Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Ruotsi on sisällissodan partaalla; kehittyykö myös vallankumous? – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Ruotsi on sisällissodan partaalla; kehittyykö myös vallankumous?
Nykyinen maahanmuuton tahti on ollut Ruotsille kestämätöntä. Pommi-iskut ja ammuskelut ovat lisääntyneet viime vuosien aikana räjähdysmäisesti. Ruotsalaiset eivät enää tunne elämäänsä turvalliseksi. Monet haluavat muutosta, ja aseellinen varustautuminen näyttää olevan ainoa ratkaisu tilanteeseen. Syntyykö Uusi Ruotsi mahdollisen sisällissodan ja sitä seuraavan vallankumouksen kautta?

Ruotsi on sisällissodan partaalla; kehittyykö myös vallankumous?

Nykyinen maahanmuuton tahti on ollut Ruotsille kestämätöntä. Pommi-iskut ja ammuskelut ovat lisääntyneet viime vuosien aikana räjähdysmäisesti. Ruotsalaiset eivät enää tunne elämäänsä turvalliseksi. Monet haluavat muutosta, ja aseellinen varustautuminen näyttää olevan ainoa ratkaisu tilanteeseen. Syntyykö Uusi Ruotsi mahdollisen sisällissodan ja sitä seuraavan vallankumouksen kautta?

Ruotsissa pommi-iskut ja ammuskelut ovat räjähdysmäisesti lisääntyneet

Pommi-iskut ja ammuskelut ovat räjähtäneet kirjaimellisesti käsiin Ruotsin maahanmuuttajalähiöissä kahden viime vuoden sisällä. Tammikuun ja kesäkuun välillä raportoitiin yli 100 pommi-iskua, mikä tarkoittaa 70 prosentin kasvua edellisvuoden vastaavaan aikaväliin nähden. Brittiläinen The Spectator-lehti uutisoi pommi-iskujen olevan jopa osa normaalia ruotsalaista arkea. Uusimpien tapausten perusteella Ruotsin yleisradioyhtiö SVT saattaa nykyään jopa sivuuttaa kokonaan uutisoinnit räjähdyksistä illan pääuutislähetyksessä. Tutkijoiden mukaan jengiväkivalta ja rinnakkaisyhteiskuntien syntyä on vakava uhka.

 

 

Artikkelissa kerrataan kaksi viikkoa sitten eri puolilla Tukholman seutua yhden yön aikana tapahtunut pommi-iskujen sarja. Yksi isku tapahtui tiheässä Södermalmin kaupunginosassa keskellä Tukholmaa, ja toiset kaksi Södertäljen sekä Vaxholmin alueilla pääkaupungin kehyskunnissa. Kukaan ei tietojen mukaan loukkaantunut iskuissa, mutta asuinrakennuksia vaurioitui, ja ihmisiä heräsi keskellä yötä kauhunsekaisiin tunnelmiin.

Hämmästyttävää on vielä sekin, että SVT:n uutislähetyksissä pommi-iskujen selostamisen sijaan käsitellään ”saippuaoopperan” kaltaisia lähetyksiä. Muiden muassa BBC:n politiikantoimittaja Andrew Neil huomioi twitterissä, ettei Ruotsin yleisradioyhtiön uutislähetyksessä enää edes viitsitty raportoida pommi-iskuista. Neil kummeksui sitä, että sen sijaan uutisotsikoissa käsiteltiin esimerkiksi kuvanjakopalvelu Instagramin väitettyä sensuuria ylipainoisten naisten kuvia kohtaan. Tämä on hölmistyttävää!

Kriminologi Amir Rostamin Dagens Nyheteriin antaman lausunnon mukaan Rikollisjoukkioiden Ruotsissa jatkuvasti tekemät räjähdeiskut ovat täysin poikkeuksellisia Euroopan ja jopa maailman mittakaavassa.

DN:n uutisoinnin mukaan Ruotsissa oli tänä vuonna maaliskuun alkuun mennessä tehty jo 102 räjähdeiskua, joita tutkimaan oli hälytetty poliisin räjähderikoksiin erikoistunut ryhmä. Viime vuonna vastaavana aikana räjähdyksiä oli 39.

 

Ruotsi on luisumassa täydelliseen sisällissotaan

Yleisesti sisällissota määritellään poliittisesti järjestäytyneen yhteisön, kuten valtion sisällä käytävään sotaan. Tavallisesti sisällissodissa valtion sisällä sotaa käyviä osapuolia tuetaan valtion ulkopuolelta, joko suoraan tai salaisesti. Näitä rikollisjengejä taatusti tuetaan Ruotsin valtion ulkopuolelta. Vaikka Ruotsissa tietyn kaltaisen sodan vastapuolena virkavaltaa vastaan ovat maahanmuuttaja taustaiset rikollisjengit, ilman poliittista ulottuvuutta, voidaan nämä konfliktit määritellä tietyn kaltaiseksi sisällisodaksi, sillä onhan kysymyksessa järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan tehdyt väkivaltaiset iskut. Selkkaus muuttuu poliittiseksi silloin, kun Ruotsin kansalaiset ryhtyvät puolustautumaan rikollisjengejä vastaan.

Ruotsalaisen turvallisuusasiantuntijan Olle Fjordgrenin mukaan Ruotsissa on jo käynnissä matalan intensiteetin sisällissota, joka uhkaa muuttua kuumaksi sisällissodaksi, jos maan kehityssuuntaa ei muuteta pian. Tämä Ollen analyysi julkaistiin vuonna 2013, ja siitä lähtien kyseinen tilanne on todellakin tullut kuumemmaksi.

Ruotsi todellakin kulkee kohti täydellistä sisällissotaa.

– Olemme periaatteessa luovuttaneet ja rikolliset ovat ottaneet vallan. Tällä hetkellä emme pysty asettamaan mitään vastaan, enkä näe, että kehityssuunta voitaisiin kääntää, Fjordgren sanoo.

Fjordgrenin mukaan Ruotsi oli jo vuonna 2013 matalan intensiteetin sisällissodassa, mutta nyt kuusi vuotta myöhemmin rikolliset ovat jo monilla alueilla voittaneet. Näitä alueita nimetään no go -alueiksi.

Ruotsi on likipitäen epäonnistunut valtio

Poliittisen tahdon puute tunnustaa tilanteen vakavuus sekä ongelmia aiheuttavat todelliset syyt, yhdistettynä kyvyttömyyteen ja välinpitämättömyyteen ovat tehneet Ruotsista jo lähes epäonnistuneen valtion.

Yhteiskunnassa toimintasäännöt eivät ole muuttuneet, poliisi partioi kuten aina ennenkin, mutta vastustajat – jengirikolliset – pelaavat aivan uusilla ja omilla säännöillään. Turvallisuusasiantuntijan mukaan ainoa toimiva ratkaisu on nollatoleranssi, New Yorkin malli, missä vaaralliset yhteisöt tehdään toimintakyvyttömiksi poistamalla vaarallinen aines kaduilta.

Jos nykyinen suuntaus ei muutu, Fjordgrenin mukaan lopputuloksena on sisällissota. Se saattaa alkaa syrjäytyneiltä alueilta, tai sitten ruotsalaiset yksinkertaisesti saavat nykymenosta tarpeekseen ja nousevat vastarintaan.

Lisäksi mahdollisesta sisällissodasta voitaisiin sanoa, että Ruotsin kansallismieliset ja isänmaalliset (Vastarintaliike) tulisivat ainakin tietyillä alueilla taistelemaan rikollisjengejä vastaan. Koska hallituksen joukot ynnä poliisivoimat kävisivät sotaa sekä rikollisjengejä, että Vastarintaliikettä vastaan, ajauduttaisiin täydelliseen sotaan poliittisia vallanpitäjiä vastaan. Tämä olisi paremman tulevaisuuden mahdollisuus.

Teoriassa voitaisiin ajatella, että Tanskan, Norjan, Suomen, ja luultavasti Venäjän Vastarintaliikkeet tulisivat tukemaan Ruotsin isänmaallisia. Tällöin voitto voisi olla Vastarintaliikkeelle melko varmaa.

Sisällisotahan täytyy nähdä yhteiskunnallisen kriisin huipentumana. Tämä kriisi on aiheutunut humanitäärisen maahanmuuton ansiosta.

Koska ainakin kaksi poliittisen elämän tendenssiä määrää kypsyyden vallankumouksen alkamiseen, niin nämä kypsyneet tendenssit voivat samoin määrätä valmiuden sisällisodan vähittäiseen puhkeamiseen. Nämä tendenssit ovat: Kansankerroksien, etupäässä palkansaajien, pienyrittäjien, lähiöissä asuvien ynnä työttömien haluttomuus jatkaa elämää nykyisessä yhteiskunnallisessa osittain hengenvaarallisessa ja nöyryyttävässä tilanteessa, ja vastaavasti maan poliittinen johto ei enää pysty hallitsemaan nykyistä tilannetta. Aivan selvästi näkee, että Ruotsin maan johto on menettänyt täydellisesti hallinnan monikulttuurellisessa politiikassaan. Ruotsi on epäonnistunut valtio. Tämä tilanne on lähellä monissa Euroopan maissa, ja puuttuu vain ruutitynnyri suuremman konfliktin sytyttämiseen. Suomi ilmeisesti seuraa tässäkin Ruotsin mallia, ja ajautuu enen pitkää vaikeuksiin.

Mikäli sisällisota todellakin leimahtaa Ruotsiin, täytyy vain toivoa sen seurauksena poliittista ja yhteiskunnallista vallankumousta, jonka tuloksena valtiolliset perustukset uudistuisivat edustamaan itsenäistä sekä vapaata valtiota.

 

Mikä neuvoksi väkivaltaisuuksien lopettamiseksi?

Ruotsalaiset arvoliberalistiset poliitikot antavat pommi-iskujen ja muiden väkivaltaisuuksien ehkäisemiseksi stereotypisia sekä poliittisesti hyvin korrekteja ohjeita, kuten esimerkiksi asennekasvatusta kouluissa, poliisivahvuuden lisäämistä, lisärahoitusta järjestyksenvalvontasektorille yms. sanahelinää, jotka toimenpiteet eivät johta yhtään mihinkään.

Tosin Ruotsindemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson hiljattain ehdotti sotilaiden laittamista kaduille poliisin avuksi lähiöihin rikollisjengejä vastaan. Ehkä tämä olisi tyhjää parempi toimenpide.

 

 

 

Nämä poliitikot ja Ruotsin media eivät uskalla myöntää, että rikollisuuden ja erikoisesti väkivaltaisuuksien lisääntymisen taustalla on se, että Ruotsi on ottanut aivan liikaa maahanmuuttajia: tämä on johtanut hallitsemattomaan tilanteeseen. Populaatiota on tullut pääosin poliittisen Lähi-idän alueelta mukaan lukien Afrikan tietyt valtiot.

Yllä olevaan lukuun viitaten voidaan esittää, että:

Ainoita ratkaisuja ovat näiden rikollisten aineksien täydellinen poistaminen kaduilta ja heidän palauttaminen esi-isiensä maihin. Ruotsin ei pitäisi ottaa vastaan enää ainuttakaan tulijaa poliittisen Lähi-idän alueelta. Lähestulkoon kaikki Lähi-idästä, Afrikan tietyistä valtioista ja Balkanilta Ruotsiin saapuneet muuttajat tulisi palauttaa sinne minne kuuluvatkin.

Juuri yllä mainitut korjaukset eivät ole mahdollisia ennen kuin tiettyjen humanitääristen maahanmuuttajien valta, ja ennen muuta negatiivista globalisaatiota suosivien poliittisten vallanpitäjien hegemonia on murskattu. Tämä tarkoittaisi Ruotsalaisen valtiojärjestelmän täydellistä murrosta.

Markku Juutinen

 

Lähteet

Paulina Neuding (26.10.2019). The Spectator. Bomb attacks are now a normal part of Swedish life. Saatavina: https://www.spectator.co.uk/2019/10/bomb-attacks-are-now-a-normal-part-of-swedish-life/amp/

Andrew Neil (25.10.2019). Saatavina: https://twitter.com/afneil/status/1187770249887784960Dagens Nyheter (3.11.2019). Kriminolog: Sprängdåden i Sverige unika för Europa. Saatavina: https://www.dn.se/nyheter/sverige/kriminolog-sprangdaden-i-sverige-unika-for-europa/

Olle Fjordgren (2013). Vi befinner oss i ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig. Saatavina: https://dispatchint.com/755/vi-befinner-oss-i-ett-lagintensivt-asymmetriskt-inbordeskrig

IL (16.9.2017). Poliisiylijohtaja muistuttaa resurssipulasta – pelkona no go -alueet: ”On se mahdollista”. Saatavina: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201709152200394777

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.