Home / Yhteiskunta / Iraniin halutaan hyökätä suursodan sytyttämiseksi: Israel ja globalistit hyötyjinä
Israel-lobbyn pihdeissä kiemurteleva USA ulkoistaa merirosvoutta Persianlahdella. Trumpin hallinto ei näytä tietävän itsekään sitä, miksi sen pitäisi hyökätä Iraniin? Kansankerroksille syötetään propagandaa Iranin uhasta, vaikka maa yrittää parhaimpansa mukaan kulkea rauhan viitoittamaa kultaista keskitietä. Taustalle kätkeytyy Israelin ja muiden globalistien kammottava tavoite maailmanpalon sytyttämiseksi Iranin kautta, minkä välityksellä maailman valtasuhteet järkkyisivät paikoiltaan.

Iraniin halutaan hyökätä suursodan sytyttämiseksi: Israel ja globalistit hyötyjinä

Israel-lobbyn pihdeissä kiemurteleva USA ulkoistaa merirosvoutta Persianlahdella. Trumpin hallinto ei näytä tietävän itsekään sitä, miksi sen pitäisi hyökätä Iraniin? Kansankerroksille syötetään propagandaa Iranin uhasta, vaikka maa yrittää parhaimpansa mukaan kulkea rauhan viitoittamaa kultaista keskitietä. Taustalle kätkeytyy Israelin ja muiden globalistien kammottava tavoite maailmanpalon sytyttämiseksi Iranin kautta, minkä välityksellä maailman valtasuhteet järkkyisivät paikoiltaan.

 

Hiukan ajankohtaisia tapahtumia

Iranin vallankumouskaarti otti haltuunsa ruotsalaisen Stena Bulk -varustamon Stena Impero -tankkerin 19.7. eli viime perjantaina Hormuzinsalmessa. Viranomaisen mukaan Stena Impero –tankkeri törmäsi kalastusalukseen jättäen hätäkutsun huomiotta. Tämän lisäksi viranomainen kertoo tankkerin sulkeneen aluksen liikkeistä kertovan transponderin. Stena Impero –tankkeri purjehti Britannian lipun alla.

BBC:n mukaan meriturvallisuuspalvelun brittifirma Dryad Global oli saanut haltuunsa äänitteen, johon oli tallentunut Iranin nappaaman Stena Impero -tankkerin, Iranin asevoimien alusten ja Britannian kuninkaallisen laivaston aluksen välinen viestinvaihto.

 

Merirosvousta Iranin aluksia vastaan

Yhdysvallat ja Britannia lietsovat konfliktia Yhdysvaltojen ja Iranin välille. Täten Britannia ilmeisesti toimi ilman merioikeutta pysäyttäessään aiemmin tässä kuussa iranilaisen Grace 1 -tankkerin Gibraltarilla.

Miltei samanaikaisesti Gibraltarin tapauksen kanssa Saudi-Arabia kaappasi iranilaisen tankkerin, jonka jälkeen Egyptin viranomaisten operoimana kaapattiin Iranille kuuluva tankkeri, joka oli siis järjestyksessään kolmas merirosvouksen uhri. Iranin tankkereiden kaappareina ovat siis olleet länsivallat ja heidän liittolaisensa.

Tosin Iranin liikenneministeri Mohammad Eslami tiedotti, että Saudi-Arabia on päästänyt ”huoltoon” pakottamansa iranilaistankkerin lähtemään Jeddan satamasta ja tankkeri oli tuolloin aloittanut paluumatkan Iraniin. Gibraltarin tuomioistuin ilmoitti viime viikolla jatkavansa Grace 1-tankkerin kiinniottoaikaa 30 päivällä.

 

Iranin vastatoimet Hormuzinsalmessa

Iran aloitti vastatoimet valtaamalla (14.7.2019) Yhdistyneiden Arabiemiraattien (UAE) ylläpitämän ja Panaman lipun alla seilaavan Riah –tankkerin, jokakatosi tutkasta samassa paikassa, sillä seurantalaitteet tietenkin kytkettiin pois, mutta myöhemmin ilmoitettiin, että kyseinen alus oli tullut Iranin valtaamaksi. Taannehtivasti vielä ilmoitettiin, että Riah –tankkeri oli hinattu IRGC:n toimesta, teknisten vikojen vuoksi Iranin aluevesille korjattavaksi.

Seuraavaksi Iran otti haltuunsa (19.7.2019) Hormuzinsalmella yllä mainitun Stena Impero –tankkerin. Vielä saman vuorokauden kuluessa, mutta hiukan myöhemmin Iranin vallankumouskaartin alukset valtasivat brittiläisen  Norbulk Shipping UK -yhtiön omistaman Mesdar -tankkerin. Joskin alus vapautettiin matkoihinsa perjantai-iltana varustamon vahvistaessa kaiken olevan aluksella kunnossa.

 

Israel painostaa länsivaltoja konfliktiin Iranin kanssa

Yhdysvallat ovat Israelin sekä Israel-lobbyn painostuksesta tehnyt false-flag –iskuja toistuvasti Irania vastaan kuluvan kevään ja kesän aikana Persianlahdella. Nämä tuhotyöt palvelevat sodan sytyttämistä Irania vastaa, jotta maa saataisiin alistettua läntisen ylikansallisen pääoman ja globaalien rahoituslaitosten orjuuteen sekä pirullisen Talmud-ideologian omaavan Israelin hegemonian varmistamiseksi Lähi-idässä.

Luonnollisesti näissä false-flag –iskuissa ovat olleet osallisina Mossad ja CIA, mutta koska olemme käsitelleet tätä aihetta Magneettimediassa muiden muassa jäljempänä mainituissa artikkeleissa, emme puutu tähän enempää.

Sionistit painostavat Yhdysvaltoja hyökkäykseen Irania vastaan: Onko maailma suursodan kynnyksellä?

Analyysi: Yhdysvaltojen globaali valtapolitiikka laajenemassa uhkaavasti Iraniin

Yhdysvaltojen sotilaallinen ja taloudellinen painostus Irania vastaan on kasvanut ja niiden taustalla on Yhdysvaltojen vuotta aiemmin rikkoma Iranin ydinohjelman valvontasopimus, jota Iran intressiensä vuoksi ei ole ollut enää yksipuolisesti halukas seuraamaan, vaan asetti takarajan, johon mennessä se vaati muita sopijamaita toimimaan sovitun puitteissa.

Typerän yli­mie­li­nen USA:n johto on yrittänyt myös painostaa Eu­roo­pan maita rik­ko­maan Iranin ydinohjelman valvontasopimusta.

Iranin vastainen liittouma aloitti riviensä voimistamisen tämän vuoden huhtikuussa, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti maansa tavoittelevan Iranin öljyviennin täydellistä estämistä. Tästä alkoi sanasota sekä psykologiset operaatiot, jotka näyttävät jatkuvan edelleen. Persianlahden nykyistä tilannetta seuraamalla voidaan selvästi havaita, että Washington on ottanut käyttöönsä aivan uuden taktiikan Irania vastaa. Kyseisen taktiikan mukaan Washington ulkoistaa laivastosaarron Irania vastaan, jolloin sen liittolaiset sieppaavat Iranin tankkereita. Ulkoistamisen menetelmä näyttää siirtyneen globaalista talouselämästä kriisitilanteisiin.

Israel-lobby

Esimerkiksi USA:n ja Britannian aggressiivisuus Irania kohtaan aiheutuu pääasiassa Yhdysvaltojen uuskonservatiivien, kuten Israel-lobbyn Iranin vastaisesta agendasta Washingtonin ulkopolitiikassa. Luonnollisesti tämä agenda on seurausta Israelin välillisestä painostuksesta Yhdysvaltojen politiikkaan.

Presidentti Trump ilmoitti hiljattain Valkoisessa talossa uusista pakotteista Irania vastaan. Presidentin vieressä seisovat varapresidentti Mike Pence ja valtiovaraiministeri Steve Mnuchin. Israel-lobbyn vaikutus Valkoisen talon politiikkaan on musertava.

Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsutaan myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisesti organisoituneen verkoston, jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. Ulkopoliittisesti mainitun eturyhmän pyrkimyksenä on toimia Israelin hyväksi, mikä on linjassa Israelin hallituksen kanssa. Väkevimpinä toimijoina Israel-lobbyn liikehdinnässä ovat Amerikan järjestäytyneet ”juutalaiset”. Muita Israel-lobbyyn kuuluvia vaikuttajia, niin kristityistä kuin myös ”juutalaisista” muodostuneet, ovat esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.1

Israelin pirullisen Talmud-ideologian siivittämä vaikutus on kuin jokin luonnonlaki Washingtonin politiikassa.  Yhdysvaltojen presidenttien neuvonantajat sekä ynnä muut sellaiset virkailijat ovat toistuvasti olleet taustoiltaan ”juutalaisia” tai kovanlinjan sionisteja tai molempia. Esimerkiksi Obaman ulkopoliittisena avustajana toiminut Ben Rhodes on ”juutalaistaustainen”, Trumpin vävy ja läheinen neuvonantaja Jared Kushner on ”uskonnoltaan” juutalainen sekä Yhdysvaltain presidentin kansallisen turvallisuuden neuvonantajana toimii telaketju-sionisti haukkoihin lukeutuva John Bolton. Niin ikään Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeon on hillitön sionisti, joka vaahtoaa Iranin turmioksi, ja Israelin eduksi. Vaikutusvaltaisina virkailijoina edellä mainitut hengenheimolaiset muodostavat vaaratekijän kansainväliselle rauhalle.

Haukkoihin lukeutuva uuskonservatisti John Bolton on niin kiihkomielinen valtioterrorismin edustaja Trumpin ohjailussaan, että täysin sionistiset mediatkin, kuten esimerkiksi Helsingin Sanomat sen tunnustavat. Pommittaminen on Boltonin tunnetuin resepti, joka johtaisi pahimmillaan uuteen suureen sotaan Lähi-idässä, ja ehkä muuallakin. Virassaan Bolton on jäänyt toistuvasti kiinni tiedustelutietojen vääristelystä, tarkoitus näyttää pyhittävän keinot Yhdysvaltojen sekä Israelin eduksi. Hän on kertonut pyrkivänsä Pohjois-Korean ja Iranin johtajien syrjäyttämiseen.

Juuri Boltonissa sekä Pompeonissa näyttää ruumiillistuvan Yhdysvaltojen noudattama imperialistinen strategia, jonka tavoitteena on maailman herruuden hankkiminen talmudisteille. Tosin myös Aasia on samaan aikaan kovasti nousussa globaalin talouden ja kansainvälisen politiikan kentällä.

Israelin painostava vaikutus Euroopan ja Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikkaan havaitaan selvästi Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kannanotoista, hänen syyttäessään Euroopan maita Iranin ydinsopimuksen puolustamisesta. Netanjahu antaa täysin valheellisen lausunnon Iranista maalatessaan vääristeltyjä mielikuvia Twitter-tililleen ladatulla videolla, jossa todetaan että Euroopassa on niitä, jotka heräävät vasta, kun Iranin ydinohjukset iskeytyvät Euroopan maaperään.

Netanjahu kommentoi asiaa samana päivänä, kun Euroopan maiden ulkoministerit keskustelivat Iranin ydinsopimuksen kohtaloa kriisikokouksessa.

Talmudin ideologiaan virallisesti nojautuva Israel on uhka kansojen olemassaololle. Israel on hampaisiin saakka USA:n tuella aseistettu ydinasevaltio, joka aloittaa kolmannen maailmansodan milloin tahansa, jos maan johtajat kuvittelevat sen palvelevan Israelin etua. Israelin johtajien puheet ja tekojen ”hedelmät” noudattavat Talmudin äärimmäisen rasistista linjaa. Välillä koko Lähi-itä on lainehtinut veressä ja palestiinalaisten vähittäinen kansanmurha on ollut käynnissä aina legitimiteetittömän (laittoman) juutalaisvaltion perustamisesta alkaen.

 

Vihamielisyyksien takana Irania vastaan ovat Israelin suurvaltapyrkimykset sekä globalistien suunnitelmat

Mitä hyötyjä Yhdysvallat saavuttaisivat mahdollisesta sodankäynnistä Iranin kanssa? Sitä Trumpin hallinto ei ole paljastanut, tai ei vain osaa sanoa sitä itsekään.

”Sotaan lähteminen ilman selkeästi määriteltyjä ja saavutettavissa olevia tavoitteita on resepti avoimeen konfliktiin, joka lähes varmasti heikentäisi Yhdysvaltojen etua ja uskottavuutta”, tutkijat Aaron Miller ja Richard Sokolsky toteavat.

Näiden tutkijoiden mukaan Iran on liian suuri ja vahva nujerrettavaksi, ja vaikka maan hallinto onnistuttaisiinkin kumoamaan, tilalle nousisi todennäköisesti entistäkin Amerikka-vastaisempi hallitus. Neuvottelupöytään ei siis päästäisi silloinkaan.

Tutkijoiden mukaan Trumpin hallinnolta puuttuu kristallin kirkas Persianlahden politiikka. Tämä tietotyhjiö täytetään helposti Israel-lobbyn tarjoamalla painostuskampanjalla ja sionistimedian ankaralla rummutuksella Israelin puolesta. Tällä on järisyttävä vaikutus Washingtonin ulkopolitiikkaan liittyen myös maan Lähi-idän politiikkaan.

Yhdysvallat haluaa siis hyökätä Iraniin Israelin painostuksesta.

Myös USA:n keskuspankin (Fed) omistavat yksityiset juutalaiset pankit, ja näiden pankkien sionistipankkiirit liittyvät Israelin tueksi Iranin painostuskampanjaan. Kuriositeettina voidaan huomauttaa, että Fed on todellakin yksityisten pankkien omistuksessa, sillä muiden muassa Fedin entinen pääjohtaja Alan Greenspan on avoimesti todennut, ettei Fed ole vastuussa toimistaan hallitukselle ja voi operoida mielensä mukaan ilman valvontaa.

Täsmennys siihen, miksi Irania vastaan halutaan hyökätä?

Jäljempänä esitetyssä täsmennyksessä huomioidaan myös sionistipankkiirien, ja laajemmin kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden motiivit sotien sytyttämisessä maailmalla, ei vain konfliktihakuisuutena Irania vastaan.

Iranin konfliktin kautta halutaan sytyttää kolmas maailmansota

Kansainvälistä pankkijärjestelmää kontrolloiva eliitti ja negatiivisen globalisaation edustajat suunnittelevat kiihkeästi dollarista pois siirtymistä, jonka yhtenä uhrina tulisi olemaan petrodollari. Tällainen kehitys tulisi johtamaan laajaan sotaan, luultavasti kolmanteen maailmansotaan. Tällaisella voimasuhteiden järkkymisellä suuren sodan kautta luotaisiin taas kerran uutta historiaa, joka esittäisi geopoliittiset ja taloudelliset suhteet uudessa valossa. Näiden globaalien voimasuhteiden järisytyksien kautta muodostettaisiin yhteinen maailmanvaluutta ja -hallinto.

Smith, Brandon kirjoittaa globalistien pyrkivän taloudellisen järjestelmän uudistamiseen ja dollarin raivaamiseen maailmanvaluutan tieltä. Smihin mukaan myös petrodollarin valta-aseman murentaminen näyttää olevan globalisteille erittäin tavoitteellista, missä prosessissa Saudi-Arabia olisi avainasemassa.2

Toki sodat aina palvelevat kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita, sillä silloin lainaa tarvitaan esimerkiksi aseiden hankintaan ja sodan päädyttyä jälleenrakentamiseen. Luonnollisesti sodista olisi hyötyä aseteollisuudelle.

Iran on vahva ja itsenäinen

Itsenäinen talouspolitiikka, riippumattomuus kansainvälisistä rahoitusmarkkinoista ja liian vahva valtiollinen sekä puolustuksellinen asema suhteessa Israeliin, riittävät syyksi Yhdysvalloille ja Britannialle konfliktin lietsomiseksi Irania vastaan. Yhdysvaltojen sionistiset verikoirat, kuten Mike Pompeon ja John Bolton eivät säästele voimiaan Israelin ”puolustamisessa”.

Israel haluaa eliminoida Iranin ja pilkkoa Syyrian osiin.

Talmud-ideologian omaava Israelin johto ei halua rauhaa Lähi-itään. Israelin sionistijohto tahtoo tuhota Iranin hinnalla millä hyvänsä voimistaakseen hegemoniaa Lähi-idässä ja myös muualla. Kaikki tietävät tämän, jos hiukankin seuraavat maailman tapahtumia.

Iran on voimakas sotilaallinen mahti Lähi-idässä, ja siten se muodostaa voittamattoman esteen Israelin suurvaltapolitiikalle. Israel pyrkii ehdottomaan valta-asemaan Lähi-idässä Suur-Kurdistanin muodostamisen kautta.3

Lisäksi sionistisen läntisen liittouman tavoitteena on, että:

Iranin ja Syyrian välinen liittouma tuhotaan, sillä Iranin tukemana myös Syyria pysyy itsenäisenä ja taloudellisesti riippumattomana valtiona.

Iranilla on maailman suurimmat maaöljy- ja maakaasuvarat.4 Näitäkin Iranin vastustajien taholta himoitaan.

Iran käy kauppaa Syyrian, Pohjois-Korean5, Venäjän6  ja Kiinan6 kanssa ja se halutaan lamauttaa sekä järjestellä uudelleen.

 

Lopuksi

Saamme seurata kauhun tunteella sitä poliittista teatteria, jonka mukaan sionistisen Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten imperialistinen suurstrategia oikeuttaa Yhdysvaltoja halutessaan käyttämään ”ennakoivan sodan” doktriinia, sen mukaisen rauhan sekä oikeuden saavuttamiseksi, minkä vain Yhdysvallat kykenevät määrittämään ”oikeudeksi”, jopa kansainvälisten oikeuksien yläpuolelle. Euroopan maiden hallitukset, kuten myös Suomen poliittinen mafia ja sitä tukeva valtamedia näyttävät uskovan kiihkomielisesti ”Yhdysvaltojen” määrittelemään oikeuteen turvallisuuspoliittisena doktriinina, joka tarkoittaa välillistä ja jopa välitöntä uhkaa kansallisvaltioille.

Markku Juutinen

Lähteet

  1. John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby
  2. Smith, Brandon (15.11.2017). Alt-Market.  Saudi Coup Signals War And The New World Order Reset. Saatavina: http://alt-market.com/articles/3316-saudi-coup-signals-war-and-the-new-world-order-reset
  3.  Global Research. Suur-Kurdistan. Saatavina:  http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454   
  4.  Fars News agency (18.12.2018). Saatavina: http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13970927000189
  5. Pohjois-Korean Kimille kutsu Iraniin (4.5.2010). Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-5556355
  6. Haaretz (25.8.2018). Saatavina; https://www.haaretz.com/world-news/remaining-powers-of-nuclear-deal-looking-to-save-trade-ties-with-iran-1.6495264

BBC News (21.7.2019). Iran tanker seizure: Radio exchanges reveal Iran-UK confrontation. Saatavina: https://www.bbc.com/news/uk-49061675

MTV-uutiset (22.7.2019). Saatavina: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/merioikeuden-professori-brittitankkerin-pysayttaminen-hormuzinsalmessa-oli-iranin-kosto-britannialle-kumpikin-saattanut-rikkoa-merenkulun-saantoja/7488860#gs.rmnqq4

Plans (19.7.2019). Iran arrests tanker while US shoots down drone over Hormuz. Saatavina: https://www.marinetraffic.com/en/maritime-news/article/26353

https://www.presstv.com/Detail/2019/07/19/601353/Iran-IRGC-British-oil-tanker-strait-of-Hormuz

News Week. Saatavina: https://www.newsweek.com/intelligence-experts-question-iran-video-us-track-record-ginning-evidence-war-not-good-1444169

HS (30.5.2019). Donald Trumpia ohjailee mies, jonka ensimmäinen ja ainoa ratkaisu on armoton voima. Saatavina: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006125091.html

Yle (16.7.2019). Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-10879076

Sefaria. Saatavina: https://www.sefaria.org/Sanhedrin.75b.1?lang=bi&with=all&lang2=en

NRP (20.6.2019). Opinion: Why War With Iran Is Bad For Trump — And America. Saatavina: https://www.npr.org/2019/06/20/734203649/opinion-why-war-with-iran-is-bad-for-trump-and-america?t=1564232586282

Alans Greenspans: tunnustus. Saatavina: https://www.youtube.com/watch?v=ol3mEe8TH7w&feature=youtu.be&t=7m38s

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

ehdokkaat

Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä …