Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Kristillisten kirkkojen liitto helvettien kanssa – Vainovalkea
Home / Kotimaa ja ulkomaat / Kristillisten kirkkojen liitto helvettien kanssa
Kristilliset kirkot ja kristityt sionistit ovat liitossa ”juutalaisen” eliitin tai mafian eli sionismin kanssa, vaikka juutalaisuuden perustana oleva Talmud on syntynyt syvimpien helvettien vaikutuksesta. Mafian tuhotoiminnan takia koko ihmiskunta on vaarassa tuhoutua sekä fyysisesti että henkisesti. Venäjän vallankumous sekä tsaariperheen murha ovat vain yksi tämän mafian saavutus. Kahden sodan laajeneminen suursodaksi (ensimmäinen ja toinen maailmansota) ovat myös tämän mafian taidonnäyte. Ja kolmas maailmansota on seuraava päämäärä. Tämä mafia on onnistunut peittämään verisen historiansa systemaattisilla valheilla ja nykyisin ei juuri kukaan tunne sen toimintaa.

Kristillisten kirkkojen liitto helvettien kanssa

Kristilliset kirkot ja kristityt sionistit ovat liitossa ”juutalaisen” eliitin tai mafian eli sionismin kanssa, vaikka juutalaisuuden perustana oleva Talmud on syntynyt syvimpien helvettien vaikutuksesta. Mafian tuhotoiminnan takia koko ihmiskunta on vaarassa tuhoutua sekä fyysisesti että henkisesti.

Venäjän vallankumous sekä tsaariperheen murha ovat vain yksi tämän mafian saavutus. Kahden sodan laajeneminen suursodaksi (ensimmäinen ja toinen maailmansota) ovat myös tämän mafian taidonnäyte. Ja kolmas maailmansota on seuraava päämäärä. Tämä mafia on onnistunut peittämään verisen historiansa systemaattisilla valheilla ja nykyisin ei juuri kukaan tunne sen toimintaa.1

 

Kristillisten kirkkojen erehdys

Kristillisten kirkkojen hirvittävä erehdys on liittoutuminen sionismin kanssa. Tämä on saattanut ihmiskunnan totaaliseen tuhoutumisen vaaraan. Tämä kristillisten kirkkojen kammottava virhe johtuu Raamatun eli Jumalan Sanan kirjaimellisesta tulkinnasta, minkä mukaan kuvitellaan, että juutalaiset ovat ”Jumalan valittu kansa” ja että Israelin valtio on ”Raamatun ennustusten toteutuminen”. Jumalan Sanassa on kuitenkin spirituaalinen merkitys, jonka mukaan Sanaa on tulkittava valaistuneella ymmärryksellä. Tästä enemmän jäljempänä.

Millaisesta vaarasta on kysymys?

juutalaisella” eliitillä tarkoitetaan sionistieliittiä (nykyisin poliittinen sionismi), johon ovat liittyneet myös kristityt sionistit. Tämän poliittisen liikehdinnän ylläpitävänä voimana ovat ”juutalainen” eliitti sekä sen luomat valtarakenteet.

Sionistinen eliitti tarkoittaa olemassaolon uhkaa koko ihmiskunnalle: Romanovien viimeiset päivät –kirjan suomentaja ja sen esipuheen laatija on osuvasti kirjoittanut esipuheessaan mainitusta eliitistä, tarkoittaen ”juutalaisten” eliittiä:

Haluan varoittaa koko ihmiskuntaa uhkaavasta vakavasta vaarasta. Tämä vaara on eräänlainen jättiläismäinen mafia, joka tekee työtään salassa ja erittäin tehokkaasti. Venäjän vallankumous ja tsaariperheen murha ovat vain yksi tämän mafian aikaansaannos. Kahden sodan laajeneminen suursodaksi (ensimmäinen ja toinen maailmansota) ovat myös tämän mafian taidonnäyte. Ja kolmas maailmansota on seuraava päämäärä. Tämä mafia on onnistunut peittämään verisen historiansa systemaattisilla valheilla ja nykyisin ei juuri kukaan tunne sen toimintaa.1

USA:n Pro-Israel lobby, jota nimitetään myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisen ja organisoituneen verkoston, jonka pyrkimyksenä on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. Ulkopoliittisesti mainitun eturyhmän pyrkimyksenä on toimia Israelin hyväksi, mikä on linjassa Israelin hallituksen kanssa. Merkittävimpinä toimijoina Israel-lobbyn liikehdinnässä ovat Amerikan järjestäytyneet ”juutalaiset”. Muita Israel-lobbyn vaikuttajia ovat, niin kristityistä kuin myös ”juutalaisista” muodostuneet, ovat esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.2

Yllä sanotun perusteella ”juutalainen” eliitti on hyödyntänyt ja edelleen käyttää Yhdysvaltoja instrumenttinaan kansainvälisissä hegemonisissa tavoitteissaan, jotka ovat myös linjassa Israelin poliittisten tarpeiden kanssa poliittisen Lähi-idän alueella. Myös Euroopan unioni on täysin alistettu ”juutalaisen” mafian hegemonia pyrkimyksille.3

Esimerkiksi suursodan kynnykselle saatetut Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet leimahtaessaan liekkiin eskaloituvat helposti kolmanneksi maailmansodaksi, joka olisi ydinasevaltio Israelin, ja siihen kytkeytyneiden sionistivaikuttajien aikaansaannos.

Mainittu eliitti vaikuttaa myös pankkiirien, liikemiesten, viihdeteollisuus, joukkoviestinnän, pedagogisen sektorin ja koulutusmaailman muodostamaan kokonaisuuteen,4 mitä emme tässä kirjoituksessa enempää tarkastele.

Tärkein tekijä ”juutalaisen” mafian kansainvälisessä vallassa on ns. ”holokausti-uskonto”, joka luotiin Israelin perustamista ja maailmanvalloitusta varten.

Muutamia huomioita Israelista ja sionismistä

Yhdysvallat tukevat Israelia rahallisesti ja se on aseistanut ”juutalaisvaltion” hampaisiin saakka. Israelin ydinasetuotanto on täysin kansainvälisten tarkastusten ulottumattomissa. Sotaisaa Israelia hallitsevat itsekkäät Talmudin ideologian omaksuneet henkilöt, jotka eivät sallisi minkään kaltaista puolustusta naapurivaltioilleen. Farisealaisesti kaiken kansainvälisen valvonnan ulkopuolella oleva ydinasevaltio Israel kiinnittää huomiota vain toisten olemattomiin ”ydinaseisiin” (esim. Iran). Täten Israel tarkoituksena on pitää naapurinsa heikkona omien intressiensä realisoimiseksi esimerkiksi poliittisessa Lähi-idässä.

Israel ei ole ratifioinut ydinsulkusopimusta.5 Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) antoi 2009 päätöslauselman Israelin ydinaseiden tarkastamisesta. Israel kieltäytyi yhteistyöstä IAEA:n kanssa; Israelin edustaja antoi lausunnon, ettei ”Israel tule miltään osin toimimaan päätöksen mukaan, jonka ainoa tarkoitus on vahvistaa poliittisia vihamielisyyksiä ja hajota sekä hallitse politiikkaa Lähi-idässä”.6

Terrorismin, ryöstelyn ja muun laittomuuden pohjalle perustuva palestiinalaisia miehittävä Israelin valtio on omaksunut erikoisesti imperialistisen uusliberalistisen linjauksen hyödyntämisen, juuri läntisen liittouman kautta. Yhdysvaltojen ja Israelin suhdetta voidaan luonnehtia valtioiden liitoksi, jossa Israelilla näyttää pienuudestaan huolimatta olevan hyvin vahva asema.

Sionistisen läntisen liittouman suoraviivainen menetelmä on ollut toisen maailmansodan jälkeen se, että mikäli poliittisen Lähi-idän maat eivät ole suostuneet Israelin ja Yhdysvaltojen rintaman imperialistisiin vaatimuksiin ja ”uudistuksiin”, niin alistettiin kyseiset maat demonisoimalla maiden johtajat ja hallintojen vaihdon (Regime Change) välityksellä. Näinhän prosessoitiin vuonna 1953 Iranissa, jossa silloin kaadettiin kansallismielinen ja demokraattisesti valittu hallitus ja nostettiin valtaan yksinvaltainen shaahi, joka oli siis läntisen liittouman valitsema nukkehallitsija.7

Yllä mainittu hallintojen vaihtokaava on toistunut Lähi-idässä nykyisyyteen saakka. Näistä tuoreina esimerkkeinä ovat ”arabikevät”, jonka huipentumaa vieläkin näemme Syyriassa. Lisäksi Irakin sodat repivät Lähi-idän harmonian riekaleiksi.

Itsenäisyys ja taloudellinen riippumattomuus ovat myrkkyä sionisteille

Israel haluaa tuhota valtansa tiellä olevan kansallismielisyyden ja taloudellisen riippumattomuuden Lähi-idässä. Tästä syystä ”juutalaisvaltio” pyrkii nyt tuhoamaan Iranin ja Syyrian hallinnot. Siten Iranin ja Syyrian tuhouduttua Israelin unelma Lähi-idän uusjaosta olisi mahdollinen.

Juutalaisvaltio” on uhka kansojen olemassaololle. Se aloittaa kolmannen maailmansodan, vaikka ydinasein, mikäli he luulevat sen edistävän sionistisen eliitin pyrkimyksiä. Israelin legitiimi valtiona on poistettava ja ”juutalainen” eliitti tehtävä puolustuskyvyttömäksi. Muutoin ihmiskunta tuhoutuu.

 

Juutalaisuus; ”juutalaiset” eivät ole valittuja

Alussa jo mainittiin siitä, että kristillisten kirkkojen kammottava erehdys oli kuvitella juutalaisten olevan ”Jumalan valittu kansa”, ja että Israelin valtio olisi ”Raamatun ennustusten toteutuminen”. Yleensä ”kristittyjen” keskuudessa vallitsee laajasti edellä mainitun kaltainen käsitys ”juutalaisista” ja Israelista.

 

………………………………………...

 

Benjamin Kivilohkare selittää teoksessaan Herran Toinen Tuleminen    aihetta seuraavasti:

Tällainen valheellinen käsitys on syntynyt, kun Sanaa tulkitaan omalla ymmärryksellä eli ilman valaistusta Jumalalta. Sanassa spirituaalisen merkityksen mukaan ”juutalainen” merkitsee sellaista ihmistä, joka elää hyvyydessä ja totuudessa Herrasta, mutta nykyajan juutalaiset ovat teologisesti ”isästä perkeleestä” (Arcana Coelestia, nro 3373, Joh. 8: 44). Israelilla tarkoitetaan Sanassa spirituaalista kirkkoa, ei juutalaisvaltiota. Kristilliset sionistit perustavat käsityksensä sekä Vanhan että Uuden Testamentin kirjaimellisen merkityksen tulkintaan sekä Paavalin Roomalaiskirjeeseen (Room. 11: 1, 2, 25, 27).

Kristityt sionistit uskovat, että juutalaiset ovat edelleen Jumalan valittu kansa. Tämän vuoksi kristityt sionistit ovat sionismin kannattajia ja tukijoita. Toisin kuin sionismi, joka on juutalaisten poliittinen kansallisuusliike, kristillinen sionismi on uskonnolliselta pohjalta rakentuva ideologia. Kristillisten sionistien kansainväliseksi yhdyssiteeksi on muodostunut ’Jerusalemin kansainvälinen kristillinen suurlähetystö’, joka on kristittyjen sionistien kansainvälinen järjestö. Myös Israelin hallitus on hiljaisesti tukenut järjestön toimintaa, koska se kanavoi kristittyjen tukea Israelin valtiolle mm. tukemalla Länsirannan siirtokuntien rakentamista.

Järjestön kolmas kongressi Jerusalemissa julisti: ’Kaikkivaltias Jumala valitsi muinaisen kansan Israelin, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläiset, paljastaakseen suunnitelmansa maailman pelastamiseksi. He pysyvät Jumalan valittuina ja maailma ei voi pelastua ilman juutalaisia. Jeesus nasaretilainen on Messias, joka on luvannut palata Jerusalemiin, Israeliin ja maailmaan. Juutalaisten kokoontuminen Israelin maahan (Eretz Israel) ja Israelin valtion syntyminen ovat Raamatun profetioiden täyttymys Vanhan ja Uuden testamentin mukaan. Kirjoitusten mukaan kristittyjen on kunnioitettava uskonsa heprealaisia juuria ja osallistuttava Jumalan suunnitelman toteuttamiseen. Tämä tarkoittaa kaikkien juutalaisten kokoamista yhteen ja Israelin valtion perustamista meidän aikanamme.’

Kristillisillä sionisteilla on järkyttäviä mielipiteitä: ’Israelin vastustaminen on sama kuin asettuisi Jumalaa vastaan. Uskomme kirjoitusten ja historian todistavan, että kansakuntia kohdellaan sen perusteella, miten ne kohtelevat Israelia.’ (Jerry Falwell, 1981).

Tällainen suorastaan kammottava ajattelu on tyypillistä USA:n kristillisissä piireissä ja vallitsee jopa republikaanisessa puolueessa, mistä johtuu varaukseton tuki Israelin valtiolle. Suomessa mm. Timo Stewart on päätynyt näkemykseen, että Suomen Kristillinen Liitto (nykyisin kristillisdemokraatit) oli 1970-luvulla kristillissionistinen puolue, koska se puolueen lehdessä, kannattajiensa ja johtajiensa kautta ja ohjelmassaan otti voimakkaasti kantaa Israelin valtion puolesta uskonnollisin perustein.”

Sionistipresidentti Donald Trump on ollut erikoisen innokas sionistien ja Israelin palvelija. Hän on vaikuttanut voimakkaasti suurlähetystön siirtämiseksi Jerusalemiin.

Ensitöikseen virkakautensa alussa 2017 Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi sekä teki päätöksen Yhdysvaltain suurlähetystön siirtämiseksi Tel Avivista Jerusalemiin.

Tätä aikaisemmin Trump tunnusti Israelin vuonna 1967 valtaamat Golanin kukkulat Syyrialta Israelin alueeksi.

Lisäksi Trump on sulkenut palestiinalaisten diplomaattisen edustuston Washingtonissa sekä lakkauttanut avustuksen palestiinalaispakolaisille.

Trump nimitti Yhdysvaltain suurlähettilääksi David Friedmanin, joka on siirtokuntaliikkeen pitkäaikainen sponsoroija.

Trump, kuten muutkin USA:n presidentit ovat peräkkäisesti tukeneet palestiinalaisiin kohdistuva kansanmurhaa, mikä ei hetkauta psykopaattisten valtioterroristivaltio Yhdysvaltojen johtajiston omaatuntoa.

Kristillisten sionistien olisi myös huomattava juutalaisten siirtokuntien aiheuttama epäoikeudenmukaisuus ja suoranainen terrorismi palestiinalaisia kohtaan ennen muuta palestiinalaisia viljelijöitä vastaan. Trumpin sionistinen perhe oli sijoittanut siirtokuntiin, joten ilmeisesti he myös hyötyvät Yhdysvaltojen antamasta poliittisesta tuesta kyseisille siirtokunnille. Lisäksi Israelin-suurlähettiläs David Friedman ja Lähi-idän ”erityisneuvonantajan” roolissa oleva Jared Kushner ovat henkilökohtaisesti sijoittaneet israelilaisiin siirtokuntiin.

Tästä korruptoituneesta eturistiriidasta huolimatta juutalainen Kushner (Trumpin vävy) sai tehtäväkseen suunnitella Israelin sekä Palestiinan väliseen konfliktiin rauhansuunnitelman, joka epäilemättä koituu palestiinalaisten turmioksi.

 

Talmudin ideologia

Vaikka juutalaisuus perustuu Talmudiin, pitää nykyinen kristillinen maailma juutalaisia valittuna kansana ja Israelia Raamatun profetioiden täyttymyksenä.

Juutalaisvaltion perustamisessa Palestiinaan huomioitiin sen poliittisesti keskeinen suhde Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilasstrategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen. Se, että Israelin valtio perustettiin Lähi-itään, sisältyy ”juutalaisen” eliitin suunnitelmien sarjaan toteuttaa tämän mafian pyrkimykset Talmudin ennustuksien mukaisesti.

Sionistien ja tiettyjen juutalaisten noudattama Talmud ei ole mikään uskonto, vaan maailmanvalloitukseen tähtäävä ohjelma, joka on samalla Israelin pääasiallisin ideologia. Sanoohan heidän Talmudinsa, että juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt, sillä he (oikeastaan ne) itse kuvittelevat olevan kansana ”Messias”: Esittääkseen Messiaksen – ilman metafooraa, juutalainen kansa (kethubth IIIa, viite 4). Täten ei tarvitse ihmetellä sitä, miksi Israel, ja siihen kytkeytyvä sionistinen eliitti käyttää suurvaltoja poliittisen tuhotoimintansa instrumentteina.

Huomion arvoista on, että nykyiset ”juutalaiset” polveutuvat suurimmaksi osaksi kasaarikansasta, ynnä muista etnisistä ryhmistä, joilla ei ole mitään tekemistä etnisesti Palestiinan juutalaisten kanssa. Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Nykyään juutalaisuuden muotona tunnetaan rabbiinijuutalaisuus, joka kehittynyt farisealaisesta tulkinnasta. Sen sanotaan perustuvan Tooran (Vanha Testamentti) lakiin ja sen noudattamiseen sekä selitykseen rabbiinisen kirjallisuuden, niin kutsutun suullisen Tooran pohjalta (Talmud ja Mišna).

Toisin sanoen juutalaisuus pohjautuu Talmudin oppeihin. Juutalaisten rabbiininen kirjallisuus ei ole koskaan lukenut tai tutkinut Vanhaa Testamenttia, jota Tooraksi nimitetään, Jumalan Sanana, vaan kyseinen juutalaisuus on käyttänyt sitä ainoastaan omien itsekkäiden ja hyvin syrjivien päämääriensä saavuttamiseksi. Tällainen juutalaisuuden tulkinta on maailman valloitukseen tähtäävä poliittinen ohjelma.

Talmudia ja sen noudattajaa kuvaavat hyvin Herran Sanat: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8: 44).

Tällä Jeesus tarkoitti rabbien oppia, ”isien perimätietoa”, jonka he olivat luoneet mielikuvituksestaan. Vapahtajan mukaan tuo ”isien perimätieto” oli ja on edelleen perkeleestä ja teki tyhjäksi Jumalan Sanan.

Vaikka Talmud sai suullisen muotonsa vasta Jeesuksen jälkeen, oli kyseinen oppi suullisena lakikokoelmana eli isien perimätietona rabbien keskuudessa ennen Jeesuksen syntymää.

Talmud kääntää Mooseksen kirjat eli Tooran rasismiksi: Talmudin mukaan kaikki lait sitovat vain juutalaisia, jotka vain ovat ihmisiä ja muut kansat ovat eläinten ulostetta. Talmud ja sen mukaisesti kiihkomielisesti noudatettu äärijuutalaisuus on rasistinen maailmanvalloitusohjelma, jonka mukaan ei-juutalaiset tulee hävittää ja osa heistä alistaa orjiksi palvelemaan ”juutalaisten” eliittiä. Edellä mainittuun saadaan vahvistusta, kun seuraavaksi luetaan otteita Talmudista ja muusta siihen liittyvästä rabbiinisesta kirjallisuudesta.

Talmudin ja muiden rabbiinisen kirjallisuuden anti on niin irvokasta, että sitä on vaikeaa julkistaa. Tässä kuitenkin joitakin esimerkkejä:8

Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.

Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.

Zohar II, 43aa: Kristittyjen hävittäminen on välttämätön uhritoimitus.

Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.

Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.

Ei-juutalainen, joka vain vilkaiseekin Talmudiin on tuomittu kuolemaan (Sanhedrin 59a) ja ”Keskusteleminen ei-juutalaisen kanssa uskonnollisista asioistamme olisi samaa kuin tappaa kaikki juutalaiset, sillä jos ei-juutalaiset saisivat tietää, mitä me opetamme heistä, tappaisivat he meidät avoimella kadulla” (Libbre David 37).8

Myös pedofiliavitsaus kiusaa tiettyjä juutalaisyhteisöjä:

Tiettyjen juutalaisyhteisöjen pedofiliavitsaus juontaa juurensa rabbiinisesta kirjallisuudesta, kuten Talmudista. Kirjoitetaanhan Talmudin Soncinon painoksessa sanhedrin 76a:n alaviitteessä, että: ”Avioliitto solmittiin tietenkin niihin aikoihin paljon nykyistä nuoremmalla iällä.” Sanhedrin 69b sanoo, että naisen antaessa alaikäisen poikansa työntyä häneen on hän silti kelvollinen naimaan papin. Tämä johtuu siitä, ettei alaikäinen poika ole Talmudin silmissä ”mies”, joten Talmudin mukaan seksillä alaikäisen kanssa ei ole moraalista tai laillista merkitystä (sanhedrin 52b).

Ja Talmud Jeesuksesta:

Jebamoth 49a: Jeesus oli aviorikoksen tuloksena syntynyt äpärä. Kallah 1b: Jeesus oli avioton lapsi, joka oli siitetty kuukautisten aikana. Sanhedrin 67a; Abodah Zarah II; Sabbath XIV: Jeesus oli Pandira-nimisen sotilaan poika. Sabbath 104b: Jeesus oli noita ja hullu. Maria oli aviorikoksen tekijä.8

Koska on mahdollista puhua perkeleestä Talmudin yhteydessä, on paikallaan hiukan selventää kyseistä termiä.

Teologisesti perkele on sama kuin kaikki helvetit eli kaikki ne fyysisen kuoleman kokeneet ihmiset, jotka rakastivat itseään ja maailmaa enemmän kuin Jumalaa sekä taivasta. Helvettien vaikutukselta ei voi kukaan säästyä, mutta Talmudin mukaan elävillä on suora yhteys pahimpiin helvetteihin. Talmud on syntynyt helvettien virtauksesta toisin sanoen perkeleestä.

Sanassa eli Raamatun tietyissä kirjoissa Talmud on ”metsätalon asevarasto” (Jes. 22: 8), mikä tarkoittaa vastaavaisuuksien tieteen mukaan ihmisen omasta ymmärryksestä lähteviä pahuuksia ja vääryyksiä.

Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9).

Juuri yllä kuvattua perkelettä tietyt talmudistit kumartavat. Tästä perkeleestä lähtee himo vallata koko maailma ja alistaa kaikki kansat orjuuteen. Tämän perkeleen ansiosta ”juutalaiset” ovat niin hyvin menestyneet viime vuosikymmeninä maan päällä. Juutalaiseen uskontoon eli talmudismiin ei kuulu lainkaan kuolemanjälkeinen elämä. Tällaiset ”juutalaiset” kokevat olevansa onnellisia saavuttaessaan rikkauksia ja mahtavuutta maallisessa elämässään. Eli juutalaisuus ei ole vain uskonto, vaan poliittinen maailmanvaltaukseen pyrkivä liike.

 

Lopuksi

Sionistisen mafian muodostama uhka ihmiskunnalle on todellinen, ja se on suurempi kuin ilmaston ja luonnon saastumisesta aiheutuvat vaarat. Meidän planeettamme pelastuksena on kuitenkin Emanuel Swedenborgin kynän kautta ilmestynyt Jumalan Sanan coelestiaalisen ja spirituaalisen Sanan merkityksen paljastuminen. Tämän Sanan sisäisen merkityksen paljastuminen on itseasiassa kristittyjen kauan odottama Herran toinen tuleminen ja samalla Uusi Kirkko.

Uuden Kirkon uskonto tiivistäen:

Tunnustetaan yksi Jumala, jossa on Kolminaisuus, ja tämä tehdään sekä ajatuksissa että puheessa.

Noudatetaan Jumalan Kymmentä Käskyä sekä ihmisen sisäisessä mielessä että käytännössä.

Viimeksi mainittu usko on uskoa Jumalaan Pelastajaan Jeesukseen Kristukseen, mikä usko on Uuden Kirkon usko ja pelkistetysti siis seuraava:

1. On yksi Jumala ja Hänessä on Jumalallinen Kolminaisuus, ja Hän on Herra Jumala Vapahtaja Jeesus Kristus.

2. Pelastava usko on uskoa Häneen.

3. Pahoja tekoja pitää välttää, koska ne ovat perkeleen ja perkeleestä.

4. Hyviä tekoja tulee tehdä, koska ne ovat Jumalan ja Jumalasta.

5. Ja näitä tekoja tulee ihmisen tehdä ikään kuin itsestään, kuitenkin uskoen, että ne ovat Jumalasta hänen kanssaan ja hänen kauttaan. Kaksi ensimmäistä kohtaa koskevat uskoa, kaksi seuraavaa lähimmäisenrakkautta ja viides uskon ja lähimmäisenrakkauden yhdistymistä ja samalla Herran ja ihmisen yhdistymistä. Tämä on Uuden Kirkon usko yksinkertaisessa muodossa.

(Syöminen hyvän- ja pahantiedon puusta tarkoittaa sitä, että ihminen turvautuu ja etsii kaiken tiedon omasta ymmärryksestään käsin eli johtaa itse itseään).

Uuden Kirkon tehtävä on nujertaa ”juutalaisen” mafian valta, joka on nykyisin pelottavan suuri. Uuden Kirkon papit ja jäsenet saavat ymmärryksensä suoraan Jumalalta eli syövät elämänpuusta (ymmärryksen ottamista Jumalalta ja lupautumista Hänen johdatukseensa). Näin heillä on älyä ja voimaa kukistaa juutalaisten valta planeetallamme. Muut eivät kykene sitä tekemään. Taistelu käydään informaation avulla. Sionistinen mafia pyrkii valloittamaan kaikki maailman tiedotusvälineet levittääkseen valheitaan ja johtaakseen ihmisiä materialismiin sekä ateismiin. Uuden Kirkon ase on Jumalallinen Totuus, joka paljastaa pahuuden ja vääryyden. Uusi Kirkko on taisteleva kirkko, joka taistelee ikuisesti helvettejä vastaan. Uusi Kirkko on Herran oma (Jes. 62: 1-3) ja on vasta alkamassa Suomessa. Nykyiset ”swedenborgilaiset” kirkot eivät vielä ole tämä Uusi Kirkko, vaan ne ovat kääntyneet palvelemaan juutalaisten eliittiä eli perkelettä.7

Markku Juutinen
Lähteet

1. Wilton, Robert (2000). Romanovien viimeiset päivät. Kuinka tsari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Suomennos Tabernaculum Dei ry.

2. John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby

3. Coudenhove-Kalergi (1925). Praktischer idealismus. PANEUROPA-VERLAG WIEN-LEIPZIG

4. Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s; Rami, Ahmed (1988); Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66; Steinhauser, Karl (1994); EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint K

5. org; http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3340639.stm; Background Information, 2005 Review Conference of the Parties to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons

6. https://www.aljazeera.com/news/middleeast/2009/09/2009918173136830771.html

7. https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/syv-sukellus-arabimaailmaan-l-hi-it-n-ja-syyriaan

8. Kivilohkare, Benjamin (2020). Herran Toinen Tuleminen. Saatavina: http://novahierosolyma.fi/Kirjauutuus%3A-Herran-Toinen-Tuleminen.php
,,,,,,,,
Michel Chossudovsky. (16.6. 2012). Global Research. Hidden US-Israeli Military Agenda: “Break Syria into Pieces”. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

Arcana Coelestia, nro 3373. Saatavina: https://www.sacred-texts.com/swd/ac/ac068.htm

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/beit-el-israel-trump-netanyahu-west-bank-partition-a9105261.html

http://gbe.oxfordjournals.org/content/5/1/61.abstract?sid=7944ddb8-2781-470b-a120-deba8fa50729

VICE (11.12.2013). The Child-Rape Assembly Line. Saatavina: https://www.vice.com/en_us/article/qbe8bp/the-child-rape-assembly-line-0000141-v20n11

Sefaria. The William Davidson Talmud. Saatavina: https://www.sefaria.org/Sanhedrin.69b.9?lang=bi&with=all&lang2=en

Sefaria. The William Davidson Talmud. Saatavina: https://www.sefaria.org/Sanhedrin.69b.5-6?lang=bi&with=all&lang2=en

Sefaria. The William Davidson Talmud. Saatavina: https://www.sefaria.org/Sanhedrin.52b.1?lang=bi&with=all&lang2=en
Muita tiedostoja:

http://novahierosolyma.fi/ETUSIVU.php

Sionismista: www.islam-radio.net (käsikirja sionismista ja juutalaisuudesta) www.islam-radio.net/judaism/satank1.htm vegtam.info/Kortsider/Sionismensmesterplan.html

vegtam.info/Kortsider/Sionismensmesterplan.html

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

pelastuksen avaimet

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

Kymmenen Käskyä ovat Raamatun tärkeimmät sanat, sillä ne tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun. Kymmenen Käskyn voimasta Jordan-virran vedet väistyivät ja Jerikon muurit särkyivät, sillä näihin Käskyihin sisältyy Jumalallinen Voima. Tällainen voima on myös ihmisellä, joka näitä Käskyjä noudattaa siitä syystä, että ne ovat Jumalallisen Järjestyksen Lakeja, eikä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia ja moraalisia sääntöjä kaikilla kansoilla. Näillä Käskyillä on luonnollinen eli kirjaimellinen merkitys, henkinen merkitys ja taivaallinen merkitys. Luonnollinen merkitys on ihmistä varten maan päällä, henkinen ja taivaallinen merkitys ovat enkeleitä varten taivaassa, mutta ihminenkin voi ne ymmärtää.