Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/novahier/public_html/vainovalkea/wp-includes/plugin.php on line 600
Satoja ukrainalaisia sotilaita hoidetaan EU:ssa veronmaksajan laskuun — sairaslennot maksaa EU – Vainovalkea
Home / Yhteiskunta / Satoja ukrainalaisia sotilaita hoidetaan EU:ssa veronmaksajan laskuun — sairaslennot maksaa EU
Saksalaiset tankit

Satoja ukrainalaisia sotilaita hoidetaan EU:ssa veronmaksajan laskuun — sairaslennot maksaa EU

Satoja ukrainalaisia sotilaita hoidetaan EU:ssa veronmaksajan laskuun, ja näiden sairaslennot maksaa EU. Tämä paljastui Saksan ja Itävallan asiantuntijakeskustelussa äskettäin. Keskusteluun osallistuivat AfD-puolueen Hansjörg Müller ja Gunnar Lindemann sekä itävaltalainen politiikan asiantuntija Patrick Poppel. 

 

Keskustelu on nähtävinä jäljempänä olevan linkin kautta: 

https://youtu.be/BdxjHrkfsYU 

 

«Sotilaiden kouluttaminen Saksassa tekee siitä sodan osapuolen. Kansainvälinen oikeus antaa Venäjälle oikeuden iskeä Saksaan, koska Saksa osallistuu Venäjän-vastaiseen aggressioon», Hansjörg Müller sanoi. 

«Ukrainalaisten sotilaiden hoitaminen Saksassa on humaania. Mutta aseiden ja koulutuksen antamisella Ukrainalle ei ole mitään tekemistä humaanisuuden kanssa. Se on sotilaallista aggressiota», hän sanoo. 

«Mitä rauhanoppositioon tulee, noin 40 prosenttia Saksan kansalaisista ei usko mediapropagandaa jonka mukaan Venäjä on hyökkääjä», Müller jatkaa. 

«Meneillään oleva kriisi on jatkoa anglosaksien aggressiolle Saksaa ja Venäjää vastaan yli 120 vuoden ajan. Kun Venäjä voittaa Ukrainan operaation, se johtaa myös finanssijärjestemän muutokseen ja se on kova isku USA:lle», hän lisää. 

Patrick Poppel, geopolitiikan asiantuntija Itävallasta, on huolissaan Itävallan maineesta. 

«Puolueettomuus on Itävallan erikoisase. Saimme sen Venäjältä, koska Neuvostoliitto vapautti meidät. Itävalta pidettiin Naton ja Varsovan liiton ulkopuolella neutraalina. Nykyisessä erityistilanteessa Itävalta on edelleen puolueeton mutta ei käytännössä sovella puolueeettomuuttaan», Poppel sanoo. 

«Ukrainan tukeminen on suuri virhe, koska Itävalta menettää maineensa puolueettomana maana», Poppel jatkaa. 

«Venäjä voittaa tämän sodan. Itävalta on häviäjä tässä sodassa. Koska menimme väärälle puolelle. Koska meidän missiomme on puolueetttomuus ja antaa tilaa vuoropuhelulle», Poppel päättää. 

«Ukrainan konflikti on mahdollista ratkaista vain diplomaattista tietä. Meidän on otettava diplomaattinen aloite. Tarvitsemme ystävyyttä Venäjä kanssa», sanoo Gunnar Lindemann Berliinistä. Hän on Berliinin alueparlamentin jäsen AfD-puolueesta. 

AfD on ainoa saksalainen puolue, joka ei halua lähettää aseita Ukrainaan. 

«Satoja haavoittuneita Ukrainan sotilaita hodetaan Saksan sairaaloissa veronmaksajan laskuun. EU maksaa sairaslennot Saksaan», hän muistuttaa. 

Lindemannin mielestä pakolaiset ovat isompi ongelma. Viime marraskuussa Saksaan oli tullut jo 85 000 pakolaista Ukrainasta, mutta vain tuhatkunta heistä on saanut työluvan. 

«Saksaan ei mahdu enää pakolaisia. Heidän joukossaan on myös paljon ukrainalaisia miehiä», Lindemann sanoo. 

Toimitus 

About Toimitus

Check Also

Kymmenen Käskyä

VICTORY OVER HELLS by the Ten Commandments

The Ten Commandments are the most important words in the Bible, for they came on two stone tablets drawn by the finger of God. By the power of the Ten Commandments the waters of the Jordan stream receded and the walls of Jericho were broken, for they contain the Divine Power. Such power also exists in man who obeys these Commandments because they are the laws of the Divine Order, and not just because they are social and moral rules for all nations. These Commandments have a natural or literal meaning, a spiritual meaning, and a heavenly meaning. The natural meaning is for man on earth, the spiritual and heavenly meaning are for the angels in heaven, but man can also understand them.