Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Israel-lobby kontrolloi Euroopan unionia ja myös ”pakolaisvirtoja” – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Israel-lobby kontrolloi Euroopan unionia ja myös ”pakolaisvirtoja”
Muslimeista piirtäminen ja juutalaisista piirtäminen

Israel-lobby kontrolloi Euroopan unionia ja myös ”pakolaisvirtoja”

Kasaarimafia ei vaikuta vain Yhdysvalloissa, vaan sen kauhistuttava vaikutus on  myös Euroopassa tosiasia. Maailma kokonaisuudessaan saa kärsiä mainitun mafian toiminnasta. Islamilainen maailma ei ole valloitusretkellä Euroopassa, vaan kysymyksessä on kasaarimafian gobaliin valtapoliittiseen pyrkimykseen sisältyvä Eurooppaan kohdistuva väestönsiirto poliittisen Lähi-idän alueelta, mikä on johtava tulevaisuudessa ylitsepääsemättömiin demografisiin ongelmiin. 

Olemme kirjoittaneet kasaarijuutalaisten historiasta aikaisemmin Vainovalkean ja Magneettimedian julkaisuissa muiden muassa artikkelissa Huomioita ”kulttuurivallankumouksesta”.  

 

Johdannoksi 

Oheisessa artikkelissa käsittelemme kasaarimafian kansainvälisen hegemoniapyrkimysten erilaisia menetelmiä. Artikkelin päähuomio keskittyy väestönsiirtoihin poliittisen Lähi-idän alueelta. Tässä huomioimme sen, että kasaarimafian tarkoituksena on syyllistää haittamaahanmuutosta islamilaista maailmaa, vaikka kyseinen mafia on itse väestönsiirtojen synnyttäjä. Siten kasaarimafia harjoittaa taitavaa hajota ja hallitse politiikkaa, mikä on manipuloinut kaikki esimerkiksi fundamentalistikristityt eli kristilliset sionistit ja muut Trumpia aukottomasti ihailevat hörhöt. 

Toiseksi viimeisessä luvussa huomioimme lyhyesti Israel-lobbyn tehokkaaseen toiminta verkostoon Euroopan unionissa, viitaten muun muassa teokseen The Israel Lobby and the European Union. 

Käytännössä Israel-lobby on yksi monista kasaarimafian (sionistieliitti) toimintaverkostoista maailmalla. 

Tunnettua on, että kasaarimafialla on kauhistuttava vaikutus muiden muassa kansainvälisiin rahoitusmarkkinoihin ja länsimaiseen tiedonvälitykseen. Kasaarimafian negatiivinen vaikutus on hirvittävä Washingtonin politiikkaan. Tämä Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsutaan myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisesti organisoituneen verkoston, jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan.1,2,3,4

Näiden rahoitusmarkkinoiden globaalin hegemonian perustana on kasaarijuutalaisen Rothschildien ja muiden pankkidynastioiden luoman kansainvälisen rahoitusvelkajärjestelmän lainaama korollinen raha on syynä Suomen sekä laajemmin koko maailman taloudellisiin kriiseihin. Tällainen globaali finanssijärjestelmä näivettävää valtion talouden. 

Lisäksi kasaarimafian toiminta sisältyy kiinteästi Israel-lobbyn toimintaan. 

 

Yllä mainittuun viitaten Euroopan sisäasioista vastaava komissaari ruotsalainen Ylva Johansson vaatii entistä enemmän ”pakolaisia” kauttaaltaan Euroopan unionin alueelle. Hän haluaa rajojen avautuvan entistä avoimemmaksi Välimeren ”pakolaisvirralle”. 

EU-kommission kanta on, että nykyisin Ruotsin ja muiden EU-maiden on jatkettava edelleen ”pakolaisten vastaan ottamista” poliittisen Lähi-idän maista. 

Vielä tässä yhteydessä yksityiskohtana voidaan ilmoittaa, että EU:n komission mukaan Kreikasta on siirretty tämän viikon tiistaina sekä keskiviikkona Suomeen ilman huoltajaa olevia ”pakolaislapsia”, minkä ilmoituksen Maahanmuuttovirasto on kiistänyt.  

Sanottuun alaikäisyyteen huomioiden, vuodesta 2015 alkaen on käynyt ilmi, että alaikäisinä esiintyvissä ”turvapaikanhakijoissa” on ollut 30, 40 ja jopa 50 vuotiaita henkilöitä. 

 

Ei islamilaisen maailman Euroopan valloitus, vaan sionistien 

Israel ja siihen kytkeytyvä kasaarimafia ovat ottaneet tavoitteekseen kristityn maailman sekä islamilaisen maailman vastakkainasettelun. Tässä pyrkimyksessään mainitut toimijat ovat näköjään onnistuneet. Tähän onnistumiseen on vaikuttanut se, että valtaosa ihmisistä eivät näytä millään ymmärtävän uudenliberalismin syvintä olemusta, puhumattakaan sionistisen eliitin eli kasaarimafian ja Israelin syvää vaikutusta siinä. Tähän liittyen myös monet korkeasti koulutetut ihmiset puhuvat vain omaa tyhmyyttään.  

Kaikista kiihkomielisimpiä islamilaisen maailman vihaajia ovat fanaattiset fundamentalistikristityt (kristityt sionistit), jotka kuvittelevat, että juutalaiset ovat ”Jumalan valittu kansa” ja että Israelin valtio on ”Raamatun ennustusten toteutuminen”. 

Tällainen valheellinen käsitys on syntynyt, kun Jumalan Sanaa on tulkittu omalla ymmärryksellä eli ilman valaistusta Jumalalta. Sanassa spirituaalisen merkityksen mukaan ”juutalainen” merkitsee sellaista ihmistä, joka elää hyvyydessä ja totuudessa Herrasta, mutta nykyajan ”juutalaiseneliitin jäsenet ovat teologisesti ”isästä perkeleestä” (Arcana Coelestia, nro 3373, Joh. 8: 44). Israelilla tarkoitetaan Sanassa spirituaalista kirkkoa, ei juutalaisvaltiota. Kristilliset sionistit perustavat käsityksensä sekä Vanhan että Uuden Testamentin kirjaimellisen merkityksen tulkintaan sekä Paavalin Roomalaiskirjeeseen (Room. 11: 1, 2, 25, 27).

 

 

Kristilliset kirkot ja kristityt sionistit (fundamentalistikristityt) ovat liitossa ”juutalaisen” eliitin tai mafian eli sionismin kanssa, vaikka juutalaisuuden perustana oleva Talmud on syntynyt syvimpien helvettien vaikutuksesta. Mafian tuhotoiminnan takia koko ihmiskunta on vaarassa tuhoutua sekä fyysisesti että henkisesti.  

Yhdysvalloissa Israel-lobbyn eri toimijoiden ja organisaatioiden lisäksi, siellä on muodostunut kristityistä kuin myös ”juutalaisista” sellaisia ryhmiä kuin esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.5

Valitettavasti suurin osa vapaista medioista ja miltei kaikista poliittisista puolueista, erityisesti perussuomalaisista, ovat fanaattisia sionismin kannattajia eli palvelevat perkelettä sekä syyllistävät hämmästyttävän hölmöllä tavalla väestönsiirroista Eurooppaan islamilaista maailmaa, vaikka maailman pakolaisongelman syntymisellä ei ole mitään tekemistä islamilaisen maailman kanssa. 

Sanottakoon esimerkkinä kaksi aiheeseen liittyvää asiaa, mihin sionistit ja Israel vaikuttavat: Näitä ovat sotien sytyttäminen sekä ”pakolaistulvien” käynnistäminen. 

Yhdysvallat ja sen tietyt liittolaiset ovat sionistisen eliitin (jossa primus motor on kasaarimafia) ja Israelin painostuksesta sytyttäneet laajoja sotia myös poliittisessa Lähi-idässä.6

 Näiden konfliktien varjolla on saatu tekosyy ”turvapaikanhakijoiden” loputtomille virroille Eurooppaan. Ihmisten rekrytointi ”turvapaikanhakijoiden” statuksella Eurooppaan on tapahtunut pääosin sionisti- ja sionististen multimiljardöörien välitystoiminnan kautta. 

Kasaarimafian kansanvälinen hegemonia on todellista perkeleen voimaa, joka on musertanut välillisesti myös Suomen poliittisen järjestelmän alleen. Israelin valtion pyhänä pitäminen on sama asia, kuin pitäisi sian virtsaa hyvänä viininä. Tämä ilmaisu ei ole panettelua, vaan teologinen totuus. Tätä voidaan perustella seuraavalla: Emanuel Swedenborgin kautta ilmestyneen vastaavaisuuden tieteen mukaan virtsan henkinen vastaavaisuus on vääryys, jota myös Israel vastaa. Kysymys on siis teologisesta totuudesta, ei panettelusta.  

