Home / Kotimaa ja ulkomaat / Suomen komissaariehdokas: EU-maissa nationalismi on tyrehdytettävä!
Suomen komissaariehdokas Jutta Urpilainen on ehdottanut Unionia lahjomaan jäsenmaitaan vastustamaan nationalismia. Maaseudun Tulevaisuus kirjoittaa Urpilaisen haastattelussa: Elämän peruspilarit ovat murtumassa monilla paikkakunnilla teollisen murroksen ja teknologisen kehityksen vuoksi. Tällöin taloudellinen tuki taantuville alueille voisi ehkäistä nationalismin nousua.

Suomen komissaariehdokas: EU-maissa nationalismi on tyrehdytettävä!

Suomen komissaariehdokas Jutta Urpilainen on ehdottanut Unionia lahjomaan jäsenmaitaan vastustamaan nationalismia. Maaseudun Tulevaisuus kirjoittaa Urpilaisen haastattelussa: Elämän peruspilarit ovat murtumassa monilla paikkakunnilla teollisen murroksen ja teknologisen kehityksen vuoksi. Tällöin taloudellinen tuki taantuville alueille voisi ehkäistä nationalismin nousua.

 

Pitäisikö nationalismi padota?

Kansallisaatteen (nationalismi) ja ehkä myös kansallismielisyyden tyrehdyttäminen on kohtalaisen hullu ajatus Urpilaiselta, mutta sinänsä ymmärrettävä, sillä hän edustaa aivopestyä eurokraattia, joka uskoo negatiivisen globalisaation olevan turvallisempi vaihtoehto kuin kehittyminen omavaraisena, itsenäisenä ja kansainvälisenä kansallisvaltiona. Varmaankin Urpilaisen ”paikalleen jämähtäminen”, kuten hän MT:n haastattelussa asian ilmaisi, tarkoittaa juuri itsenäistä hyvinvointivaltiota, joka noudattaa talousdemokratian reformia ja puolueettomuuspolitiikkaa poliittisena linjauksenaan.

Samaan hengen vetoon Urpilainen jatkaa: Kaikki ongelmat ovat hänen mukaansa luonteeltaan kansainvälisiä, ja SDP:n aatteella on edustajia lähes jokaisessa maailman maassa.

”Se luo sosiaalidemokraateille mahdollisuudet olla vahva yhteiskunnallinen toimija myös jatkossa.”

Yllä esitetty oli Urpilaiselta kohtalaisen naiivi ajatus SDP:n kansainvälisistä mahdollisuuksista Euroopan unionin suurpääomien lobbauskoneistossa, joka edustaa byrokraattista sekä täysin demokratian ulottumattomissa olevaa super-Neuvostoliittoa kansainvälisten talousjättiläisten edunvalvojana1. Tämä naisihminen on luonnollisesti vain tyytyväinen palkintovirkoihinsa, ja puhuu siten vain omaa tyhmyyttään.

Brysselissä lobbaus toimintana perustuu rahan liikkuvuuteen. Raha on se tekijä, joka ratkaisevasti vaikuttaa politiikkaan, lainsäädöksiin, ja yleensä kaikkeen sääntelyyn, ja tämä kaikki toteutuu vallan keskiössä.1

Lisäksi huomion arvoista on, että globaalin rahaeliitin instrumenttina toimiva komissio on se toimielin, joka hallitsee Euroopan unionia. Voidaan sanoa, että komissio säätelee Brysselin hegemoniakeskuksen poliittista energiaa, jolloin komissio päätöksillään vaikuttaa kaikkialle Euroopan unionissa. Tärkeää on huomioida, että komissio ei ole hallitusten välinen elin, eikä sitä ole vaaleilla demokraattisesti valittu.1

 

Ovatko negatiivisen globalisaation vastustajat häviäjiä vai oikeudenmukaisuutta tavoittelevia nationalisteja?

Urpilaisen mukaan Globalisaation myötä osa ihmisistä kokee olevansa jonkinlaisia häviäjiä, josta siis seuraisi kansallismielisyyden nousua. Tämä on Urpilaiselta lässytystä. Kansallismielisyyden, nationalismin ja isänmaallisuuden kasvualustana toimii vallanpitäjien harjoittama sortopolitiikka kansalaisiaan kohtaan. Sortopolitiikkaan sisältyvät muiden muassa Suomen poliittisen mafian juoksupojan ja villakoiran roolit EU:n suurvaltojen sekä Brysselin politiikassa, johtavien poliitikkojen maan- ja valtionpetturuus, antautuminen täysin kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden nyljettäväksi, maan kansallisvarallisuuden ja suomalaisten työntuloksien huutokauppaaminen ylikansallisille finanssikeinottelijoille ja poliittisen Lähi-idän haittamuuttovyörytyksen tuhoisien seurauksien salliminen maan yhteiskunta rauhaan sekä alkuperäiseen etniskulttuuriseen struktuuriin.

Urpilaisen pitäisi tajuta, että terve nationalismi, kansallismielisyys ja isänmaallisuus ovat yllä mainitussa tilanteessa, ja kuten myös yleensä, ne ovat edellytys oikeudenmukaisen itsenäisen hyvinvointi valtion ylläpitämiseksi. Lisäksi Urpilaisen tulisi tiedostaa, että jano oikeudenmukaisuuteen, korkeaan moraaliin ja itsenäiseen vapauteen tulee säilymään kaikista lahjonta yrityksistä huolimatta. Näitä arvoja ei mitata rahalla.

Todettakoon, että Urpilaisen ollessa Suomen valtiovarainministerinä velkaannuttiin holtittomasti ja työttömyyskin kukoisti. Tätä taustaa ajatellen hän olisi priimasopiva nimitys kansakuntien perikatoa edistävään EU-komissioon.

Urpilainen ei edes teeskentele vaikuttavansa Suomen kansallisen itsemääräämisoikeuden vahvistamiseksi. Komissaariehdokkaan hartain toive näyttää olevan liittovaltiokehityksen edistäminen, ennen muuta turvallisuuspolitiikassa. ”Tarvitsemme ylikansallista yhteistyötä ja EU on meille luonteva viitekehys”, Urpilainen lausui haastattelussa.

Toisaalta komissaari on komissioon eli tehtävään sitoutunut, eikä hän edes tämän tehtävän luonteen takia pystyisi ajamaan juurikaan yksittäisen jäsenvaltion etua, vaan toimimaan Unionin parhaaksi.

Urpilainen siis pyrkii Euroopan komissioon, joka on Unionin korkein päättävä elin. Kuten yllä mainittiin, että käytännössä komissio toimii globaalin rahaeliitin työvälineenä.

Kuva vuodelta 2018: Saksan liittokansleri Merkel, presidentti Macron ja Euroopan komission puheenjohtaja Juncker tapasivat Euroopan pyöreän pöydän (ERT) jäseniä Schloss Mesebergissä lähellä Berliiniä.

Bryssel myyty -teoksesta tunnettu tietokirjailija Jaana Kivi on esittänyt, että Citigroup sekä Goldman Sachs käyttävät myös Euroopassa huomattavaa vaikutusvaltaa.1 Amerikkalaislähtöiset pankit manipuloivat EU:n lainsäädäntöä lobbaamalla Euroopan komissiota European Services Forum- (ESF) ja European Round Table of Industrialists (ERT) -järjestöjen kautta.1 ESF:n perusti juutalainen pedofiliasta epäilty Leon Brittan, ja ERT:n perusti juutalaisen Rothschild Europe -yhtiön juutalaisjohtaja Pehr Gyllenhammar.

Lisäksi Brittan on myös luonut MAI-pankkiylivaltasopimuksen, joka oli TTIP:n esiaste.

 

Kiven mukaan talouspoliittinen päätöksenteko on siirretty äänestäjiltä ESF:lle ja ERT:lle kaikkien ”demokratian” oppien vastaisesti.

Suomen täytyy viimeinkin itsenäistyä

Euroopan Unionista irrottautuminen, Euroopan talous- ja rahaliitosta (EMU:ta) eli eurosta eroaminen, itsenäinen talouspolitiikka; oma raha ja sen paino-oikeus, hyvinvointivaltion uudelleen perustaminen sekä sen kehittäminen, erottava isäntämaasopimuksesta, luotava ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteet Venäjään ja palattava puolueettomuuspolitiikkaan. Lisäksi olisi huomioitava, että: Suomea ei saa kytkeä Pohjois-Atlantin liiton Naton-jäseneksi, Suomi ei saa liittyä vapaakauppasopimuksiin (esim. CETA, TTIP, TiSA), pakolaisvyörytys on loputtava ja elintasopakolaiset palautettava lähtömaihinsa ja puoluetuki lopetettava.

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty; Lobbausparatiisin kauppiaat. Into

Alkuperäinen kirjoitus. Saatavina: https://www.vastarinta.com/suomen-komissaariehdokas-eu-maat-lahjottava-nationalismin-vastaisiksi/

Juho Mäkelä (26.8.2019). Maaseudun Tulevaisuus. Jutta Urpilaista huolestuttaa vakavasti Suomen velkataso: ”Jos ajaudumme uuteen eurokriisiin, tilanne on haastavampi kuin kymmenen vuotta sitten”. Saatavina:  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.495413

Juho Mäkelä (26.8.2019). Maaseudun Tulevaisuus. Suomen tuleva EU-komissaari Jutta Urpilainen: Taloudellinen tuki taantuville alueille voisi ehkäistä nationalismin nousua. Saatavina: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.495891

The Telegraph (22.2.2019). Saatavina: https://www.telegraph.co.uk/news/2019/02/22/child-sex-abuse-inquiry-threatens-drag-false-allegations-against/

Expressen (5.1.2018). Saatavina: https://www.expressen.se/gt/nya-projektet-for-82-arige-pg-dotterns-tvaarskalas-/

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

KiinaX

Japanin asettamat pakotteet lisäävät Kiinan autokauppaa Venäjälle

Japani otti käyttöön uusien sekä käytettyjen yli 1,9-litraisten autojen vientikiellon Venäjälle. Rajoitukset otettiin käyttöön 9. …