Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Naton 50 000 sotilaan vahvuinen sotaharjoitus Venäjää vastaan – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Naton 50 000 sotilaan vahvuinen sotaharjoitus Venäjää vastaan
Venäjästä maalaillaan valtamedian kautta aiheetonta Venäjä-uhkaa, näin jatkamalla länsiliittoutuman kriisinhallinnan prosessia. Niinpä aivan lähiaikoina, Venäjän rajojen tuntumassa, toteutuu jättiläismäinen sotaharjoitus, jossa NATO siirtää 45 000 sotilasta Pohjois-Eurooppaan.

Naton 50 000 sotilaan vahvuinen sotaharjoitus Venäjää vastaan

Venäjästä maalaillaan valtamedian kautta aiheetonta Venäjä-uhkaa, näin jatkamalla länsiliittoutuman kriisinhallinnan prosessia. Niinpä aivan lähiaikoina, Venäjän rajojen tuntumassa, toteutuu jättiläismäinen sotaharjoitus, jossa NATO siirtää 50 000 sotilasta Pohjois-Eurooppaan.

 

NATON ”puolustusjoukon” yhteisharjoitus

Yhdysvaltalaisvetoinen NATO TRJE18-sotaharjoitus, jonka on määrä alkaa 25. lokakuuta 2018 aivan kirjaimellisesti Venäjän nenän alle, ensi kertaa sitten toisen maailmansodan perustuu täydelliseen petokseen sotaoperaation todelliseen tarkoitukseen nähden.

 

 

Näihin sotaharjoituksiin osallistuu 50 lentokonetta, 70 sota-alusta sekä noin 10 000 sotilasajoneuvoa ja miehistöä ainakin kolmestakymmenestä yhdestä NATO-maasta.

NATON pääsihteeri, norjalainen Jens Stoltenberg kuvailee mainittua massiivista sotilasoperaatiota ainoastaan puolustukselliseksi, mikä läpinäkyvyydellään korostaa jopa venäläisiä tarkkailijoita seuraamaan sitä. ”Harjoitusten” tavoitteena on stimuloida vallitsevien kohteiden puolustusta kuvitteellista vihollista vastaan. Nämä harjoitusalueet keskittyvät Norjaan, Suomeen ja Ruotsiin, joten selvää lienee, että kuvitteellinen kohde on täsmälleen se, minkä rajan tuntumassa harjoitukset tapahtuvat.

Lisäksi Stoltenberg korostaa, että aluevalintaan sisältyy  tarve testata NATO-joukkojen yhteistoimintaa kylmissä olosuhteissa. Luonnollisesti tämäkin on vain tekosyy, sillä kylmiä olosuhteita löytyy sellaisistakin alueista, jotka eivät esimerkiksi kärjistäisi tahallaan Suomen ja Venäjän suhteita, jotka ovat maallemme erittäin tärkeitä, sillä sijoitummehan ihan Venäjän rajan tuntumaan.

Kaikista typerintä on Suomen osallistua tämän kaltaiseen sotaharjoitukseen, vaikka se on ilmoitettu tapahtuvan Norjassa, sillä Rovaniemen lentokentälle, jonne Naton ilma-aluksia on sijoitettuna, on  lyhimmillään matkaa 150 kilometriä Venäjän rajasta.

Harjoitusalueena on Keski- ja Itä-Norjan lisäksi Islanti, Atlantti ja Itämeri sekä Suomen ja Ruotsin ilmatila.

 

 

NATO-sotaharjoitusten todellinen tarkoitus

Yhtenä tärkeänä syynä tämän vuoden NATO-harjoitusten toteuttamiseen on kasvavassa kamppailusta Venäjän kanssa strategisesti tärkeän arktisen alueen hallitsemiseksi.

Arktinen alue sisältää arvokkaita luonnonvaroja, ja Venäjä on arktisista toimijoista merkittävin.  Ukrainan konfliktin seurauksena Venäjä sai riesakseen lännen asettamia sanktioita, joten Venäjän intressit arktiselle alueelle suuntautuvat tehokkaammin kuin aikaisemmin.

Venäjälle Arktinen alue mahdollistaisi maan energiatuotannon lähitulevaisuudessa.

Pihla Pitkänen tarkastelee Helsingin yliopiston pro gradu –tutkielmassaan  esimerkiksi Yhdysvaltojen arktisia intressejä Obaman hallinnon aikana.

Pitkäsen mukaan Obaman hallinnon keskeisimpiä intressejä arktisella alueella olivat analyysin perusteella ilmastonmuutoksen torjuminen, vapaan merenkulun ja ilmatilan käytön turvaaminen, vastuullinen ja kestävä arktisen alueen kehittäminen, Yhdysvaltojen taloudellinen kehitys, turvallisuusintressien edistäminen, alkuperäiskansojen oikeuksien kunnioittaminen sekä Arktisen neuvoston toimintaan perustuvan kansainvälisen yhteistyön vahvistaminen.

Koska Yhdysvallat edustavat valtioterrorismia,1 eivät muut syyt sen mielenkiinnosta arktiseen alueeseen voi olla uskottavia kuin vapaaseen merenkulkuun, ilmatilan käytön turvaamiseen sekä Yhdysvaltojen taloudelliseen kehitykseen tähtäävät tekijät.

Yhdysvaltojen ”puolustusdoktriinin” valtioterroristiseen luonteeseen sisältyy pyrkimys kaikkien niiden valtioiden nujertaminen, jotka tavoittelevat taloudellista omavaraisuutta, itsenäistä rahapolitiikkaan ja irrottautumista dollarin sekä kansainvälisen pankkiirimafian köyhdyttävästä vaikutuksesta.

Energialähteitä

Poliittisesti Arktis on kehittymässä entistä tärkeämmäksi kohteeksi. Norjan edustalla sijaitsevalla Barentsinmerellä ovat suuret öljy- ja kaasuvarannot. Lisäksi alueella on hyvät edellytykset kehittyä merkittäväksi vesi- ja tuulivoiman hyödyntäjäksi sekä pitemmällä aikavälillä mahdollisesti myös aaltovoiman tuottajaksi. Erityisesti Barentsinmeren kaasusta olisi potentiaalia koko Euroopan merkittävänä energianlähteenä. Arktisella alueella sijaitsee runsaasti vielä suhteellisen käyttämättömiä luonnonvaroja, kuten metsiä, kaloja, riistaa sekä mineraaleja.

Juutalaisen eliitin eli Israel lobbyn poliittisessa ja taloudellisessa vaikutuksessa rimpuileva jättiläisvaltio USA on kiinnittänyt huomionsa arktisen alueen luonnonrikkauksiin. Näiden valtaamiseksi käytetään NATO:n kautta Suomea, kuten Ruotsia ja Norjaa astinlautana asian edistämiseksi. Suomen poliittisia pölkkypäitä käytetään armottomasti hyväksi arktisen alueen tulevaisuuden kolonialismissa uskottelemalla suomalaisille vallanpitäjille koituvan jotakin ”turvallisuus-hyötyjä” maa- vesi- ja ilmatilansa luovuttamisesta Yhdysvaltojen keulakuvana toimivan Naton häväistäväksi.

Muitakin syitä sotaharjoitukselle on tietysti olemassa, kuten esimerkiksi mahdolliset hyödyt kansainväliselle pankkiirimafialle ja aseteollisuudelle. Tämä tilanne realisoituu silloin, kun harjoitukset muuttuvat todellisuudeksi.

Myös Yhdysvaltojen johtoisen lännen sortuminen Aasian talousveturien jalkoihin innostaa Yhdysvaltoja etsimään ulospääsyä tilanteesta myös arktisten ratkaisujen kautta.

 

NATO TRJE 18 –sotaharjoitus muistuttaa II maailmansodan tilannetta

Kuten II maailmansodan alussa länsimaat himoitsivat Ruotsin malmikenttiä, ja Suomi jätettiin syötiksi Stalinille, samoin nykyisin Suomea käytetään Yhdysvaltojen astinkivenä arktisten rikkauksien ja poliittisten hyötyjen saavuttamiseksi.  Jälleen kerran Suomi, kotimaisten vihollisten ansiosta, on joutumassa suurvaltojen myrskynsilmään, ja altistumaan ansaitulle Venäjän vihalle.

