Home / Yhteiskunta / Muuttoliike Ruotsista on lisääntynyt, Ruotsin perikato ja vallankumouksen teoriaa
2000-luvulla muuttoliike Ruotsista on ollut kasvavana ilmiönä, ei vain ulkomaalaistaustaisten syntyneiden keskuudessa, vaan myös kantaruotsalaiset ovat pakkailleet ahkerasti kapsäkkejään. Ruotsista muuttoliikkeet ovat esimerkiksi suuntautuneet Tanskaan, Norjaan ja Iso-Britanniaan. Tarkastelemme Ruotsin kasvavaa rikollisuutta, ja analysoimme tilannetta vallankumouksen teorian näkökulmasta. Alistuvatko kansat vai tekevätkö vallankumouksen?

Muuttoliike Ruotsista on lisääntynyt, Ruotsin perikato ja vallankumouksen teoriaa

2000-luvulla muuttoliike Ruotsista on ollut kasvavana ilmiönä, ei vain ulkomaalaistaustaisten syntyneiden keskuudessa, vaan myös kantaruotsalaiset ovat pakkailleet ahkerasti kapsäkkejään. Ruotsista muuttoliikkeet ovat esimerkiksi suuntautuneet Tanskaan, Norjaan ja Iso-Britanniaan. Tarkastelemme Ruotsin kasvavaa rikollisuutta, ja analysoimme tilannetta vallankumouksen teorian näkökulmasta. Alistuvatko kansat vai tekevätkö vallankumouksen?

Jäljempänä käsittelemme vallankumouksen teoriaa Ruotsin ja Suomen yhteiskunnalliseen tilanteeseen peilattuna.

 

Maastamuutosta

Ruotsista muutti ulkomaille vuonna 2018 yhteensä 46 981 henkeä, josta naisia oli 21 828 ja miehiä 25 153. Kantaruotsalaiset ja ulkomaalaistaustaiset muuttajat ovat samoissa luvuissa.

Jatkuvasti kiihtyvään ruotsalaisten ” maastapakoon” ei ole voinut olla vaikuttamatta maahanmuuttorynnäkkö, joka alkoi tulvia yli äyräittensä vuodesta 2015 alkaen. Etupäässä poliittisen Lähi-idän alueelta saapuneet maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan myös rikollisuutta, kuten esimerkiksi raiskaus- ja väkivaltatilastot näyttävät. Lisäksi virallinen Ruotsi pitää turvapaikanhakijoiden etua tärkeimpänä prioriteettina kantaruotsalaisten etujen kustannuksella, mikä varmasti myös lisää tyytymättömyyttä yhteiskuntaa kohtaan ruotsalaisten keskuudessa

 

Rikollisuus on räjähtänyt käsiin Ruotsissa

Rikollisuuden lisääntyminen on ollut Ruotsissa kestämätöntä viimeisen kymmenen vuoden aikana.  Ennen muuta huolestuttavalta näyttää vuoden 2015 jälkeen räjähdysmäisesti lisääntyneet raiskaus- ja väkivaltarikokset. Tämä negatiivinen kehitys on seurausta Ruotsin holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta, joka ryöpsähti silmille turvapaikanhakijoiden aaltona vuodesta 2015 lähtien, kuten yllä mainittiin.

Rikollisjengien otteet ovat julmistuneet entisestään Ruotsissa, missä välienselvittely ampuma-asein on yleistynyt. Näissä ammuskeluissa on kuollut tämän vuoden toukokuun loppuun mennessä yhteensä 18 ihmistä. Tukholman alueella on tapahtunut 30 ammuskelua, jotka ovat vaatineet yhdeksän ihmisen hengen.

Myös joukkoraiskaukset ovat lisääntyneet entisestään, ja poliisi on voimaton.

Nämä rikollisjengien taustat ovat poliittisesta Lähi-idästä ja mukana on myös Balkanin veteraaneja.

Ruotsin Tulevaisuudentutkimuksen Instituutti julkaisi viime vuonna tutkimuksen aiheesta ”Väkivaltainen ekstremismi ja järjestäytynyt rikollisuus Ruotsissa”. Tutkimukseen koottiin tietoja poliisilta sekä turvallisuuspoliisi Säpolta. Tutkimukseen on myös liitetty tietoja järjestöjen jäsenten ja heidän vanhempiensa synnyinmaista, terveydestä, koulutuksesta sekä rikostilastoista.

Tutkimuksessa käsiteltiin muiden muassa perinteisesti organisoituneeksi rikollisuudeksi miellettyjä ryhmiä, kuten mafioita, moottoripyörä- ja katujengejä ja niin edelleen.

Tutkimuksen mukaan noin 67 prosenttia rikosjengiläisistä on ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia

Perhetaustat huomioituna kaksi kolmasosaa järjestäytyneiden rikollisryhmien jäsenistä on joko itse syntynyt ulkomailla, tai toinen tai molemmat heidän vanhemmistaan ovat syntyneet ulkomailla. Toisen polven paljasjalkaisia ruotsalaisia on suhteessa eniten valkoisen vallan, anarkistien, jalkapallohuligaanien sekä moottoripyöräkerholaisten joukossa. Vastaavasti heitä on vähiten islamistien ja mafian riveissä, mikä on tietysti luonnollista. Lähi-idässä syntyneiden osuus erikoisesti rikollis- sekä islamististen järjestöjen jäsenistä on erittäin korkea.

 

Hirvittävän suuret lähiöt

Malmön Rosengårdissa ja Tukholman Rinkebyssä on valtavia kerrostaloja pienellä alueella. Molemmissa lähiöissä asustelee noin 20 000 ihmistä.

Poliisin mukaan täsmällistä lukumäärää ei tiedetä, koska yhdessä pienessä asunnossa voi asua kymmenenkin henkeä, vaikka viranomaisille on ilmoitettu vain kaksi.

Perheet ovat yleensä suuria ja lapsia voi olla paljon. Sopeutumattomuus vallitsevaan yhteiskuntaan saa nuoret pysyttelemään kadulla, mistä voi seurata herkästi jengiytyminen.

Lähestulkoon kaikki näiden lähiöiden asukkaista ovat maahanmuuttajia. Suurin osa heistä ei ole rikollisia, mutta rikolliset saavat silti suurimman huomion.

Nämä valtavat lähiöt eivät tietenkään ole pääsyynä rikollisuuden huimaan nousuun, vaan syynä on se, että Ruotsissa on aivan liikaa ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Ongelmia aiheuttavat erikoisesti maahanmuuttajat, jotka ovat peräisin Lähi-idästä, joka on Eurooppaa lähimpänä oleva Aasian alue. Luonnollisesti myös Etelä-Afrikasta virtaa nuorta populaatiota kehitysmaalaisina Eurooppaan, aina pohjolan perukoille saakka.

 

Mitkä ovat vaihtoehdot maastamuutolle?

Esitämme vallankumouksen teoriaa lyhyesti

Ruotsi oli vielä 30–40 vuotta sitten rauhallisena ja taloudellisesti menestyvä maa. Ehkä hiukan tylsä ja mauton maa, mutta ruotsalaiset ilmeisesti viihtyivät siellä, sillä se oli heidän kotimaansa. Entisestä Ruotsista ei ole juuri mitään jäljellä, sillä alkuperäisen kulttuurin korvaa kehitysmaalaisten maahanmuuttajien pakolla ujutettu ”kulttuuri”, ja muut monikulttuurisen sulatusuunin tuotokset. Kaikki on yhtä sekasotkua, ja yhteiskunta pyörii osittain kehitysmaalaisten ehdoilla.

Toki Ruotsi näyttää vieläkin olevan taloudellisesti menestynyt, jonka on mahdollistanut entiset taloudelliset rakenteet. Taloudellista sopeutumista on edesauttanut maan oma valuutta. Huomionarvoista kuitenkin on, että Ruotsi, kuten muutkin länsimaiset valtiot kituroivat sionistien kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden velkaorjuudessa. Lisäksi Ruotsin ryöstöverotusta vielä kiristää entisestään täysin ylläpidettävien ”turvapaikanhakijoiden” ja muiden maahanmuuttajien sankat joukot.

Otsikon aiheeseen liittyen todettakoon, että maasta muuttaminen voi tuoda henkilökohtaisen helpotuksen hillittömästä maahanmuuttopolitiikasta kärsivälle yksityiselle ihmiselle tai perheelle. Toisaalta ulkomaille muuttaminen voi myös olla hyvin hermoja rasittava kokemus, ja vaatii suuria voimavaroja. Luonnollisesti muuttaminen tuo piristystä arkirutiineihin, ainakin joksikin aikaa.

Ulkomaille muuttaminen ei kuitenkaan ole ratkaisu monikulttuurisuuden ongelmaan isänmaataan ajatellen.

Alistuuko kansa?

Tätä asiaa ei monikaan uskalla sanoa, mutta peittelemätön totuus on, että ongelmia ei pystytä enää ratkaisemaan puhumalla ja parlamentaarisesti. Tämä koskee kaikkia Euroopan unionin maita, joiden riesana on hillitön pakolaispolitiikka. Joten pulmat liikuttavat myös Ruotsia ja Suomea.

Globaali eliitti synnyttää sisällissodan Euroopassa. Tämä tapahtuu pakolaisvyörytyksen kautta.

Edessä on siis raju ja verinen sisällissota, se on niin hirvittävä, että sellaista ei ole vielä ennen ollut. Tulevaisuudessa joudutaan puolustautumaan tai alistutaan tahdottomasti siihen, että oma kulttuurimme ja etninen alkuperämme tuhoutuvat lopullisesti. Tarvitaan urhoollisuutta ja rohkeutta.

Suomen parlamentin jäsenet valehtelevat, jos väittävät, että taistelu (esim. hillitöntä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan ja itsenäisyyden puolesta) tavoitteistensa puolesta saavuttaa voiton poliittisin keinoin ja demokraattista tietä.

Huomattava on, että taistelukuntoista porukkaa virtaa jatkuvasti niin Suomeen että Ruotsiin. Tästä syystä voidaan asettaa kysymys? Miten tähän varautuvat isänmaalliset ja kansallismieliset ryhmät? Ilmeisesti varustautuminen on kohta myöhäistä? Päävihollinen on maan poliittinen mafia, virkakoneisto ja näistä palveleva valtavirtainen joukkotiedonvälitys. Luonnollisesti vihollisuuksia syntyisi konfliktitilanteessa tiettyjen maahanmuuttajaryhmien kanssa, sillä valtaapitävät värväisivät heitä riveihinsä.

 

Teoriassa voidaan arvioida sitä millaiset mahdollisuudet isänmaallisilla osastoilla olisi voiton saavuttamiseen sisällissodassa? Luultavasti voitto ei välttämättä olisi mahdotonta. Tehokkaasti aseistautunut ja hyvin kouluttautunut vallankumouksellisten joukko-osastot voisivat saavuttaa voittoisia taisteluita.

Vallankumouksellisten voitokkuudesta voidaan esimerkkinä mainita Kuuban vallankumous, jossa vallankumoukselliset joukot kukistivat Kuubaa hallinneen diktaattorin ja Yhdysvaltojen lakeijan Fulgencio Batistan hallinnon ja nostattivat valtaan heinäkuun 26. päivänä liikkeen johtajan Fidel Castron.

Esimerkiksi Ruotsissa puolustusvoimat ovat ajettu alas. Kuinka poliisivoimat suhtautuisivat mahdolliseen vallankumoukseen? Liittyisikö osa heistä kumouksellisiin aineksiin? Luonnollisesti vallankumouksellisten voima ja lukumäärä pitäisi olla hyvin massiivinen. Esimerkiksi voisi olettaa Venäjän, Suomen ja Ruotsin vallankumouksellisten tekevän yhteistyötä?

Vaikka osa ”turvapaikanhakijoista” on entisiä ISIS-terroristeja, ei ole uskottavaa, että he olisivat saaneet monipuolista taistelukoulutusta. Ehdottomasti suomalaiset armeijan käyneet ovat tehokkaampia taistelijoita.

Kriittiselle poliittiselle tarkkailijalle valkenee nopeasti valtiollisen ja yhteiskunnallisen tilanteen synkkyys. Tarkkailija ilmeisesti tulisi siihen tulokseen, että Tilanne on nykyisin sellainen, että valtaapitävältä poliittiselta karhukoplalta, niin Ruotsissa kuin myös Suomessa, pitäisi ottaa hegemonia pois sekä maiden ulkomaalaistaustainen väestö täytyisi palauttaa lähestulkoon kokonaisuudessaan kotimaihinsa, rakentamaan omia kotimaitaan. Mitä ne täällä pohjoisessa roikkuvat? Aivoittelisi tarkkailija.

Vallankumouksien tarkastelua

Kaikki vallankumoukset ovat erilaisia. Yleensä niitten liikkeelle panevana voimana on ollut kansainvälinen poliittinen ja taloudellinen eliitti. Näin oli asianlaita kasaarimafian vallankaappauksessa Venäjän tsaarilta vuonna 19171, nykyisessä Ukrainan konfliktissa, Syyrian sisällissodassa ja niin edelleen. Kysymyksessä ei siis ollut ”venäläisten kansannousu tsaaria vastaan”, vaan kyseessä oli täysin ”juutalaisen” eliitin (kasaarimafia) vallankaapaus.

Tiettyjen ryhmien mukaan Neuvostoliitosta työväenluokka sekä sorretut kansat löysivät tukipilarin, jonka perusteella siirtomaat saivat vapautensa sekä länsimaissa saavutettiin työväenluokan johdolla hyvinvointivaltiota kehittävää politiikkaa. Tässä yhteydessä on syytä huomauttaa, että ”juutalaisen” eliitin luoma Neuvostoliitto oli todellakin hirmuvaltio, joka Nobel-kirjailija Aleksandr Solženitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä.2

Mitä siirtomaiden vapauteen liittyen on syytä huomauttaa, että siirtomaapolitiikka ei ole kadonnut, vaan se on modernisoitunut. Sionistinen läntinen liittouma (esim. Israel, Yhdysvallat ja Britannia) Yhdysvaltojen johdolla on toteuttanut imperialistista strategiaansa päämääränään koko maailman herruus, saaden valtaa kansainvälisten rahoituslaitosten ja pääoman imperiumien ryöstöpolitiikalle. Tämä on sitä nykyajan siirtomaapolitiikkaa sekä kolonialismia.3

Eurooppa ajautuu sisällissotaan, koska globaali eliitti lietsoo sitä. Villitseminen tapahtuu vyöryttämällä alueelle jatkuvasti ”turvapaikanhakijoita”, mikä kulminoituu lopulla kantaväestön ja maahanmuuttajien väliseen konfliktiin.

Tämä mahdollinen sisällissota Euroopassa, joka toivottavasti toteutuisi vain kussakin kansallisvaltiossa omana mullistuksenaan, on luonteeltaan erilainen kuin muut vallankumoukset. ”Venäjän vallankumouksessa”1 käytettiin aatteellisen ”sosialismin” aineksia polttoaineena, joka onnistuessaan johti Venäjän sosialistinen federatiivinen neuvostotasavalta perustamiseen (”juutalaisen eliitin” jättiläismäinen vallankaappaus), Ukrainan ja Syyrian sisällissodassa on kysymyksessä sionistisen lännen eli Yhdysvaltojen johtaman liittouman globaalin valtapolitiikan levittäytymisestä kyseisiin konfliktimaihin.

Maahanmuuttajien vyörytyksessä Eurooppaan on kysymyksessä tietyn globaalin eliitin pyrkimys suistaa EU:n valtioiden järjestäytyneet yhteiskunta- ja valtarakenteet pois raiteiltaan. Instrumentteina tässä ovat ”turvapaikanhakijat”, jotka siis toimivat globaalin eliitin aseina vallankumouksen toteuttajina.

Suurimmaksi osaksi muslimeista muodostuvan massiivisen ”turvapaikanhakijoiden” virtojen vastaan ottaminen Eurooppaan mahdollistuu Brysselin pakolaispolitiikkaa koskevilla päätöksillä.

(Tässä yhteydessä emme tarkastele tarkemmin sitä, keitä ovat mainitut globaalin eliitin toimijat.)

Euroopasta on jo muodostumassa eri populaatioiden ja kulttuurien sulatusuuni, joka johtaa ensin multikulturalismiin ja myöhemmin monokulturalismiin, jolloin yksilön tai ryhmän identiteetti kattokäsitteenä hämärtyisi. Tällaista järjestäytymätöntä yhteiskuntaa ja sen robottimaista sekä isänmaatonta populaatiota olisi eliitin hyvin helppo hallita. Täten heidän unelmansa yhdestä maailman hallituksesta olisi toteutunut.

Tässä globaalin eliitin ”maailmanvallankumouksessa” ei käytetä sinänsä poliittista aatteellisuutta, vaan yksilön sosiaaliseen vapauteen liittyviä käsitteitä, kuten esimerkiksi tasa-arvo, rasismin vastaisuus, nollatoleranssi ”vihapuheelle”, ja ynnä muuta arvoliberalistista liturgiaa. Mutta tehokkaimpana aseena tässä toimivat Eurooppaan tunkeutuvat ihmismassat. Tässä yhteydessä voitaisiin puhua Euroopan kansojen etnisestä hävityksestä Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä.

Islamistinen maailma ei ole Euroopan kansojen vihollinen

Todettakoon, että Israel ja Israel-lobbyn painostamana Yhdysvallat sekä tietyt sen liittolaiset ovat lietsoneet sotia esimerkiksi Lähi-idässä. 3 Näiden konfliktien varjolla tietyt sionistiset toimijat ovat värvänneet väestönsiirtoja Eurooppaan. Pakolaistulvien invaasiossa Eurooppaan ei siis ole kysymyksessä mikään Islamilaisten kalifaattien, puhumattakaan islamilaisen maailman hyökkäyksestä Eurooppaan, vaan ”invaasion” synnyttäjinä on kansainvälinen sionismi, jonka komentokeskuksena toimii Israel. Sionistit lietsovat vihamielisyyksiä ”kristillisen” ja islamistisen maailman välille. Valitettavasti tämä sionistien manipulaatio on uponnut hyvin kansaan.

 

 

Kansan vallankumous uusliberalistista monikulttuurista ylivaltaa vastaan tarkoittaisi ainoastaan taistelua olemassaolosta, oikeudesta elämään, oikeudesta itsenäiseen valtioon, talousdemokratiaan ja taistelua vapautensa puolesta.

Vallankumous vai alistuminen?

Jotta valtioissa yleensä saavutettaisiin mahdollisimman täydellinen itsenäisyys ja vapaus, pitäisi vanhat ja mädäntyneet valtiostruktuurit poistaa täydellisesti. Rappeutuneen valtion poliittisen puolue- ja virkamieskoneiston sekä sitä palvelleen median purkaminen eivät yksistään riitä; kaikki täytyy luoda uudestaan. Yleensä vallankumoukset sisältävät oikeusprosesseja kaikkia niitä toimijoita kohtaan, joita epäillään syyllistyneen maan- ja valtiopetokseen liittyvään toimintaan. Yleensä tällöin on syytä ottaa käytäntöön uudelleenkoulutus tulevaa valtiota varten. Mikäli esimerkiksi arvoliberalistit nöyrästi katuisivat tekojaan, heidät voitaisiin tietyissä tapauksissa armahtaa ja laittaa eheytettäväksi.

Vallankumouksellisessa siirtymävaiheessa vanhoja yhteiskunnallisia rakenteita tietysti voidaan käyttää hyödyksi, mutta nämä puitteet ja verkostot olisivat tarkan valvonnan alaisia, ja niitä purettaisiin portaittain, aina sitä mukaa kun uusia struktuureja syntyisi vanhojen tilalle.

Päämääränä pitäisi olla yhteiskunnallinen ja poliittinen vallankumous, joka ei synnyttäisi luokkataistelua, vaan taistelua luokkataistelua vastaan. Tässä tapauksessa kansa kokonaisuudessaan tulisi kamppailemaan kuin yhtenä yhteisen hyvinvoinnin eteen itsenäisessä valtiossa.

Suomen, kuten Ruotsinkin pelastuksena olisi enää ainoastaan nopea, tehokas sekä onnistunut vallankumous, jonka seurauksena kaikki poliittiset puolueet hajotettaisiin, vanha valtio poistettaisiin ja tilalle perustettaisiin uusi poliittinen rakenne ja itsenäinen valtiojärjestelmä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

SCB (21.2.2019). Utvandring från Sverige. Saatavina: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/utvandring-fran-sverige/

Vimeo (2019). Svenskar flyr Sverige på grund av massinvandringen. Saatavina: https://vimeo.com/350642535?fbclid=IwAR1_hX8n_97jdprs9kTdPzwU_pEwlj3B5z8VCwDZxt9vA7yagOcmvgYai1g

SU (9.1.2018). Ruotsin väkivaltaisuus seurausta holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta. Saatavina: https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ruotsin-vakivaltaisuus-seurausta-holtittomasta-maahanmuuttopolitiikasta/

Expressen (30.6.2019). Tre skjutningar på bara några timmar – två män döda. Saatavina:

https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-skottlossning-man-skjuten-i-huvudet/

FORSKNINGSRAPPORT (2018/4).  Amir Rostami, Hernan Mondani, Christoffer Carlsson,Joakim Sturup, Jerzy Sarnecki, Christofer Edling . Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige. Saatavina: https://www.iffs.se/media/22498/brott_2018_4.pdf?fbclid=IwAR12trV_-H_JSQhfX07EQL03_El_xnZkkR5Vd75O0oiziSmf6_rsfW2rQ4A

MTV (21.2.2018). Saatavina: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-tukholmassa-rikollisjengien-vakivalta-on-raaistunut-ennen-ammuttiin-varoitukseksi-ja-peloitellakseen-nyt-ammutaan-tappaakseen/6778732#gs.tqw2fh

Global Research (21.12.2018). Terrorism is “Made in the USA”. The “Global War on Terrorism” is a Fabrication, A Big Lie. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/terrorism-is-made-in-the-usa-the-global-war-on-terrorism-is-a-fabrication-a-big-lie/5435816

Daily Caller (17.8.2016). Saatavian. https://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy-supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/

—-

  1. Wilton, Robert (suom. 2000). Romanovien viimeiset päivät. Tabernaculum dei ry
  2. Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.
  3. Chomsky, Noam (2004). Maailmanvalta vai maailmanloppu? Otava.

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

ehdokkaat

Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä …