Home / Yhteiskunta / Arabiemiraattien sopimus diplomaattisuhteista Israelin kanssa ja siihen liittyvät huomiot
Arabiemiraattien ja Israelin sopimus

Arabiemiraattien sopimus diplomaattisuhteista Israelin kanssa ja siihen liittyvät huomiot

 

Israel on jälleen kunnostautunut palestiinalaisten elinolojen kaventamisessa. Tässä tapauksessa taustalla on Arabiemiraattien eilinen päätös solmia diplomaattisuhteet Israelin kanssa. Luonnollisesti päätöksellä pyritään kurjistamaan entisestään palestiinalaisten asemaa, sillä nyt Israelin on määrä aloittaa laajojen alueiden laillistetun ryöstelyn Länsirannalla. 

 

Miksi Israel teki sopimuksen juuri nyt? 

Valtamedian mukaan Israel olisi suostunut luopumaan Länsirannan palestiinalaisalueiden miehityssuunnitelmista. Tämän on vahvistanut myös Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald TrumpMediatiedot ja Trump ovat kuitenkin täysin väärässä. Nimittäin Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on varmistanut toteuttavansa miehityssuunnitelman. 

Minun aikomukseni luoda Juudean ja Samarian suvereniteetti täydessä koordinoinnissa Yhdysvaltojen kanssa ei ole muuttunut”, sanoi Netanyahu. 

Koska sopimus solmittiin tilanteessa, jossa Israelilla on määrä aloittaa laajojen alueiden haltuunotto Länsirannalla, on ilmeisen varmaa, että Yhdysvallat, Israel ja Arabiemiraatit olivat suunnitelleet sopimuksen toteuttamisen paljon aikaisemmin. Tarkoituksena on siis palestiinalaisten täydellinen alistaminen Talmud-ideologiaan nojautuvan Israelin hirmuhallinnon alle. 

 

Lopuksi 

Viime vuonna sionistipresidentti Donald Trump hallintoineen aloitti kiivaat toiminnot Israelin edunvalvojana. Tuolloin Trumpin hallinto muiden muassa hyväksyi Länsirannalle rakennetut juutalaissiirtokunnat. Tällä hyväksynnällä luotiin perustus tällä viikolla solmitulle Israelin ja Arabiemiraattien sopimukselle. Israelin julmasta ja terroristisesta luonteesta, jota USA:n presidentit ovat peräkkäisesti tukeneet, ovat saaneet kärsiä palestiinalaisten lisäksi kaikki Israelin naapurivaltiot.  

Israelin armeija on aloittanut jatkuvan valtioterroristikampanjan naapureitaan vastaan. Viime aikoina Israel on tulittanut niin Syyriaa kuin myös Libanonia . Hizbollah kiistää olevansa taistelussa israelilaisten kanssa. Šiialainen Hizbollah on syyttänyt Israelia ”hätiköimisestä” sekä Shebaan alueen maatilojen tulittamisesta.  

Beirutin pamaukseen liittyen huomionarvoista on, että Libanonin presidentti Michel Aoun ei ole sulkenut pois hyökkäyksen mahdollisuutta Sky Newsin raportin mukaan. 

-Syytä ei ole vielä määritetty. On mahdollista, että ulkoinen aiheuttaja toteutui ohjuksen, pommin tai muun toiminnan kautta, presidentti sanoi paikallisille tiedotusvälineille. Sanoo Michel Aoun

Ranskan sionistipresidentti Emmanuel Macron ja Yhdysvallat ovat ilmaisseet tukensa Libanonin hallituksen vastaisille mellakoille. Näyttää selvältä, että Israel-lobby on painostanut Yhdysvaltoja lietsomaan räjähdyksissä vaurioituneen Libanonin hallituksen vaihtamista. Hallituksen vastaiset mellakoitsijat ovat sonnustautuneina globalistien nyrkkitunnuksin. Beirutin räjähdyksen aiheuttajat näyttävät siis paljastuvan kuin itsestään. 

Lisäksi tällä viikolla Israelin armeijan ilmavoimat ovat pommittaneet Gazaa neljä yötä peräkkäin. Ilmaiskuja on tehty Palestiinan vapaustaistelijoiden oletettujen hyökkäyksien varjolla. 

Palestiinalaisiin kohdistuva kansanmurha ei hetkauta psykopaattisten valtioterroristivaltio Yhdysvaltojen johtajiston omaatuntoa. Nämä ovat kasaarijuutalaisen eliitin kanssa lähes samanlaisia piruja. Näyttää todellakin siltä, että perkeleen oma valtio – Israel on saanut rohkeutta terroristiselle toiminnalleen Arabiemiraattien päätöksestä solmia diplomaattisuhteet Israelin kanssa. Nythän sekä Arabiemiraatit ja Yhdysvallat ovat Israelin tukijoita. 

Markku Juutinen 

 

 

Lähteet 

RT (13.8.2020). Palestine recalls ambassador from UAE after it establishes diplomatic ties with Israel. Saatavina: https://www.rt.com/news/497968-palestine-recalls-uae-ambassador-israel/  

 SR (19.11.2019). Forskaren: Trump ger Netanyahu en present. Saatavina: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7347069  

RT (15.8.2020). Drones & jets: Israel launches strikes on Gaza Strip for 4th straight night. Saatavina: https://www.rt.com/news/498074-gaza-strikes-retaliation-israel/  

RT (27.7.2020). Israel exchanges fire with Lebanon, thwarting attempted ‘infiltration’ on northern border – army. Saatavina: https://www.rt.com/news/495976-israel-combat-lebanon-border/  

News sky (7.8.2020). Beirut explosion: Lebanon’s president doesn’t rule out ’rocket or bomb’ as possible cause. Saatavina: https://news.sky.com/story/beirut-explosion-lebanons-president-says-blast-may-have-been-caused-by-a-rocket-or-a-bomb-12044405 

 

 

 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

ehdokkaat

Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä …