Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Valtamedia mustamaalaa Chemnitzin mielenosoitusta ja salaa Euroopan tuhon – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Valtamedia mustamaalaa Chemnitzin mielenosoitusta ja salaa Euroopan tuhon
auto palaa Ruotsissa

Valtamedia mustamaalaa Chemnitzin mielenosoitusta ja salaa Euroopan tuhon

Saksan itäosassa sijaitsevan Chemnitzin kaupungin mielenosoituksen kaltaiset tapahtumat ovat luonnollinen kansan reaktio maahanmuuttajien aiheuttamaan väkivalta- ja seksuaalirikollisuuden kasvuun Saksan kaupungeissa. Valtamedia, joka toimii rikollisen poliittisen eliitin sielunpeilinä, vetää lokaan tällaiset spontaanit mielenosoitukset syyllistäen niistä ainoastaan kansallismielisiä, vaikka myös tavalliset ihmiset olivat liikkeellä.

Chemnitzin mielenosoitus

Loanheitto uutisoinnista olkoon yhtenä esimerkkinä oululaisen Sanomalehti Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvosen pääkirjoitus 3. syyskuuta Saksan Chemnitzistä tapahtumista, jotka eivät pidä paikkaansa.

”Äärioikeistolainen, natsiaatetta ihaileva satojen ihmisten joukko lähti viime viikon sunnuntaina etsimään ja pahoinpitelemään ulkomaalaisen näköisiä asukkaita. Useat sattumalta hakatut joutuivat sairaalaan. Etnisesti valikoitunut katuväkivalta herättää huolta, sillä tiettävästi Euroopassa ei ole tapahtunut vastaavaa tässä mittakaavassa yli 75 vuoteen”, Karvonen kirjoittaa.

Ylen toimittaja Pertti Rönkkö kertoo Facebook-sivullaan, että Karvosen mainitsemaa ei ole tapahtunut, ja että kyseessä on fake news, valeuutinen.

Bildresultat för Chemnitzin mielenosoitus kuva

-Valtaosa mielenosoittajista oli aivan tavallisia, tilanteesta huolestuneita chemniziläisiä, joita ei parhaalla tahdollakaan voi nimittää äärioikeistolaisiksi ja uusnatseiksi, toteaa Rönkkö.

Tarkentaen valtamedia eli valemedia vyöryttää Chemnitzin mielenosoituksen toteutumisen pelkästään kansallismielisten vastuulle, tai syyttävät siitä äärioikeistoa, jolla nimellä media mustamaalaa kansallismielisiä.

Juorut maahanmuuttajia jahtaavista ihmisjoukoista käynnisti yhtenä sensaatiohakuinen Bild-lehti, jonka emoyhtiö Axel Springer  AG tukee avoimen yksipuolisesti Israelin valtiota.

Jahtaavista ihmisjoukoista kirjoitti Ilta-Sanomat, jonka lähteenä löytyvät muun muassa Bild-lehti.

Saksalaisen sionistisen valtavirtamedian valheet levisivät nopeasti suomalaiseen valtamediaan kuten yllä mainittu Helsingin Sanomien uutisointi Chemnitzin mielenosoituksesta osoittaa.

Nyttemmin myös Suomen verovaroin toimiva Yle on joutunut myöntämään jahtaamisvideot humpuukiksi. Yle uutisoi:

Saksin osavaltion kristillisdemokraattinen pääministeri Michael Kretschmer sanoi eilen keskiviikkona osavaltion parlamentissa, että kuvaukset ihmisjahdista olivat vääriä.

– Yksi asia on selvä. Ei ollut väkivaltaista ihmisjoukkoa, ei ihmisjahtia eikä pogromia Chemnitzissä, Kretschmer vakuutti.

 

Eurooppa tuhoutuu ja valtamedia salaa sen

Samalla, kun valtamedia kaikin tavoin harjoittaa likasankopolitiikkaa kansallismielisiä vastaan, salaa media Euroopan vääjäämättömän tuhon. Nimittäin Saksalaisen professori Gunnar Heinsohn väittää, että 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä.1 Nykyisen sairaalloisen monikulttuurisuuspolitiikan, ja alati enentyvän ”turvapaikkahakijoiden” invaasion aikakaudella Heinsohnin esittämä skenaario kuulostaa valitettavan todelliselta.

 

Bildresultat för Gunnar Heinsohn kuva
Gunnar Heinsohn.

Heinsohnin väestötieteellisen realismin perusteella lännen yhdeksi pääuhaksi muodostuu jo 21:n vuosisadan ensimmäisellä neljänneksellä Lähi-Idän ja Saharan eteläpuolisen Afrikan nuorisopullistuma. Nuorisopullistuma tarkoittaa sitä, että yli 20 prosenttia väestöstä on nuorisoa, jotka ovat iältään 15–24 vuotta. Vastapainona Itä-Aasian ja latinalaisen Amerikan työikäisen ikäluokan pullistumalle vallitsee Japanissa ja Euroopassa vanhuuspullistuma.1

Lisäksi Heinsohn esittää muslimien Euroopan valloitusteoriaan todisteena, että:

Nykyisin kutakin 100 iäkästä henkilöä (55–59 -vuotta) kohden Saksassa ja Itävallassa on 70-80 teinipasifistia. Kuitenkin lähitulevaisuudessa jokaista 100 veteraani-ikäistä kanta-asukasta kohden tulee olemaan jo 300–700 hillitöntä ilman koulutusta, tulevaisuuden näköaloja sekä selkeitä elämän päämääriä vailla olevaa afrikkalaista.1

Tulee huomata kuitenkin, että kysymyksessä ei ole muslimien Euroopan valloitus, vaikka teoriaa sillä nimellä kutsutaankin. Kysymyksessä on puhtaasti sionistien Euroopan valloitus, jossa muslimitaustaiset suurelta osin toimivat intrumentteinä.

Tarkastelumme ei tässä kohdistu pääasiallisesti Chemnitzin kaupungin mielenosoitukseen, vaan se toimii astinkivenä poliittisen koneiston ja valtavirtaisen tiedonvälityksen suhtautumiselle oikeuksiaan vaativaan kansallismielisyyteen sekä vastaavasti Euroopan väestön ja sen yhteiskuntarakenteen tuhoavaan väestönsiirtoon osana monikulttuurisuuden agendaa. Vallanpitäjät, heidän virkakoneistonsa sekä mediansa vaikenevat kuin muuri tulevasta perikadosta.

 

Miksi tulevasta ”kansamurhasta” vaietaan?

Otsikon kysymystä tarkentaen kysytään sitä, miksi vallanpitäjät ja media mykistyvät tulevasta ”kansanmurhasta” tai parhaillaan alkaneesta Euroopan kansojen tuhosta? Aseena kansojen eliminoimisessa käytetään luonnollisesti ”turvapaikanhakijoiden” jättiläismäistä invaasiota.

Heinsohn puhuu sodan demografiasta tarkoittaessaan Poliittisen Lähi-idän alueilta ryntäävää lähinnä nuorten miesten eli ”turvapaikanhakijoiden” – likipitäen sotilaallista – invaasiota Eurooppaan. Tämä invaasio johtaisi siten demografiseen ilmiöön, jota voidaan analysoida väestönmuuttumisen teorialla.

Mutta miksi vallanpitäjät ja sitä tukeva media eivät puhu halaistua sanaa tästä tulevasta tuhosta, vaikka sen vastuulla olisi varoittaa ihmisiä vääjäämättömästä vaarasta.

