Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Maria Ohisalo: ”Turvapaikanhakijoille” suodaan rajanylitysoikeus. Monikulttuurisuusideologia kukoistaa! – Vainovalkea
Home / Kotimaa / Maria Ohisalo: ”Turvapaikanhakijoille” suodaan rajanylitysoikeus. Monikulttuurisuusideologia kukoistaa!
Suomi on sulkenut rajansa, joiden pitäisi järkevästi ajatellen pysyä suljettuina myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saisivat kansainvälisiin sopimuksiin perustuen hakea turvapaikkaa. Tosin on huomioitava, että myös Euroopan Unioni on laittanut rajansa kiinni ainakin kuukaudeksi, joten ”turvapaikanhakijoiden” ryntäystä Suomen rajoille tuskin on odotettavissa poikkeustilan kuluessa.

Maria Ohisalo: ”Turvapaikanhakijoille” suodaan rajanylitysoikeus. Monikulttuurisuusideologia kukoistaa!

Suomi on sulkenut rajansa, joiden pitäisi järkevästi ajatellen pysyä suljettuina myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saisivat kansainvälisiin sopimuksiin perustuen hakea turvapaikkaa. Tosin on huomioitava, että myös Euroopan Unioni on laittanut rajansa kiinni ainakin kuukaudeksi, joten ”turvapaikanhakijoiden” ryntäystä Suomen rajoille tuskin on odotettavissa poikkeustilan kuluessa.

Ensinnäkin on syytä huomauttaa, että Suomen hallitus vitkasteli toimenpiteissään koronavirusepidemian torjumiseksi. Tämän tahallisen jahkailun syytä on, että nyt otettiin käyttöön paljon rajummat toimenpiteet mainitun tartuntavaaran torjumiseksi, kuin mitä varhaisemmassa vaiheessa varautumalla olisi tarvinnut. Näin menetellen Suomen valtaapitävät saavat myös maassa talouskriisin aikaan, mikä aiheuttaa sen, että yritykset ja kansantalouden tila yleensä luisuu entistä enemmän globaalien rahoitusmarkkinoiden ja kansainvälisen finanssijärjestelmän hyväksikäytettäväksi.

 

Ohisaloa tulkiten: turvapaikanhakijoiden oikeudet menevät kaiken muun edelle

Suomi laittoi rajansa lähes täysin kiinni valmiuslain saattelemana, mikä tarkoittaa muiden muassa rajanylityspaikkojen ja monien lentokenttien sulkemista sekä sisärajatarkastuksia. Tavara-, rahti- ja paluuliikennettä lukuun ottamatta, suomalaiset eivät saa matkustaa ulkomaille ja ulkomailta Suomeen palaavat maan kansalaiset joutuvat kahden viikon karanteeniin.

Kaiken terveen järjen mukaan maan rajojen sulkeminen tarkoittaa sitä, että ne pysyvät kiinni myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saavat sisäänpääsyoikeuden turvapaikanhakemisen nojalla.

Jos Suomen rajanylityspaikalle saapuu turvapaikanhakija, hänellä on kansainvälisten sopimusten mukaan oikeus hakea turvapaikkaa, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmoitti tällä viikolla pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Jotkut uusliberalistiset toimijat ovat saivarrelleet yllä mainittua Ohisalon lausuntoa siten, että Ohisalo siinä puhuu muka vain oikeudesta anoa turvapaikkaa, mikä ei muka tarkoittaisi sitä, että ”turvapaikanhakijat” tulisivat Suomen puolelle. Kuitenkaan nämä maahantulijat eivät voisi jäädä rajalle odottelemaan turvapaikkahakemuksen päätöstä, joten heidät saatettaisiin Suomeen turvapaikkaprosessiin.

Maahantunkeutujien seuraaminen turvapaikkaprosessin käsittelyä Suomen puolella vahvistuu sisäministeriön kansliapäällikkö Kirsi Pimiän lausunnosta:

Jos henkilö tulee Suomen rajalle sulun aikana ja kertoo haluavansa hakea turvapaikkaa Suomesta, hänet ohjataan Pimiän mukaan normaaliin turvapaikkaprosessiin eli hän saa jäädä maahan prosessin ajaksi.”

Silloin sovellettaisiin samoja säännöksiä kuin muihinkin eli asetettaisiin 14 päivän karanteeniin. Heille tehtäisiin myös alkuterveystarkastus.

Yllä olevaan viitaten hallitus ja sisäministeriö kantavat huolta erityisesti ”turvapaikanhakijoista”, vaikka Suomi on poikkeustilassa, ja menossa kohti yhteiskunnallista sekä taloudellista katastrofia. Kansanpetturipoliitikoille kansainväliset sopimukset ovat paljon tärkeämmät kuin Suomea ja maan kansalaisia turvaavat toimeentulon ja huolenpidon noudattaminen, mitkä ovat perustuslakiin kirjattuja perusoikeuksia.

Jos ajatellaan tilannetta, jonka mukaan ”turvapaikanhakijat” rajojen sulkemisesta huolimatta saapuisivat Suomeen, pahentaisivat saapujat koronavirusepidemian leviämistä entisestään maassa.

Resurssit ja rahat olisi keskitettävä maan kansalaisten hyväksi

Maailmalla jylläävä koronavirusepidemia aiheuttaa myös globaalin talouskriisin, ja sitä kautta se vaikuttaa maailmantalouden lamaantumiseen. Edellä mainittu ei voi olla vaikuttamatta myös Suomen talouteen, jonka ahdinkoa tulee lisäämään vielä valmiuslain takia aiheutuneet yrityksien konkurssit. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomessa kaikki voimavarat tulee suunnata oman maan kansalaisten sekä heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseen kriisin yli. Nyt resursseja ja rahoja tarvitaan ennen muuta Suomen ja suomalaisten selviämiseen vallitsevasta tilanteesta.

Turvapaikkahakemukset luonnollisesti pitää tässä tilanteessa, ja muulloinkin jättää käsittelemättä.

 

Lopuksi

Yllä olevasta uutisoinnista on selvästi havaittavissa, että Suomen kansanpetturipoliitikot katkerasti vihaavat ja halveksivat suomalaisia ja suomalaista kansankulttuuriperinnettä. Maan poliittinen mafia, jota esimerkiksi Ohisalo ja pääministeri Sanna Marin osuvasti edustavat, haluavat vaihtaa suomalaisen etniskulttuurisen konstruktion Lähi-idän ja Afrikan maanosan tiettyjen maiden populaatioon. Väestötieteellisesti eli demografisesti Suomessa, Ruotsissa ja myös muualla Euroopassa harjoitettu monikulttuurisuuspolitiikka ja siihen liittyvä haittamaahanmuutto johtavat jatkuessaan väistämättömään väestönmuutokseen Euroopassa.

Mikä saa Suomen kansanpetturipoliitikot menettelemään näin katalasti kansalaisiaan ja kotimaataan kohtaan, että he jopa poikkeustilan aikana pitävät yllä sitä mahdollisuutta, joka sallisi muukalaisinvaasion saapumisen lamaantuvaan Suomeen? Taustalla on kyseisten kansanpettureiden taipuminen negatiivisen globaalin eliitin arvomaailmaa vastaavien pyrkimyksien asiamiehiksi kotimaissaan. Nämä asiamiehet ovat tulleet manipuloiduksi kuvittelemaan, että globalistien maailmanlaajuinen jopa ”ekumeeninen” monikulttuurisuus tulisi muka palvelemaan jotenkin humanitäärisiä arvoja, jotka vielä yhdistyneenä kaiken tuhoavaan kansainväliseen finanssijärjestelmään antaisivat resursseja arvoliberalistisille tavoitteille.

Hallituksen hajottaminen auttaisi tilannetta lyhyellä aikavälillä. Tulevaisuutta ajatelle myös eduskunta, kaikki puolueet ja poliittinen järjestelmä pitäisi purkaa perutuksiaan myöten. Näin menetellen luotaisiin uusi poliittinen järjestelmä itsenäistyvään Suomeen.

Todettakoon lopuksi, kuten jo alussa sanottiin, että myös Euroopan Unioni on laittanut rajansa kiinni ainakin kuukaudeksi, joten ”turvapaikanhakijoiden” ryntäystä Suomen rajoille tuskin on odotettavissa poikkeustilan aikana.

Markku Juutinen

 

Lähteet

The Verge (17.3.2020). European Union closes all external borders for 30 days. https://www.theverge.com/2020/3/17/21184043/european-union-eu-travel-ban-coronavirus-covid-19-restrictions-merkel?fbclid=IwAR2bE4PnEDuOc52rzie3Q0grFAJLBHp5NGvUHymZVQnAqdGr65_TfpTh0GQ

HS. (12.3.2020). https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006437062.html

Kauppalehti (17.3.2020). https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-laittaa-torstaina-rajat-kiinni-pekka-haavisto-tama-on-erittain-vahva-viesti-nyt-kaikille/be94b385-f70b-4e37-bc83-016666b4a03e

Iltalehti (19.3.2020). https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6f87b1d0-c38f-48ce-bc02-db7d1218b339?fbclid=IwAR2FY_APkzTeYG79Qct39azHPw-JWrMYH4buD_U1vB8RcM005aQi0mj8HYY

Talouselämä (10.3.2020). https://www.talouselama.fi/uutiset/paras-ennuste-on-talouskriisi-huono-maailmantalouden-taydellinen-pysahtyminen-raportti-povaa-koronaviruksen-osuvan-pahasti-suomen-talouteen/d0ff4336-a1f3-4543-a4da-af9a03931e9

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.