Home / Yhteiskunta / Juutalaismafia synnytti I ja II maailmansodan; kyseinen mafia on jälleen sytyttämässä uutta maailmansotaa
Newweek.com.
Newweek.com.

Juutalaismafia synnytti I ja II maailmansodan; kyseinen mafia on jälleen sytyttämässä uutta maailmansotaa

Nord Stream kaasuputkien räjäyttäminen oli lähtölaukaukset kolmannelle maailmansodalle, jonka tarkoituksena on lujittaa Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen muodostamaa Maailmanhallitusta ts. juutalaismafian eli Siionin viisaiden maailmanvaltaa. Juutalaismafian hallinnassa oleva Washington pyrkii kaasuputkien räjäyttämisen avulla alistamaan Saksan ja samalla osan muutakin Eurooppaa yhä tiukemmin valtaansa.  

Yhdysvallat, joka on juutalaismafian lujassa kontrollissa, teki hiljattain sabotaasin tai oikeammin valtioterroristisen iskun Nord Streamin kaasuputkiin. Juutalaismafian hallinnassa oleva Washington pyrkii kaasuputkien räjäyttämisen avulla alistamaan Saksan ja samalla osan muutakin Eurooppaa yhä tiukemmin valtaansa. Täten  USA kykenee nimetyn valtioterrorinsa jälkeen kiristämään Saksaa energian saannin suhteen, ja siten painostamaan sitä vaikka sotatoimiin Venäjää vastaan. Nimittäin Yhdysvallat eivät tahdo siirtää Ukrainan sekä Venäjän välille synnyttämäänsä konfliktia laajentuvan omalle mantereelleen.   

Juutalaismafian hallitsema transatlanttinen koalitio, jonka voimakkaimpia jäseniä ovat Yhdysvallat, Britannia ja Ranska. USA:n ikeen alla viruva Saksa on myös tarvittaessa sotilaallisesti merkittävä tekijä. Transatlanttinen koalitio lietsoo valtamedian tukemana äärimmäistä vihamielisyyttä ja aggressiivisuutta Venäjää vastaan sekä antaen Ukrainalle huippusotilaallista varustelua ja sotakoulusta. Lisäksi länsivaltiot ovat asettaneet Venäjää vastaan taloudellisia pakotteita. Mutta Ukrainan valheellisen sotapropagandan tekijöinä häärii Israelin Mossad, sillä Israelilla ja Ukrainalla on erittäin yhteistyökykyiset ja lämpimät suhteet. Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelensky  onkin sanonut, että Ukrainasta on muodostuva eräänlainen “Suur-Israel”. Ukraina on maan istuvaa presidenttiä myöten juutalaiseliitin hallinnassa. 

Yllä esitettyjen tekijöiden lisäksi, Nord Stream kaasuputkien räjäyttäminen oli lähtölaukaukset kolmannelle maailmansodalle, jonka tarkoituksena on lujittaa Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen muodostamaa Maailmanhallitusta ts. juutalaismafian eli Siionin viisaiden maailmanvaltaa. 

 

Juutalaismafia oli I ja II maailmansodan sytyttäjät 

Juutalaismafia on mahdollisen kolmannen maailmansodan synnyttäjä. Tilanne on jokseenkin samankaltainen  kuin I ja II maailmansotien syntyhistoriassa, sillä nämä sodat olivat myös juutalaismafian saavutuksia. 

Viittaamme jäljempänä B. Freedmanin tutkimuksiin ja paljastuksiin liittyen ensimmäisen ja toisen maailman sodan syttymiseen. 

Aškenasijuutalainen Benjamin Freedman esittää kuinka ”juutalaisvaltaisen” eliitin jäsenet olivat syyllisiä paikallisten sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi: ”Juutalaisvaltainen” aristokratia sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan sionistien eliitti sai palkkioksi Balfourin sopimuksen, joka tarkoitti lupaa perustaa juutalainen valtio Palestiinaan, arabien kotitanhuville. Huomattakoon, että Freedman kuului aikaisemmin samaan pahamaineiseen eliittiin, tai pikemminkin mafiaan, joten hän kyllä tiesi, mistä puhui. 

USA:n usuttaminen saksalaisten kimppuun syöksi Saksan murskaavaan tappioon ja hirvittävään sodan jälkeiseen ahdinkoon. Juutalaisvastaisuutena se alkoi ilmetä, kun tiedettiin kansainvälisten sionistien julistaneen boikottisodan Saksaa vastaan vuonna 1933. Sodan tarkoituksena oli saada Saksa nääntymään taloussaarron avulla. Mutta tästä sodan aloituksesta kerrottakoon enemmän tuonnempana. 

Ratkaiseva käänne suhtautumisessa ”juutalaisiin” alkoi tapahtua vasta vuonna 1938. Tällöin nuori puolanjuutalainen käveli Pariisissa Saksan suurlähetystöön ja ampui saksalaisen toimihenkilön. Saksalaiset alkoivat käyttäytyä aggressiivisemmin Saksan juutalaisia kohtaan. Ikkunoita rikottiin sekä ”juutalaisia” pahoinpideltiin. 

Alkuperäisenä syynä juutalaisvastaisuudelle eivät siis olleet etniset ja uskonnolliset tekijät vaan se, että sionistit olivat pettäneet Saksan. Varsinainen juutalaisvastaisuus leimahti liekkiin sionistien julistaman taloussaarron ja ennen muuta yllä mainitun vuoden 1938 traagisen tapahtuman jälkeen. On täysin luonnollista, että katkeruutta on syntynyt saksalaisissa esimerkiksi ”juutalaisia” kauppiaita kohtaan, sillä näiden ”juutalaisten” johtajien toimesta saksalaiset yritykset olivat menneet konkurssiin, lisäten työttömyyttä sekä taloudellista kurjistumista. 

Saksalaisten syyttäminen antisemitismistä rodun ja uskonnon perusteella on sionistisen eliitin Hollywood-propagandaa. Taustalla oli sionistisen eliitin toimet, joista kärsimään joutuivat ensin saksalaiset, sitten eliittiin kuulumattomat ”juutalaiset”. 

Saksaa syytettiin ensimmäisen maailmansodan aloittamisesta, vaikka se oli syytön. Nimittäin Ison-Britannian, Ranskan ja Venäjän välillä oli konsensus Saksan lyömiseksi, sillä olihan Saksa yksi maailman johtavista suurvalloista. Heidän laivastonsa oli kilpailukykyinen Ison-Britannian laivastoon verrattuna, heidän markkina-alueensa oli globaali ja laadukkaiden tuotteidensa ansiosta he esiintyivät maailmanmarkkinoilla voimakkaana. Niinpä sionistisen eliitin piti raivata Saksa pois tieltään.  

Vapaamuurareiden avulla sionistit saivat aikaan Versailles’n rauhansopimuksen. Se syöksi Saksan työttömyyteen sekä taloudelliseen kurjuuteen. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita. Kansainväliset sionistit hallitsivat Saksaa pankkitoiminnan avulla sekä poliittisesti vapaamuurareiden välityksellä. Tästä johtuen valtio oli pakotettu nousemaan sionistista ylimystöä vastaan. 

Vapaamuurareiden avulla toteutunut sionistisen eliitin vaikutus Versailles’n sopimukseen oli seuraavanlainen. Sodan loputtua vuonna 1919, Versailles’n sopimuksen kokouksiin osallistuivat Rothschildeihin yhteydessä olevat miehet kuten Paul ja Max Warburg, John Foster Dulles (Kuhn, Loeb & Companysta), Colonel House ja Thomas Lamont (J.P. Morganista) sekä Allen Dulles (Kuhn, Loeb & Companysta). Versailles’n sopimuksen ankarat ehdot loivat pohjan toisella maailmansodalle. Steinhauserin mukaan esimerkiksi Max Warburg kuului vapaamuurareiden rahaylimystöön ja Rothschildit ovat aina olleet vapaamuurareiden taustalla vaikuttavia illuminaatteja. Freedman esittää, että yrityksien J.P. Morgania, Kuhn, Loeb & Companya ja Kuhn, Loeb & Companya omistavat henkilöt, jotka olivat osa ”juutalaisten” eliittiä. Yleisessä tiedossa myös on Rothschildien ja Warburgien kytkeytyminen sionistiseen ylimystöön. 

Hitler nousi valtakunnan kansleriksi tammikuussa 1933. Kansallissosialistinen puolue ei kaunistellut sionistisen eliitin osuutta Versailesin rauhasopimuksessa, ja ”juutalaisten” oikeuksia kavennettiin. Sionistinen mafia menetti Saksassa jatkuvasti asemiaan. Niinpä rabbiininen eliitti alkoi vaatia sosiaalisen statuksensa palauttamista ja kansallissosialistien ohjelman muuttamista. Maaliskuussa lehdet uutisoivat juutalaiset julistaneen sodan Saksaa vastaan. Tämä kiristys esitettiin juutalaisten talouskonferenssissa heinäkuussa 1933. 

Saksa kieltäytyi alistumassa Amsterdamissa pidetyn kokouksen ja kansainvälisen juutalaisyhteisön vaatimuksiin. Herra Untermeyer, joka oli Amerikan Yhdysvaltojen delegaation päämies ja konferenssin puheenjohtaja, palasi Yhdysvaltoihin ja meni ABC:n studioille. Siellä Untermeyer esiintyi maanlaajuisessa radiolähetyksessä, joka oli sisällöltään tällainen:  

Maailman juutalaiset julistavat pyhän sodan Saksalle. Nyt me olemme yhdistyneet pyhään selkkaukseen saksalaisia vastaan. Saadaksemme heidät antautumaan me näännytämme heidät maailmanlaajuisella boikotilla. Tämä tuhoaa saksalaiset, koska he ovat riippuvaisia vientikaupastaan.” 

 

Venäjä ja Kiina ovat Yhdysvaltojen maailman valtapolitiikan esteenä 

Ukrainan konflikti on Atlanttisen akselin globaalin hegemonia pyrkimyksien alustana 

Ensinnäkin on syytä huomauttaa, että Venäjän erikoisoperaatiot ovat luonteeltaan puolustuksellisia Ukrainassa, ja ne käynnistyivät sen tähden, että tämä valtio on todellisuudessa transatlanttisen liittouman sotarintama Venäjää vastaan. NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka uhkaavineen ohjustukikohtineen ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat terroristiset väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltoja vastaan ovat syinä kyseisille Venäjän operaatioille Ukrainassa. Mikäli Venäjä olisi vitkastellut erikoisoperaatioiden toteuttamisessa, olisi Ukraina varustautunut Atlanttisen akselin turvin ydinohjuksin, joita se olisi käyttänyt Venäjää ja sen etupiiriä vastaan. 

Useat tutkijat sekä poliittisen talouden että kansainvälisen politiikan alalta ovat päätynyt siihen tulokseen, että maailmanpoliittinen ja –taloudellinen prosessi on jo aloittanut vallan- eli hegemoniasiirtymän Atlanttiselta akselilta poliittisen Tyynenmeren akselille. Tässä yhteydessä Atlanttisella akselilla tarkoitetaan Yhdysvaltojen johtamaa läntistä ploggia (USA ynnä EU) ja poliittisella Tyynenmeren akselilla tarkoitetaan etupäässä BRICS-maita. [1; 2] Tässä prosessissa erityisesti Kiina on syrjäyttämässä Yhdysvallat taloudellisesti. Yhdysvaltojen tukena on vain ympäri maapalloa varustetut sotilastukikohdat, joita on 702 kappaletta 132 eri maassa. 

Juutalaismafian hallinnassa oleva poliittinen Atlanttinen akseli pyrkii nyt nujertamaan Putinin hallinnon ja murskaamaan Venäjän sekä taloudellisesti että kulttuurellisesti. Juutalaismafian eli Siionin viisaiden tavoitteena on myös Yhdysvaltojen johtaman liittouman avulla, Ukraina mukaan lukien, luovuttaa Venäjän uskomattoman rikkaat luonnonvarat ylikansallisten pääomien hallintaan. 

Mikäli Atlanttinen akseli onnistuisi alistamaan Venäjän, olisi seuraavana vuorossa Kiina, jonka voittaminen ei olisi helppoa edes Yhdysvalloille. Tätä Yhdysvaltojen johtamaa globaalia valtapolitiikkaa ja sen intressejä palvelee sionististen länsivaltojen luoma Ukrainan ja Venäjän välinen konflikti. Ukrainan ja Venäjän välinen konflikti on synnytetty juutalaismafian toimesta palvelemaan vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen maailmanvalta pyrkimyksiä eli pitääkseen yllä entistä maailmanjärjestyksen hegemoniaansa. 

 

“Länsimaistettu” Suomi NATOn ohjustukikohtien “saarekkeeksi” 

Sauli Niinistön lausahdukset Helsingin turvallisuusfoorumissa 30. syyskuuta 2022 oli todellakin Suomen osalta järkyttävän rikollinen. Turvallisuusfoorumissa  pitämässään puheessa Niinistö sanoi, että NATO-jäsenyyden antama lisä Suomen turvallisuudelle on liittouman yhteinen pelote.[3] 

Niinistön mukaan NATO tuo turvaa senkin varalta, että pelote ei riitä. 

– Tärkeintä on, että Suomi pyrkii Naton jäseneksi. Piste. Ei enempää eikä vähempää, Niinistö sanoi. 

Hänen mukaansa Suomi ei aseta jäsenyydelleen liittoumassa vaatimuksia tai varaumia. Suomen jäsenyyden profiili kehittyy ajan myötä. 

Yllä mainitun mukaan Suomi on valmistautunut sijoittamaan NATOn ydinaseita maaperälleen, mikä on myös Yhdysvaltojen tavoite, sillä Suomen rajalinja sijaitsee alle 600 mailin eli noin 966 kilometrin päässä Moskovasta. 

 Puolan, Ruotsin, Suomen ja NATOn liput. MATEUSZ SLODKOWSKI/AFP VIA GETTY IMAGES.

Puolan, Ruotsin, Suomen ja NATOn liput. MATEUSZ SLODKOWSKI/AFP VIA GETTY IMAGES.

Newsweekin mukaan Niinistön lausunnot antavat teoreettisen mahdollisuuden Suomen varustamiseen ydinaseilla jo mainitun Suomen rajan läheisyyden Moskovaan huomioiden. 

Sauli Niinistö on Yhdysvaltojen vasalli, joka on alistanut Suomen juutalaisvaikutteisen USA:n maailman valtapolitiikan instrumentiksi ja täten Suomesta on tehty ja ollaan lisää tekemässä etulinja Venäjää vastaan, vaikka Venäjä ei ole osoittanut minkään tason uhkaa tai vihamielisyyttä maatamme kohtaan. Toki muutkin poliittiset valtaapitävät astuvat Niinistön mielisairaita sekä valtiorikollisia jalanjälkiä, mutta kyllä Niinistö on tässä edellä muita. 

Lopuksi on syytä painottaa, että kolmannen maailmansodan lietsomisen taustalla on lujasti juutalaismafia. Ja tähän pyritään Ukrainan konfliktin välityksellä. Mutta Venäjälläkin vaikuttaa tietynkaltainen juutalaismafia, josta pääsääntöisesti käytetään nimitystä oligarkia. Mikäli oligarkialla tarkoitetaan sionistien vastinetta, eivät silloin kaikki oligarkit ole juutalaisia, ja kaikki juutalaiset eivät ole oligarkkeja, mutta oligarkeissa käynnistävänä voimana ovat juutalaiset. 

Venäjällä vaikuttava juutalaismafia tekee väistämättä yhteistyötä läntisten hengenheimolaistensa kanssa Putinin hallinnon nujertamiseksi ja Yhdysvaltojen nukkehallitsijan asettamiseksi Venäjän johtoon. Putin on kylläkin myötäillyt juutalaismafiaa ja Israelia, mutta nykyisin hän näyttää osoittautuvan isänmaansa ystäväksi ja kansansa sekä kulttuurinsa puolustajaksi läntistä hegemoniaa vastaan, joka yrittää Ukrainan välityksellä tuhota Venäjän. 

Juutalaismafia kontrolloi täysin Yhdysvaltoja ja Euroopan unionia. Tämä tosiasia voidaan havaita Yhdysvaltojen ja Israelin suhteesta, sillä Yhdysvaltojen tärkein prioriteetti on maailmanrauhalle uhaksi muodostuneen terroristi- ja roistovaltion Israelin vuosittainen aseellinen ja taloudellinen tukeminen. Ydinasevaltio Israel on todellakin uhka maailmanrauhalle, sillä Israel on juutalaismafian eli Siionin viisaiden päämaja ja pesäpaikka. Näistä asioista mainiona lähteenä on muiden muassa  Radio Islam –sivusto. 

Sanottakoon vielä, että Venäjän presidentti Vladimir Putin kannattaa moninapaisuuden ja suvereniteetin vahvistumista, missä geopoliittinen todellisuus havaittaisiin ehkä modernina anti-koloniaalisena sekä siirtomaavastaisuutena. Tässä suvereniteetilla tarkoitetaan etupäässä poliittisen järjestelmän muodostamaa kansalaisten itsemääräämisoikeutta, eikä niinkään auktoriteetin asemassa olevan henkilön tai hallinnon hallitsijan suvereniteettia. 

Markku Juutinen 

 

 

Lähteet 

Benjamin Freedman – Juutalaisten ylivallan kannattajista pois loikannut – Radio Islam (islam-radio.net) 

Zelensky says he spoke with Bennett, thanks him for mediation efforts with Russia | The Times of Israel 

Näin Ukrainasta voi kehittyä ”suuri Israel” | Verkkouutiset 

Radio Islam – Svenska huvudsidan (islam-radio.net) 

 

——- 

  1. Arrighi, Giovanni (2010). The Long Twentieth Century 2.
  2. Käkönen, Jyrki (1986). Luonnon varat ja konfliktit muuttuvassa kansainvälisessä järjestelmässä. 
  3. IL (3.9.2022). Niinistö nosti puheessaan esiin nämä kuusi asiaa – ”Tärkeintä on, että Suomi pyrkii Naton jäseneksi. Piste.” 

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

KiinaX

Japanin asettamat pakotteet lisäävät Kiinan autokauppaa Venäjälle

Japani otti käyttöön uusien sekä käytettyjen yli 1,9-litraisten autojen vientikiellon Venäjälle. Rajoitukset otettiin käyttöön 9. …