Tämän luvun lopuksi haluamme painottaa sitä, että emme tietenkään hyväksy haittamaahanmuuttoa ja nykyistä monikulttuurillista politiikkaa. Luonnollisesti elintasopakolaiset olisi viipymättä palautetta lähtömaihinsa Suomesta, ja maahan ei tulisi päästää enää ainuttakaan ”turvapaikanhakijaa”. Sitä vastoin poliittinen energia pitäisi keskittää suomalaisten ja Suomen hyvinvoinnin edistämiseen sekä kaikenpuolisen itsenäisyyden hankintaan. 

Ihminen on tietysti oikeutettu vihastumiseen, sillä se on luonnollinen reaktio ihmismielen kohdatessa esimerkiksi suunnatonta epäoikeudenmukaisuutta ja petosta. Suomalaiset, kuten muutkin EU-maiden kansalaiset ovat alistuneet epäoikeudenmukaisuuden ja petturimaisen laittomuuden mielivallan uhriksi jo vuosikymmeniä. Sen lisäksi, että Suomi liitettiin valheilla ja laittomuudella Brysselin mielivallan alaisuuteen ja kansainvälisten suurkorporaatioiden sekä rahoitusmarkkinoiden riistettäväksi, olemme alistetut haittamaahanmuutosta aiheutuvaan suomalaisen etniseen ja kulttuurilliseen tuhoutumiseen. 

Kuitenkaan tämä maahanmuuttovyörytys ei ole islamilaisen maailman syy, vaan sionistisen eliitin eli kasaarimafian poliittinen tuhotyö. Tässä tuhotyössä instrumentteina ovat EU-maiden johtavat poliitikot niiden eduskunnat ja hallitukset. Näin on tilanne myös Suomessa. 

Tästä syystä tuohtumus ja sen mukaiset toimenpiteet on keskitettävä Suomen poliittisiin vallanpitäjiin, niitä erikseen yksilöimättä. Nämä ovat ensisijaisia kohteita. Kasaarimafia on pääsyyllinen, mutta vaikeasti tavoiteltava objekti. 

 

Israel-lobby vaikuttaa tehokkaasti hegemonia pyrkimyksillään EU:n 

Kasaarimafian hirvittävä vaikutus myös Euroopassa on tosiasia. Tämä mafia muodostaa uhkan koko maailmalle jo siinä mielessä, että Israel on Yhdysvaltojen aseistama ydinasevaltio. 

Uusi Gazan sota alkoi Israelin tekemillä ilmapommituksilla 7.  heinäkuuta 2014. Israel suoritti Gazan alueilla laittomia ja väkivaltaisia ratsioita, joka sytytti sodan ilmiliekkeihin. Tämä oli ilmeisen selvä Israelin tarkoitus. Gazan sodassa Israel armeija suorastaan teurasti Gazan siviiliväestöä. Selvää on, että Gaza on toiminut Israelille uusien aseiden testauskenttänä. 

Vaikka yllä mainitun kaltaiset tilanteet ovat palestiinalaisiin kohdistuvaa kansanmurhaa, on Israel saanut vankkumattoman tukijan Euroopan unionista ja Yhdysvalloista. Tämä paljastaa selvästi kasaarimafian luoman Israel-lobbyn suunnattomasta kansainvälisestä vaikutuksesta länsimaissa. 

Esimerkiksi tätä Gazan siviilien pommittamista hengiltä ja heidän tuhansien kotien raunioittamista kutsutaan länsimaissa, kuten Euroopan unionissa suojaavina pommituksina. Kyseistä vääristelevää terminologiaa on käyttänyt tietysti Israel, joka nimittää kyseistä teurastusta nimellä operaatio ”suojaava reuna.7

Israel lobbyllä on valtava vaikutus Brysseliin. Tästä kertoo se, että Euroopan unioni on ylivoimaisesti Israelin suurin kauppakumppani ja Israel lobby on avannut taloudelliset vaikutuskanavat Brysselin sivukonttoreihin.7

Israel on Israel lobbyn välityksellä jatkuvasti pyrkinyt kanavoimaan läntisen maailman huomiota toisaalle Israelin sotarikoksista sekä ihmisoikeusrikkomuksista. Koska länsimaiset johtavat poliitikot näyttävät vihreää valoa Israelin törkeille valheille, joilla Israel ei edes yritä tosissaan peitellä kansanmurhaa palestiinalaisia kohtaan, täytyy sen tarkoittaa sitä, että on olemassa merkittävä kansainvälinen ryhmäverkosto, joka on vannoutunut pitämään yllä kulisseja muka ”demokraattisesta” Israelista. Kasaarimafian toimesta röyhkeästi valehdellaan, että, ”demokraattisen” Israelin ””sotatoimet” ovat vain itsepuolustusta Palestiinalaisten rakettitulta vastaan. Nämä Israel lobbyn verkostoituneet ryhmät (osa kasaarimafian kansainvälisestä toiminnasta) toimivat globaalisti tiiviissä yhteistyössä keskenään. Luonnollisesti näiden ryhmien operaatiot ovat linjassa ja yhteistyössä Israelin sekä sen diplomaattien kanssa. The Israel Lobby and the European Union -teoksen mukaan edellä mainitut ryhmät muodostavat Israel lobbyn, joka ei kuitenkaan olisi monoliittinen järjestelmä. Israel lobbyllä on vaikutusvaltaa muihin poliittisiin ryhmiin, valtamediaan, Israelin hallitukseen, konservatiivisiin säätiöihin sekä muihin rahoituslähteisiin.7

Puolustus- ja ilmailualan hallitsevan teollisuusjätin Airbus Groupin tukeminen, ei välittömästi liity Israel-lobbyn vaikutukseen Brysselissä, mutta välilliset vaikutukset asiayhteyteen on olemassa. Airbus Group on saanut EU:lta vuosittain suoria tukia useiden kymmenten miljoonien edestä. Esimerkiksi vuonna 2014 sille annettiin 30 miljoonaa euroa. Tähän summaan voidaan lisätä vielä komission tekemien julkisten hankintojen kautta saadut 239,7 miljoonaa euroa lisätienestinä. Tämä kaikki siitä huolimatta, että Airbus Groupilla on kytköksiä sota- ja aseteollisuuteen Lähi-idässä sekä viimeksi Israelin kanssa kesällä 2014 niin sanotun, jo yllä mainitun, Gazan sodan ja operaation ”Suojaavan reunan” kuluessa.8

Suomen viranhaltijat, eduskunta ja hallitus ovat äärimmäisellä monikulttuurisella ideologiallaan ja ylikansallisia pääomia syleilevällä politiikallaan synnyttäneet kansassa vihaa ja katkeruutta. 

 

Lopuksi 

Syytä on vielä painottaa, että tuohtumus ja sen mukaiset toimenpiteet on keskitettävä Suomen poliittisiin vallanpitäjiin, niitä erikseen yksilöimättä. Nämä ovat ensisijaisia kohteita. Kasaarimafia on pääsyyllinen, mutta vaikeasti kohdistettava objekti. ”turvapaikanhakijat” eivät siis ole niitä kohteita, joita vastaan käydään ”taistelua”, vaan poliittinen koneisto sinänsä. Mikäli ”turvapaikanhakijoista” ja maahanmuuttajista yleensä muodostuu uhka suomalaisille, on tietysti heitäkin vastaan puolustauduttava. 

Markku Juutinen 

 

Lähteet 
Norra Skåne (7.7.2020). ”Skamligt” – Tyskland trycker  om migration. Saatavina:  

https://www.nsk.se/2020/07/07/eu-fler-behover-hjalpa-till-med-flyktingar/  
IL (8.7.2020). EU:n komissio: pakolaislapsia siirretty Kreikasta Suomeen – Maahanmuuttoviraston mukaan tieto ei pidä paikkaansa. Saatavina: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fe3a6047-8494-4fd3-9393-6b900a984dc7  

https://www.sefaria.org/Sanhedrin.76a.1?lang=bi&with=all&lang2=bi  

Swedenborg, Emanuel. Arcana Coelestia. Saatavina: https://www.sacred-texts.com/swd/ac/index.htm  

…….…..…..…..…..…..…..…..…. 

  1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. HuhmariKaprint Ky. 
  2. Ginsberg, Benjamin (1993).TheFatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s. 
  3. Bar-Yosef1994,Maariv 2.11.1994, ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke 2003, 146-147. 
  4. Rami, Ahmed (1988).Vadär israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66. 
  5. JohnMearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby 
  6. IsraelShahak (1997). Open Secrets 
  7. Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union 
  8. Palestinian activist occupy London office of Airbus, oneworld.org 10/2014 

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Kymmenen Käskyä

VICTORY OVER HELLS by the Ten Commandments

The Ten Commandments are the most important words in the Bible, for they came on two stone tablets drawn by the finger of God. By the power of the Ten Commandments the waters of the Jordan stream receded and the walls of Jericho were broken, for they contain the Divine Power. Such power also exists in man who obeys these Commandments because they are the laws of the Divine Order, and not just because they are social and moral rules for all nations. These Commandments have a natural or literal meaning, a spiritual meaning, and a heavenly meaning. The natural meaning is for man on earth, the spiritual and heavenly meaning are for the angels in heaven, but man can also understand them.