Vastaus on täysin selvä: EU-maiden hallitukset, niiden virkakoneistot ja länsimedia ovat saumattomasti Israel-lobbyn, EU-eliitin, ja ennen muuta globaalin sionistisen verkoston järkähtämättömässä kontrollissa. Lyhyesti voidaan puhua negatiivisesta globalisaatiosta, joka lahjoo ja tukee niitä poliitikoita, jotka tahtovat työskennellä globalistisen arvomaailman hyödyksi. Lahjontaan ei kuulu välttämättä raha vaan palkintovirat, joiden saajista mainittakoon esimerkiksi Jyrki Katainen, Alexander Stubb, Martti Ahtisaari, Sauli Niinistö ja niin edelleen.

Vallanpitäjät ja niiden media ei siis tahdo paljastaa isäntiensä suunnitelmia, siksipä mykistyminen. Kuitenkin median suu pärpättää kuin karjalaismuorilla, jos uutisointi palvelee ylikansallisen imperiumin sekä monikulttuurisuuden tarpeita.

Euroopan pakolaiskriisin ja elintasopakolaisuuden taustalla on yhtenä esimerkiksi sionistisen monimiljonäärin ja sijoittajan George Soroksen luoman Open Society Foundation (OSF) värväystoiminta.2

OSF:n  sivustoilla ylistetään Sorosta yhtenä maailman suurimpana hyväntekijänä, jonka anteliaisuudelle löytyy 32 miljardin dollarin arvoinen lahjoitus henkilökohtaisesta omaisuudestaan Open Society Foundation –säätiölle, jonka toimialueena on koko maailma.  Budapestin Keskieurooppalainen yliopisto on myös Sorosin perustama ja pääosin rahoittama laitos, jonka yhtenä vahvuutena on johtavan yhteiskuntatieteiden tutkimuksen keskus.

Sorosin johtama OSF on keskittynyt tukemaan niin yksilöitä, kuin myös järjestöjä niiden taistelussa sananvapaudesta, vastuullisesta hallituksesta ja tasa-arvosta heidän yhteiskunnissaan. OSF:n toiminta on globaalia. Säätiön ilmoitetaan antaneen lahjoituksia kouluille, yliopistoille ja palkkioita tuhansille lupaaville opiskelijoille, jotka muuten olisivat syrjäytyneet mahdollisuuksistaan identiteettinsä tai sosiaalisen tilanteen vuoksi.

OSF:n toiminta pitää yllä humanitäärisiä kulisseja, jonka varjolla edistetään muiden muassa väestön siirtoa Eurooppaan. Vuonna 2012 Euroopan unionin väestön määrä oli noin 502,4 miljoonaa ihmistä. Nykyisen kaltainen ”turvapaikanhakijoiden” vyörytys Eurooppaan täyttää kansanmurhan kriteerit. Mikäli OSF onnistuu väestönsiirrossaan, on sillä tunnollaan satojen miljoonien ihmisten murhat ja Euroopan rikkirevityt yhteiskunnat. Ehkäpä tämä Sorosin toiminta tässä yhtenä tekijänä luo hedelmällisen maaperän antropologiselle tutkimukselle, jossa kartoitetaan ihmisten ominaisia piirteitä ja ihmisen kulttuuria sekä niiden muutoksia uudessa ympäristössä.

William Engdahl väittää selvityksessään Nato-sotilasliiton yhteydessä olevien ajatushautomoiden kontrolloivan Euroopan unionin pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja EU:ta koordinoitaisiin Atlantin takaa.3

Näitä aivoriihiä tai ajatushautomoita ovat: European Stability Initiative (ESI) ja ECFR (European Council on Foreign Relations). Lisäksi on sellainen yhdistys kuin Open Society Fellow –järjestö. 3

Lontoossa vuonna 2007 perustettu ECFR on juutalaispankkiirien Rockefellerin ja JP Morganin luomia järjestöjä, jotka koordinoivat englantilais-amerikkalaBildresultat för Barbara Spectreista maailmanlaajuista ulkopolitiikkaa. Sionisti George Soros on ECFR-ajatushautomon rahoittaja.

Lukijat ymmärtävät hyvin mihin heimokulttiin tämänkin jättiläismäisen pakolaisinvaasion prosessin jäljet johtavat.

Huomionarvoista on vielä sekin, että ”juutalaiset” monikulttuurisuuden saarnaajat harjoittavat kyseistä lähetystyötään Euroopassa ja samalla kannattavat juutalaista äärinationalismia Israelissa, jonka miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi. Tällaista toimintaa edustaa mm. Ruotsissa vaikuttava juutalaisuuden tutkimusjärjestö Paideia, jonka yksi näkyvistä puolestapuhujista on Ruotsissa asuva juutalainen Barbara Spectre, (Liite 1).

Vuonna 2014 Norjan rasisminvastaisen keskuksen juutalainen varajohtaja Ervin Kohn rehenteli: Norjalaisilla yhteisöillä on vain vähän kokemusta etnisistä vähemmistöistä, joten työnsarkaa riittää!

Huomionarvoista on se, että monet juutalaiset järjestöt kohdistavat toimintansa nykyisin Pohjoismaihin, missä sijaitsevat Euroopan viimeiset lähes täysin valkoiset yhteiskunnat. Edes valtamedia ei kiistä sitä, että Lontoossa valkoisista on tullut vähemmistöä. Kuten alla oleva video asiaa valaisee.

 

Lisäksi Euroopan unionin perustaminen oli sionistien hallitseman vapaamuurareiden saavutus, kuten edesmennyt tohtori Karl Steinhauser kirjassaan EU huomispäivän super-Neuvostoliitto selvästi esittää EU:n syntyprosessia ja sen tarkoitusta.4 EU:n yhtenä tehtävänä onkin tuhota eurooppalainen geeniperimä, sekä rotujensulatusuunin välityksellä synnyttää uusi sekarotu, jota olisi helppo ohjata. Steinhauser puhuu kirjassaan vapaamuurarien unelmasta saada aikaan pakolaisvirtojen avulla eri ihmisrotujen sulatus-uuni.

Islamistinen maailma on syytön

Ruotsin, Suomen ja muiden EU-maiden monikulttuurisuusongelmat eivät kuitenkaan ole islamistisen maailman tai muslimien aiheuttamaa, vaikka poliittisesta Lähi-idästä saapuvat ”pakolaiset” ovat yleensä muslimeja. He ovat olleet enemmänkin instrumentaalinen tekijä tässä monikulttuurisuusprosessissa. Lisäksi Eurooppaan on lähtenyt suurelta osin nuoria ylimielisiä heittiömiehiä, jotka etsivät vain onneaan. Muslimifobiaa juuri stereotyyppisesti lietsovat sellaiset Israelin ja sionistien hännystelijät, kuten esimerkiksi Suomessa Perussuomalaisten puolue ja Ruotsissa Ruotsidemokraatit. Nämä puolueet muiden oikeistopuolueiden, sosiaalidemokraattien sekä vihervasemmiston kanssa muodostavat harhautuksen, jolla yritetään peitellä kansainvälisen sionismin osuutta Euroopan kansojen etnisessä ja kulttuurillisessa tuhoamisessa.

Yllä mainitulla vastakkainasettelulla sionistien eliitti yrittää herättää leimuavaa vihaa kristityn maailman ja islamistisen maailman välille. Täten nämä sionisti pirut pystyisivät tuhoamaan vastustajansa eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Valitettavasti keskivertokansalaisten keskuudessa ei aina käsitetä yllä olevaa asetelmaa, vaan kaikki muslimit eli islaminuskon tunnustajat leimataan hylkiöiksi ja poliittisen Lähi-idän ongelmista syytetään yksipuolisesti vain islamistista maailmaa, joskin se ulottuu aina Kaakkois-Aasiaan saakka.

Kaikki turvapaikanhakijat täytyy sijoittaa Saudi-Arabiaan ja Israeliin.

 

Lopuksi

Euroopan kansoilta ja meiltä suomalaisilta ei ole kysytty lupaa valtaviin väestönsiirtoihin kotimaahamme. Jokaisella suomalaisella on vääjäämätön oikeutensa rakentaa ja asuttaa isiensä maata säilyttäen sen geneettisen ja kulttuurillisen struktuurin ehyenä. Kukaan järkevä suomalainen ei varmaankaan halua kotilähiöistään Ruotsin Rinkebyn kaltaisia ghettoja, joita hallitsevat ulkomaalaistaustaiset rikollisliigat, joiden keskinäiset kiistat ovat muuttaneet lähiön sotatoimialueeksi kuten Ruotsin poliisin järjestäytyneen rikollisuuden vastaisen yksikön johtaja, Lise Tamm asian ilmaisee. Rinkeby on lähes 100 prosenttisesti ulkomaalaistaustainen lähiö.

Suomen valtaapitävät isänmaan petturit ovat nostaneet invaasion kautta tulleet muukalaiset jalustalle, alistaen kantasuomalaiset ja ennen muuta kansallismieliset ihmiset toisen luokan kansalaisiksi omassa maassaan. Tällaiselle lyhytnäköiselle itsekkyydelle, petturuudelle ja maansa sekä sen kansalaisten halveksinnalle emme löydä vertailukohtaa Suomen historiasta. Voidaan hyvinkin puhua poliittisten broilerien aikakaudesta.

Voimme säilyttää kotimaamme itsenäisen tulevaisuuden ja hyvinvoinnin ja Euroopan vapaana muukalaisinvaasiosta, jos nujerramme viipymättä kotimaiset hallituksemme ja päättäjämme pohjustaen uuden valtiomallin oikeudenmukaisuuden, itsenäisyyden ja viisauden perustuksille. Itsenäistyneet valtiot kykenevät lähettämään tunkeutujat lähtömaihinsa; siinä ei ole mitään ongelmaa.

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Heinsohn, Gunnar (2006). Söhne und Weltmacht: Terror im Aufstieg und Fall der Nationen
  2. Hansson, Peter (17.8.2016). DC. Saatavilla: http://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy-supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/
  3. HU (16.9.2015). ”Vastuutonta” – HS: Arvostettu historioitsija syyttää laatumediaa harhaanjohtavasta pakolaisuutisoinnista. Saatavilla: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318814-vastuutonta-hs-arvostettu-historioitsija-syyttaa-laatumediaa-harhaanjohtavasta
  4. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto

https://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/saksan-vakivalta-huolestuttaa/803840/

https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10156018466013542

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808282201165768_ul.shtml

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005805713.html

https://yle.fi/uutiset/3-10383176

https://yle.fi/uutiset/3-10389368

http://www.muslim-markt.de/boykott/springer.htm

https://www.youtube.com/watch?v=gQlYVI3MZy4&bpctr=1422205900

https://www.opensocietyfoundations.org/people/george-soros

https://ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&language=en&pcode=tps00001&tableSelection=1&footnotes=yes&labeling=labels&plugin=1

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6835575

https://web.archive.org/web/20120223083941/http://www.usk.stockholm.se/tabellverktyg/tv.aspx?projekt=omradesfakta&omrade=22405

………………

Liite 1.

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Trump ja Syyria

Huomiot; USA vetäytyy Syyriasta, eipäs vetäydykkään

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ilmoitti taannoin, että Yhdysvallat poistuu Syyriasta, koska terrorijärjestö Isis on nujertunut. Mutta viimeisten tietojen mukaan Trump on pyörtänyt päätöksensä, vetää sotavoimansa pois Syyriasta. USA on antanut ymmärtää, että se taistelee Isistä vastaan, vaikka Isis on Yhdysvaltojen ja Israelin luomus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *