Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Orbánin puhe: ketä pitäisi syyttää maahanmuuton invaasiosta? – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Orbánin puhe: ketä pitäisi syyttää maahanmuuton invaasiosta?
Orban puhuu Budabestissa

Orbánin puhe: ketä pitäisi syyttää maahanmuuton invaasiosta?

Unkarin pääministeri Viktor Orbán (VO) piti puheen Budapestin linnassa18. helmikuuta 2018. Puheessaan VO käsitteli Brysselin eliittiä, George Sorosta, siirtolaisuutta, V4-maiden tilaa ynnä muita aiheita.

VO:n mukaan vaara uhkaa lännestä, mikä toteutuessaan tarkoittaa sitä, että kulttuurimme, identiteettimme ja kansakuntamme tuntemassamme muodossa katoavat.

OV jatkaa:

– Länsi tuhoutuu, sillä Eurooppaa miehitetään sen edes tajuamatta sitä.

Tilanne on se, että vaara uhkaa meitä lännestä. Tämä vaara tulee Brysselin, Berliinin ja Pariisin poliitikkojen taholta. He haluavat, että omaksumme heidän politiikkansa – politiikan, mikä teki heistä maahanmuuttomaita ja mitkä ovat avanneet tien kristillisen kulttuurin katoamiselle ja Islamin laajenemiselle. He haluavat myös meidän ottavan vastaan siirtolaisia ja muuttuvan maaksi, jossa on sekaväestö.

Taistelu ei kuitenkaan pääministerin mielestä ole toivotonta.

Meidän tulee selkeästi ja suoraan todeta, että emme näe taisteluamme toivottomana. Itse asiassa näemme sen niin, että seisomme voiton partaalla. Visegrád-ryhmän maaa ovat horjumattomia. Ortodoksinen maailma seisoo yhtenäisenä, ja näyttää siltä, että Kroatia on tullut järkiinsä. Itävalta on muuttanut kurssinsa patriotismin ja kristillisyyden suuntaan. Baijerissa henkinen ja poliittinen vastarinta on vallannut alaa CSU:n johtamana.

___________________________________________________

a) Visegrád-ryhmän maita ovat: Puola, Tsekki, Slovakia ja Unkari

Sama koskee hänen mukaansa taistelua yhdysvaltalaista arvoliberaalia ja globalistia George Sorosia vastaan.

Ymmärrämme nyt, että Soros ei käy taistelua yksinomaan meitä, vaan myös Britanniaa, presidentti Trumpia ja Israelia vastaan. Kaikkialla aihe on sama: pakottaminen maahanmuuttoon ja sen hyväksymiseen. Mutta he eivät onnistu. Emme ole yksin, ja taistelemme yhdessä Brysselin ja YK:n esittelemää Sorosin suunnitelmaa vastaan. Ja jos meillä on tarpeeksi liittolaisia – ja me voimme saada tarpeeksi liittolaisia – olen varma, että lopulta onnistumme.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán julisti, että oma kansakunta on kaikkein tärkein.

Unkari ensin.

 

Orbán puheen analysointia

VO oli täysin oikeassa siinä, että poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan suuntautuva väestön siirto, joka on siis peräisin valtaosaltaan islamistisista maista, tuhoaa lopulta kulttuurimme, uskontomme, identiteettimme ja kansakuntamme. Tämä on selvää salakavalasti tapahtuvaa miehitystä, kuten VO totesi.

Amnesty toteaa verkkosivuillaan:

Pakolaiset tarvitsevat kansainvälistä suojelua, koska heidän henkensä, vapautensa ja koskemattomuutensa on vaarassa kotimaassa. Heitä vainotaan esimerkiksi heidän etnisyytensä, kansallisuutensa, uskontonsa tai poliittisen mielipiteensä vuoksi. Paenneilla on oikeus hakea turvaa ulkomailta ja saada kansainvälistä suojelua.

Esimerkiksi vuodesta 2015 jatkunut ”turvapaikanhakijoiden” vyörytys ei ole koskenut ihmisiä, jotka olisivat suojelua vailla. Täysin todettavissa on, että nykyiset ja viime vuosien väestön siirrot Eurooppaan, ovat elintasopakolaisuutta, tulijoiden ollessa suurelta osin ylimielisiä ja huonosti käyttäytyviä nuoria miehiä. Kysymyksessä on värväystoiminta, jonka päämääränä on Euroopan miehitys. Tämän kyllä tietävät ja ymmärtävät EU-maiden vallanpitäjät, mutta itsekkäiden etuisuuksiensa saattelemana, nämä roistot alistuvat ”virkaansa”. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta. Totesi jo Alexander Stubb aikoinaan.

Luonnollisesti EU-maiden, kuten Suomen tulee tehdä täyskäännös pakolaispolitiikassaan, ja palauttaa kaikki pakolaiset lähtömaihinsa sekä sulkea rajat ”turvapaikanhakijoilta”. Lisäksi EU:n pitäisi hajota, ja täten Suomen pitäisi erota Euroopan unionista, Eurosta ja Naton isäntämaasopimuksesta. Suomen tulisi siirtyä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan sekä valtiolle pitäisi varata rahanluontioikeus. Suomen tulisi, kuten olisi suotavaa muillekin länsi maille, irrottautua kansainvälisestä velkajärjestelmästä siirtymällä talousdemokratiaan.

VO toteaa, että:

He (länsimaiset poliitikot) haluavat, että omaksumme heidän politiikkansa – politiikan, mikä teki heistä maahanmuuttomaita ja mitkä ovat avanneet tien kristillisen kulttuurin katoamiselle ja Islamin laajenemiselle. He haluavat myös meidän ottavan vastaan siirtolaisia ja muuttuvan maaksi, jossa on sekaväestö.

Netanyahu Hungary
Netanyahu ja Orban.

Tätä lausuntoa pitää täsmentää: länsimaiset poliitikot, tarkoittaen EU-maiden poliittisia päättäjiä, eivät ole sinänsä massiivisen maahanmuuton takana, vaan tämän ilmiön instrumentteina. Väestön siirron taustalla ovat juuri kiihkokansallismielistä Israelin ulko- ja sisäpolitiikkaan kannattavat, ja toisaalta monikulttuurista Eurooppaa ihannoivat ”juutalaiset eturyhmät” 1 2 3 4 (Kuva 1.), joilla on siis sama ihannevaltio kuin Viktor Orbánilla, joka näköjään on Israelin ystävä.

https://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/09/UK_Spectre.jpg
Kuva 1.

 

Voiton partaalla

Keski-Eurooppalaiset Visegrád-ryhmän maat ovat todellakin omaksuneet järkähtämättömän ja ihailtavan yhtenäisen linja sionistien ”pakolaisten” vyörytystä vastaan. Tämä on erittäin rohkaisevaa, että he uskaltavat sanoa, että eihän keisarilla ole vaatteita ensinkään, eivätkä sorru Brysselin liturgiaan monikulttuurisuuden välttämättömyydestä. Tällä asenteella voitto on mahdollista, ja siitä lujuudesta pitäisi läntisen EU-maiden ottaa mallia myös Suomessa.

Orbán sekoittaa syyn ja seurauksen

VO:n mukaan Soros ei käy taistelua yksinomaan meitä, vaan myös Britanniaa, presidentti Trumpia ja Israelia vastaan. Trump on Israelin ja sionistien lakeija numero yksi, ja hän on samalla malliesimerkki ”kristitystä” sionistista. Trumpin kansallismielisyys on pelkästään populismia, jolla kalastellaan kansan syvien rivien suosiollisuutta.Euroopan ”pakolaiskriisin” eli elintasopakolaisuuden taustalla on yhtenä esimerkiksi monimiljonäärin ja sijoittajan  juutalaisen5 George Soroksen luoman Open Society Foundation värväystoiminta.6

Tämän Soroksen roolin maahanmuuttoinvaasiossa VO auliisti myöntää. Lisäksi tässä invaasiossa on taustalla Israel-lobby ja siten myös Israel:

Nimittäin William Engdahlin mukaan Nato-sotilasliiton yhteydessä olevat ajatushautomot kontrolloivat Euroopan unionin pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja EU:ta koordinoitaisiin Atlantin takaa.7

Näitä aivoriihiä ovat: European Stability Initiative (ESI) ja ECFR (European Council on Foreign Relations). Lisäksi siinä on yllä mainittu Soroksen Open Society Fellow –järjestö. 7

Lontoossa vuonna 2007 perustettu ECFR on juutalaispankkiirien Rockefellerin ja JP Morganin luomia järjestöjä, jotka koordinoivat englantilais-amerikkalaista maailmanlaajuista ulkopolitiikkaa. Sionisti George Soros on ECFR-ajatushautomon rahoittaja.

Tässä Soroksen toiminnan suhteen ei sinänsä ole ristiriitaa VO:n lausuntoon nähden, minkä operoinnin VO hyvin myöntää, mutta nyt on vain niin, että Soros edistää täsmälleen samoja arvoja Euroopassa kuin Israel, ja sen jatketut käsivarret edistävät. Näin ollen Israelin poliittinen suhtautuminen Euroopan monikulttuurisuuteen noudattaa samaa linjaa kuin Soroksen toiminta, siten Soros ei pohjimmiltaan taistele Israelia vastaan, kuten VO väittää.

Toisaalta VO:n väittämä Islamin laajenemisesta, johdattaa harhaan, sysäten syyn muuttoliikkeestä islamistisen maailman niskaan. Kaiken taustalla on kuitenkin globaali taloudellinen ja poliittinen eliitti, joka on hengenheimolaisuudessa terroristivaltio Israeliin.

Itse asiassa Israelin ja Yhdysvaltojen johtama läntinen koalitio koalitio on valtioterrorismillaan synnyttänyt verisen konfliktin poliittiseen Lähi-itään, ja tämä inferno on luonut tekosyyn ”turvapaikanhakijoiden” vyörytykselle.

 

Loppu tiivistelmä

Ruotsin, Suomen ja muiden EU-maiden monikulttuurisuusongelmat eivät ole islamistisen maailman tai muslimien aiheuttamaa, vaikka poliittisesta Lähi-idästä saapuvat ”pakolaiset” ovat yleensä muslimeja. He ovat olleet enemmänkin instrumentaalinen tekijä tässä monikulttuurisuusprosessissa. Muslimifobiaa juuri stereotyyppisesti lietsovat sellaiset Israelin ja sionistien hännystelijät, kuten esimerkiksi Suomessa Perussuomalaisten puolue ja Ruotsissa Ruotsidemokraatit. Ikävä kyllä myös Orbán syyllistyy tähän stereotypiaan. Tällaiset tahot ja  puolueet: oikeistopuolueiden, sosiaalidemokraattien sekä vihervasemmiston kanssa muodostavat harhautuksen, jolla yritetään peitellä kansainvälisen sionismin osuutta Euroopan kansojen etnisessä ja kulttuurillisessa tuhoamisessa.

Ei ole vielä selvää mikä on VO:n käyttäytymisen taustalla, ehkä Israelin valtion vahvistaminen?

Monet muutoin isänmaalliset ryhmät ovat alkaneet pitää Israelia, jonkinlaisena esikuvanaan, ja samalla monikulttuurisuudesta syytetään yksinomaan islamistista maailmaa, unohtaen sionistisen eliitin ja heidän läntisten lakeijoidensa ratkaisevan panoksen monikulttuurisuuden kaaoksessa. Tämä on todellakin henkisen sokeuden selkävoitto valistuneesta älyllisyydestä, ja sinänsä hyvin valitettavaa.

Tästä huolimatta tunkeutujia vastaan tulee puolustautua, jos tilanne sitä vaatii.

Markku Juutinen

 

Lähteet

http://www.kormany.hu/en/the-prime-minister/news/for-us-it-s-hungary-first; Visegrád Post

https://www.amnesty.fi/tyomme/teemat/pakolaiset/

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/310428-miksi-tulee-vain-nuoria-miehia-tutkija-jarjestelmamme-auttaa-vaaria-ihmisia

(1,2,3,4) https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=3lSjXhMUVKE; https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=XytkI7afHcQ; https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Mm-Dm4pO0xY; https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_1OgxfCT044

https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

https://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Hungarian-PM-to-Netanyahu-We-have-zero-tolerance-of-antisemitism-500042

https://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

https://www.theoccidentalobserver.net/2014/01/25/the-israel-lobby-nowhere-to-hide/

  1. Bruck, Connie: The World According to Soros. The New Yorker, 23.1.1995. Artikkelin verkkoversio.
  2. Hansson, Peter (17.8.2016). DC. Saatavilla: http://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy- supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/
  3. HU (16.9.2015). ”Vastuutonta” – HS: Arvostettu historioitsija syyttää laatumediaa harhaanjohtavasta pakolaisuutisoinnista. Saatavilla: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318814-vastuutonta-hs-arvostettu-historioitsija-syyttaa-laatumediaa-harhaanjohtavasta

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Rothschild kartalla

Läntisillä valtioilla ei ole vielä itsenäistä finanssipolitiikkaa ollutkaan

Hiljattain Vastavalkeassa ihmeteltiin sitä, ovatko keskuspankit kaappaamassa vallan valtiolta? Varmaa lienee, että keskuspankit ja kansainvälinen rahoitusmaailma yleensä ovat vahvistamassa hegemoniaansa valtioiden sisällä. Mutta valtaa ei keskuspankkien tarvitse valtioilta kaapata, sillä länsimaisten valtioiden taloudellinen riippumattomuus on ollut menetettynä jo ainakin sata, tai satoja vuosia. Keskuspankit ja globaalit laillistettuun ryöstöön perustuvat rahoituslaitokset ovat sanelleet jäätävät ehtonsa niin Euroopan unionille kuin yksityisille valtioille. Mutta kuten sanottu, keskuspankkien hegemoniaa voidaan aina vahvistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *