Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Suomea painostettiin EU:sta hyväksymään EU-elvytyspaketti ja pääministerin kanslia salasi uhkailun – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Suomea painostettiin EU:sta hyväksymään EU-elvytyspaketti ja pääministerin kanslia salasi uhkailun

Suomea painostettiin EU:sta hyväksymään EU-elvytyspaketti ja pääministerin kanslia salasi uhkailun

Pääministerin kanslia on salannut EU:n elpymisvälineuhkauksen yksityiskohdat. Ylen mukaan Euroopan unionista on uhattu Suomea ”ennennäkemättömällä mainehaitalla ja poliittisella paineella”, mikäli Suomi ei hyväksy elpymisvälinettä. Valtioneuvoston kanslia ei paljasta, ketkä keskustelun kävivät.

EU:n elpymissopimuksessa on kysymys historiallisesta äänestämisestä

Kansanedustajat

EU:n elpymissopimuksessa on kysymys historiallisesta äänestämisestä.

Ettehän halua jäädä historiaan isänmaanpetturina!

Älkää siis äänestäkö elvytyspaketin hyväksymisen puolesta, sillä elpymissuunnitelma perustuu Euroopan unionin liittovaltiokehityksen edistämiseen ja liittäisi Suomen osaksi Unionin liittovaltiota. Elpymissopimuksen hyväksyminen olisi lopullinen kuolinisku Suomen itsenäisyydelle.

Kansanedustajille voidaan lähettää viestiä elpymissopimuksen hyväksymisen vastustamiseksi jäljempänä mainittujen sähköpostien kautta.

_______

Kokoomuksen eduskuntaryhmä

Suomea uhkaillaan EU:sta ja painostetaan hyväksymään EU-elvytyspaketti 

Yle uutisoinnin mukaan Euroopan unionista on uhkailtu Suomea vakavilla seurauksilla, jos Suomi ei hyväksy EU:n 750 miljardin euron elvytyspakettia, josta Suomen maksuosuus on 6,6 miljardia euroa. Uutinen perustuu pääministeri Sanna Marinin johtaman valtioneuvoston kanslian virkamiesten, EU-virkamiehen kanssa käymään puhelinkeskusteluun.

Valtioneuvoston kansliasta ei ole suostuttu antamaan tarkempia tietoja keskustelusta tai sen osapuolista.

Valtioneuvoston kanslia tiedusteli Unionista elvytyspaketin hylkäämisen seurauksia

Yleisradio ilmoitti tiistaina 26. huhtikuuta valtioneuvoston kanslian tiedustelleen Euroopan unionin neuvoston oikeuspalvelusta sitä, mitkä olisi seuraukset, mikäli Suomi hylkäisi EU:n elvytyspaketin:

”Ylen tietojen mukaan neuvoston oikeuspalvelun yksi johtava virkahenkilö vastasi, että elvytyspaketin hylkääminen jossakin jäsenmaassa johtaisi ennennäkemättömään mainehaittaan ja poliittiseen paineeseen kyseiselle jäsenmaalle. Käytännössä elvytyspakettia varten luotu rakennelma romahtaisi.” 

Ylen jutusta voidaan saada sellainen johtopäätös, että EU:sta uhkaillaan ja painostetaan Suomea mainehaitalla, jonka seurauksena Suomen vaikutusmahdollisuudet Euroopan unionissa voisivat heikentyä vuosien ajaksi juuri, kun niitä tarvittaisiin esimerkiksi ilmastopolitiikkaan sekä Suomen metsäpolitiikkaan vaikuttavissa päätöksissä toukokuun EU-huippukokouksessa.

Euroopan unioni perustuu totalitarismiin; EU:n jäsenvaltiot eivät ole itsenäisiä 

Euroopan unioni kokonaisuudessaan ja kaikkien toimielintensä osalta perustuu kasvottomaan rahaeliitin valtaan ja ylikansallisten suuryrityksien ja niistä muodostuneiden sijoittajien jättiläismäisten yhtiöryppäiden kansainväliseen monopoliasemaan maailmanmarkkinoilla.

Koska EU:sta sanellaan ja painostetaan yksityisiä valtioita Unionin päätöksiin, eivät EU-jäsenmaat, kuten Suomi voi tietenkään olla suvereeni valtio, vaan Unionin periferiaan kuuluva maakunta, jossa Brysselin nukkehallitsijoina ovat Marinin valtioneuvosto ja eduskunta.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on WEFn-kokoustajia-1024x596.jpg

Yllä uutisoidusta EU:n painostuspolitiikasta voidaan päätellä, että Unionista on kehitetään liittovaltio. Liittovaltiokehitystä vahvistaa myös Davosinagendan mukaisesti WEF:n järjestelyihin sisällytetty The Great Reset –operaatio, joka on Euroopan unionin tekemän  velkaelpymisrahastohankkeen läpiviennin taustalla, mikä hankkeen toteuttaminen on siis vielä hyvin pakonomaista.

