Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Valtion ja yhteiskunnan raunioittamisen instrumentit – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Valtion ja yhteiskunnan raunioittamisen instrumentit
Suomalaisen yhteiskunnan henkinen ja taloudellinen selkäranka rutisee murtuessaan. Tämän degeneraation syöksykierre on saavuttamassa lakipisteensä. Ei riitä, että henkinen myrkky tuhoaa aikamme suomalaisia hirvittällä voimallaan, vaan myös tulevat sukupolvet halutaan sumentaa hedonismin ja sukupuolineutraaliuden kasvupohjaksi. Degeneraation instrumentaalisina puuhamiehina ovat Suomen kansanpetturipolitiikot ynnä muut arvoliberalistiset ainekset.

Valtion ja yhteiskunnan raunioittamisen instrumentit

Suomalaisen yhteiskunnan henkinen ja taloudellinen selkäranka rutisee murtuessaan. Tämän degeneraation syöksykierre on saavuttamassa lakipisteensä. Ei riitä, että henkinen myrkky tuhoaa aikamme suomalaisia hirvittällä voimallaan, vaan myös tulevat sukupolvet halutaan sumentaa hedonismin ja sukupuolineutraaliuden kasvupohjaksi. Degeneraation instrumentaalisina puuhamiehina ovat Suomen kansanpetturipolitiikot ynnä muut arvoliberalistiset ainekset.

Demoralisointi eli yhteiskunnan tarkoituksellinen tuhoaminen

Demoralisoinnissa kansaa manipuloidaan ajattelemaan millainen yhteiskunnan ”pitäisi” olla, mutta sen sijaan ei paljasteta, millainen maailma on todellisuudessa. Tässä menetelmässä vähätellään omaa etniskulttuurista taustaa, isänmaallisuutta, miehen sekä naisen muodostamaa perhemallia, kristillistä arvomaailmaa ja ylipäätään halveksitaan eettisiä periaatteita. Vastaavasti näiden edellä mainittujen arvojen tilalle hallitseva eliitti, sitä tukeva mediakoneisto ja siihen liittyvä viihdeteollisuus syöttävät ihmisille täysin korkeiden moraalikäsitysten vastaisia prinsiippejä.

Voimakkaimmin turmeleva vaikutus suuntautuu miehen sekä naisen muodostamaa perhemallia kohtaan. Näitä avioliiton myrkyttäjiä ovat muiden muassa sukupuolineutraali kasvatus, sateenkaari-ideologia, pride-kulkueet, jonne otetaan mukaan myös pienet lapset ja koulutusmaailma yleensä. Kristillinen arvomaailma myös yleensä nähdään uhkana sekä vähättellään omaa etniskulttuurista taustaa ja isänmaallisuutta.

Homoadoptiot aloitettiin Suomessa

Esimerkkejä:

Ensimmäiset adoptiot samaa sukupuolta olevien parien perheisiin on vahvistettu tuomioistuimessa, kertoo Sateenkaariperheet ry.

Järjestön mukaan adoptioita on vahvistettu 20. huhtikuuta mennessä ainakin kaksi, joista yksi naisparin ja yksi miesparin perheeseen. Tiedotteen mukaan molemmat ovat kotimaisia adoptioita, joissa oli kysymys vauvaikäisen lapsen adoptiosta Helsingissä.

Avioliittolain uudistus saatiin voimaan 1.3.2017. Uudistus mahdollistaa avioliiton sekä samalla perheen ulkoisen adoption samaa sukupuolta oleville pareille. Nyt aloitetaan yhteiskunnan rappeuttaminen tältä osin eli lapsia voidaan lainvoimalla pakottaa yhteiselämään homo- ja lesboparien kanssa. Onnellistako? Tuskin.

Suomen sisäministeri Maria Ohisalo riemastui suunnattomasti mainituista adoptioista, kuten jäljempänä oleva Ohisalon innostusta pursuava Twitter-päivitys hymiöineen paljastaa.

 

Review of the Economics of the Household -aikakauslehdessa julkaistiin  kanadalainen tutkimus, jossa analysoitiin erittäin laajaa väestöpohjaista aineistoa. Tutkimuksen perusteella homo- ja lesbopariskuntien lapsien koulumenestys ja valmistuminen esimerkiksi lukiosta noudatti vain 65 prosentin todennäköisyyttä verrattuna vastakkaista sukupuolta olevien ja  avioliitossa elävien parien lapsiin.1 Koska lesbo- ja homoparien koulutustaso on yhtä korkea tai jopa korkeampi kuin vastakkaista sukupuolta olevien pariskuntien koulutustaso, ei heikompi koulumenestys lesbo- ja homoparien adoptioilla viittaa tiedolliseen kehykseen, vaan johonkin muuhun lapsuusvuosien puutteeseen. Näitä puutteita samaa sukupuolta olevien vanhempien perheissä saattavat olla muun muassa tunne-elämän terveydelliset haitat, lapsuusajan kehityskaari eheään käyttäytymiseen ja turvallisuuden tunne yleensä.

Kasvatuksen teorian ja tradition professori, Tapio Puolimatka Jyväskylän yliopistosta kirjoittaa, että on olemassa merkittävää todistusaineistoa siitä, että äidillä ja isällä on erilaiset vahvuudet vanhemmuudessa. Näin ollen äidin tai isän puuttuminen vaikeuttaa lapsen kehitystä eri tavoilla.

Tyttöjen kohdalla on todennäköisempi riski tulla seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi ja saada lapsia teini-ikäisinä sekä avioliiton ulkopuolella, jos he eivät kasva isänsä kanssa (McLanahan & Sandefur 1994; Ellis & Bates & Dodge et al 2003; Wilcox & Doherty & Fisher et al; Blackman & Clayton & Glenn et al 2005). Ilman isää kasvaneet pojat ovat aggressiivisempia, syyllistyvät oletettavammin rikoksiin sekä joutuvat odotettavimmin pidätetyiksi (Marquardt 2005, Amato 2005, Harper & McLanahan 2004). 

Rutgersin yliopiston sosiologi David Papenous (1996: 146) toteaa: ”Yhteiskuntatieteiden tarjoama todistusaineisto tukee ajatusta, että sukupuolieriytynyt vanhemmuus on tärkeää inhimilliselle kehitykselle ja että isän panos kasvatuksessa on ainutlaatuinen ja korvaamaton.” Hän jatkaa: ”Meidän tulisi hylätä ajatus, että äiti olisi hyvä isä aivan kuten − − meidän tulisi hylätä yleinen käsitys − − että isä voisi olla hyvä äiti − − Mies ja nainen ovat perustavasti erilaisia ja kumpikin on välttämätön − kulttuurisesti ja biologisesti − lapsen optimaaliselle kehitykselle.

Sateenkaariperheet.fi luettelee seuraavasti sateenkaariperheitä:

  • Ydinperheitä (samassa taloudessa asuvat vanhemmat ja yhteiset lapset)
  • Apilaperheitä ja kumppanuusvanhempia (esim. 2 miestä + nainen, 2 naista + mies, miespari + naispari, kaksi aikuista ilman parisuhdetta)
  • Trans-, muun- ja intersukupuolisten perheitä (monenlaisia erilaisia kuvioita)
  • Polyperheitä (vanhempia, joilla useampia rakkaussuhteita)
  • Uusperheitä, (joissa vähintään toisella on lapsi(a) ajalta ennen nykyistä suhdetta. Lapsi on voinut saada alkunsa vanhempiensa heteromuotoisesta suhteesta tai syntyä sateenkaariperheen lapseksi)

Vielä on syytä mainita muutama sananen avioliiton merkityksestä. Todellinen aviorakkaus kumpuaa hyvyyden ja totuuden avioliitosta, ja tämä liitto on Herrasta. Tällainen liitto on Herrasta, jos aviopari on yhdistynyt Herraan. Koska maskuliinisyys vastaa totuutta eli ymmärrystä ja feminiinisyys vastaa hyvyyttä eli tahtoa, ei samaa sukupuolta olevat voi muodostaa avioliittoa, sillä se olisi vastoin tätä Jumaluuden lainalaisuutta sekä vastoin luontoa.

Sanna Marinin hallitus haluaa ”sukupuolineutraalit” henkilötunnukset

Hiljattain uutisoitiin, että Sanna Marin ja hänen hallituksensa haluaa vyöryttää voimaan lain, joka mahdollistaisi ”sukupuolineutraalit” henkilötunnukset. Finanssiala ry:n johtava asiantuntija Teija Kaarlela kysyi tiedotteessa, että kannattaako korona- ja talouskriisin keskellä ryhtyä luomaan sekä yrityksille että hirvittävän paineen ikeessa olevalle julkiselle sektorille uusia menoeriä?

Tarkennetuna valtiovarainministeriön asettama työryhmä esitti taannoin, että Suomessa otettaisiin käyttöön uudenmuotoinen henkilötunnus, josta ei enää ilmenisi henkilön ikä, syntymäaika, sukupuoli tai muuta henkilöön liittyvää tietoa.

Henkilötunnuksen uudistus aiheuttaisi Finanssiala ry:n alustavan arvion mukaan miljardiluokan kustannukset sekä julkiselle että yksityiselle sektorille, sillä järjestelmät pitäisi muokata vastaamaan uudistusta”, Finanssiala kertoi tiedotteessa.

Kansainvälinen velkarahajärjestelmä valtion ja yhteiskunnan turmelijana

Valtion ja yhteiskunnan tuhoamisen yhtenä tärkeimmistä menetelmistä on velkaantuminen ylikansallisille rahoitusinstrumenteille, jotka imevät velkakorkojärjestelmällään kuiviin sekä kotitaloudet että kansantaloudenkin.

Nimittäin aito vaurastuminen perustuu tuottavaan työhön, ja sen hedelmiin. Tällöin kysynnän ja tarjonnan lainalaisuuksien mukaan kuluttajien tulojen kasvu lisää kysyntää, joka puolestaan kasvattaa tuotantoa, jolloin talous kokonaisuudessaan vaurastuu. Finanssikeinottelu ja uudenliberalismin ideologian mukaiset globaalit rahoitusmarkkinat kasvattavat vain kansainvälistä velkapommia, joka ei voi olla räjähtämättä ja synnyttämättä globaalia talouskriisiä. Nyt tämä velkapommi räjähtää, joka tarkoittaa rahoitusmarkkinoiden romahtamista. Kuitenkaan koronakriisi ei ole perimmäinen syy rahamarkkinoiden romahdukseen, vaan korona toimii vain sytykkeenä. Syynä siis on valtaviin mittoihin kasvatettu globaali velkamäärä.

Yllä mainitusta kaiken tuhoavasta velkäjärjestelmästä olkoon esimerkkinä se kuinka Suomen Pankki päätti myöntää koronaviruksesta kärsiville yrityksille lainaohjelman, jonka kriisipaketti koostuisi ensi vaiheessa 500 miljoonasta eurosta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Keskuspankki lahjoittaa yksityisille liikepankeille minimissään 500 miljoonaa euroa. Nimenomaan ”lahjoittaa” siksi, että kyseinen summa on veronmaksajien rahaa.

Lisäksi hiljattain uutisoitiin, että hallituksen lisäbudjetti on ennakkolupausten mukaisesti historiallisen valtava, 4,1 miljardia euroa. Valtio velkaantuu lisää noin 13 miljardia euroa, mikä ei kuulemma pelota ensinkään päättäjiä. Mutta tämä on vasta alkua lisärahoitukselle.

Korona- eli eurobondit ts. euromaiden yhteiset velkakirjat

Hallitus ajautui taannoin mehevään riitaan euro- eli koronabondeista sekä EU:n koronakriisipaketista. Rähinän perimmäisenä syynä oli se, että pitäisikkö Suomen veronmaksajien ottaa velkaa pelastaakseen italialaiset pankkiirit konkurssilta.

Ilta-Sanomien mukaan erikoisesti sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) ja EU-ministeri Tytti Tuppurainen (sd) olisivat olleet valmiita vyöryttämään niin Italian kuin myös Espanjan velkoja suomalaisten veronmaksajien harteille.

Nordean edustajan Jan Von Gerichin2, 3 mukaan Italian konkurssi tarkoittaisi maalle potkuja eurosta, mikä saattaisi käynnistää koko valuuttaunionin romuttavan dominoreaktion.

Fanaattiset globalistit, Ohisalo ja Tuppurainen eivät siis missään tapauksessa halua valuuttaunionin, eikä myöskään EU:n romahtamista, vaan tahtovat niiden pysyvän pystyssä hinnalla millä hyvänsä. Yhtenä syynä tähän fanaattisuuteen on se, että nämä globalisaation järjestelmät mahdollistavat tuhoisan monikultuurisuusohjelman ylläpitämisen.

Muistamisen arvoista on, että valiokuntalähteiden mukaan Suomen budjettivallan itsenäisyyden nimissä Suomi ei voi myöntyä lisävastuisiin, vaan se vaatisi perustuslain muutokset. Tähän tulokseen ovat tulleet myös virkamiehet.

Koronabondien yhteydessä on arvioitu jopa tuhannen miljardin euron summaa. Nykyinen tukipaketti on noin 500 miljardia euroa.

 

Ratkaisuja

Juutalaisen eliitin luomasta rahoitusjärjestelmästä4,5,6 täytyy Suomen ja Euroopan päästä irti. Vasta tämän jälkeen valtiot kykenevät itsenäistymään poliittisesti, taloudellisesti ja kulttuurillisesti.

Kansan on itse tehtävä vallankumous; sitä eivät tee muut; talousdemokratian reformi on välttämätön.

Valtiolla pitäisi olla oikeus luoda keskuspankkinsa kautta omaa rahaa ja käyttää sitä investointeihin ilman korkoa. Tällainen itsenäinen talouspolitiikka eli talousdemokratia kartuttaisi hyvinvointivaltiossa valtion vaurauden astetta yhteiseksi hyväksi myös taloudellisina hyötyinä reaalitaloudelle.

Tuleva globaali taloudellinen laskusuhdanne täytyy käyttää hyödyksi. Silloinhan ihmisillä on enemmän aikaa lukea hyödyllistä yhteiskunnallista filosofiaa ja uskonnon filosofiaa. Vallankumous saadaan aikaan sivistyksen kautta toteutuneena käytäntönä. Täten maailmanlaajuinen laskusuhdanne tarkoittaa parhaimillaan siunausta kansallisvaltioiden itsenäistymisen tavoitteille. Huonojen aikojen vallitessa moni päätyy siihen tulokseen, että uusliberalistinen globaalien pääomien valtajärjestelmä on tullut tiensä päähän. Tällaisena aikana voidaan ajatella kansan innostuvan vallankumouksellisesta toiminnasta, mikä ei johtaisi vain yhteiskunnallisen ja poliittisen perusrakenteen uudistamiseen vaan myös seinien sekä kattorakenteen reformiin.

Tällainen reformi johtaisi jalostuneeseen muutokseen, jos yhteiskunnallisen murroksen tavoitteena olisi taloudellisten toimijoiden, rahoitusmekanismien, tuotantolaitoksien, tuotantosuhteiden dramaattinen muuttaminen, jonka kautta päästäisiin muuttamaan koulutuksen, median, tieteiden, kulttuurin ja lainsäädännön formaattia edistyksellisemmäksi. Näin menetellen tapahtuisi sekä yhteiskunnallinen että poliittinen vallankumous.

Luonnollisesti Suomen täytyy erota Euroopan unionista, erota Euroopan talous- ja rahaliitosta EMUsta ja luopua isäntämaasopimuksesta. Kysymyksessä ei kuitenkaan olisi vain talouden- ja julkisensektorin reformi, vaan myös kansakunnan henkinen kehittyminen ymmärtämään kulttuurinsa ja itsenäisyytensä välttämättömyys kansakunnan yhtenäisyyden säilyttämiseksi.

Markku Juutinen

 

Lähteet

Yle-uutiset (20.4.2020). Ensimmäiset adoptiot vahvistettu samaa sukupuolta olevien perheisiin. Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-11313372

Tapio Puolimatka (2018). Saatavina: https://www.tapiopuolimatka.net/asiantuntijalausunto

US. (15.4.2020). Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sanna-marinin-hallitus-haluaa-sukupuolineutraalit-henkilotunnukset-finanssiala-varoittaa-miljardiluokan-lisalasku-keskella-koronakriisia/7631718a-7cd9-46a8-8151-3508629bba79

Yle-uutiset (15.3.2020). Suomen Pankki julkisti kriisipaketin yritysten ahdingon helpottamiseksi – Lainaohjelman koko vähintään 500 miljoonaa euroa. Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-11258153

Kaleva (2.4.2020). Historiallinen 4,1 euron lisäbudjetti on vasta alkusoittoa tarvitaan lisää rahaa ja todennäköisesti uusia entistä tiukempia rajoituksia. Saatavina: https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/historiallinen-41-miljardin-lisabudjetti-on-vasta-alkusoittoa-tarvitaan-lisaa-rahaa-ja-todennakoisesti-uusia-entista-tiukempia-rajoituksia/838508/

…………………

1. The Public Discourse verkkolehti (8.10.2013).  A Married Mom and Dad Really Do Matter: New Evidence from Canada.

2. Kauppalehti (7.4.2020). Saatavina: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/analyytikko-nayttaa-mahdottomalta-etta-italia-selviaisi-vain-ekpn-tuella-suomi-joutuu-joustamaan/094d371d-8536-4f07-b104-71f500e48ac9

3. Kauppalehti (7.4.2020). Saatavina: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/eun-rahaministerit-uppoutuvat-tanaan-pitkaan-kriisikokoukseen-yksi-kysymys-kohoaa-ylitse-muiden/33d4910c-afde-4101-878f-926bbd5eff37

 

4. Adrian Salbuchi (2013). FED up? Hundred years of manipulating the US dollar. Saatavina: http://www.asalbuchi.com.ar/2013/12/%E2%80%8Bfed-up-hundred-years-of-manipulating-the-us-dollar/

5. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild

6.New American (22.5.2013). World Bank Insider Blows Whistle on Corruption, Federal Reserve. Saatavina: https://www.thenewamerican.com/economy/economics/item/15473-world-bank-insider-blows-whistle-on-corruption-federal-reserve

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.