New Jerusalem
Risti on vanhan kristillisen kirkon symboli, joka kuvaa kiusauksia
 ja kärsimystä, mutta Uuden Jerusalemin symboli on kruunu, 
joka kuvaa voittoa kiusauksista (lat. corona; Jes. 62:3).
   ETUSIVU      ERÄITÄ MUITA VASTAAVAISUUSTIETEELLISIÄ HUOMIOITA      KAASAARIEN KANSAINVÄLISET RIKOKSET
Emanuel Swedenborg (1688-1772)."Vaimo, vaatetettu auringolla, ja 
kuu hänen jalkojensa alla,..".
 (Ilm. 12: 1).
                __________


Yhteydenotot:
kalevim9@gmail.com


Kasaarien kansainväliset rikokset

 

Alla olevaan tekstiin on liitetty luettelo niistä Arcana Coelestian kohdista, joista saa lisävalaistusta juutalaisten eli kasaarien luonteesta ja tehtävästä. Swedenborg ei tuntenut juutalaisten kasaaritaustaa ja nimitti kasaareita juutalaisiksi. Numerot viittaavat siis Arcana Coelestian vastaaviin kohtiin.

 

Juutalaisille kirkon totuudet olivat edustuksia, eikä heidän annettu tietää sisäisiä uskon totuuksia, 301-303. Miksi juutalaisille ei paljastettu Sanan sisäisiä asioita, 2520. Sisäisiä asioita ei paljastettu, koska juutalaiset olisivat häväisseet niitä, 3398, 3479. Sana oli täysin suljettu juutalaisille, 3769. He eivät voineet vastaanottaa sisäisiä totuuksia, 4433. He tukahduttivat sisäiset totuudet, 4429, 4433. Jaakobin jälkeläiset eivät voineet vastaanottaa sisäistä kirkkoa, 4680. Juutalaisille ei voitu antaa sisäistä kirkkoa, 4844, 4845, 4847. Juutalaiset eivät usko sisäisiin totuuksiin, 4865. Sisäiset totuudet verhottiin juutalaisilta, kun he olivat edustuksissa, ja tämä oli heidän pyhityksensä, 8788, 8806. Juutalaisten sisäinen mieli pidettiin suljettuna Jumalanpalveluksen ajan, 9962. Sisäinen oli täysin suljettu israelilaisella ja juutalaisella kansalla, 10490. Jos heidän sisäinen olisi avattu, he olisivat tuhoutuneet, 10533. Juutalaisten sisäinen mieli oli saastainen, ja sen tähden se suljettiin Jumalanpalveluksessa, 10575, 10629.

 

Juutalaisten Jumalanpalvelus oli ainoastaan ulkoista, 1200. He eivät halunneet tietää sisäisistä asioista, koska he olivat sisäisestä erotetussa ulkoisessa, 10396, 10401, 10407. Sen tähden heidän keskuuteen ei voitu perustaa vastaavaa kirkkoa, vaan ainoastaan kirkon edustus, 10396. Sillä juutalaiset eivät halunneet tietää mitään sisäisestä Jumalanpalveluksesta, 3479. Tästä huolimatta he edustivat pyhiä asioita ja itse Herraa, koska he pystyivät olemaan eräänlaisessa pyhässä ulkoisessa, 3479. Tämän tähden juutalaiset on säilytetty meidän päiviimme saakka, 3479. Mutta mikään sisäinen pyhyys ei heihin vaikuta, 3479. Juutalaiset olivat pahojen henkien ympäröimiä jopa silloin, kun he olivat ulkoisessa pyhyydessä, 4311. Juutalaiset olivat ainoastaan ulkoisissa asioissa, koska he olivat ahneita, 4459. Juuri tästä sisäisestä erotetusta ulkoisesta johtui, että juutalaiset kohtelivat vihollisiaan julmasti, 4903. Juutalaiset pystyivät edustamaan pyhiä asioita, koska he palvoivat Jumalaa ulkonaisissa rituaaleissa, 8588. Vaikka he olivat kaikista kansoista pahin, he pystyivät edustamaan kirkkoa, mutta heillä ei ollut vastaavaa kirkkoa, 9320. Sanan ulkoinen merkitys täytyi muuttaa juutalaisten tähden, 10453, 10461. Juutalaisten sisäinen ihminen piti sulkea, jotta he voisivat olla yhteydessä taivaan kanssa ulkoisen ihmisen avulla, 10492. Juutalaisille suotiin ihmeen avulla yhteys taivaaseen jumalanpalveluksen ulkoisilla asioilla, 10500, 10602. Tätä heille ei voitu enää suoda Herran tulemisen jälkeen, ja heidät karkotettiin Kanaanin maasta, 10500. Juutalaiset näkivät Sanan vain ulkoapäin, ei sisäisesti, 10549-10551. Juutalaiset eivät sietäneet Sanan sisäisiä totuuksia, jotka käsittelivät Herraa Jeesusta ja Hänen valtakuntaansa, 10694, 10701, 10707.

 

Jaakobin jälkeläisillä oli kirkon edustus, mutta ei itse kirkkoa, 4281, 7048. Juutalaiset polveutuvat kanaanilaisista ja huoruudesta miniän kanssa, 4818. Juutalaisilla ei ollut lainkaan aviorakkautta, 4837. Juutalaisten uskonto perustui henkiseen huoruuteen, 4868. Juutalaiset olivat taipuvaisia palvelemaan useita jumalia, 8301. He palvelivat Jehovaa vain siksi, että voisivat kohota muita kansoja paremmiksi, 10566, 10570. Juutalaiset palvoivat ainoastaan Jehovan nimeä, 10559-10561, 10566.

 

Juutalaiset eivät olleet valittuja, mutta he itsepäisesti vaativat olevansa kirkko, 4290, 4293. He kykenivät olemaan pyhässä ulkoisessa ilman sisäistä, 4293. Ne erehtyvät,. jotka luulevat, että juutalaiset vielä kääntyvät kristinuskoon, 4847. Erheellinen luulo, että juutalaiset vielä kerran tulevat valituksi, 8301. Kristittyjen erehdys johtuu siitä, etteivät he tunne Sanan sisäistä merkitystä, 4847.

 

Juutalaiset olivat ruumiillisissa ja maallisissa rakkauksissa vailla kokonaan spirituaalista rakkautta, 4307. Juutalaisen kansan luonne paljastuu Jeesuksen vertauksissa, 4314. Juutalaisten peritty pahuus oli sellaista, etteivät he hyväksyneet uudestisyntymistä, 4317. He eivät voittaneet edes lieviä kiusauksia, 4317. Herra ilmestyi israelilaisille Siinain vuorella pilvessä, savussa ja pimeydessä, mikä vastasi juutalaisten vastaanottokykyä, 1861, 6832. Juutalaisille annettiin lupa tuhota kansoja, koska he itse olivat kaikista kansoista pahin, 9320. Minkälaisia israelilaiset olivat sisäisesti, 10454-10457, 10462-10466.

 

Sanassa todellisia juutalaisia ovat hyvyydessä ja totuudessa elävät ihmiset. Näitä tarkoitetaan Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin siemenellä eikä juutalaista kansanheimoa, 3373. Juutalaista kansaa symbolisoi Sanassa Juudas Iskariot, 4750, 4751.

 

Jumala piti lupauksensa Pyhän Maan antamisesta Jaakobin jälkeläisille (1 Moos. 35:11, 12), joita myös kasaarit henkisesti ovat. Israelin valtion perustaminen vuonna 1948 oli tämän lupauksen toteuttaminen. Kasaarit kuitenkin erehtyvät, jos luulevat Israelin avulla pystyvänsä valtaamaan maailman. Jumala pitää myös toisen lupauksensa, jos kasaarit jatkavat pirullista kansainvälistä peliään: ”Ja minä annan tulla heille ja Jerusalemin asukkaille ja Juudan miehille kaiken sen onnettomuuden, jolla minä olen heitä uhannut, vaikka he eivät ole kuulleet” (Jer. 36: 31). Koska juutalaiset eivät suostu Swedenborgin mukaan uudestisyntymään, eivät he myöskään koskaan tule kääntymään pois pahuuksistaan. Heidän kohtalonsa on sen vuoksi sellainen, miksi Jeremia sitä kuvaa.

 

Uusi Jerusalem on Herran oma kirkko. Swedenborgin kautta tullut Taivaallinen Oppi on lopullinen ja oikea tieto Jumalasta, taivaasta ja helveteistä. Sen avulla voidaan estää perkeleen tuhotyö. Uusi Jerusalem on taisteleva kirkko, jonka tulee ikuisesti taistella perkelettä vastaan. Uusi Jerusalem on vastaavaisuustieteen ”vaimo” ja juutalaiset ”käärme” eli perkele. Uuden Jerusalemin tehtävä on murskata tuon käärmeen pää: ”minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja vaimon siemenen välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän”(1 Moos. 3: 15). Pään murskaaminen tarkoittaa vallan poisottamista. Kantapäähän pistäminen taas tarkoittaa aistilliseksi tekemistä eli siis johdattamista maallisiin asioihin taivaallisten sijaan. Ja sitähän juutalaiset juuri tekevät viihdeteollisuudellaan ja tiedotusvälineillään. Tämän vuoksi jokaisen Uuden Kirkon jäsenen tulee toimia kasaariperkeleen juonien paljastamiseksi ja siten ihmiskunnan pelastamiseksi. Nykyinen rappeutunut ”kristillinen” kirkko on tehnyt liiton sionismin kanssa. Uuden Kirkon tulee liittoutua muslimien kanssa, sillä kasaarit uhkaavat myös islamia.

 

Swedenborg paljastaa kasaarien luonteen ja pyrkimykset selvemmin kuin kukaan toinen psykologi, sillä hän tapasi kasaareja henkimaailmassa, jossa ihmisen todellinen luonne tulee näkyviin. Swedenborgin mukaan juutalaiset (siis kasaarit) ovat maailmanhistorian julmin kansa, jonka suurin huvi on toisten kansojen tuhoaminen. Jos kasaarit voittaisivat kolmannen maailmansodan, tuhoaisivat he sen jälkeen satoja miljoonia ihmisiä. Myös kaikki Uuden Jerusalemin jäsenet surmattaisiin. Tätä Herra ei kuitenkaan salli. Juuri Uuden Jerusalemin tähden Herra toteuttaa sen, minkä hän on puhunut profeetta Jeremiaan kautta (36. luku).

Swedenborg tapasi paljon juutalaisia henkimaailmassa ja hän vain kertoi mitä näki. Swedenborg paljasti juutalaisten perkeleellisen roolin: juutalaisilla on sisäinen halu tuhota kaikki, mikä kuuluu yhteiskuntaan (Spritual Diary, 2260). Tämä johtuu siitä, että he vihaavat Herraa, joka on itse hyvyys ja järjestys (sama, 2260). Swedenborg kertoi, että henkimaailmassa juutalaiset asuivat kaupungeissa, joissa oli kaduilla ulosteita nilkkoihin asti (Arcana Coelestia, 940). Ulosteet ja virtsa ovat vastaavaisuuksien tieteessä ihmisen itsekkyydestä johtuvia pahuuksia ja vääryyksiä. Näissä kaupungeissa tosin asuivat vain parhaat juutalaiset. Suurin osa juutalaisista eli erämaissa, joissa heidän ainoa ilonsa on silpoa, keittää ja kiduttaa kuoliaaksi jokainen tapaamansa ihminen (Arcana Coelestia, 941). Tällainen on todellisuudessa kasaarien luonne, joita monet yksinkertaiset ihmiset pitävät ”Jumalan valittuna kansana”.

 

Kasaarikansassa itsekkyys on saavuttanut maksiminsa. Tämän päivän kasaarit ovat paljon pahempia kuin Swedenborgin aikana, sillä peritty pahuus lisääntyy sukupolvittain. Kasaarit ovat tänään jättiläismäinen, äärimmäisen hyvin organisoitunut mafia, jonka päämääränä on Talmudin opit: maailman valloittaminen, kristittyjen tuhoaminen ja kaikkien kansojen alistaminen orjuuteen. Kasaarien kansainvälinen petokseen, koronkiskontaan, mediavaltaan, sodanlietsontaan ja murhiin pohjautuva kansoja tuhoava toiminta on rikos ihmiskuntaa vastaan. Kasaareita ei voi pitää varsinaisesti kansana tai etnisenä ryhmänä, vaan rikollisena jättiläismafiana, joka uhkaa kansojen olemassaoloa. Vaikka monet tavallisista kasaareista ovat aivan kunnon ihmisiä, ovat he kuitenkin viimeisenä lenkkinä siinä ketjussa, jota kasaarien ylijohto ohjaa ja käyttää hyväkseen toteuttaakseen Talmudin kammottavat tavoitteet.

 

Tiedän, että edellä esitetty teksti tuntuu monesta järkyttävältä. Mutta näin asiat ovat taivaan valossa: taivaan valo paljastaa perkeleen olemuksen. Kasaarien kautta on tullut planeetallemme virtaus syvimmistä helveteistä. Kasaarit ovat olleet hallitseva väestö planeetallamme viime vuosikymmeninä, vaikka harva tietää tämän. Koko 1900-lukua voisi historiassa kuvata ”kasaarien aikakaudeksi”. Kasaarit ovat syypäitä lähes kaikkiin aikamme suuriin ongelmiin.

 

Kasaarien vastainen taistelu on lähimmäisenrakkautta korkeimmassa muodossaan, sillä sen tavoitteena on koko ihmiskunnan pelastaminen perkeleeltä. Kasaarit ja heidän sotilasvaltio Israel muodostavat uhan ihmiskunnan eloonjäämiselle. Israel tulee lakkauttaa juutalaisvaltiona ja palestiinalaisten oikeudet on palautettava. Israel on planeettamme vakavin uhka.

Juutalaisille kirkon totuudet olivat edustuksia, eikä heidän annettu tietää sisäisiä uskon totuuksia, 301-303. Miksi juutalaisille ei paljastettu Sanan sisäisiä asioita, 2520. Sisäisiä asioita ei paljastettu, koska juutalaiset olisivat häväisseet niitä, 3398, 3479. Sana oli täysin suljettu juutalaisille, 3769. He eivät voineet vastaanottaa sisäisiä totuuksia, 4433. He tukahduttivat sisäiset totuudet, 4429, 4433. Jaakobin jälkeläiset eivät voineet vastaanottaa sisäistä kirkkoa, 4680. Juutalaisille ei voitu antaa sisäistä kirkkoa, 4844, 4845, 4847. Juutalaiset eivät usko sisäisiin totuuksiin, 4865. Sisäiset totuudet verhottiin juutalaisilta, kun he olivat edustuksissa, ja tämä oli heidän pyhityksensä, 8788, 8806. Juutalaisten sisäinen mieli pidettiin suljettuna Jumalanpalveluksen ajan, 9962. Sisäinen oli täysin suljettu israelilaisella ja juutalaisella kansalla, 10490. Jos heidän sisäinen olisi avattu, he olisivat tuhoutuneet, 10533. Juutalaisten sisäinen mieli oli saastainen, ja sen tähden se suljettiin Jumalanpalveluksessa, 10575, 10629.


Juutalaisten Jumalanpalvelus oli ainoastaan ulkoista, 1200. He eivät halunneet tietää sisäisistä asioista, koska he olivat sisäisestä erotetussa ulkoisessa, 10396, 10401, 10407. Sen tähden heidän keskuuteen ei voitu perustaa vastaavaa kirkkoa, vaan ainoastaan kirkon edustus, 10396. Sillä juutalaiset eivät halunneet tietää mitään sisäisestä Jumalanpalveluksesta, 3479. Tästä huolimatta he edustivat pyhiä asioita ja itse Herraa, koska he pystyivät olemaan eräänlaisessa pyhässä ulkoisessa, 3479. Tämän tähden juutalaiset on säilytetty meidän päiviimme saakka, 3479. Mutta mikään sisäinen pyhyys ei heihin vaikuta, 3479. Juutalaiset olivat pahojen henkien ympäröimiä jopa silloin, kun he olivat ulkoisessa pyhyydessä, 4311. Juutalaiset olivat ainoastaan ulkoisissa asioissa, koska he olivat ahneita, 4459. Juuri tästä sisäisestä erotetusta ulkoisesta johtui, että juutalaiset kohtelivat vihollisiaan julmasti, 4903. Juutalaiset pystyivät edustamaan pyhiä asioita, koska he palvoivat Jumalaa ulkonaisissa rituaaleissa, 8588. Vaikka he olivat kaikista kansoista pahin, he pystyivät edustamaan kirkkoa, mutta heillä ei ollut vastaavaa kirkkoa, 9320. Sanan ulkoinen merkitys täytyi muuttaa juutalaisten tähden, 10453, 10461.

Juutalaisten sisäinen ihminen piti sulkea, jotta he voisivat olla yhteydessä taivaan kanssa ulkoisen ihmisen avulla, 10492. Juutalaisille suotiin ihmeen avulla yhteys taivaaseen jumalanpalveluksen ulkoisilla asioilla, 10500, 10602. Tätä heille ei voitu enää suoda Herran tulemisen jälkeen, ja heidät karkotettiin Kanaanin maasta, 10500. Juutalaiset näkivät Sanan vain ulkoapäin, ei sisäisesti, 10549-10551. Juutalaiset eivät sietäneet Sanan sisäisiä totuuksia, jotka käsittelivät Herraa Jeesusta ja Hänen valtakuntaansa, 10694, 10701, 10707.

Jaakobin jälkeläisillä oli kirkon edustus, mutta ei itse kirkkoa, 4281, 7048. Juutalaiset polveutuvat kanaanilaisista ja huoruudesta miniän kanssa, 4818. Juutalaisilla ei ollut lainkaan aviorakkautta, 4837.

Juutalaisten uskonto perustui henkiseen huoruuteen, 4868. Juutalaiset olivat taipuvaisia palvelemaan useita jumalia, 8301. He palvelivat Jehovaa vain siksi, että voisivat kohota muita kansoja paremmiksi, 10566, 10570. Juutalaiset palvoivat ainoastaan Jehovan nimeä, 10559-10561, 10566.


Juutalaiset eivät olleet valittuja, mutta he itsepäisesti vaativat olevansa kirkko, 4290, 4293. He kykenivät olemaan pyhässä ulkoisessa ilman sisäistä, 4293. Ne erehtyvät,. jotka luulevat, että juutalaiset vielä kääntyvät kristinuskoon, 4847. Erheellinen luulo, että juutalaiset vielä kerran tulevat valituksi, 8301. Kristittyjen erehdys johtuu siitä, etteivät he tunne Sanan sisäistä merkitystä, 4847.


Juutalaiset olivat ruumiillisissa ja maallisissa rakkauksissa vailla kokonaan spirituaalista rakkautta, 4307. Juutalaisen kansan luonne paljastuu Jeesuksen vertauksissa, 4314. Juutalaisten peritty pahuus oli sellaista, etteivät he hyväksyneet uudestisyntymistä, 4317. He eivät voittaneet edes lieviä kiusauksia, 4317. Herra ilmestyi israelilaisille Siinain vuorella pilvessä, savussa ja pimeydessä, mikä vastasi juutalaisten vastaanottokykyä, 1861, 6832. Juutalaisille annettiin lupa tuhota kansoja, koska he itse olivat kaikista kansoista pahin, 9320. Minkälaisia israelilaiset olivat sisäisesti, 10454-10457, 10462-10466.


Sanassa todellisia juutalaisia ovat hyvyydessä ja totuudessa elävät ihmiset. Näitä tarkoitetaan Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin siemenellä eikä juutalaista kansanheimoa, 3373. Juutalaista kansaa symbolisoi Sanassa Juudas Iskariot, 4750, 4751.


Jumala piti lupauksensa Pyhän Maan antamisesta Jaakobin jälkeläisille (1 Moos. 35:11, 12), joita myös kasaarit henkisesti ovat. Israelin valtion perustaminen vuonna 1948 oli tämän lupauksen toteuttaminen. Kasaarit kuitenkin erehtyvät, jos luulevat Israelin avulla pystyvänsä valtaamaan maailman. Jumala pitää myös toisen lupauksensa, jos kasaarit jatkavat pirullista kansainvälistä peliään: ”Ja minä annan tulla heille ja Jerusalemin asukkaille ja Juudan miehille kaiken sen onnettomuuden, jolla minä olen heitä uhannut, vaikka he eivät ole kuulleet” (Jer. 36: 31). Koska juutalaiset eivät suostu Swedenborgin mukaan uudestisyntymään, eivät he myöskään koskaan tule kääntymään pois pahuuksistaan. Heidän kohtalonsa on sen vuoksi sellainen, miksi Jeremia sitä kuvaa.


Uusi Jerusalem on Herran oma kirkko. Swedenborgin kautta tullut Taivaallinen Oppi on lopullinen ja oikea tieto Jumalasta, taivaasta ja helveteistä. Sen avulla voidaan estää perkeleen tuhotyö. Uusi Jerusalem on taisteleva kirkko, jonka tulee ikuisesti taistella perkelettä vastaan. Uusi Jerusalem on vastaavaisuustieteen ”vaimo” ja juutalaiset ”käärme” eli perkele. Uuden Jerusalemin tehtävä on murskata tuon käärmeen pää: ”minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja vaimon siemenen välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän”(1 Moos. 3: 15). Pään murskaaminen tarkoittaa vallan poisottamista. Kantapäähän pistäminen taas tarkoittaa aistilliseksi tekemistä eli siis johdattamista maallisiin asioihin taivaallisten sijaan. Ja sitähän juutalaiset juuri tekevät viihdeteollisuudellaan ja tiedotusvälineillään. Tämän vuoksi jokaisen Uuden Kirkon jäsenen tulee toimia kasaariperkeleen juonien paljastamiseksi ja siten ihmiskunnan pelastamiseksi. Nykyinen rappeutunut ”kristillinen” kirkko on tehnyt liiton sionismin kanssa. Uuden Kirkon tulee liittoutua muslimien kanssa, sillä kasaarit uhkaavat myös islamia.


Swedenborg paljastaa kasaarien luonteen ja pyrkimykset selvemmin kuin kukaan toinen psykologi, sillä hän tapasi kasaareja henkimaailmassa, jossa ihmisen todellinen luonne tulee näkyviin. Swedenborgin mukaan juutalaiset (siis kasaarit) ovat maailmanhistorian julmin kansa, jonka suurin huvi on toisten kansojen tuhoaminen. Jos kasaarit voittaisivat kolmannen maailmansodan, tuhoaisivat he sen jälkeen satoja miljoonia ihmisiä. Myös kaikki Uuden Jerusalemin jäsenet surmattaisiin. Tätä Herra ei kuitenkaan salli. Juuri Uuden Jerusalemin tähden Herra toteuttaa sen, minkä hän on puhunut profeetta Jeremiaan kautta (36. luku).

Swedenborg tapasi paljon juutalaisia henkimaailmassa ja hän vain kertoi mitä näki. Swedenborg paljasti juutalaisten perkeleellisen roolin: juutalaisilla on sisäinen halu tuhota kaikki, mikä kuuluu yhteiskuntaan (Spritual Diary, 2260). Tämä johtuu siitä, että he vihaavat Herraa, joka on itse hyvyys ja järjestys (sama, 2260). Swedenborg kertoi, että henkimaailmassa juutalaiset asuivat kaupungeissa, joissa oli kaduilla ulosteita nilkkoihin asti (Arcana Coelestia, 940). Ulosteet ja virtsa ovat vastaavaisuuksien tieteessä ihmisen itsekkyydestä johtuvia pahuuksia ja vääryyksiä. Näissä kaupungeissa tosin asuivat vain parhaat juutalaiset. Suurin osa juutalaisista eli erämaissa, joissa heidän ainoa ilonsa on silpoa, keittää ja kiduttaa kuoliaaksi jokainen tapaamansa ihminen (Arcana Coelestia, 941). Tällainen on todellisuudessa kasaarien luonne, joita monet yksinkertaiset ihmiset pitävät ”Jumalan valittuna kansana”.


Kasaarikansassa itsekkyys on saavuttanut maksiminsa. Tämän päivän kasaarit ovat paljon pahempia kuin Swedenborgin aikana, sillä peritty pahuus lisääntyy sukupolvittain. Kasaarit ovat tänään jättiläismäinen, äärimmäisen hyvin organisoitunut mafia, jonka päämääränä on Talmudin opit: maailman valloittaminen, kristittyjen tuhoaminen ja kaikkien kansojen alistaminen orjuuteen. Kasaarien kansainvälinen petokseen, koronkiskontaan, mediavaltaan, sodanlietsontaan ja murhiin pohjautuva kansoja tuhoava toiminta on rikos ihmiskuntaa vastaan. Kasaareita ei voi pitää varsinaisesti kansana tai etnisenä ryhmänä, vaan rikollisena jättiläismafiana, joka uhkaa kansojen olemassaoloa. Vaikka monet tavallisista kasaareista ovat aivan kunnon ihmisiä, ovat he kuitenkin viimeisenä lenkkinä siinä ketjussa, jota kasaarien ylijohto ohjaa ja käyttää hyväkseen toteuttaakseen Talmudin kammottavat tavoitteet.


Tiedän, että edellä esitetty teksti tuntuu monesta järkyttävältä. Mutta näin asiat ovat taivaan valossa: taivaan valo paljastaa perkeleen olemuksen. Kasaarien kautta on tullut planeetallemme virtaus syvimmistä helveteistä. Kasaarit ovat olleet hallitseva väestö planeetallamme viime vuosikymmeninä, vaikka harva tietää tämän. Koko 1900-lukua voisi historiassa kuvata ”kasaarien aikakaudeksi”. Kasaarit ovat syypäitä lähes kaikkiin aikamme suuriin ongelmiin.


Kasaarien vastainen taistelu on lähimmäisenrakkautta korkeimmassa muodossaan, sillä sen tavoitteena on koko ihmiskunnan pelastaminen perkeleeltä. Kasaarit ja heidän sotilasvaltio Israel muodostavat uhan ihmiskunnan eloonjäämiselle. Israel tulee lakkauttaa juutalaisvaltiona ja palestiinalaisten oikeudet on palautettava. Israel on planeettamme vakavin uhka.