Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
#OlenTäällä – DDR-Stasi-tyylinen painostusryhmä facebookissa; havainnot – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / #OlenTäällä – DDR-Stasi-tyylinen painostusryhmä facebookissa; havainnot

#OlenTäällä – DDR-Stasi-tyylinen painostusryhmä facebookissa; havainnot

Ruotsalainen painostusryhmä ”Jagärhär” aloitti toimintansa facebook-ryhmänä ja toimii tänään ammattimaisena DDR-Stasi tyylisenä yhdistyksenä, jossa on yli 75.000 jäsentä. Ryhmä on erikoistunut hyökkäyksiin ”väärinajattelijoita” vastaan, tehden hyökkäyksiä satojen jäsentensä voimin sellaisia ihmisiä vastaan, jotka he haluavat mustamaalata, erottaa virastaan tai järjestää heille poliittisen korrektiuden nimissä elinikäinen porttikiellon julkisissa viroissa.

Magneettimedia julkaisee jäljempänä ”Vieraskynän” kirjoituksen, jossa kiteytyy ainakin kaksi aikamme yhteiskunnallista, ja kuolettavan haitallista ilmiötä:

Ensinnäkin negatiivistä monikulttuurisuutta (monikulttuurisuus voi olla positiivistä tai negatiivistä) edustava väestön vaihto poliittisen Lähi-idän populaatiolla Eurooppaan on tietyn globaalin eliitin taholta päätetty toteuttaa hinnalla, millä hyvänsä.

Toisekseen kirjoituksesta paljastuu arvoliberalistien, ja näiden järjettömän sairasta ”suvaitsevaisuusideologiaa” tukevien viranhaltijoiden sekä valta- ja sosiaalisenmedian kritiikitön asennoituminen haittamaahanmuuton kannattajiksi ja samalla kantaväestön sokean rasistiseksi vihaajaksi. Huomion arvoista on, että länsimainen (kuten esim. Suomessa ja Ruotsissa) tiedonvälitys, joukkoviestintä ja viihdemaailma ovat tiukasti sionisteihin kuuluvien toimijoiden kontrollissa ja osittaisessa omistuksessa [1]. Ruotsalaisen painostusryhmän ”Jagärhär” toiminta ja siihen liittyen professori Bilyana Martinovskin suoranainen ”noitavaino” ruotsalaisten viranhaltioiden taholta, tukevat yllä esitetyn johdannon kahta väittämää. Elämme hyvin järjetöntä ja henkisesti sairasta aikakautta: Eurooppalainen poliittinen eliitti on päättänyt tuhota itsensä ja kansalaisensa tietyn negatiivisen globaalin poliittisen eliitin hyötyjen alttarille.

Magneettimedian toimitus

 

#OlenTäällä – DDR-Stasi-tyylinen painostusryhmä facebookissa

Ruotsalainen painostusryhmä ”Jagärhär” aloitti toimintansa facebook-ryhmänä ja toimii tänään ammattimaisena DDR-Stasi tyylisenä yhdistyksenä, jossa on yli 75.000 jäsentä. Ryhmä on erikoistunut hyökkäyksiin ”väärinajattelijoita” vastaan, tehden hyökkäyksiä satojen jäsentensä voimin sellaisia ihmisiä vastaan, jotka he haluavat mustamaalata, erottaa virastaan tai järjestää heille poliittisen korrektiuden nimissä elinikäinen porttikiellon julkisissa viroissa. He pitävät huolen siitä, että ”väärinajattelevat” ja vääriä tutkimuksia suorittavat professorit poistetaan yliopistoista ja heidän uransa lopetetaan. Tukholman yliopistossa annettiin 18.9.2017 potkut ilman varoitusta naisprofessorille, Bilyana Martinovskille, joka oli alkanut tutkia Ruotsin joukkoraiskauksia ja tilannut oikeuslaitoksilta julkiset dokumentit yli 50.000 raiskauksesta 2000-luvulla. Hänen päämääränsä oli luoda terapiamuoto, jolla ruotsalaisia joukkoraiskausten uhreja voitaisiin auttaa. Hän oli kymmenen vuotta aiemmin Kalifornialaisissa yliopistoissa työskennellessään luonut toimivia terapiamuotoja sotatraumoista kärsiville amerikkalaissotilaille. Koska dokumentit näyttivät suurimman osan joukkoraiskauksista olevan vieraskielisten tekemiä, piti professori välttämättömänä, että myös virtuaalitodellisuudella varustetuissa tietokoneohjelmissa raiskaajien kielenä oli arabia, somali ja muut kielet, joita joukkoraiskausten uhreiksi joutuneet ruotsalaistytöt eivät ymmärtäneet. Uhrien keskimääräinen ikä on 15-vuotta, joten kirjoitin siksi ”tytöt” enkä naiset. Vaikka joukossa on myös vanhempia uhreja, niin valitettavasti uhreiksi on valittu lähes sääntönä puolustuskyvyttömiä lapsia.

 

 

Ei vienyt kuin hetken selvittää, mistä potkut olivat johtuneet. Tukholman yliopistossa paikallisena ”Stasi-agenttina” eli #Jagärhär ryhmän vetäjänä toimii journalisti Kajsa Klein, joka lähetti Tukholman yliopiston sähköpostiosoitteestaan useita viestejä eri johtohenkilöille professori Martinovskin erottamiseksi. Lisäksi journalisti Kajsa Klein loi käsikirjoituksen lehdistön mustamaalauskampanjalle professori Martinovskia vastaan Dagens Nyheterin johdolla.

Professori Martinovski leimattiin äärioikeistolaiseksi, maahanmuuttovastaiseksi (vaikka on itse maahanmuuttaja!) sekä Trumpin ja Putinin sympatisoijaksi. Joukkoraiskaukset saatiin taas lakaistua maton alle, kun poistettiin akateemisista piiristä niitä tutkinut professori. Myös kaikki nettisivustot, joilla joukkoraaiskauksista on raportoitu, ovat kadonneet internetin ihmeellisestä maailmasta. Jäljellä ovat vain kymmenet tuhannet uhrit, joille ei anneta puheenvuoroa mediassa, ja mikä kaikkein pahinta, poliisi ei ota edes vastaan heidän rikosilmoituksiaan, vaan kutsuu niitä itseaiheutetuiksi tai mielikuvitukseksi. Uhreille jää vain häpeä. #Jagärhär-verkosto on pitänyt huolen siitä, että kaikissa Ruotsin yliopistoissa on nyt tiedossa, että professori Martinovski on poliittisesti persona non grata #Jagärhär-verkostolle ja sen toimintaa rahoittavalle Ruotsin hallitukselle. Siis poliittiselle eliitille, jolla on kaikki valta ja TV-kanavat käytössään. Ei varmaankaan yllätä ketään, että Malena Ernman, Gerta Thunbergin äiti, on aktivistina #jagärhär-verkostossa.

 

Vaarallinen Stasi-tyylinen järjestö on saapunut Suomeen

Kyseinen ruotsalaisjärjestö yrittää levittäytyä maailmanlaajuiseksi ja on saanut Suomessa jo ala-osaston:

Facebook: #OlenTäällä (1500 jäsentä)

Ryhmän toimintaa kuvaillaan facebookissa näin:

Mietitkö usein mitä sanoa, tai mitä toivoisit muiden sanovan lukiessasi sosiaalisen median tai uutissivustojen kommenttikenttiä? Uskaltaisitko kommentoida ja kertoa mielipiteesi useammin jos tietäisit, että saisit muilta kommentoijilta tukea? Oletko jo kenties puuttunut vihapuheeseen internetissä ja tahtoisit muilta tukea keskusteluun? #OlenTäällä -toimintaryhmä tuo yhteen ja tukee heitä, jotka haluavat aktiivisesti puuttua vihapuheeseen. Ryhmän jäsenet osallistuvat verkossa sellaisissa kommenttiosioissa, joissa vihapuhe dominoi keskustelua. Jäsenet tuovat kommentoinnissaan esiin omaan ajatteluunsa pohjautuvia ihmisoikeusperustaisia näkökulmia, oikovat disinformaatiota, ilmiantavat vihapuhetta ja tukevat vihapuheen kohteeksi joutuneita sekä toisiaan. Meidän ei tarvitse aina olla samaa mieltä asioista, mutta meitä yhdistää tavoite tukea avointa, kunnioittavaa ja rakentavaa keskustelukulttuuria. #OlenTäällä ei voi taata, että muut muuttaisivat näkemyksiään. Sen sijaan, ryhmä rohkaisee kaikkia tuomaan esiin omia näkemyksiään ja olemaan läsnä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Verkon kommenttiosioita lukevat myös vihapuheen kohteiksi joutuneet vähemmistöt ja yksittäiset henkilöt. Osallistumalla #olentäällä -toimintaan, voimme näyttää heille että he eivät ole yksin!

Kyseessä on siis Stasi-tyylinen ryhmä kultturimarxilaisia vapaaehtoisia ilmiantajia ja mustamaalaajia, joiden toiminta on sähköistä some-vaikuttamista, hyökkäyksillä, joihin he voivat saada parhaimmillaan satoja osallistujia. Eräänlainen sähköinen Antifa siis. Antifa tekee likaisen työn kaduilla; mielenosoitukset, pahoinpitelyt, autojen polttamiset, ikkunoiden rikkomiset ja tarvittaessa tuhopoltot.

DDR elää Suomessa ja #OlenTäällä-ryhmästä voi löytyä myös joku Tiitisen listalla ollut (Tiitisen listahan on salainen vuoteen 2050).

Vieraskynä

 

Lopuksi

Tässä raadollisessa, materialistisessa ja aistillisessa maailmassa yleensä kaikki äärimmäinen pahuus ja vääryys naamioituu näennäisten kauniilta kuulostavien arvojen kaapuun, kuten #jagärhär painostusryhmäkin (fb) verhoutuu.

Magneettimedian loppulausuntona sanottakoon, että:

#jagärhär -facebookryhmä ilmoittaa olevansa puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka ihanteiksi esitetään työskentely demokraattisen yhteiskunnan puolesta ilman vihaa. He haluavat poistaa yhteisöstä esimerkiksi kaiken syrjinnän ja loukkaamisen, puhumattakaan rasismista. Kuinka tämä edellä mainittu arvomaailma soveltuu yksiin sen kanssa, että juuri #jagärhär -ryhmä vainoaa sen kaltaisia hyvää ja totuutta tarkoittavia ihmisiä kuten Bilyana Martinovski. Tämä fb-ryhmä on tietyn globaalin eliitin instrumenti, ja samalla todistus kyseisen eliitin pohjattomasta vihasta Eurooppalaista järjestäytynyttä yhteiskuntarakennetta vastaan. Tämä yhteiskunnallinen konstruktio on mainitun eliitin pyrkimyksien tiellä, ja sen murskaaminen on heidän hekumallinen unelmansa.

Magneettimedian toimitus

 

Liitteet:

jagärhär1 2

Jagärhär3

Jagärhär4

Jagärhär6

 

Lähteet

http://bilyanamartinovsky.com

https://www.jagarhar.se/kolumnen/the-iamhere-network/

https://www.facebook.com/groups/1451139614958256/?epa=SEARCH_BOX
Internet tiedostoja

https://youtu.be/Kruy9gdo5Vg?t=5748

https://www.amelia.se/reportage/mina-dennerts-natrorelse-jobbar-for-att-trycka-ner-nathatet-jagarhar/

https://www.svt.se/kultur/jag-ar-har-vill-att-fler-roster-ska-horasnsanpetu

https://mail.google.com/mail/u/0/#starred/FMfcgxwDrvCRXVJLvsnjRcwJtZkXmNnL?projector=1

 

Magneettimedian toimituksen lähteet

[1.]

Kilpailuviraston vuosikirjassa 2009 s. 27.
Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.

Brother Nathanael. Saatavilla http://brovids.com/?p=864
Den judiska frågan – några viktiga fakta – Radio Islam. Saatavilla
http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm
The Jewish hand behind Internet. Saatavilla http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm
Talous-sanomat. Digitoday. Saatavilla http://www.digitoday.fi/tyo-ja-ura/2005/04/11/googlen-miljardoorikolmikko-laski-palkkansa-yhteen-dollariin/200510229/66
Veteranstoday. How the Zionist Media Steals from Gentiles. Saatavilla
http://www.veteranstoday.com/2011/12/26/how-the-jewish-media-steals-from-gentiles/
ALMA. Saatavilla http://www.almamedia.fi/sijoittajille/sijoituskohde/toimintaymparisto/
Encyclopedia Britannica. Saatavilla http://www.britannica.com/EBchecked/topic/8971/Agence-France-Presse-AFP
Reuters: CNN irti AP:sta. Saatavilla
http://www.reuters.com/article/2010/06/21/cnn-idUSN2125869420100621
http://yle.fi/yleisradio/organisaatio/hallitus
Membership. Saatavilla Trilateral Commission Membership List.

STT-IL: YLE Aamu TV pe 30.11.2012
Helsingin Sanomat 1.12.2012

 

About Vieraskyna

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.