New Jerusalem
Risti on vanhan kristillisen kirkon symboli, joka kuvaa kiusauksia
 ja kärsimystä, mutta Uuden Jerusalemin symboli on kruunu, 
joka kuvaa voittoa kiusauksista (lat. corona; Jes. 62:3).
   ETUSIVU      Kirjauutuus: Taivas ja helvetti
Emanuel Swedenborg (1688-1772)."Vaimo, vaatetettu auringolla, ja 
kuu hänen jalkojensa alla,..".
 (Ilm. 12: 1).
                __________


Yhteydenotot:
kalevim9@gmail.com


Kirjauutuutena esitetään Emanuel Swedenborgin kirjoittama teos: Taivas ja helvetti.

Teosta voi tilata osoitteesta: kalevim9@gmail.com hintaan 25 euroa ynnä postituskulut.
 

 


 
Huomion arvoista on, että tilaukset ovat edullisimpia maksamalla kirjan hinnan ynnä postituskulut suoraan tilauksen yhteydessä ilmoittamalle yhdistyksen tilille.

 

Kirjaa voi tilata myös Adlibris in verkkokirjakaupasta hintaan 33.10 euroa.  

Emanuel Swedenborg (1688–1772) oli yleisnero, joka kunnostautui mm. matemaatikkona, fyysikkona, kemistinä, anatomina, fysiologina, filosofina ja teologina. Hän hallitsi yhdeksää kieltä ja kirjoitti teoksensa latinaksi. Hänen tuotantonsa käsittää yli neljä hyllymetriä teoksia. Ralph Emerson kuvaa Swedenborgia teoksessaan ”Suuria miehiä” seuraavasti: ”Hän on yksi kirjallisuuden mammuteista ja mastodonteista eivätkä hänen suuruuttaan kykene mittaamaan edes tavallisten oppineiden tieteelliset seurat.” Eräät psykologit ovat arvioineet Swedenborgin älykkyysosamääräksi 205.

Taivas ja helvetti on Swedenborgin luetuin kirja. Se käsittelee seikkaperäisesti ihmisen kuolemanjälkeisiä tiloja eli taivasta, helvettiä ja näiden välillä olevaa henkien maailmaa. Swedenborgin mukaan taivaat, helvetit ja henkien maailma koostuvat kuolleista ihmisistä: Kaikki enkelit, pirut, saatanat ja henget ovat kuolleita ihmisiä. Taivas, henkien maailma ja helvetti muodostavat henkisen maailman, joka on yhteydessä luonnon maailmaan epäjatkuvasti vastaavaisuuksien välityksellä. Koska luonnon maailma on henkisen maailman kuva, henkisessä maailmassa on täysin samoja asioita kuin luonnon maailmassakin. Taivas ja helvetti on todellinen perusteos ihmiselle, joka haluaa tietää kohtalonsa kuoleman jälkeen.
 
 


 
Tuotteen tiedot: sidottu, kovakantinen, 418 s. ja A5-koko
Kieli: Suomi
 
Kustantaja ja painovuosi:
Nova Hierosolyma ry 2016

ISBN: 978-952-93-5321-7