-ajatushautomon rahoittaja.

Kukin tykönään ymmärtää mihin heimokulttiin tämänkin jättiläismäisen pakolaisinvaasion prosessin jäljet johtavat.

Mykkäsen hurjat lukemat

Mykkänen viritteli kirjoituksessaan EU:n tasoista järjestelyä, joka pohjautuisi prosessin painopisteen siirtämiseen pakolaisleireille, turvapaikanhakijoiden käännyttämiseen rajalta ja pakolaiskiintiöiden voimakkaaseen nostamiseen. Pakolaiskiintiöitä hän haluaisi kohottaa nykyisestä 25 000:sta neljännesmiljoonaan.

Mykkäsen mukaan Suomen pakolaiskiintiö voisi liikkua 7500 ”pakolaisen” vuositasolla.

Turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen pahentaa kriisiä

Vuoden 2014 ja -15 vaihteessa maailmassa oli yhteensä miltei 60 miljoonaa pakolaista.1 Mikäli turvapaikanhakijoista suuri osa on 18–40 vuoden välillä olevia miehiä, niin silloin heitä olisi tarvittu taistelemaan maansa vapauden puolesta, sekä kehittämään sen yhteiskunnallisia olosuhteita paremmaksi.

Pakolaisneuvonta esittää faktatietona, että: Vakavat aseelliset konfliktit ja ihmisoikeusloukkaukset tapahtuvat usein maailman köyhemmissä maissa. Köyhyys siis ruokkii sotien ja konfliktien syntymistä.

Kuitenkin tässä yhteydessä tulisi huomioida, että:

”Turvapaikan” myöntäminen saapuville ryhmille, jotka ovat häviävän pieni osa maailman köyhien ja pakolaisten määrästä, ei helpota hädässä olevia ihmisryhmiä, mikäli jossakin tällainen todellinen kriisi on menossa (Syyria). Lähtömaasta turvapaikan hakuun lähtevät voimakkaimmat ja kykenevimmät yksilöt. Tällöin lähtömaassa syntyy eritasoisten kykyjen poistuessa resurssivajetta yhteiskunnallisten ja valtiollisten ongelmien ratkaisemisessa. Tämä prosessi lisää vain pakolaisten määrää.

Heikommassa asemassa olevat ihmiset eivät pääse matkustamaan.

 

Euroopan etninen ja kulttuurillinen tausta halutaan tuhota

Wolfgang Hackertin teoksen: Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute 2015,(’Antigermanismi, monikulttuurisuus ja globalismi ennen ja nyt’), mukaan maahanmuuttajainvaasio on vain pitkän ja suunnitelmallisen kansanmurhaprosessin osavaihe.4

Siten voimme päätellä, että parhaillaan on käynnissä Eurooppalaisten järjestäytyneiden valtioiden tuhoamisen kampanja kauhistuttavan muukalaisinvaasion kautta. Tämän vyörytyksen tarkoituksena myös on ”kansanmurhaprosessi”, joka toteutuu Eurooppalaisen geneettisen rakenteen ja maiden kulttuurin täydellisellä tuhoamisella.

Euroopan alkuperäiskansojen rappeuttamisen jälkeen globaali harvainvalta voi asettaa omat hegemoniset valtarakenteensa tuhoutuneiden yhteiskuntajärjestelmien sijalle. Uudesta Eurooppalaisesta populaatiosta muodostuisi vähitellen sekoittunut monokulttuurinen yhteiskunta. Tällainen tasapäinen ja robottimainen väestö tarjoaisi eliitille mainion modernin ”torppariluokan”, jolle riittäisi palkkioksi ”leipä ja sirkushuvit”.

Juuri yllä mainittua tavoittelevat kansainvälisten rahoituslaitosten, suurinvestoijien ja muiden pääomanhaltijoiden luokka, joka muodostaa samalla globaalin modernin omistajaluokan.

 

Nykyiset vallanpitäjät eivät ansaitse mitään kunnioitusta

Suomalainen poliittinen johtajisto toimii täysin ylikansallisen uusliberalistisen kapitalismin ja sen hegemonisen valtahierarkian poliittisena instrumenttina maassamme. Suomalaiset ”vallanpitäjät” ovat iljettäviä isänmaanpettureita ja kansanvihollisia. Nämä luopiot sylkevät valtamedioineen ja virkakoneistoineen arvoliberalistisia eritteitä kansallismielisten naamalle ja samanaikaisesti korottavat ”maahanmuuttajat” jalustalle uhraten kaiken maan taloudellisen hyvinvoinnin globaaleille pankkiireille sekä muille talousjäteille.

Tällaiset päättäjät, politisoitunut virkamiehistö ja näiden valtavirtainen tiedonvälitys tulevat jäämään Suomen historiaan häpeätahrana, jota tuskin tulevaisuudessa riemurinnoin luetaan, joskin se riippuu kehityssuunnasta.

