Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Presidentin uudenvuoden päästöt – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Presidentin uudenvuoden päästöt
Presidentti Sauli Niinistö piti uudenvuoden puheen , jossa unohdettiin täysin se, että EU:n alueella vallitsee täydelliset ”viidakon lait”. Aikamme vitsaus on, että EU-jäsenmaat ja niiden kansalaiset ovat alistettuna häikäilemättömän ja kasvottoman monikansallisten rahoitusmarkkinoiden sekä pääomapiirien ”torppariuteen”. Tästä huolehtivat yhtenä osana Brysselin vallan ytimessä toimiva massiivinen lobbareiden armeija.

Presidentin uudenvuoden päästöt

Presidentti Sauli Niinistö piti uudenvuodenpuheen, jossa unohdettiin täysin se, että EU:n alueella vallitsee täydelliset ”viidakon lait”. Aikamme vitsaus on, että EU-jäsenmaat ja niiden kansalaiset ovat alistettuna häikäilemättömän ja kasvottoman monikansallisten rahoitusmarkkinoiden sekä pääomapiirien ”torppariuteen”. Tästä huolehtivat yhtenä osana Brysselin vallan ytimessä toimiva massiivinen lobbareiden armeija.

Tämä persoonaton totalitarismin muoto Euroopan arvomaailmana, edustaa Niinistön mielestä sitä suurinta demokratiaa, vapautta ja tasa-arvoa. Luonnollisesti presidentti heitti Sipilän tavoin globaalin eliitin lakeijoiden ja isänmaan vihollisten keitoksessa mädäntyneen likasangon suoraan kansalaisten kasvoille. Yhteiskunnallisen muutoksen keskellä Niinistö näkee keltaliivejä, hakaristejä ja ”ääriliikkeitä”, jotka ovat huolestuttavia merkkejä, muuten niin alati rikastuvassa monikulttuurisuuden prosessissa. Lyhyesti sanoen kasvotonta globaalia eliittiä ja isänmaan vihollisia vastaan ei pullikoida! Eli torpparit ruotuun modernin omistajaluokan edessä!

Tosin Niinistö ilmoittaa, että kansalla on oikeutensa kyseenalaistamiseen, joka siten olisi demokratian ytimessä.

Tyytymättömyydestä nykypuolueetkin ovat aikanaan syntyneet. Myös näiden uusien liikkeiden voima voi siis kanavoitua yhteistä hyvää rakentavaksi.

Varmasti Sauli Niinistön kaltaiset negatiivisen globalisaation edustajat olisivat hyvillään, jos uusien liikkeiden voima kanavoituisi ”parlamentaarista” väylää ”Niinistömäisen” ”yhteisen hyvän” rakentamiseen. Silloinhan Suomen kansallisvarallisuuden rosvoaminen monikansallisten omistajaluokkien haltuun saisi oikein kansanvaltaisen ”demokratian” siunauksen.

Tällöin yhteiskunnallista murrosta parempaan ei tapahtuisi, vaan globalisaatiota ja lahjottuja valtapuolueita tukeva länsimedia manipuloisi kuulijansa kansainvälisen uusliberalismin ruotuun.

Jäljempänä huomaamme kuinka presidentti vakuuttaa Suomea kuin myös Eurooppaa aidon demokratian tyyssijoina.

Kuitenkin Suomi on uusliberalistinen valtio ja uusiliberalismin tavoitteena on demokratian korvaaminen kilpailuun tähtäävillä yksityisillä markkinoilla1. Tässä tapauksessa Sauli Niinistön demokratian vakuutteluissa on jotakin ristiriitaa?

 

Euroopan maanosa demokratian ja tasa-arvon kehtona

Alkusanoikseen Sauli Niinistö esittää vertauksena näyttämönään Pariisin Riemukaari. Siinä ensimmäisen maailmansodan päättymisestä kuluneen sadan vuoden muisto tulien kautta edetään ajankohtaisiin keltaliiveihin, sijoittaen vertauksen kuvaukseen Euroopasta maailman demokraattisimpana, tasa-arvoisimpana ja vapaimpana maanosana, joka olisi nyt ”ajautunut repiviin riitoihin juuri omista arvoistaan”.

Mitä ovatkaan Niinistön Eurooppalaiset arvot demokratiana ja tasa-arvona?

Toteutuuko Niinistön mukaan demokratia ja tasa-arvo silloin, kun EU-poliitikot kääntyvät kuuliaisina enemmän lobbauskoneiston kuin puolueettomien asiantuntijoiden puoleen?2

Ollaanko silloin demokratian ytimessä, kun kansalaiset kuten esimerkiksi palkansaajat ja pienet- ja keskisuuret yrittäjät maksavat suuryritysten veronkierron, jolloin usein ulkomaiset jättiläisyhtiöt keskittyvät voittojen maksimointiin hyötyjen tuottamisen sijaan?2

Toteutuvatko Niinistön esittämät arvot siinäkin tapauksessa, jos europarlamentaarikko, kuten Alexander Stubb aikoinaan esti pakollisen lobbausrekisterin syntymisen, jolloin lobbauksen salailu ja suuryritysten vallankäyttö Brysselissä sai jatkua entisellä tai entistä suuremmalla voimalla.2

Kenties Niinistön esittämät ihanteet ovat toteutuneen kriteerien kautta, joita on sovellettu EMU:n kandidaatti maihin. EMU-normistojen mukaisesti useissa Euroopan maissa on suoritettu ja parhaillaan toteutetaan rankkaa hyvinvointivaltioiden alasajoa muun muassa oikeutettujen etuuksien poistoilla (jotka kohdistuivat sosiaali-, terveys- ja koulutussektoriin) sekä palkkojen kontrolloinnilla, yhtiöittämisellä ja yksityistämisellä.3

Niinistön mukaan myös Suomessa vallitsee demokratia, tasa-arvo ja vapaus, sillä onhan Suomi Unionin periferiaan kuuluva maakunta, ja EU:n jäsen maat ovat osa laajempaa Eurooppaa. Maassammehan noudatetaan poliittisen mafian välityksellä hyvin tarkasti näitä Brysselin lobbaajien ohjeita, joiden mukaan maata alistetaan perfektionistisella tarkkuudella ylikansallisten pääomapiirien ja globaalin rahoitusmaailman varastoihin. Yksi sairaimmista ilmiöistä on Suomen poliittisten päättäjien itsetuhoisuus, ja samalla kansan alistaminen perikatoon antautumalla ”turvapaikanhakijoiden” invaasioon, jolloin Suomi joutuu lopulta ottamaan entistä enemmän ulkomaista velkaa selvitäkseen jatkuvasti kasvavasta taloudellisesta ylivoimaisesta kuormituksesta.

Niinistön on täysin turhaa laverrella demokraattisesta ja tasa-arvoisesta Euroopasta, tai Suomesta, sillä kutakin eurokansanedustajaa kohden on Brysselissä noin kuusi raha-, tai bisnesmaailman edustajaa lobbaamassa suppean mutta sitäkin tehokkaamman globaalin kasvottoman kapitalistisen imperiumin hyväksi. Tämä lobbausjärjestelmä on valitettavasti vain yksi tekijä, joka tekee tyhjänpäiväiseksi fraasiksi Niinistön demokratia vakuuttelut.

Mutta, onneksi meillä on presidentti ja pääministeri, jotka kumoavat uutena vuotena sangollisen jätettään kansalaisten silmille. Sitä vartenhan me veronmaksajat olemme, ja kansan kahtia jakautuminen voimistuu entisestään.

 

Kansan nousee monikansallista rahamaailman totalitarismia vastaan

Niinistö tuomitsee keltaliivien liikehdinnän, vaikka se parhaimmillaan edustaa tyrannimaista imperiumia vastustavaa voimaa. Niinistö viestittää:

Jos paras alkaa näyttää sekasortoiselta (siis Eurooppa demokraattisimpana, tasa-arvoisimpana ja vapaimpana maanosana), kehnolta vaikuttaa ennuste koko maailmalle. Houkutus valita toisenlainen tie kasvaa.

Herra armahtakoon! Ei kait Sauli Niinistö vakavissaan usko Euroopan olevan demokraattinen, tasa-arvoinen ja vapaa maanosa vain siksi, että Euroopan valtiot ovat sonnustautuneet demokratian ulkoiseen kaapuun?

Macron on pankkiirien ja kansainvälisen suurpääoman palvelija, jota ei kiinnosta isänmaan eikä kansan etu ja hyvinvointi. Juuri tämä Niinistön suosima kansainvälisten pankkiirien ja ylikansallisten suurpääomien hegemonisuus kansallisvaltioiden ylitse, ovat synnyttäneet keltaliivien liikehdintää ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaloissa.

Macron on Rothschildien presidentti. Emmanuel Macronia ovat tukeneet niin monikansalliset finanssieliitit, vasemmisto sekä Israelin myönteiset tahot. Macron on tehnyt uraa Rothschildpankkiirina ja hankkinut luottomiehen aseman koronkiskojien kieroutuneessa maailmassa.

 

ICC ja muuttuva maailman järjestys

Meidän on herkeämättä puolustettava kansainvälistä sääntöpohjaista järjestystä. YK-järjestelmä on tärkeä tukipilari Suomen omallekin turvallisuudelle ja hyvinvoinnille. Samalla on varauduttava siihenkin, ettei nykyjärjestelmä enää ehkä toivu ennalleen, toteaa Niinistö.

Niinistön mainitsemalla kansainvälisellä sääntöpohjaisella järjestyksellä tarkoitetaan Kansainvälisistä rikostuomioistuinta (ICC).

Muiden muassa Timo Soini toteaa ICC:n toiminnasta: Rikosoikeudellisen vastuun toteutuminen kaikkein vakavimmista kansainvälisistä rikoksista on Suomelle ulkopoliittisesti tärkeää ja yksi YK-politiikan painopisteistä.

Ja edelleen, että:

Suomen painopisteenä on seksuaalista ja sukupuolittunutta väkivaltaa kokeneiden uhrien tukeminen. Tämä on tarkoittanut tukea erityisesti naisille ja tytöille.

Lienee aivan selvää, että Brysselille häntäänsä heiluttavan Soinin argumentit lähenevät globaalia eliittiä halailevan Niinistön tahtomaailmaa näissäkin asioissa.

Sisältääkö rikosoikeudellisen vastuun painottaminen myös kuolemantuomion julistamista niille yksilöille, jotka uskaltavat vastustaa pankkiirien ja kansainvälisen suurpääoman kansainvälistä hegemoniaa Unionissa ja siihen kuuluvassa valtiossa? Esimerkiksi Ranskassahan sitä näytetään vastustettavan. Lissabonin sopimuksen mukaan tällaisissa tapauksissa kuolemantuomio on periaatteessa mahdollinen.

ICC:n mukaan tukea pitäisi erityisesti antaa naisille ja tytöille, jotka ovat kokeneet seksuaalista väkivaltaa. Tätä kohtaa ei ole ainakaan huomioitu Suomessa, eikä muissakaan EU-maissa, puhumattakaan Saksasta ja Ranskasta. Eurooppaan on päästetty ”turvapaikanhakijoita”, joista osa on täysin estottomia raiskaavia pedofiilejä, kuten järkyttävä Oulun pedofiiliringin toiminta osoittaa.

On täysin ymmärrettävää, että Niinistön viittaus ICC:n tärkeyteen oikeudellisena pilarina pyrkii vastustamaan kollektiivista liikehdintää, joka parhaimmillaan voisi pyrkiä yhteiskunnalliseen muutokseen, yhteisen hyvän toteuttajana. Luonnollisesti Niinistön arvovaltainen nojautumineen ICC-järjestelmään antaa vapauden ymmärtää myös ”viha puheen” huolestuttavan kriminaliteetin. Pahimmillaan ”viha puhe” voi loukata pedofiliaan syyllistyneen maahanmuuttajan ja hänen arvoliberaalin suojelijansa tunteita. Siinä voi mennä fiilikset sekaisin.

Varsinaisesti vihapuheeseen Niinistö viittaa ääriliikkeitä käsittelevässä osiossaan, jossa hän muiden muassa toteaa, että kiivaita kierroksia saava vääristelevä keskustelu on kurimus, joka helposti päätyy pysyvään vihanpitoon. Myös Niinistön pitäisi ymmärtää, että yhteiskunta on pahoin vääristynyt oikeudenmukaisuudeltaan, jos keskustelut käyvät kuumina ja tuohtumusta esiintyy. Niinistö voisi keskittyä ratkomaan yhteiskunnallisten ongelmien syitä, eikä saarnata kansalaisten oikeutetusta vihastumisesta.

Niinistö on oikeassa siinä, että maailma moninapaistuu nopeasti ja maailmanjärjestys muuttaa muotoaan. Lisäksi Kiina käyttää taloudellista mahtiaan, ja Venäjä varustautuu sotilaallisesti.

Luonnollisesti maailman valtasyklit vaihtuvat, eikä yksi imperiumi voi pysyä hegemoniansa huipulla ikuisuutta. Ei tarvitse globalistien ollenkaan harmitella sitä, että Yhdysvaltojen johtama järjestelmä horjuu, ja Aasia nousee vauhdilla sen rinnalle. Tämä merkitsee uusia taloudellisia mahdollisuuksia naapurillemme Venäjälle.

Nyt olemme ohittamassa sen ajan, jolloin länsi asetti omat pyrkimyksensä ”pyhiksi” arvoikseen, jotka se on muotoillut universaaleiksi arvoikseen kirjoittaen maailmanhistorian omana historianaan, jossa ei välttämättä ole totuudella sijaa.

Niinistö kehuu hyviä Suomen suhteita Moskovaan, Washingtonin ja Pekingin lisäksi. Me tiedämme kyllä, että virallinen Suomi on alistunut Yhdysvaltojen johtaman läntisen koalition nöyryytettäväksi ja lypsylehmäksi. Läntinen liittouma, eli EU ja Nato ovat levittäneet suurvaltaristiriitaansa Venäjän rajojen tuntumaan ja Suomen alueelle.

Tätä yllä mainittua taustaa vasten Niinistön ei pitäisi ihmetellä sitä, että Venäjä varustautuu sotilaallisesti. Niinistön pitäisi enemminkin kantaa huolta Suomen ystävällisistä ja puolueettomista suhteista Venäjälle, ja unohtaa kaukaisemmat supervallat arvottomina kuriositeetteina maallemme. Luonnollisesti tämä edellyttäisi irrottautumista Euroopan unionin jäsenyydestä, vaikka presidentti niin intomielisesti ajaakin Unionin yhtenäisyyttä.

 

Muuttoliike ja ääriliikkeet

Mutta muutoksen keskellä näkyy huolestuttavia merkkejä myös vaarallisista ääriliikkeistä. Keltaisten liivien suojaan piiloutuneet anarkistit ja avoimesti natsitunnuksin marssivat vievät ajatukset viime vuosisadan julmuuksiin ja raakuuksiin. Demokratiassa ei niille ole sijaa.

 

Niinistön mukaan ”ääriliikkeitä” ovat kaikki, jotka ovat kansallismielisiä ja isänmaallisia. Kuitenkin esimerkiksi isänmaallisuus on ihmismielen jaloimpia piirteitä, joita aikamme vallanpitäjät valtionjohdosta alkaen pyrkii mustamaalaamaan. Nuo Niinistön mainitsevat ääriliikkeet ja keltaisten liivien liikehdintä ovat syntyneet kansan syvissä riveissä koetusta sorrosta sekä epäoikeudenmukaisuudesta, jota kansa on joutunut kokemaan vallanpitäjien taholta.

Esimerkiksi poliittinen valtakoneisto on valjastanut yritykset, palkansaajat ja kotitaloudet eli reaalitalouden kansainvälisen pankkiirieliitin ja globaalien megayhtiöiden lypsettäväksi. Eikö presidentti ymmärrä, että kansa haluaa luopua negatiivisen globalisaation lakeijoistaan, kansa haluaa itsenäisen EU:sta eronneen Suomen, itsenäisen talouspolitiikan sekä oman ulkopolitiikan. Kenties useimmat tahtovat toteuttaa talousdemokratian reformia ja suoraa demokratiaa. Suuri osa suomalaista ei halua Suomeen ainuttakaan elintasopakolaista, tai ”turvapaikanhakijaa”, vaikka Niinistö näiden vastaanottamiseen vetoaa kansainvälisenä velvollisuutena.

Selvää tietysti on, että maahanmuuttajista rikoksiin syyllistyvät yksilöt, eikä väestönryhmät kokonaisuudessaan. Kuitenkin tosiasia on, että erilaiset rikokset, kuten raiskaukset ja muu väkivalta eskaloituvat juuri massiivisen maahanmuuton takia. Tämä on kulttuurisidonnainen juttu.

Toisaalta suomalaisilla on oikeutensa säilyttää oma etninen ja kulttuurillinen ainutlaatuisuutensa, ja kieltäytyä muuttamasta kotimaataan uudeksi poliittiseksi Lähi-idäksi. Toivotaan, että suomalaiset eivät ole niin itsetuhoisia kuin ovat heidän ”valitsemansa” poliittinen valtakoneisto.

 

Lopuksi

Niinistö innostuu myös solvaamaan hyvinvointivaltion jälleenrakentamista vaativia keltaliivejä lapsenmielisiksi:

Tämän huoneen ikkunasta voi keväisin seurata luokkaretkeläisten ryhmiä. Kodin piiristä otetaan opettajan johdolla askelia maailmaan, pienimmillä turvallisesti käsi kaverin kädessä. Keltaliivit päällä.

Tulee huomata, että esimerkiksi Ranskassa kansa on lähestulkoon kokonaisuudessaan liikkeellä, keltaiset liivit päällä. Heidän vaatimuksiaan ovat muun muassa asunnottomuuden, minimipalkkaisuuden, yksityistämisen ja ”pakolaisvyörytyksen” lopettaminen. He haluavat Macronin kaltaisen monikansallisten pääomanimperiumien kätyrin vetäytymistä poliittiselta areenalta. Näitä vastaavia muutoksia halutaan toteutuvan myös Suomessa useiden keltaliivien ja ennen muuta isänmaallisten taholta.

Lapsellisuuden sijaan tämä on mieluummin järkevää ja väistämätöntä toimintaa lopullisen perikadon välttämiseksi.

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Patomäki, Heikki (2007). Uusiliberalismi Suomessa. Saatavina: https://patomaki.fi/Uusliberalismi_Suomessa.pdf (Dark Oy).
  2. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty; Lobbausparatiisin kauppiaat. Into
  3. Europe Inc. (1997). ”We don’t speak for evrybody, we speak for ourselves.”

 

Viittauksia

https://arenan.yle.fi/1-4604171

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e2891e31-1055-475d-aa97-b9efb594e239

https://www.huffingtonpost.com/entry/france-election-cordon-sanitaire_us_58fd37bbe4b00fa7de1537a4

https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium-jews-helped-defeat-le-pen-this-is-their-fear-under-macron-1.5469384

https://www.ft.com/content/967daaae-2412-11e7-8691-d5f7e0cd0a16

https://www.ft.com/content/9bd62502-12cf-11e7-b0c1-37e417ee6c76

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.