 

 

Yleisessä tiedossa on Saksan Norja-invaasio 9.4.1940. Tämä tapahtui hiuksen hienosti ennen ranskalais-brittiläistä maihinnousua Narvikissa verukkeena Suomen auttaminen sen taistelussa Neuvostoliittoa vastaan. Kuitenkin Ranskan ja Iso-Britannian perimmäisenä tarkoituksena oli ottaa haltuunsa Ruotsin malmikentät sekä avata Skandinaviassa rintama käynnissä olevan suursodan välttämiseksi ja sen sijoittumiseksi muualle kuin Ranskaan. Harhaanjohtavasti on vallitsevan tiedon mukaan kuviteltu, että ranskalais-brittiläinen operaatio sai Stalinin suoraan solmimaan rauhan Suomen kanssa 12.3.1940. Nimittäin Stalin halusi välttää sodan länsivaltojen kanssa. On luultu tämän pelastaneen Suomen muuttumisen Neuvosto-Suomeksi.2

Kuitenkin Vilho Tahvanaisen todistusaineiston mukaan Englanti ja Ranska sekä Neuvostoliitto operoivat yhteisymmärryksessä, huolimatta Hitlerin & Stalinin sotasopimuksesta (elokuussa 1939). Tarkoituksenaan heillä oli hyödyntää miehitettyjä Pohjoismaita ja Baltiaa sotatoimien tukikohteina ratkaisevalle liittoutumalle Hitlerin lyömiseksi. Itse asiassa Ranskalla ja Englannilla oli päämääränään jättää Suomi Neuvostoliiton kynsiin. Näin menetellen Suomesta ei olisi ollut haittaa Ranskan ja Britannian Skandinavian operaatiolle. Tämä asiantila on ollut kätkettynä visusti sodan puhjettua ja laajasti aina nykyisyyteen saakka.2

 

”Venäjän uhkaa” käytetään hyväksi

Kuinka on mahdollista, että Suomen vallanpitäjät uskovat länsiliittouman suoltamaa mustamaalauskampanjointia Venäjää vastaan, minkä mukaan Venäjästä olisi muodostunut sotilaallinen uhka.

Venäjän aggressiiviseen mustamaalaukseen sisältyy myös Krimin palaaminen Venäjän yhteyteen eli liittyminen Venäjään. Tässä ei ole mitään ihmettelemistä, sillä Krim on ollut osa Venäjää satojen vuosien ajan. Sitä paitsi Yhdysvallat ja sen läntiset liittolaiset ovat suurimmassa vastuussa Ukrainan kriisistä.

Arktinen alue vaatisi länneltä yhteistyötä Venäjän kanssa, mutta ei sotilaallista vastakkainasettelua.

Erikoisesti Suomen tulisi harjoittaa Venäjän kanssa saumatonta yhteistyötä niin poliittisesti, taloudellisesti kuin myös hienovaraisen sotilaallisesti. Näin menetellen Suomella olisi mahdollisuudet neutraaliin ulkopolitiikkaan ja ulkopoliittisesti olisimme turvassa.

Venäjä ei ole hyökännyt Suomen kimppuun hyökkäyssodassa ainakaan 290 vuoteen, paitsi silloin kuin Suomen valtias Ruotsi hyökkäsi ensin tai osana suurta eurooppalaista sotaa. Näitä olivat hattujen sota 1740–43, Kustaa III:n Venäjän sota 1788–90, Napoleonin sodat, Suomen valloitus 1808–09 ja toinen maailmansota.

Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen vuonna 1939, kun se ei pääsyt sopimukseen rajanoikaisusta Suomen kanssa. Tällöinkään hyökkääjänä ei ollut venäläiset, joiden geneettinen pohja on sama kuin suomalaisilla,3 vaan Neuvostoliittoa hallitseva juutalainen mafia,4 jota myös Neuvostoliiton kommunistisen puolueen ensimmäinen pääsihteeri Josif Stalin täysvaltaisesti edusti.

Myös nykyinen Venäjä on osittain ”juutalaisen” eliitin kontrollissa.5

 

Mutta, kun Yhdysvallat ja Venäjä eivät sodi keskenään

Tuleeko tässä ristiriitaa, kun tiedetään, että Yhdysvallat ja Venäjä, joita hallitsee samaa hengenheimolaisuutta oleva ”juutalainen” eliitti, eivät tule suurvaltoina nykyisellään sotimaan keskenään. Mutta miksi sitten nyt kauhuksemme huomaamme NATO-joukkojen, jota Yhdysvallat johtaa, pian keskittyvän Venäjän rajantuntumaan ihan ”Venäjän porteille”?

Itse asiassa Yhdysvallat eivät tule sotimaan suoraan Venäjän kanssa, sillä nämä maailman voimakkaimmat ydinasevaltiot eivät ryhdy välittömään sotaan toisiaan vastaan. Kyseiseen sotaharjoitukseen osallistuu sotilaita 31 Nato-maasta ja Suomi on isäntämaasopimuksensa kautta joutumassa Naton sotakaluston linnoitusvyöhykkeeksi.

Yhdysvallat uhraavat siten muita maita intressiensä alttarille.

Koska kumpaakin suurvaltaa sekä Venäjää että Yhdysvaltoja hallitsee ”juutalainen” eliitti6,7,8,9 10,11,12 ja 13, on mahdollista, että mainittu eliitti on juonitellut sopimukset, jossa taistelevina osapuolina olisivat vastakkain Venäjä, ja tietyt Nato-maat sekä uhrina tietysti pieni, mutta globaalille eliitille erittäin hyödyllinen Suomi.

Siten hyötyjinä, kuten yllä jo sanottiin, olisivat ”juutalainen eliitti”, joka vaikuttaa aseteollisuuteen sekä kansainväliseen rahoitusmaailmaan11,12,13.

Yhdysvalloissa sijaitseva Arms Control Association myy aseita liittolaisilleen sekä Israelin liittolaisille Lähi-idässä, kuten myös Yhdysvallat aseistaa juutalaisvaltiota. Tuskin tämä olisi mahdollista ilman eliitin vaikutusta.

Asekaluston ja miehistön liikehdintä Euroopassa, kuten nyt pohjoismaissa naamioidaan Euroopan turvallisuusstrategiaksi, vastareaktioksi Venäjää vastaan, sillä Venäjä muka rikkoo kansainvälisiä sopimuksia, ja muodostaa uhan Euroopalle. Kuitenkin Venäjän mollaaminen on vallanpitäjien, sotilasasiantuntijoiden ja niitä tukevan valtamedian esittämää vääristelyä ja pelkkää sotapropagandaa.

Kuitenkin kyseinen propaganda näyttää imeytyvän hyvin tiettyyn osaan väestöstä, jotka saavat kiihotusta Venäjä-fobialleen, ja järjettömälle vihalleen itäistä naapuriamme kohtaan.

 

Valtamedia ei ole puhunut mitään Nato-sotaharjoituksista

Eikö valtamedian ja verovaroin ylläpidettävien medioiden yksi tärkeimmistä tehtävistä olisi uutisoida tällaisista sotilasoperaatioista, sillä altistuuhan Suomi ja sen väestö välilliseen hengenvaaraan Suomen poliittisen maanpetturilauman salliessa NATO-joukkojen aggressiivisen käytöksen maaperällään. Tällaista valtiopetollisuutta, julkeaa maanpetturuutta, ja ääretöntä halveksivaa röyhkeyttä omaa maataan ja sen kansalaisia kohtaan emme helpolla löydä Suomen historiasta, minkä poliittiselle typeryydelle ei löydy vertailukohdetta.  Tällaiset päättäjät ja niitä nuoleva media eivät ansaitse minkäänlaista kunnioitusta vaan ankarimman mahdollisen tuomion.

Nykyisin media yrittää tehdä kaikkensa, että ihmiset degeneroituisivat eläimentasolle ja vielä alemmaskin.

Tähän pyritään juuri tällä elämiselle tärkeiden tietojen pimittämisellä tai niiden uutisoimisella harhaanjohtavasti.

Sitä vastoin valtamedia ylläpitää mielenkiintoa arkipäiväiseen hölynpölyyn sekä keskittyy hedonismin ylläpitoon. Näiden julkaisujen korkeimpana tehtävänä tuntuu olevan, jonkun ihmisen rohkeiden kuvien ja takapuolen ihmettely. Kuinka höperöinä ihmisiä oikein pidetään, vai onko todella jo tapahtunut pahemman luokan henkinen taantuminen?

 

Lopuksi

Kuten jo yllä mainittiin, Suomen pitäisi harjoittaa Venäjän kanssa kitkatonta yhteistyötä niin poliittisesti, taloudellisesti kuin myös hienovaraisesti sotilaallisesti. Näin menetellen Suomella olisi mahdollisuudet neutraaliin ulkopolitiikkaan ja turvallisuus olisi taattu. Toisin sanoen löyhässä yhteistyössä Venäjän kanssa, olisimme täysin turvassa niin idältä kuin länneltä.

Lisäksi meidän tulisi päästä eroon nykyisestä Suomen poliittisesta mafiasta, eduskunnasta, hallituksesta ja kaikista poliittisista puolueista. Valtio kokonaisuudessaan tulisi kuolettaa pois, ja tilalle luoda uusi valtiojärjestelmä.

Suunta tulee olla täysin selvillä – Suomi irti EU:sta, luovutaan eurosta yms. haitallisista liittymistä, valtiolle tulee varata rahanluontioikeus, talousreformin käytäntöön, elintasopakolaiset palautetaan lähtömaihinsa, tiedotusvälineet kansallistetaan, opetus- ja koulutusjärjestelmä uudistetaan, arvoliberalistit ja muu poliittinen mafia tulee saamaan palkkionsa ja niin edelleen. Tähän, kun vielä yhdistyy E. Swedenborgin kautta ilmestynyt Taivaallinen Oppi, silloin henkisen ja aineellisen Suomen itsenäisyyden aamun sarastus on alkava.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://thefreethoughtproject.com/nato-troops-russian-border/

http://www.utupub.fi/bitstream/handle/10024/144442/Alava%20Jonna.pdf?sequence=1

https://helda.helsinki.fi/handle/10138/193647

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/dosentti-pertti-multanen-radio-deissa-ihmisoikeudet-ovat-usein-vain-pelkka-savuverho-jonka-taustalla-ovat-suurvaltojen-itsekkaat-edut/

https://www.norden.org/sites/default/files/session_documents/477070053A_1553_FI.pdf/A_1553_FI.pdf

https://www.foreignaffairs.com/articles/russia-fsu/2014-08-18/why-ukraine-crisis-west-s-fault

http://countrystudies.us/russia/4.htm

https://en.globes.co.il/en/article-regulator-approves-elbit-imi-merger-1001250683

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/usa-myy-yha-enemman-aseita-lahi-itaan-asiantuntijat-huolissaan/5055450#gs.=alCyWc

http://www.novahierosolyma.fi/

 1. Smith, Brandon | Alt-Market (6.12.2017): Why The Globalists Need A War, And Soon http://alt-market.com/articles/3329-why-the-globalists-need-a-war-and-soon
 2. Hautamäki, Erkki (2005). Suomi myrskyn silmässä. Argo Kirjastus, Eesti www.argokirjastus.ee
 3. Geeni tutkimus Kommersant (26.9.2005). Лицо русской национальности. Saatavilla: https://www.kommersant.ru/doc/611986
 1. Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky; MacDonald, Kevin (2010). In the 1930s: Chapter 19 of Alexandr Solzhenitsyn’s “200 Years Together”: Saatavilla; Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.
 2. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja.; Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/ ; The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/; The World’s Billionaires: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/; Gaaze, Konstantin (2014).
 1. Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä.
 2. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja.
 3. Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/
 4. The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/; The World’s Billionaires: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/
 5. Gaaze, Konstantin (2014). ”Poker dlja odnogo”. Newtimes.ru (Novoje Vremja), 1.9.2014: http://www.newtimes.ru/articles/detail/86540
 6. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 7. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan
 8. Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.