Pääministerin kanslia pimitti tietoja 

Pääministerin kanslia salasi kansalaisyhteiskunnalta äskettäin julkisuuteen vuotaneen EU:n elpymispakettiin liittyvän uhkauksen yksityiskohdat.

Miksi näin meneteltiin?

Ensinnäkin EU:sta näillä epämääräisellä uhkauksella pyrittiin ohjaamaan eduskunnan päätöksentekoa. Osa syynä tähän pääministerin kanslian salailuun  oli se, että Sanna Marin oli kävellyt valtioneuvoston sekä eduskunnan yli näyttämällä vihreää valoa Unionimaiden johtajien kokouksessa elpymispakettiin liittyvistä lupauksista.

Toisaalta pääministerin kanslian salailu tässä asiassa viittaa siihen, että julkisuudelta, ja niin muodoin kansalta haluttiin pimittää EU:n elpymispaketin hyväksyntään liittyvä peruuttamaton ja totalitaristinen luonne.

Mikäli elvytyspaketin hyväksyntään liittyvä  todellinen luonne olisi ajoissa kansalaisyhteiskunnalle selvinnyt, olisi se laukaissut laajan vastustuksen elpymispaketin hyväksymistä vastaan.

Toimittajan kommentti

Elpymispaketin hyväksyminen tarkoittaisi sitä, että Suomen viimeisimmätkin itsenäisyyden rippeet saisivat kuoliniskun, ja maa syöstäisiin kasvottomien kansainvälisten koron kiskontaan perustuvan velkarahajärjestelmän kynittäväksi, ja samalla liitettäisiin EU:n liittovaltiohankkeeseen.

Elpymisrahaston kehittäminen perustuu sille tekosyylle, jossa Covid –19 “pandemian” nujertaman Euroopan talousjärjestelmä voitaisiin jälleenrakentaa. Mutta kysymyksessä on Build Back Better eli siinä rakennettaisiin niin sanotusti, täysin uusi ja “parempi” maailma sekä talousjärjestelmä, joka siis palvelisi ainoastaan globaalia talous- ja valtaeliittiä. Tässä järjestelmässä ei tunnettaisi mitään yksilöllisyyttä, ei ihmisyksilöiden, eikä valtioiden suhteen, vaan järjestelmää hallitsisi yksi ja ainoa keskushallinto.

Huomioitavaa!

Kehotamme nyt kansanedustajia kokoomuksessa sekä keskustassa hylkäämään ryhmäkurin ja ryhtyä toimeen Suomen kansa eduksi äänestämällä EU:n elvytyspakettia vastaan.

Kansanedustajat

EU:n elpymissopimuksessa on kysymys historiallisesta äänestämisestä.

Ettehän halua jäädä historiaan isänmaanpetturina!

Älkää siis äänestäkö elvytyspaketin hyväksymisen puolesta, sillä elpymissuunnitelma perustuu Euroopan unionin liittovaltiokehityksen edistämiseen ja liittäisi Suomen osaksi Unionin liittovaltiota. Elpymissopimuksen hyväksyminen olisi lopullinen kuolinisku Suomen itsenäisyydelle.

Kansanedustajille voidaan lähettää viestiä elpymissopimuksen hyväksymisen vastustamiseksi jäljempänä mainittujen sähköpostien kautta.

_______

Kokoomuksen eduskuntaryhmä

kansanedustajien sähköpostit (kaapeli.fi) 

 

Lähteet

Ylen tiedot: Suomi kysyi EU:lta elvytyspaketin hylkäämisestä – mainehaitta ja poliittinen paine arvioitiin ennennäkemättömäksi | Yle Uutiset | yle.fi

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

Suomen miehittämiseen tähtäävistä neuvotteluista on vastuussa apulaisosastopäällikkö Mikael Antell.

Suomea tarjotaan Yhdysvaltojen asevoimien miehitettäväksi

Brysselin, ja ennen muuta Yhdysvaltojen hallintaan alistuneet Suomen viranomaiset neuvottelevat parhaillaan puolustussopimuksesta, joka luovuttaa Suomen maaperän ja sotilastukikohdat Yhdysvaltain asevoimien esteettömään käyttöön.