Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Yhdysvallat ryöstää Syyrian öljyvaroja – Vainovalkea
Home / Ulkomaat / Yhdysvallat ryöstää Syyrian öljyvaroja
Valkoinen talo ilmoitti 6.10. vetävänsä joukkonsa Koillis-Syyriasta. Muutamaa päivää myöhemmin päätöksestään, Israelin ja Jordanian pyynnöstä, sionisti-Trump lupaa jättää pienen määrän Yhdysvaltain joukkoja turvaamaan Syyriassa olevia öljykenttiä – terrorismin uhan varjolla.

Yhdysvallat ryöstää Syyrian öljyvaroja

Yhdysvallat ovat nyt kaappaamassa Syyrian öljykenttiä käyttöönsä. USA:n joukkojen pyrkimyksenä lienee vartioida Isisiä pääsemästä öljylähteille, ja ennen muuta estää Bashar al-Assadin johtamaa Syyrian hallitusta ansaitsemasta öljytuloista.

Oikeustieteen professori Laurie Blankin mukaan ”kansainvälinen oikeus pyrkii antamaan suojan juuri tämän tyyppistä riistämistä vastaan”. Nyt ilmeisesti Yhdysvallat ovat rikkomassa kansainvälisiä oikeuksia, ja tekemässä sotarikosta, anasteassaan Syyrian öljyvaroja.

Onhan Trump sanonut tekevänsä sopimuksen öljykauppoihin liittyen esimerkiksi ExxonMobilin kanssa.

Vainovalkean toimitus

 

Yhdysvallat ryöstää Syyrian öljyvaroja

Valkoinen talo ilmoitti 6.10. vetävänsä joukkonsa Koillis-Syyriasta. Muutamaa päivää myöhemmin päätöksestään, Israelin ja Jordanian pyynnöstä, sionisti-Trump lupaa jättää pienen määrän Yhdysvaltain joukkoja turvaamaan Syyriassa olevia öljykenttiä – terrorismin uhan varjolla.

Nyt julkisuuteen tulleissa Venäläisten satelliittikuvissa käy ilmi Venäjän puolustusministeriön tiedottajan kenraalimajuri Igor Konashenkovin mukaan, “USA:n joukot ryöstävät Syyriasta öljyä vieden sitä ulos maasta muualle jalostettavaksi. Saattueita vartioivat Yhdysvaltain yksityiset sotilasyhtiöt ja erityistoimintajoukot”.

Venäjän puolustusministeriön arvion mukaan Syyriasta salakuljetetun öljytynnyrin hinta on 38 dollaria, jolloin kyseisen “yksityisen yrityksen” kuukausitulot ylittävät 30 miljoonaa dollaria.

Globalistien harjoittaman Syyrian kansallisomaisuuden ryöstöt saavat lisää vahvistusta. Pentagonin päällikkö Mark Esper kertoi perjantaina, että Yhdysvallat aikoo lähettää lisää joukkoja ja panssaroituja ajoneuvoja Itä-Syyriaan estääkseen terroristeja pääsemästä öljykenttiin käsiksi.

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen julkaisu: Kansallinen Vastarinta: https://www.vastarinta.com/yhdysvallat-ryostaa-syyrian-oljyvaroja/

Lähteet: PressTV, Syrian Arab News Agency, The Times of Israel (1, 2)

 

Vainovalkean toimituksen lähde:

https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-baghdadi-oil/trump-suggestion-of-taking-syrian-oil-draws-rebukes-idUSKBN1X60RM

About Kansallinen Vastarinta

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.