 

Lopuksi

Ensinnäkin on hyvä muistuttaa, että:

Ruotsin, Suomen ja muiden EU-maiden monikulttuurisuusongelmat eivät kuitenkaan ole islamistisen maailman tai muslimien aiheuttamaa, vaikka poliittisesta Lähi-idästä saapuvat ”pakolaiset” ovat yleensä muslimeja. He ovat olleet enemmänkin instrumentaalinen tekijä, tässä monikulttuurisuusprosessissa. Muslimifobiaa juuri stereotyyppisesti lietsovat sellaiset Israelin ja sionistien hännystelijät, kuten esimerkiksi Suomessa Perussuomalaisten puolue ja Ruotsissa Ruotsidemokraatit. Nämä puolueet muiden oikeistopuolueiden, sosiaalidemokraattien sekä vihervasemmiston kanssa muodostavat harhautuksen, jolla yritetään peitellä kansainvälisen sionismin osuutta Euroopan kansojen etnisessä ja kulttuurillisessa tuhoamisessa.

Kaikki turvapaikanhakijat täytyy sijoittaa Saudi-Arabiaan ja Israeliin.

Valtamedia puhuu mielellään Suomen velvollisuuksista ”turvapaikanhakijoiden” vastaan ottamisen taakan jakamisessa muiden EU:n maiden kanssa. Kuitenkaan suomalaisilta ei ole kysytty haluavatko he kotimaastaan Pohjolan Lähi-idän kaikilla mausteilla vai tahtovatko he säilyttävät suomalaisen niin harvinaisen geeniperimän, joka on niin harvinainen, että ei se sijoitu Eurooppalaiseen, eikä Aasialaiseen geeniperimään. Suomalainen geeniperimä ei sijoitu minnekään.

Suomella on vain velvollisuus palauttaa maansa poliittinen ja taloudellinen itsenäisyys ja kehittää hyvinvointivaltiota kansalaistensa käyttöön, eikä poliittisen Lähi-idän populaation törsättäväksi. Toisin sanoen yksi Suomen velvollisuuksista on laittaa rajat kiinni ”turvapaikanhakijoilta.”

Sellainen riski on myös olemassa, että joku ryhmä aloittaisi Suomessa sissisodan ”turvapaikanhakijoita” ja pakolaisstatuksen saaneita vastaan. Mitä silloin tapahtuisi? Osaltaan tieto leviäisi maasta turvattomana maana, jonne ei kannattaisi pyrkiä. Toisaalta tilanne voisi myös radikalisoitua täydelliseksi sisällissodaksi kantaväestön ja ”turvapaikanhakijoiden” välille. Tällainen tilanne on mahdollinen koko EU:n alueella yleensä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

Emmi Laurila (17.5.2018). Turun Yliopisto. Maahanmuuttokriisi italialaisessa lehdistössä. Saatavina: https://blogit.utu.fi/elavaa/2018/05/17/maahanmuuttokriisi-italialaisessa-lehdistossa/

https://yle.fi/uutiset/3-10253685

https://youtu.be/jpIscneX8D8?t=476

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005718796.html

Euroopan unioni. Saatavina. http://files.snstatic.fi/IS/muse/infogram/ItaliaKreikkaPakolaiset.png

https://www.is.fi/haku/?query=paula+risikko

https://www.is.fi/haku/?query=timo+soini

https://www.welt.de/politik/ausland/article171710445/Neue-Initiative-Fluechtlinge-werden-aus-Afrika-direkt-nach-Frankreich-gebracht.html

https://intermin.fi/maahanmuutto/turvapaikanhakijat-ja-pakolaiset

https://yle.fi/uutiset/3-10003316

http://www.hegnar.no/okonomi/artikkel551578.ece

http://yle.fi/uutiset/ensi_vuoden_budjetti_julki__katso_mista_saastetaan_mihin_panostetaan/8227304

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/195726-suomen-uusi-linja-humanitaarinen-suojelu-loppuu-afganistan-irak-ja-somalia-nyt

https://www.ksml.fi/kotimaa/N%C3%A4m%C3%A4-mietitytt%C3%A4v%C3%A4t-pakolaisasiassa-%E2%80%93-katso-30-kysymyst%C3%A4-ja-vastausta/379176

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/312099-kidutettuja-perheita-ja-hyvin-parjaavia-opiskelijamiehia-analyysi-nain

https://www.suomenuutiset.fi/somaliaan-paluumuuttanut-said-vain-varakkaat-paasevat-taalta-suomeen/

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/251865-nakokulma-suomi-voisi-ottaa-tuhansia-kiintiopakolaisia-kasilla-maahanmuuttopolitiikan

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/201691-geenitutkijat-yllattyivat-eurooppa-nyt-jaettu-suomalaisiin-ja-ei

http://www.pakolaisneuvonta.fi/files/10_vaitetta_ja_faktaa.pdf

  1. UNHCR: World at War
  2. Hansson, Peter (17.8.2016). DC. Saatavilla: http://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy-supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/
  3. HU (16.9.2015). ”Vastuutonta” – HS: Arvostettu historioitsija syyttää laatumediaa harhaanjohtavasta pakolaisuutisoinnista. Saatavilla: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318814-vastuutonta-hs-arvostettu-historioitsija-syyttaa-laatumediaa-harhaanjohtavasta
  4. Hackert, Wolfgang (2015). Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Suomea painostettiin EU:sta hyväksymään EU-elvytyspaketti ja pääministerin kanslia salasi uhkailun

Pääministerin kanslia on salannut EU:n elpymisvälineuhkauksen yksityiskohdat. Ylen mukaan Euroopan unionista on uhattu Suomea ”ennennäkemättömällä …