Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia
Juutalaisten suhtautuminen mustiin

Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

Vainovalkea julkaisee vuonna 2014 Magneettimediassa julkaistun artikkelin siitä ”Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia”. Vaikka juutalaiset toimijat ilmoittavat kannattavansa ”monikulttuurisuutta, on Israelin valtio äärimmäisen rasistisen suvaitsematon väestöpolitiikassaan. Lisäksi juutalaisvaltion miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi. Israelilaiset kutsuvat palestiinalaisia ”Amalekin kansaksi, joka on pyyhittävä pois elävien kirjoista. Vuonna 2015 alkoi maahanmuuttajien invaasio poliittisen Lähi-idän alueilta Eurooppaan. Tässä värväyksessä ovat avainasemassa olleet juutalaiset järjestöt. Äärimmäisen syrjivää ja sairaaloista Talmud-ideologiaa kannattavat juutalaiset etujärjestöt pyrkivät sekoittamaan Euroopan maiden yhteiskunnat maahanmuuttajien vyörytyksellä, ja samalla säilyttää Israelin rasistisen kansallismielisenä valtiona. Monikulttuurisuus on siis sionistiselle eliitin poliittinen instrumentti länsimaisten valtioiden romuttamiseksi.

Toimitus

 

Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

Ranskalaiskamerunilaisen koomikko Dieudonné M’bala M’balan kokema vaino on nostanut juutalaisten ja mustien väliset yhteiskunnalliset suhteet keskusteluun myös Euroopassa. Myös Magneettimedia on kirjoittanut usein ”Ranskan Farrakhaniksi” kutsutusta koomikosta. Mutta kuka on alkuperäinen Farrakhan?

Mustan Nation of Islam (NOI) -järjestön johtaja Louis Farrakhan on mies, jota sionistit pelkäävät. Kun mustat nousivat Yhdysvalloissa kapinaan, jakautui väestö sionisteille uskollisiin ja heitä vastustaviin. Farrakhanin liike on jatkumoa mustalle radikalismille, joka ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan juutalaisten rasistista asennetta muita kansoja kohtaan.

NOI, Farrakhan ja Dieudonné tahtovat muistuttaa niin valkoisia kuin värillisiäkin siitä, että juutalaiset olivat erittäin tärkeässä asemassa esimerkiksi mustan orjakaupan aikaan. Vaikka juutalaiset järjestöt sanovatkin kannattavansa ”monikulttuurisuutta”, ei kyse ole kunnioituksesta muita kansoja kohtaan. Juutalaiset haluavat esimerkiksi ajaa mustat afrikkalaiset maahanmuuttajat ulos Israelista. Juutalaisvaltio on jopa pakkosteriloinut maahan tulleita etiopialaisnaisia.

Dieudonné kädessään "The Secret Relationship Between Blacks and Jews Vol. 2: How Jews Gained Control Of The Black American Economy"

Dieudonné kädessään The Secret
Relationship Between
Blacks and Jews Vol.
2: How Jews Gained
Control Of The Black
American Economy

Kirjoitimme orjakaupasta Dieudonnén elämää käsittelevässä artikkelissa ”Älä naura! Se on juutalaisvastaista!”:

Nation of Islam -järjestön tutkimusyksikkö on murskannut myytin siitä, että juutalaisilla ei olisi ollut mainittavaa roolia transatlanttisessa orjakaupassa. Samalla he nostivat esiin erään historian vaietuimmista aiheista kolmen juutalaislähteitä suoraan siteeraavan teoksen voimin…

Kirjat todistavat aukottomasti, että juutalaisilla ei ollut vain huomattava, vaan ylivoimainen asema mustien orjakaupassa. Juutalaiset olivat alalla vertaansa vailla! He hallitsivat kauppaa, he päättivät käytännöistä ja käärivät voitot. Jopa Jewish Telegraph Agency vahvisti hiljattain, että jättimäinen joukko hollantilaisia juutalaisia osallistui orjakauppaan. Jewish Daily Forward puolestaan myönsi 2013, että ’Suurin osa etelävaltioiden juutalaisista puolusti orjuutta ja monet heistä jopa vaativat orjakaupan rajua laajentamista.’

The Secret Relationship Between Blacks and Jews -kirjan voi ladata Radio Islam -verkkosivuilta. Nation of Islamin mukaan orjakauppa oli vasta mustien kokeman taloudellisen riiston alku. Hyväksikäyttö on jatkunut aina näihin päiviin asti. Juutalaiset painostusjärjestöt ovat olleet kauhuissaan kirjasta.

Juutalaisten rasismi mustia kohtaan on ehkäpä länsimaiden suurin tabu holokaustitutkimuksen ohella, sillä se rikkoo tarkoin varjellun myytin juutalaisista ”uhrikansana”. FOI, Farrakhan ja Dieudonné kutsuvat juutalaisia rikkaaksi etuoikeutetuksi luokaksi, jolle mustilla on vain välinearvoa. Niin Farrakhan kuin myös Dieudonné ovat tuominneet jyrkästi juutalaisvaltio Israelin olemassaolon ja toiminnan. Molemmat ovat esimerkiksi vierailleet Libanonissa osoittamassa solidaarisuutta paikalliselle väestölle.

Koska Farrakhan ei ole nöyristellyt Israelin edessä, ovat lukuisat länsimaiset sionistivaltiot hyökänneet häntä vastaan. 1980-luvulla hän esimerkiksi sai maahantulokiellon Englantiin mielipiteidensä vuoksi. Juutalaiset painostusjärjestöt kuten Anti-Defamation League hyökkäävät Yhdysvalloissa kaikkien järjestöjen kimppuun, jotka uskaltautuvat tekemään yhteistyötä Farrakhanin kanssa.

Farrakhan on saanut kannatusta myös yllättäviltä tahoilta. David Duken sivuilla julkaistussa Dieudonnéa käsittelevässä artikkelissa lainataan Nation of Islamin tekstiä ja kannustetaan kansojen väliseen yhteistyöhön sionismia vastaan. Farrakhan itse on kehottanut valkoisia varjelemaan omaa perintöään ja olemaan sekoittumatta mustien kanssa. Kansojen sekoittuminen tuhoaa lopulta kaikkien identiteetin.

Radio Islam on kerännyt paljon mielenkiintoisia videoita Farrakhanin puheista. Suomalaisten ja maahanmuuttajien välisen yhteisymmärryksen nimissä kehotamme levittämään niitä mahdollisimman laajalle!


Arvi Pihkala

About Toimitus

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.