Home / Yhteiskunta / Kauhavalle on esitetty NATOn tukikohdan perustamista; millä oikeudella Suomi tuhotaan?
NATOn tukikohta Kauhavalle

Kauhavalle on esitetty NATOn tukikohdan perustamista; millä oikeudella Suomi tuhotaan?

Kauhavan kaupunki tavoittelee NATOn tukikohtaa alueelleen. Tämä muodostaa yhden hallitusohjelman tavoitteista. Kauhavan kaupunginhallituksessa päätettiin “tukikohta-asiasta” yksimielisesti maanantaina.[1] 

Kauhavan kaupunki pitää tärkeänä, että Suomi esittää Pohjois-Atlantin Liitolle tukikohdan perustamista Kauhavalle, kaupunki toteaa tiedotteessaan. 

Kauhavalla sijaitsee sotilaskäytössä toiminut lentokenttä, jossa on pidetty vuoteen 2014 asti Puolustusvoimien Lentosotakoulua. Lentosotakoulun toiminnot muutettiin tuolloin Jyväskylään Tikkakoskelle. Kauhavan kaupunki vastusti siirtämistä.[1] 

Lentokentän tiloissa on toiminut Lentosotakoulun lakkauttamisen jälkeen muiden muassa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. 

Kauhava kerskailee tiedotteessaan lentokentän sijaintia keskeiseksi Baltian, Itämeren sekä kaikkien Pohjoismaiden kannalta. 

”Kauhavan lentokentällä on keskeisen sijainnin lisäksi hyvät logistiset yhteydet niin maitse, rautateitse kuin meriteitse. Junarata kulkee vieressä, valtatie 19 ja kantatie 63 kulkevat Kauhavan läpi ja satamiakin on lähistöllä kolme kappaletta”, sanoo kaupunginjohtaja Vesa Rantala tiedotteessa.[1] 

 

Valtapuolueet ja niiden edustajat haluavat Suomeen NATOn tukikohtia 

Keskusta esitti jo viime vuonna, että Suomeen pitäisi perustaa NATOn arktinen osaamis- ja koulutuskeskus. Puolue suhtautuu myötämielisesti NATOn tukikohdan perustamiseen Suomeen.[2] 

Niin ikään kokoomuksesta on ilmoitettu tavoitteellisuutta Suomeen perustettavalle pysyvälle NATOn tukikohdalle.[3] 

Miksi virallinen Suomi on niin syvällä sotapsykoosissa, että haluaa välttämättä Venäjän täsmäaseiden ensi-iskujen kohteeksi, mitkä toiminnot kuuluvat ilma-, ohjus- ja avaruusjoukoille. Maatamme suorastaan kerjätään ohjusiskujen kohteeksi. Sillä ei olisi mitään väliä, jos valtio- ja maanpetturi poliitikot, valtamedia ja virkakoneisto jäisivät ohjusten kohteiksi, mutta millä oikeudella poliittiset valtapitävät haluavat syöstä koko suomen kansan turmioon? 

Yhdysvallat ovat entistä voimakkaammin läsnä Euroopassa, jopa niin, että USA on suorastaan miehittänyt osan NATOn jäsenmaita, kuten Suomen, joka on sitoutunut täysin rinnoin Yhdysvaltojen johtaman “puolustusdoktriinin” alaisuuteen. Tämä on se Suomen tuhoamisen “oikeutus”, jolla Suomi asetetaan Yhdysvaltojen johtaman koalition eturintamaksi Venäjää vastaan. 

Eurooppa ja Ukraina käyvät Washingtonin sijaissotaa Venäjää vastaan, millä lujitetaan Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen muodostamaa Maailmanhallitusta ts. juutalaismafian[4] eli Siionin viisaiden maailmanvaltaa. Yhdysvaltojen tavoitteena on mainittujen sijaistaistelijoiden (myös Suomi kuuluu näihin) avulla nujertaa ja heikentää Venäjää sekä asettaa sinne Yhdysvaltojen hyväksymä nukkehallitsija. Tämä helpottaisi Yhdysvaltojen johtaman transatlanttisen liittouman maailmanpoliittisen hegemonian laajentumista Itä-Aasiaan. Suomen mädäntyneet rikolliset johtajat ja virkakoneisto uhraa suomalaiset Washingtonin imperialistisen strategian alttarille. 

Suomen poliittinen johto, kuntahallinnot, virkakoneisto, puolustusvoimat ja näitä tukeva Mediapooli ovat päättäneet rintarinnan edistää Yhdysvaltojen aggressiivista valtapolitiikkaa Venäjää ja Itä-Aasiaa vastaan. 

Virallinen Suomi NATOn jäsenmaana suorastaan vaatii transatlanttisen liittouman NATO-tukikohtien “saariston” maamme maanperälle. Kyllä nyt Kekkonen pyörii haudassaan muutaman lisäkierroksen. Kylmän sodan aikana tällainen vaarallinen ja järjetön “geopolitiikka” ei olisi toteutunut ensinkään. Siihen aikaan ainakin ymmärrettiin suurvaltojen käytössä olevien ydinaseiden tuhovaikutukset. Suomi on nimittäin edelleen, ei Neuvosto-Venäjän, vaan suurvalta Venäjän naapuri. Kuvittelevatko Suomen poliittiset pölkkypäät vakavissaan, että Venäjä ei uskalla iskeä ydinohjuksin Suomessa oleviin NATO-tukikohtiin, kun maamme on “turvallisesti” NATOn jäsenmaana? 

Markku Juutinen 

 

Lähteet 

  1. Keski-Heikkilä, Anni (19.4.2023). Helsingin sanomat. Kauhavan kaupunki haluaa Naton tuki­kohdan.
  1. Keski-Heikkilä, Anni (16.12.2022). Helsingin sanomat. Keskusta esittää Nato-keskuksen perustamista Suomeen
  1. Aaltonen, Joona (23.8.2022). Helsingin sanomat. Mykkänen: Kokoomus tavoittelisi Suomeen pysyvää Nato-tukikohtaa – Vasemmisto­liitto tyrmää täysin, puolustusministeri Kaikkonen toppuuttelee.
  1. Rami, Ahmed (sivusto). Radio Islam. Judisk makt i USA. Osoitteessa: Radio Islam – Svenska huvudsidan (islam-radio.net) <Viitattu 22.4.2023>

About Markku Juutinen

Olen koulutukseltani insinööri ja tradenomi ylempi. Toimin sivutoimisena kirjailijana ja artikkeleiden kirjoittajana, jonka motiiveina on kehittyneen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan saavuttaminen, Suomessa kuin myös kansainvälisesti ajatellen. Harrastan piirtämistä, maalaamista ja kirjallisuutta yleensä.

Check Also

ehdokkaat

Venäjälle vihamieliset presidenttiehdokkaat esittäytyvät

Valtamediat ovat aloittaneet aggressiivisen ilmapiirin jatkumisen nostamalla toinen, toistaan syvempään sotapsykoosiin vajonneita presidenttiehdokkaita parrasvaloihin. Näillä …

3 comments

  1. Suomea ei pelasta mikään muu kuin yhteiskunnallinen ja poliittinen vallankumous. Se kuinka tämä saadaan onnistuneesti aikaan, on monien suunnitelmien ja ratkaisujen summa.

  2. Mitä on tapahtunut Magneettimedialle? Milloin se tulee taas linjoille?