Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Siirtolaisliikehdintä Turkista Kreikkaan jatkuu; uusi maahanmuuttajien aalto tiedossa – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Siirtolaisliikehdintä Turkista Kreikkaan jatkuu; uusi maahanmuuttajien aalto tiedossa
Entistä massiivisempi siirtolaisvirta Turkista Kreikan kautta uhkaa jälleen eurooppalaismaita. Tämän taustalla on Turkin uhkaus häätää sen suurimmassa kaupungissa laittomasti majailevia ”pakolaisia” takaisin heille suunniteltuihin leireihin. Myös verorahoin ylläpidetyt valtamediat vaikenevat ”turvapaikanhakijoiden” liikkeistä kuin muuri. Kuinka varustaudumme tulevaa uhkaa vastaan?

Siirtolaisliikehdintä Turkista Kreikkaan jatkuu; uusi maahanmuuttajien aalto tiedossa

Entistä massiivisempi siirtolaisvirta Turkista Kreikan kautta uhkaa jälleen eurooppalaismaita. Tämän taustalla on Turkin uhkaus häätää sen suurimmassa kaupungissa laittomasti majailevia ”pakolaisia” takaisin heille suunniteltuihin leireihin. Myös verorahoin ylläpidetyt valtamediat vaikenevat ”turvapaikanhakijoiden” liikkeistä kuin muuri. Kuinka varustaudumme tulevaa uhkaa vastaan?

 

Turkki häätää laittomat siirtolaiset Istanbulista

Arab News lehti uutisoi vastikään, että  Turkki olisi karkottamassa Istanbulista siellä laittomasti oleilevat syyrialaiset.

Lehden mukaan Turkissa on 3,5 miljoonaa syyrialaista pakolaista. Turkki ei ole myöntänyt syyrialaisilla maassaan virallista pakolaisstatusta vaan heille on suotu väliaikaisen suojelun perusteella Turkissa kelpaavia henkilötodistuksia.

 

Pakolaisten tulisi oleilla heille määrätyillä alueilla, mutta monet näistä eivät noudata sääntöä ja ovat siirtyneet luvattomasti Istanbuliin, joka on maan suurin kaupunki, mutta ei Turkin pääkaupunki.

Istanbulin kuvernööri on nyt antanut määräyksen, jonka mukaan kaupungissa laittomasti olevien syyrialaisten täytyy poistua karkotuksen uhalla kaupungista 20. elokuuta mennessä, esittää Arab News. Kaikki täysin paperittomat syyrialaiset palautetaan Syyriaan.

Todettakoon kuitenkin, että YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan Turkissa olisi yli 3,6 miljoonaa rekisteröitynyttä syyrialaispakolaista. Täytyy muistaa, että Turkissa on ”pakolaisia” myös Irakista ja Afganistanista, mitkä sisältynevät edellä mainittuun lukumäärään ”pakolaisista”.

 

Siirtolaisvirta Turkista Eurooppaan

Kuten edellisessä luvussa todettiin, Turkki on uhannut häätää sen suurimmassa kaupungissa laittomasti majailevia ”pakolaisia” takaisin heille suunniteltuihin leireihin. Tästä johtuen useat ”turvapaikanhakijoista” lähtevät nyt välimeren yli karkuun päämääränään vaeltaa Kreikan kautta Eurooppaan, aina Euroopan pohjoisen tietyille raukoille rajoille saakka.

 

Täten Suomi tulee saamaan mainitusta mahdollisesta väestönsiirrosta varsin kukkuraisen osansa.

Gatestone Instituutin raportin mukaan odotettavissa olisi mahdollinen uusi pakolaiskriisi, jolla Turkki on pelotellut Eurooppaa. Kreikkaan on jo alkanut saapua viimeaikoina yhä enemmän ”pakolaisia” Turkista. Koska viisumivapautta koskevat neuvottelut ovat katkenneet, voi Turkki periaatteessa milloin tahansa avata porttinsa päästääkseen ”pakolaisensa” Eurooppaan.

The Telegraph –lehden mukaan satoja henkilöitä on saapunut Turkista Kreikkaan joka viikko, huolimatta sopimuksesta Turkin ja Euroopan Unionin kanssa, jonka perusteella Ankara on saanut miljardeja EU:lta virran katkaisemisesta.

Pelottavinta tässä on se, että The Guardian -sanomalehden mukaan kyseessä olisi suurempi ”turvapaikanhakijoiden” vyörytys Eurooppaan, kuin vuonna 2015, mikä vyörytys tyrehtyi Turkin ja EU:n välillä solmittuun sopimukseen vuonna 2016. Turkin presidentin mukaan Euroopan unioni ei ole noudattanut sopimuksen ehtoja ja Turkki on saanut ainoastaan osan sovitusta rahallisesta tuesta, joka tarkoitettiin syyrialaisten avustustoimintaan.

 

GCM-sopimus ja sisäministeriön varautuminen raivaavat tietä Uudelle ”pakolaisvyörytykselle”

Koko Euroopan unionin kattava GCM-sopimus (Global Compact for Migration) eli kansainvälinen siirtolaissopimus ilmoitetaan olevan Yhdistyneiden kansakuntien laatima maahanmuuttoon sekä siirtolaisuuteen liittyvä asiakirja, joka hyväksyttiin YK:n yleiskokouksessa 19. joulukuuta 2018.

GCM-sopimuksella varmistetaan siirtolaisten oikeuksia, helpotetaan maahanmuuttoa ja kasvatetaan maahanmuuttajien määriä.

Sisäministeriön kolmen skenaarion suunnitelma varautumisena ”turvapaikanhakijoiden” tulvaan sen sijaan sallii valmiuksia luovuttaa estoitta Suomen valtion poliittisen Lähi-idän populaation etniskulttuurilliseksi kasvitarhaksi.

Koska Suomen poliittiset vallanpitäjät ovat Suomen osalta hyväksyneet GCM-sopimuksen, ja samalla sisäministeriö on valmentautunut kolmen skenaarion suunnitelmaan, näyttää nämä toimenpiteet tarkoittavan sitä, että viranhaltijat sekä poliittinen entiteetti Suomessa ovat olleet tietoisia jo pitkään tulevasta uudesta ”turvapaikanhakijoiden” siirrosta Eurooppaan. Tällä sopimuksella ja suunnitelmilla on ennakoitu tulevaa.

YK:n jäsenmaiden lisäksi GCM-sopimusta (kompaktia) on kannattanut myös Euroopan unioni. Vastaan äänesti viisi maata – Yhdysvallat, Unkari, Puola, Tsekki ja Israel – ja 12 äänesti tyhjää. Suomi siis kannatti kompaktia.

 

 

Suomalaisten täytyy varustautua ”turvapaikanhakijoiden” aaltoa vastaan

Valtamedia ei ole juurikaan uutisoinut yllä mainitusta uudesta pakolaiskriisistä, joka realisoituu ”turvapaikanhakijoiden” invaasiona Eurooppaan, siten myös Suomeen.

Suomen eduskunnan, hallituksen ja sisäministeriön varautumiset ovat linjassa globaalin eliitin pyrkimyksille jättiläismäisestä väestönsiirrosta poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan, joka itse asiassa tulisi tuhoamaan eurooppalaisen etniskulttuurillisen sekä yhteiskunnallisen struktuurin. Itse asiassa tämä tuhoutuminen on jo hyvässä vauhdissa.

Suomen poliittinen johtajisto, eriasteiset viranhaltijat sekä näitä kritiikittömästi tukeva valta eli valhemedia osoittavat ällistyttävää halpamaisuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja moraalittomuutta. Nämä ovat Suomen ja sen kansan sisäisiä vihollisia, jotka kavaltavat maansa ja kansansa omien itsekkäiden päämääriensä tähden. Ihmiset eivät tiedä heitä koskevista tärkeistä poliittisista päätöksistä sillä hallitus, eduskunta ja media vaikenevat niistä kuin muuri.

 

Ensimmäinen tehtävä Suomessa olisi sulkea rajat ”turvapaikanhakijoilta”.

Suomen pelastuksena olisi enää ainoastaan nopea, tehokas sekä onnistunut vallankumous, jonka seurauksena kaikki poliittiset puolueet hajotettaisiin, vanha valtio poistettaisiin ja tilalle perustettaisiin uusi poliittinen rakenne ja itsenäinen valtiojärjestelmä. Kaikki elintasopakolaiset pitää myös karkottaa maasta.

Ilmeistä on, että suomalaiset ajautuvat aseelliseen konfliktiin maahanmuuttajien kanssa, minkä voidaan nähdä alkuna vallankumoukselle. Ilmeisesti muuta vaihtoehtoa ei olekaan, sillä parlamentaarinen väylä on kuljettu umpikujaan jo kauan sitten. Todettakoon kuitenkin, että Suomen ja sen kansan vihollisia ovat poliittiset vallanpitäjät, tietyt viranhaltijat, ja näiden kanssa samaa linjaa noudattava valtamedia sekä viihdemaailma.

 

Saudi-Arabia, Arabiemiirikunnat ja Israel voisivat ottaa vastaan ”turvapaikanhakijoita”

Luonnollisesti parhaimmat turvapaikanhakijoiden vastaanottajakohdemaat poliittisen Lähi-idän alueelta olisivat, öljy- ja maakaasutaloudellaan vaurastuneet Arabiemiirikunnat ja Saudi-Arabia. Tällöin useissa tapauksissa kohtaisivat maahanmuuttajien ja kohdemaan väestön kulttuurellinen, kielellinen, uskonnollinen, ilmastollinen, ja jopa geneettinen yhtäläisyys. Mutta ei tietenkään jokaisessa tapauksessa. Arabiemiirikuntien ja Saudi-Arabia pitäisi tarjota turvapaikkaa ainakin heimoveljilleen, jos niin voidaan sanoa.

Huomion arvoista myös on, että Euroopan unioniin voimakkaasti vaikuttava juutalaisen Goldman Sachsin kaltaiset jättipankit ovat julkisesti rahoittaneet avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.  Kuten myös juutalaisten maailmankongressi -niminen suunnattoman äveriäs painostusjärjestö on painostanut useita Euroopan maita pitämään rajat auki sekä kieltämään maahanmuuttovastaiset järjestöt.  Niin, ikään juutalainen suursijoittaja ja Israelin ystävä George Soros toteutti vuonna 2016 suomalaisnuoriin suunnatun monikulttuurisen propagandakampanjan. Myös juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC) on korostanut julkisuudessa sitä, että Eurooppa ei voi sulkea rajojaan.

Mainittakoon vielä, että Times of Israel  -lehden mukaan Saksassa toimivan juutalaisjärjestö Central Welfare Board of Jews in Germanyn (CWB) avustaa Eurooppaan kohdistuvaa laitonta maahanmuuttoa rahallisesti. Järjestön tuntuvat lahjoitukset mahdollistaa välimerellä toimivien ”pelastuslaivojen” toiminnan.

Yllä esitetyt monikulttuurisuutta ja maahanmuuttopolitiikkaa Eurooppaan suosivat tavoitteet ja linjanvedot ovat peräisin miltei välittömästi Israelista, joka hyödyntää valtaansa maailmalla juuri WJC:n kaltaisten järjestöjen kautta. Juutalaisvaltio laittoi vuonna 2017 arvovaltansa peliin sen vaatiessa eurooppalaismaita hyökkäämään niin ”antisemitistejä” kuin myös ”rasisteja” sekä ”uutta oikeistoa” (eli nuorta kansallismielistä liikettä) vastaan. Israel katsoo röyhkeästi oikeudekseen olla juutalaisvaltio, mutta Euroopalla ei ole oikeutta kansallismielisyyteen!

Koska Israelin sionistijohtajat kannattavat eurooppalaismaiden järjestäytyneen yhteiskuntarakenteen ja kansallisvaltioiden tuhoutuvan yliäyräiden ryöppyävään monikulttuurisuuteen on täysin kohtuullista, että osa turvapaikanhakijoiden virroista ohjataan myös Israeliin.

Markku Juutinen

 

Lähteet

Arab News (22.6.2019). Turkey to expel Syrians living illegally in Istanbul. Saatavina: https://www.arabnews.com/node/1529341/middle-east

Unhcr | Turkey. (2001–2019). Saatavina: https://www.unhcr.org/tr/en/refugees-and-asylum-seekers-in-turkey

https://www.gatestoneinstitute.org/14624/turkey-threatens-migrant-crisis?fbclid=IwAR2Zkqx4bWr9-VF38_qcUeBbAGknYowJ6SYLdLJk_wm12i7HDkIVj5OJv1A

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/08/30/500-refugees-arrive-lesbos-one-day-record-high-since-migrant/

https://www.theguardian.com/world/2019/sep/05/erdogan-ill-let-syrian-refugees-leave-turkey-for-west-unless-safe-zone-set-up

Uusi Suomi (20.12.2018). GCM sopimus hyväksyttiin. Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/gcm-sopimus-hyvaksyttiin-ykssa-ylivoimaisesti-vain-5-maata-vastusti/f0d3999a-71c8-318e-b43e-dc2404f51658

Sisäministeriö (2017). Saatavina: https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/80810/vo%20kyky%20julkaisu_netti_FINAL.pdf

Intimes (2015). Saatavina: http://www.ibtimes.com/refugee-crisis-2015-donations-google-goldman-sachs-sports-teams-individuals-pledge-2095687

http://jewishjournal.com/news/nation/83345/

Zerohedge (14.8.2016). Saatavina: https://www.zerohedge.com/news/2016-08-14/george-soros-hacked-over-2500-internal-docs-released-online

WJC (2015). Saatavina: http://www.worldjewishcongress.org/en/news/maram-stern-closing-europes-borders-is-not-the-solution-to-the-refugee-crisis-showing-solidarity-is-9-3-2015

http://al-monitor.com/pulse/afp/2017/01/israel-discrimination-politics.html

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.