Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Turkki on avannut rajansa Kreikkaan pyrkiville siirtolaisille, myös Suomea uhkaa ”turvapaikanhakijoiden” aalto – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Turkki on avannut rajansa Kreikkaan pyrkiville siirtolaisille, myös Suomea uhkaa ”turvapaikanhakijoiden” aalto
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan vahvistaa, että Turkki on avannut rajansa pakolaisille Turkista EU:hun. Erdokanin mukaan Turkki ei enää kykene huolehtimaan uusista Syyriasta saapuvista pakolaisista. Suomen poliittinen koneisto on haltioitunut haalimaan Välimeren alueen pakolaisleireiltä ”turvapaikanhakijoita” Suomeen, välittämättä kotimaan heikossa-asemassa olevasta väestöstä.

Turkki on avannut rajansa Kreikkaan pyrkiville siirtolaisille, myös Suomea uhkaa ”turvapaikanhakijoiden” aalto

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan vahvistaa, että Turkki on avannut rajansa pakolaisille Turkista EU:hun. Erdokanin mukaan Turkki ei enää kykene huolehtimaan uusista Syyriasta saapuvista pakolaisista. Suomen poliittinen koneisto on haltioitunut haalimaan Välimeren alueen pakolaisleireiltäturvapaikanhakijoitaSuomeen, välittämättä kotimaan heikossa-asemassa olevasta väestöstä.

Konflikteja Kreikan rajalla

Kreikan hallitus on ilmoittanut puolestaan estäneensä 4 000 siirtolaisen tulon Turkista. Maan poliisi on pysäyttänyt ”pakolaisten” saapumisen rajan yli Kreikkaan voimatoimin. Poliisi on ampunut kyynelkaasua kohti tunkeutujia Länsi-Turkissa sijaitsevalla Edirnen rajatarkastuspisteellä.

Erdoganin mukaan rajalle tulevien määrä voi tänään nousta jopa 30 000 ihmiseen.

Miksi Turkki avasi rajansa?

Miksi valtamedian mukaan Turkki ei aio sulkea rajaansa?

Miksi? Koska Euroopan unionin täytyy pitää lupauksensa, Erdogan sanoi tänään Istanbulissa.

Turkki sekä EU solmivat vuonna 2016 pakolaissopimuksen, jolla tavoiteltiin ”turvapaikanhakijoiden” saapumisen rajoittamista Eurooppaan. Turkin mukaan Euroopan Unioni ei ole tehnyt riittävästi pakolaisten auttamiseksi.

Turkin todellinen syy rajojensa avaamiseen

Suurin syy siihen, että Turkki näyttä nyt avanneen rajansa maasta poistuville ”pakolaisille” johtuu Idlibin tilanteesta.

Yhdysvallat ja Turkki nimittäin ilmaisivat hiljattain tyytymättömyytensä Syyrian hallinnon puolustuksellisille sotatoimille, yhteistyössä Venäjän kanssa, Isis-terroristi solujen rippeitä vastaan Syyrian Idlibissä. Tähän viitaten Erdogan ja Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump ovat keskustelivat Pohjois-Syyriassa sijaitsevan Idlibin maakunnan kriisin lopettamisesta, josta kertoo Turkin presidentinkanslia.

Yhdysvallat ja muut läntisen koalition tietyt valtiot, mukaan lukien Turkki, ovat katsoneet karsaasti Israelin ja Yhdysvaltojen kouluttamien1 Isis-terroristen ja muiden sen kaltaisten ääriryhmien kukistumista Syyriassa. Tämä johtuu siitä, että sionistinen länsi ei päässyt tavoitteeseensa itsenäisen ja taloudellisesti globaalista finanssijärjestelmästä riippumattoman Syyrian ja sen hallinnon nujertamisessa. Tässä on oleellisin syy Turkin sotatoimille Syyriaa vastaan sekä sen rajojensa avaamiselle, ja kuten myös Yhdysvaltojen poliittiselle raivolle.

Turkin kiihtyvillä sotilaallisilla hyökkäyksillä suvereenia Syyrian valtiota vastaan, läntinen liittouma pyrkii lietsomaan sodan ilmiliekkeihin Syyriassa, että Bašar al-Assad hallinto saataisiin viimein kukistettua.

Suomen poliittinen koneisto haluaa kiihkeästi ottaa vastaan ”turvapaikanhakijoita”

Suomen poliitikot ovat luvanneet auliisti avata rajansa uudelle ”turvapaikanhakijoiden” invaasiolle.

Yle uutisoinnin mukaan hallituspuolueet ovat päässeet sopuun siitä, miten Suomi tulee toimimaan Välimeren alueella pakolaisleireillä olevien turvapaikanhakijoiden suhteen.

Uutisoinnin mukaan oli sovittu, että Kreikasta, Kyprokselta, Maltalta ja Italiasta voidaan leireiltä hakea Suomeen 175 henkilöä. Kerrotaan, että ensisijaisesti kyseeseen tulevat alaikäiset henkilöt, myös yksinhuoltajaperheiden noutaminen on täysin mahdollista. Hallituspuolueiden saavuttaman päätöksen mukaan näiden henkilöiden pitäisi olla Afganistanista, Syyriasta tai vastaavista kriisimaista. Afganistan ei kuitenkaa ole mikään kriisimaa, josta pitäisi paeta jonnekkin.

Ilmoitettu ”turvapaikanhakijoiden” lukumäärä on aivan vertauskuvallinen, kyseinen lukumäärä voi olla mikä tahansa, sen jälkeen, kun Turkki on avannut rajansa. Eihän Suomen äärimmäistä monikulttuurisuutta ihannoivan, ja toisaalta kansaansa sekä isänmaataan pilkkaavan poliittisen mafian muukalaisystävällisyydellä ole todellakaan rajoja.

Sisäministerillä on huoli maailman väestöstä, mutta kotimaan rutiköyhiä ei auteta

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kommentoi hallituksen päätöstä vihreiden puoluevaltuuskunnan kokouksen aluksi Helsingissä.

Meidän pitää auttaa näitä ihmisiä ja ennen kaikkea lapsia. Tämä on inhimillinen päätös ja osoittaa, että Suomi kunnioittaa ihmisoikeuksia, Ohisalo sanoo.

Maria Ohisalo.

Ohisalon mukaan turvapaikanhakijoiden ottamisesta päätetään poliittisesti valtioneuvoston istunnossa ensi viikolla. Ohisalo ei tarkemmin määritellyt sitä, milloin ensimmäiset näistä turvapaikanhakijoista voisivat saapua Suomeen.

Yhteiskunnallinen ja sosiaalinen eriarvoisuu ovat nyky Suomessa kärjistyneet, ja maassa on nykyisin likipitäen miljoona hyvin puutteenalaista ihmistä. Tästä huolimatta sisäministerin ja muiden poliittisten päättäjien mielenkiinto ja huoli kohdistuu maailman muukalaisiin uusliberalistisen monikultuurisuuden nimissä. Tämä on sanoin kuvaamattoman törkeää oman maansa kansalaisten halveksuntaa ja pilkkaamista. Kuitenkaan tätä ei tarvitse ihmetellä, sillä myös Suomen poliittinen mafia osallistuu riumurinnoin suomalaisiin kohdistuvaan vähittäiseen kansanmurhaan.

Sionistisen läntisen liittouman globaali valtapolitiikka synnyttää pakolaisuutta

Hyökkäys Syyriaan, kuten muihinkin poliittisen Lähi-idän valtioihin, on johtunut ainoastaan Israelin ja Israel-lobbyn valtavasta painostuskampanjasta Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaa kohtaan. Syyriaan liittyen Israel oli sponsoroinut jo kauan separatisti-kurdeja oman valtion tavoittelemisessa Syyriasta1, koska se heiveröittäisi Syyriaa ja siten auttaisi Israelia pyrkimyksissään Golanin kukkuloiden ja suur-Israelin suhteen. Syyria ja sen kansa on vain puolustautunut tukenaan sen liittolaiset, joita ovat Venäjä, Iran ja Hisbollah.

Kansainvälisen politiikan yksi fakta on, että läntinen liittouma, johon kuuluvat esimerkiksi Yhdysvallat, Englanti, Ranska, Israel, Turkki ja Saudi-Arabia ovat synnyttäneet maailman valtapolitiikallaan sotia, kurjuutta, nälänhätää ja kuolemaa operointi alueillaan. Juuri tämä on synnyttänyt tekosyyn värvätä pakolaisuutta Eurooppaan. Tästä johtuen pakolaiskriisin vastuu kuuluu läntisen liittouman valtioille. Esimerkiksi Saudi-Arabia, Turkki ja Israel voisivat mainiosti Yhdysvaltojen, Englanin ja Ranskan avustuksella pystyttää pakolaisleirin, jonnekkin Lähi-idän alueelle, jolloi turvapaikanhakijatkin olisivat enemmän tutussa ympäristössään, myös kielellisesti.

Kaukomaiden kansojen raahaaminen Eurooppaan aiheuttaa vain heidän lähtöasemiinsa ja kotimaihinsa horjuvuutta, lisäksi moinen maailman syleily on vain pisara meressä maailman köyhien ja avuntarpeessa olevien auttamisen suhteen.

Sisäministeriön sivuilla todetaan, että Suomen maahanmuuttopolitiikka ja siihen liittyvän lainsäädännön valmistelu perustuvat hallituksen linjaamiin tavoitteisiin, EU:n yhteiseen maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaan sekä kansainvälisiin sopimuksiin. Nämä kansainväliset sopimukset puolestaan takaavat sen, ettö Suomen maahanmuuttopolitiikan kautta Suomen poliittiset vallanpitäjät saavat vapaasti vaihtaa kansamme ja geneettisen perimämme kultgtuureineen joksikin toiseksi.

Vapaamuurari Richard Coudenhove-Kalergin teoksesta Praktischer Idealismus (Käytännön idealismi). Kalergi ennusti teoksessaan, että tulevaisuuden Euroopasta muodostuisi eri kansojen ja kulttuurien sulatusuuni.2

Teosta on pidetty valkoisiin kohdistuvan kansanmurhasuunnitelmana, jonka laatimiseen osallistuivat Kalergin lisäksi juutalainen Jean Monnet ja sotarikollisen Winston Churchill.

Sionistit juuri löysivät R.C-Kalergin kirjoituksita inspiraation muodostaa Euroopan Unionin, jonka yhtenä tarkoituksena on eri geneettisten ryhmien täydellinen sekoittaminen.3

Tämähän on juuri nykyisin tapahtumassa Euroopassa.

Markku Juutinen

Lähteet

https://www.nytimes.com/reuters/2020/02/28/world/europe/28reuters-syria-security.html

Grisis Group (2016.30.11). Turkey,s Refugee Crisis: … Saatavina: https://www.crisisgroup.org/europe-central-asia/western-europemediterranean/turkey/turkey-s-refugee-crisis-politics-permanence

Reuters (15.2.2020) https://www.reuters.com/article/us-syria-security-turkey-usa/erdogan-trump-discuss-immediate-halt-to-idlib-crisis-turkish-presidency-idUSKBN2090MI

Yle (22.2.2020). Sisäministeriö vahvistaa: Suomi voi ottaa 175 turvapaikanhakijaa Välimeren pakolaisleireiltä. Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-11222939

………………..

1. Global Research. Suur-Kurdistan. Saatavina: http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/turkin-erdoganin-mukaan-raja-on-auki-kreikka-kertoo-estaneensa-4-000-siirtolaisen-saapumisen-maahan/7744920#gs.xxxiro

2. Coudenhove-Kalergi (1925). Praktischer idealismus. PANEUROPA-VERLAG WIEN-LEIPZIG.

3. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.